اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود.

هر فردی در حالت نرمال دو کلیه دارد که در پهلوها و در محل اتصال دنده به ستون فقرات قرار گرفته اند و نقش اصلی آن انجام دیالیز طبیعی و خارج کردن مواد سمی غیر قابل استفاده به صورت ادرار از بدن می باشد. علاوه بر وظیفه اصلی تصفیه خون از بدن کلیه ها در تولید گلبولهای قرمز و تنظیم الکترولیت ها از قبیل کلسیم و پتاسیم نیز نقش عمده دارند. مواد زائد خارج شده و تصفیه شده از خون به صورت ادرار از حالب ها به مثانه دفع شده و به صورت ادرار خارج می شوند.

عکس دیالیز کلیه:

دیالیز

در هر 24 ساعت 200 لیتر از خون بدن را کلیه ها تصفیه کرده و از آن حدود 2 الی 3 لیتر را به صورت ادرار از بدن خارج می کنند و بقیه خون را که حاوی مواد مورد نیاز بدن هستند به خون بر می گردانند. اگر به هر علتی کلیه ها کم کار و یا ناکارآمد بشوند و عمل تصفیه خون و تنظیم بدن را انجام ندهند علائم نارسائی کلیه که به علت جمع شدن مواد سمی در بدن ایجاد می شوند خود را با ضعف، بی حالی، خستگی، بی اشتهایی، بوی بدن دهان و رنگ پریده گی نشان می دهندو در این مرحله اگر دیالیز مصنوعی و یا پیوند کلیه انجام نشود چه بسا باعث مرگ زودرس می شود.

دو علت شایع از کارافتادن کلیه ها عبارتند از:

  • دیابت کنترل نشده
  • فشار خون بالا

و لذا توصیه می شود افرادی که مبتلا به دیابت و فشارخون هستند جهت جلوگیری از ابتلا به نارسائی کلیه بیماری شان را جدی گرفته و به درمان منظم و به موقع آن بپردازند سومین علت نارسایی و از کارافتادن کلیه ها بیماری های التهابی سلول های تصفیه کننده خون یا گلومرونفریت است که علت آن ناشناخته می باشد. بعضی از بیماری های ارثی از قبیل بیماری کیستیک ارثی کلیه، سنگ های کلیه بزرگ و انسدادی و مصرف داروهای مخدر از جمله هروئین نیز باعث نارسائی کلیه می شوند.

در مراحل شروع کم کاری کلیه ممکن است کاملاً بی علامت باشد و زمانی که عملکرد کلیه حدود 90 درصد کاهش پیدا می کند علائم نارسائی خود را به صورت فشارخون بالا، دفع پروتئین، تکرر ادراری، بالارفتن اوره و کراتینین خون، تورم در پلک ها و دست و پا، ضعف عمومی و بی حالی، بی اشتهایی و بوی بدن دهان نشان می دهد.

در صورت ابتلا به نارسائی کلیه چه کار باید کرد؟

کیست ساده کلیه

آیا با دیالیز کلیه برمیگردد؟ بسیاری از بیماران علیرغم نارسایی کلیه از اسم دیالیز ترس دارند در حالیکه دیالیز برای این بیماران مثل فرشته نجات بوده و در صورت عدم دیالیز، مرگ زودرس سراغ آنها خواهد آمد و لذا اینجانب اکیداً توصیه می کنم که از انجام دیالیز اصلاً نهراسید و به عنوان درمان نجات دهنده هر چه سریعتر آن را با مراجعه به مرکز بیمارستانی شروع کنید.

اولین اقدام برای انجام دیالیز چیست؟

اولین اقدام شما ایجاد کردن فیستول شریانی یا وریدی در دست ها جهت انجام دیالیز است که دکترهای متخصص جراحی عروق این کار را بلافاصله انجام می دهند و شما برای دیالیز آماده می شوید.

چگونگی انجام دیالیز

دیالیز به دو روش انجام می شود:

1- همودیالیز

که در این روش تصفیه خون را طریق فیستول دست و توسط ماشین انجام می شود و خون شما از طریق فیستول وارد دستگاه شده و مواد زائد آن توسط دستگاه جذب می شود و پس از تمیز شدن به بدن شما برگردانده می شود. این روش بهترین و مؤثرترین نوع دیالیز است.

2- روش دیالیز صفاقی

یا استفاده از پرده های طبیعی پوشاننده احشاء شکم بیمار

همچنانکه تأکید کردم بهترین و مؤثرترین روش همان همودیالیز می باشد.

تعداد جلسات دیالیز در هفته چقدر است؟

بسته به شدت نارسائی و کم کار شدن کلیه ها تعداد دیالیز فرق می کنند و از یک جلسه در هفته و تا سه جلسه در هفته انجام می شود.

عوارض دیالیز کدامند؟

افت فشارخون، عفونت و حساسیت به مایع دیالیز از عوارض احتمالی دیالیز می باشد.

آیا تنها راه بیمار انجام دیالیز تا آخر عمر می باشد؟

خیر، خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود. فرد دهنده کلیه می تواند از خویشاوندان و یا افراد غیرفامیل که تطابق نسجی با فرد گیرنده دارد و یا از فرد مبتلا به مرگ مغزی که رضایت به این عمل دارند و در نهایت ا زکلیه مرده باشد.

درصد موفقیت پیوند کلیه چقدر است؟

درصد موفقیت پیوند قبل از همه بستگی به تطابق نسجی فرد دهنده و گیرنده دارد که قبل از عمل و با آزمایشات مخصوص مشخص می شود. هر چه فرد مورد نظر آشناتر و از خویشان و فامیل باشد قدرت تطابق نسجی بالاتر است و از طرفی شانس موفقیت پیوند بسیار بالا می باشد.

عمل پیوند کلیه

آیا امکان پس زدن کلیه ها پس از پیوند وجود دارد؟

بله، خوشبختانه با آزمایشات و بررسی های کامل قبل از عمل و انتخاب افراد مناسب، امروزه شانس پس زدن کلیه خیلی کاهش پیدا کرده است. در مواردی که کلیه پیوند زده شده با بدن فرد گیرنده تطابق نداشته باشد آن را به عنوان جسم خارجی تلقی کرده و باعث می شود که سلولهای بدن به کلیه پیوندی حساسیت نشان داده و به آن حمله کنند و به این حالت پس زدگی حاد یا Acute Rejection می گویند.

پس زدگی نوع دوم تدریجی است که در این صورت کلیه پیوند شده تدریجاً مبتلا به کار می گردد که به پس زدگی مزمن می گویند. خوشبختانه با تولید داروهای مناسب امروزه این پس زدگی ها قابل مهار می باشند.

اگر کلیه پیوندی پس زده شد یا از کار افتاد چه کار باید کرد؟

بهترین قدم درمانی خارج کردن کلیه پیوندی از کارافتاده می باشد و فرد دوباره مدتی دیالیز می کند تا آماده پیوند دیگر شود.

چگونگی انجام پیوند کلیه

در این عمل جراحی فرد دهنده کلیه با فرد گیرنده در بیمارستان بستری می شوند و بررسی های لازم و تکمیلی که انجام شد در روز عمل همزمان در دو اطاق عمل و عمل جراحی توسط دو جراحی شروع می شود و همزمان کلیه فرد دهنده را به لگن فرد گیرنده پیوند می زنیم. کلیه پیوند زده شده در لگن و پایین از محل کلیه طبیعی قرار می گیرد.

از کجا متوجه شویم که پیوند کلیه موفقیت آمیز بوده است؟

خروج ادرار از کلیه پیوند زده شده و نرمال شدن اوره و کراتینین نشاندهنده تصفیه خوب و نرمال کلیه پیوندی می باشد. بلافاصله جهت جلوگیری از پس زدن پیوند کلیه و عملکرد خوب آن داروهای مخصوص پس از پیوند برای بیمار گیرنده شروع می شود و فرد دهنده کلیه بعد از یک شب بستری در بیمارستان مرخص می شود.

آیا برای فردی که کلیه اش را اهداء کرده است مشکلی پیش نمی آید؟

فرد دهنده یک کلیه سالم دارد که کفاف فعالیت های بدنی ایشان را می دهد و تا زمانی که این تک کلیه خوب کار می کند بیمار هیچ مشکلی نخواهد داشت ولی ما به این بیماران توصیه می کنیم که مواظب تک کلیه خود باشند و نمک کم و مایعات زیاد مصرف کنند و منظم به دکتر کلیه مراجعه داشته باشند.

آیا داروهای جلوگیری از پس زدن کلیه عوارض خاصی نیز دارد؟

بله، کاهش سیستم ایمنی بدن، پرمویی بدن، شانس بالای ابتلا به عفونت ادرار، جمع شدن چربی در قسمت بالاتنه و شانس بالای فشار خون از عوارض این داروها هستند که اجتناب ناپذیرند.

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز

پیوند کلیه به عنوان درمان انتخابی، برای بسیاری از افراد مبتلا به بیماری شدید مزمن کلیوی در نظر گرفته می شود، زیرا کیفیت زندگی و بقا (امید به زندگی) اغلب بهتر از افرادی است که تحت درمان دیالیز قرار می گیرند. با این حال، کمبود اعضای بدن برای اهدا وجود دارد.

با این حال، همه افراد برای پیوند مناسب نیستند. گاهی اوقات سایر مشکلات پزشکی، دیالیز یا مراقبت های حمایتی را گزینه های درمانی بهتری می کند.

و اما توصیه های اینجانب

  • چکاب منظم را جهت تشخیص به موقع نارسائی کلیه فراموش نکنید.
  • از مصرف بی رویه داروهای سرخودی و دخانیات مخصوصاً موارد مخدر اجتناب نمایید.
  • در صورت داشتن دیابت و فشارخون آن را جدی گرفته و تحت نظر پزشک تان باشید.
  • در صورت داشتن نارسایی کلیه جهت جلوگیری از پیشرفت آن از مصرف نمک و رژیم غذایی پرپروتئین اجتناب نمایید.
  • در صورت نیاز به دیالیز از آن نهراسید چرا که فرشته نجات شما می باشد و در صورت عدم انجام آن زندگیتان به خطر می افتد.
  • در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.3/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1186 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت شما
    پدر بنده حدود 82 سال سن دارن و تقریبا از 9 ماه پیش (یعنی برج 2 امسال) برای آزمایش ادرار و psa که از طرف مرکز بهداشت به آزمایشگاه معرفی شدن، نتیجه psa(total)=6.1 بود. در 3 روز بعد با مراجعه به پزشک متخصص مجدد آزمایش ایشان تکرار شد و total psa(ECL)=6.62 و free psa(ECL)=1.93 شد. پزشک ایشون قرص آترواستاتین برای درمان این بیماری تجویز کردن و حدودا 6 ماه بعد (یعنی برج 8 امسال) مجددا آزمایش دادن و total psa(ECL)=7.18 و free psa(ECL)=1.98 شد و طبق سونوگرافی (حجم پروستات 90 سی سی) اعلام شد. با مراجعه به پزشک متخصص دیگری، ایشان قرص های پروترال 0.4 ، فینوپروست 5 و افلوکساسین 200 تجویز کردن و بعد از 15 روز (یعنی دوم آذر امسال) مجددا تست دادن و total psa(ECL)=12.5 و free psa(ECL)=4.2 اعلام شد و پزشک دوم فرمودن بدلیل اینکه در آزمایشگاه قبلی تست انجام نشده باید تست مجدد صورت گیرد و مجدد علاوه بر داروهای قبلی، لووفلوکساسین 500 تجویز گردید. لذا مجددا 15 روز بعد (یعنی 17 آذر) تست تکرار شد و total psa(ECL)=8.28 و free psa(ECL)=2.35 اعلام گردید که پزشک دوم گفتن باید نمونه برداری انجام بشه و عمل باتوجه به سن جایز نیست و اینبار پزشک دوم گفتن که باید مصرف تامسولوسین و فینوپروست 5 ادامه پیدا کند و دوباره تجویز کردند.
    در نتیجه خواهشمندم با توجه پیوست های ارسالی، لطف بفرمایید بررسی کنید که با توجه به اینکه نمونه برداری در شهرما و طبق گفته پزشک دوم و سن بالای پدر، مشکلات و درد زیادی حتی در بیمارستان دارد، آیا قرص ها را باید ادامه دهیم یا نمونه برداری باید انجام شود یا حتی عمل صورت گیرد؟
    ضمنا تشخیص پزشک اول، B.P.H بوده است.
    باسپاس و تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ضمنا با عرض پوزش در ادامه پیام قبلی: پدر بنده قبلا چند سال پیش، سابقه یکبار عمل جراحی پروستات و چند بار عمل جراحی فتخ داشتن و در مجموع این عمل جراحی پنجمشون هست اگه لازم باشه و به شدت نگران جراحی و حتی نمونه برداری هستن. ایشون سابقه فشارخون هم دارن و در این خصوص قرص مصرف میکنن. خواهش میکنم جناب آقای دکتر کرمی بزرگوار بفرمایید که با توجه به مستندات پیام قبلی، چه اقدام و توصیه ای لازم هست که ما باید انجام بدهیم.
      تشکر از لطف شما
    2. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 4 سال پیش)
      عذرخواهم. یادم رفت این مسئله رو هم بگم که ایشون هیچ درد و مشکلی بابت تخلیه ادرار ندارن و کاملا وضعیتشون نرماله
    3. تصویر کاربر سعید جمعه ۲۶ آذر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر لطفا جواب بنده رو هم بدین. ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید زیرنظر دکتر انکولوژی تحت کمورادیوتراپی قرار بگیرند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من خیلی جامع توضیح میدم و امیدوارم که موجب آزردگی شما نشه
    من ۳ سال پیش ، یک خارش بالای آلت در قسمت شرمگاهی داشتم که از شدت خارش کهیر میزد.اما مدتی بعد از خارش شبیه به یک جوش سفید شد و ترکید.مشکلی نبود اون موقع..اما به مرور روی آلات رنگ دانه های سفیدی اومد که اصلا جوش نبودن یا خارشی نداشتن.این رنگدانه ها به مرور شدت پیدا کردن و تقریبا رنگ کل آلت رو سفید کردن و تنها در قسمت های روش هنوز رنگ پوست قبلی هست.اینها هیچکدوم درد یا خارش نداشتن تا اینکه یک زخمی هست که ۳ ماهی پدیدار شد که ابتدا اول پوست اون قسمت که زیر آلت زیر کلاهک هست کمی خشک شد و به راحتی کنده شد و زخم شد.
    پماد های مختلفی مثل پمادهای (ان_ان/تاکری و یک پماد دیگر قوی که برای قارچ بود و همچنین یک پماد دست ساز که دکتر دیگری تجویز کرد به همراه قرص زد قارچ و قرص زدعفونت)مصرف کردم اما در این یک ماهی که گذشت هیچ بهبودی حاصل نشد و فقط ادرار قهوه ای رنگی که دوهفته قبل از درمان داشتم قطع شد با استفاده از قرص زد عفونت.سونوگرافی شکم و لگن و بیضه و آلت هم انجام دادم و همه چیز نرمال بود
    عکس رو براتون ارسال میکنم اگر مشکل حادی از نظر شما هست یا پماد مخصوصی هست به بنده بگید
    ببخشید که قسمت زگیل رو انتخاب کردم و سوال دیگری مطرح کردم.چاره ای نبود

    از اینکه وقتتون رو برای خواندن این سوال قرار دادید سپاس گذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      به متخصص پوست باید مراجعه کنید و این بیماری پوستی هست
  • تصویر کاربر کاوه جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر چند تا سوال دارم پسر مجرد 330هستم که از در جوانی به شدت توپل بودم با بی ام ای 56 که عمل بایپس انجام دادم از سن 20 سالگی روزی 2بار خود ارزایی میکنم سوالاتم
    1 آیا آلت تناسلی بسیار کوچیک که دارم که در بهترین حالت به 5 سانت میرسه بعلت چاقی زیاد بوده یا خود ارزایی زیاد و آیا روشی برای درمان هست
    2 تا به حال فقط. دو بار سکس داشتم که به شدت زود ترضا بودم ایا روشی به غیر از غرص راهی برای دیر انزالی هست به غیر از کنترل خود ارضایی که ترکش از نظر من به سختی ترک مواد یک معتاد بع. از این همه سال
    3 به غیر از طز یق چربی آیا روشی برای افزایش سایز الت تناسلی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      استفاده از وکیوم
  • تصویر کاربر Mehrad جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    یه کورک( جوش بزرگ) زیر بیضه من ایجاد شد یه مدت بعد خودش غیب شد اما باز دوباره بعد چند وقت برگشت و متورم شد و مقداری چرک و خون تخلیه شد اما هنوز هست به صورت کوچکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام دکترعزیز مدت دوسال است همش احتباس ادرار و عدم تخیله نفخ درد پایین شکم کمر درد که همه ناشی از عدم تخیله و تکرر ادرار اومدم خدمت شما نوار مثانه گرفتین گفتین پمپاژ مشکل داره خیلی دارو مصرف کردم ۲ بار نوبت گرفتم خدمت شما ولی نتیجه نگرفتم خیلی اذیت میشم خیلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      قرص باکلوفن 10 هر روز یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر مهی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من تازه ازدواج کردم،بعد از اولین رابطه متوجه یه زائده هایی ورودی واژنم شدم که بیشتر شبیه به بریدگی بود که فکر کردم بخاطر اولین رابطه هست،بعد از گذشت چند روز هنوز هستند و زائده شکل شدن،خودم و همسرم مشکلی نداشتیم تا حالا،من خیلی نگرانم ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر مهی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر به من جوابی ندادین،عکس که گذاشتم پرداخت هم که انجام دادم،پس چرا پاسخی دریافت نکردم
    2. تصویر کاربر مهی دوشنبه ۲۹ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا من جوابی دریافت نمیکنم
    3. تصویر کاربر مهی سه شنبه ۳۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا جواب نمیدید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 919 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من ۴۰ سال دارم حدود ۲۰ روز پیش با‌کمر درد در ناحیه تحتانی و درد مختصر در ناحیه لگن و همچنین درد مختصر بیضه در هنگام راه رفتن و خارش مجاری ادراری به دکتر ارولوژیست مراجعه نمودم و ایشون سنوگرافی از بیضه برای واریکوسل و غیره نوشتن که نتیجش سلامت بیضه بود، ایشون برای من ۱۰ عدد تاواناکس و داکسی ساکلین و سلوکسیب نوشتن که بعد مصرف ۱۰ عدد از آنها دچار مصفل درد شدید در تمام بدن و حالات اعصبی، بی‌حسی در دستها و پاها شدم، همچنین در روزهای اول درد شدید تاندون داشتم به دکتر مغزواعصاب مراجهه و ایشون به من نپراکسین دادن و گفتن داروهای قبلی رو قطع کن! من الان ۱۲ روزه تاواناکس رو قطع کردم ولی همچنان مفصل درد شدید دارم مانند روماتیسم و درد پاشنه پا هم اضافه شده!!!
    آزمایش ادرار هم دادم باکتری ندارد!!!
    سوال: آیا این علائم مصرف تاواناکس است و با توجه به تجربه شما دقیقا کی این علائم از بدن من خارج میشه؟
    سوال: خارش مجاری ادراری برگشته، وقتی من آب کم مصرف میکنم خارش شروع میشه و وقتی آب زیاد مصرف میکنم خارج از بین میره درضمن درد کمر و بیضه هم با ناپراکسین از بین میره. ممنون میشم تشخیص شما را در مورد مشکل اولم هم بدونم؟
    1. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      دقیقا کی جواب سوال را میدید ؟
    2. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۳۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      اگر اطلاعات كافى جهت پاسخ به سوال را نداريد مبلغ را عودت دهيد مردم رو سركار نذاريد آقاى دكتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      خیر علایم مصرف تاوانکس نیست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      ترشح از نوک مجرا ندارید؟
    5. تصویر کاربر مجید جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      متوجه ترشح نمیشم
      ولی شب ها که از خواب بلند میشم و خودم با دست مجرای ادراری رو چک میکنم میبینم یک مایه بی رنگی در مجراع است
      صبح ها هم انگار این مایه خشک شده باشه اول با یکم فشار ادرار خارج میشه!!!
      کلا باید مقدار آب زیاد مصرف کنم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه کشت از ترشحات مجرا بدید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ALM جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    پنج هفته قرص پاروکستین ۲۰ خوردم تاثیری رو زودانزالی نداشت
    خوردن را ادامه بدم یا قرص دیگه جایگزین کنم؟
    1. تصویر کاربر ALM جمعه ۲۶ آذر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر جواب نمیدید؟
      ۵ روز شد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      سرترالین ۲۵ جایگزینش کنید
    3. تصویر کاربر ALM شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      قرص های موجود ۵۰ هست
      نصف شود و مصرف شود؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      بله نصف کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر آئینی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    کارشناس مامائی ومطب دار هستم یه مراجعه کننده دارم که ازاین بیماری رنج می برد از دوران بچگی داشته پیش دکترهای زیادی رفته درمان نشده وفقط اکسی بوتینین بهش دادند من الان دارم روی تقویت عضلات کف لگن توسط ورزشهای کگل کار می کنم میشه لطفا راهنماییم کنید داروهای تقویت کننده عضلات چی هست که تجویز کنم براش وچه کارهای دیگری می تونم براش انجام بدم
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      Vsol 5 هر روز یک عدد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من چند روزی هست یه زگیل انتهای آلتم دیدم
    خواستم بفرمایید این زگیل تناسلی هست یا معمولی
    باتشکر
    1. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ؟؟؟
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا ج نمیدید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده جوانی 21 ساله و مجرد هستم.در سن 17 سالگی به علت واریکوسل گرید 3 در طرف چپ جراحی واریکوسلکتومی انجام دادم.سال گذشته به علت درد خفیفی در بیضه راست به پزشک مراجعه کردم.گویا علت درد اسپرماتوسل بوده.ولی سونوگرافی کالرداپلر هم انجام دادم.در ذیل نتیجه سونوگرافی رو خدمتتون گذاشتم.چندتا سوال دارم از خدمتتون این که در حال حاضر آیا نیازی به جراحی هست؟واین که در حال حاضر ورزش هایی مانند دوچرخه سواری برایم منعی دارد یا خیر؟سال دیگه اینکه آیا ++ نوشته شده در نتیجه سونوگرافی نشان از واریکوسل گرید 2 است یاخیر؟اگر خیر گرید چند میباشد؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ١-نازي نيست يك عمل كافي است٢-ورزش منعي ندارد٣-بعد از عمل هميشه سونو ميگويد كه عود كرده است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ولي مهم نيست
    3. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ممنون از پاسختون.فقط یه نکته ای هست که فکر کنم واضح خدمتتون عرض نکردم.عمل واریکوسلکتومی 4 سال پیش بر روی بیضه چپ انجام شده.در اون زمان اثری از واریکوسل در طرف راست نبود.سونوگرافی اخیر هم عدم عود واریکوسل طرف چپ را نشان میدهد.در مورد بیضه راست آن هم در حالت مانور والسالوا علامت ++ درج شده که سوالم در مورد همین علامت است که نشان از چیست؟با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      مهم نيست
    5. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاس گزارم آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر golnaz سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی عزیز. همسرم یک هفته پیش سنگ شکم کردند. امروز حس سوزش و درد در مثانه دارند. آیا یه خاطر ریزش سنگ به مثانه است؟ فشار ادرارشون هم کاهش داشته. آب هم به میزان کافی مصرف می کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر gudi چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام من 18 سالمه چنوقتی هست تو ادرارم خون میبینم که خیلی با سوزش و درد همراهه کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      ازمايش ادرار وسونوگرافي كنيد
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 660 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دکتر من حدود سه ماهه که آمپول methotrexate را قطع کردم برای اینکه فهمید که عوارض این آمپول برای بچه دار شدن تخلیه شده چه کار باید کرد ؟ چونکه دکتر معالجم گفتند 3 الی 4 ماه بعد از قطع این دارو نباید برای بچه دار شدن اقدام شود .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از 6 ماه ازمایش بدهید تا وضه اسپرم جدیدتان مشخص شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    دکتر من شهرستانیم . این جواب سونوگرافی کلیه بنده است :
    http://uplod.ir/ft5hvmrw9fd6/1.jpg.htm
    دکتر میگه باید عمل بشی (pcnl) . من حقیقتا هزینه این عمل رو نمیتونم بپردازم . راهنمایی کنین که کجا مراجعه کنم . بیمارستان ها دولتی که بتونن این عمل رو انجام بدن کجان ؟ خدا خیرت بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمتم تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب