اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود.

هر فردی در حالت نرمال دو کلیه دارد که در پهلوها و در محل اتصال دنده به ستون فقرات قرار گرفته اند و نقش اصلی آن انجام دیالیز طبیعی و خارج کردن مواد سمی غیر قابل استفاده به صورت ادرار از بدن می باشد. علاوه بر وظیفه اصلی تصفیه خون از بدن کلیه ها در تولید گلبولهای قرمز و تنظیم الکترولیت ها از قبیل کلسیم و پتاسیم نیز نقش عمده دارند. مواد زائد خارج شده و تصفیه شده از خون به صورت ادرار از حالب ها به مثانه دفع شده و به صورت ادرار خارج می شوند.

عکس دیالیز کلیه:

دیالیز

در هر 24 ساعت 200 لیتر از خون بدن را کلیه ها تصفیه کرده و از آن حدود 2 الی 3 لیتر را به صورت ادرار از بدن خارج می کنند و بقیه خون را که حاوی مواد مورد نیاز بدن هستند به خون بر می گردانند. اگر به هر علتی کلیه ها کم کار و یا ناکارآمد بشوند و عمل تصفیه خون و تنظیم بدن را انجام ندهند علائم نارسائی کلیه که به علت جمع شدن مواد سمی در بدن ایجاد می شوند خود را با ضعف، بی حالی، خستگی، بی اشتهایی، بوی بدن دهان و رنگ پریده گی نشان می دهندو در این مرحله اگر دیالیز مصنوعی و یا پیوند کلیه انجام نشود چه بسا باعث مرگ زودرس می شود.

دو علت شایع از کارافتادن کلیه ها عبارتند از:

  • دیابت کنترل نشده
  • فشار خون بالا

و لذا توصیه می شود افرادی که مبتلا به دیابت و فشارخون هستند جهت جلوگیری از ابتلا به نارسائی کلیه بیماری شان را جدی گرفته و به درمان منظم و به موقع آن بپردازند سومین علت نارسایی و از کارافتادن کلیه ها بیماری های التهابی سلول های تصفیه کننده خون یا گلومرونفریت است که علت آن ناشناخته می باشد. بعضی از بیماری های ارثی از قبیل بیماری کیستیک ارثی کلیه، سنگ های کلیه بزرگ و انسدادی و مصرف داروهای مخدر از جمله هروئین نیز باعث نارسائی کلیه می شوند.

در مراحل شروع کم کاری کلیه ممکن است کاملاً بی علامت باشد و زمانی که عملکرد کلیه حدود 90 درصد کاهش پیدا می کند علائم نارسائی خود را به صورت فشارخون بالا، دفع پروتئین، تکرر ادراری، بالارفتن اوره و کراتینین خون، تورم در پلک ها و دست و پا، ضعف عمومی و بی حالی، بی اشتهایی و بوی بدن دهان نشان می دهد.

در صورت ابتلا به نارسائی کلیه چه کار باید کرد؟

کیست ساده کلیه

آیا با دیالیز کلیه برمیگردد؟ بسیاری از بیماران علیرغم نارسایی کلیه از اسم دیالیز ترس دارند در حالیکه دیالیز برای این بیماران مثل فرشته نجات بوده و در صورت عدم دیالیز، مرگ زودرس سراغ آنها خواهد آمد و لذا اینجانب اکیداً توصیه می کنم که از انجام دیالیز اصلاً نهراسید و به عنوان درمان نجات دهنده هر چه سریعتر آن را با مراجعه به مرکز بیمارستانی شروع کنید.

اولین اقدام برای انجام دیالیز چیست؟

اولین اقدام شما ایجاد کردن فیستول شریانی یا وریدی در دست ها جهت انجام دیالیز است که دکترهای متخصص جراحی عروق این کار را بلافاصله انجام می دهند و شما برای دیالیز آماده می شوید.

چگونگی انجام دیالیز

دیالیز به دو روش انجام می شود:

1- همودیالیز

که در این روش تصفیه خون را طریق فیستول دست و توسط ماشین انجام می شود و خون شما از طریق فیستول وارد دستگاه شده و مواد زائد آن توسط دستگاه جذب می شود و پس از تمیز شدن به بدن شما برگردانده می شود. این روش بهترین و مؤثرترین نوع دیالیز است.

2- روش دیالیز صفاقی

یا استفاده از پرده های طبیعی پوشاننده احشاء شکم بیمار

همچنانکه تأکید کردم بهترین و مؤثرترین روش همان همودیالیز می باشد.

تعداد جلسات دیالیز در هفته چقدر است؟

بسته به شدت نارسائی و کم کار شدن کلیه ها تعداد دیالیز فرق می کنند و از یک جلسه در هفته و تا سه جلسه در هفته انجام می شود.

عوارض دیالیز کدامند؟

افت فشارخون، عفونت و حساسیت به مایع دیالیز از عوارض احتمالی دیالیز می باشد.

آیا تنها راه بیمار انجام دیالیز تا آخر عمر می باشد؟

خیر، خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود. فرد دهنده کلیه می تواند از خویشاوندان و یا افراد غیرفامیل که تطابق نسجی با فرد گیرنده دارد و یا از فرد مبتلا به مرگ مغزی که رضایت به این عمل دارند و در نهایت ا زکلیه مرده باشد.

درصد موفقیت پیوند کلیه چقدر است؟

درصد موفقیت پیوند قبل از همه بستگی به تطابق نسجی فرد دهنده و گیرنده دارد که قبل از عمل و با آزمایشات مخصوص مشخص می شود. هر چه فرد مورد نظر آشناتر و از خویشان و فامیل باشد قدرت تطابق نسجی بالاتر است و از طرفی شانس موفقیت پیوند بسیار بالا می باشد.

عمل پیوند کلیه

آیا امکان پس زدن کلیه ها پس از پیوند وجود دارد؟

بله، خوشبختانه با آزمایشات و بررسی های کامل قبل از عمل و انتخاب افراد مناسب، امروزه شانس پس زدن کلیه خیلی کاهش پیدا کرده است. در مواردی که کلیه پیوند زده شده با بدن فرد گیرنده تطابق نداشته باشد آن را به عنوان جسم خارجی تلقی کرده و باعث می شود که سلولهای بدن به کلیه پیوندی حساسیت نشان داده و به آن حمله کنند و به این حالت پس زدگی حاد یا Acute Rejection می گویند.

پس زدگی نوع دوم تدریجی است که در این صورت کلیه پیوند شده تدریجاً مبتلا به کار می گردد که به پس زدگی مزمن می گویند. خوشبختانه با تولید داروهای مناسب امروزه این پس زدگی ها قابل مهار می باشند.

اگر کلیه پیوندی پس زده شد یا از کار افتاد چه کار باید کرد؟

بهترین قدم درمانی خارج کردن کلیه پیوندی از کارافتاده می باشد و فرد دوباره مدتی دیالیز می کند تا آماده پیوند دیگر شود.

چگونگی انجام پیوند کلیه

در این عمل جراحی فرد دهنده کلیه با فرد گیرنده در بیمارستان بستری می شوند و بررسی های لازم و تکمیلی که انجام شد در روز عمل همزمان در دو اطاق عمل و عمل جراحی توسط دو جراحی شروع می شود و همزمان کلیه فرد دهنده را به لگن فرد گیرنده پیوند می زنیم. کلیه پیوند زده شده در لگن و پایین از محل کلیه طبیعی قرار می گیرد.

از کجا متوجه شویم که پیوند کلیه موفقیت آمیز بوده است؟

خروج ادرار از کلیه پیوند زده شده و نرمال شدن اوره و کراتینین نشاندهنده تصفیه خوب و نرمال کلیه پیوندی می باشد. بلافاصله جهت جلوگیری از پس زدن پیوند کلیه و عملکرد خوب آن داروهای مخصوص پس از پیوند برای بیمار گیرنده شروع می شود و فرد دهنده کلیه بعد از یک شب بستری در بیمارستان مرخص می شود.

آیا برای فردی که کلیه اش را اهداء کرده است مشکلی پیش نمی آید؟

فرد دهنده یک کلیه سالم دارد که کفاف فعالیت های بدنی ایشان را می دهد و تا زمانی که این تک کلیه خوب کار می کند بیمار هیچ مشکلی نخواهد داشت ولی ما به این بیماران توصیه می کنیم که مواظب تک کلیه خود باشند و نمک کم و مایعات زیاد مصرف کنند و منظم به دکتر کلیه مراجعه داشته باشند.

آیا داروهای جلوگیری از پس زدن کلیه عوارض خاصی نیز دارد؟

بله، کاهش سیستم ایمنی بدن، پرمویی بدن، شانس بالای ابتلا به عفونت ادرار، جمع شدن چربی در قسمت بالاتنه و شانس بالای فشار خون از عوارض این داروها هستند که اجتناب ناپذیرند.

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز

پیوند کلیه به عنوان درمان انتخابی، برای بسیاری از افراد مبتلا به بیماری شدید مزمن کلیوی در نظر گرفته می شود، زیرا کیفیت زندگی و بقا (امید به زندگی) اغلب بهتر از افرادی است که تحت درمان دیالیز قرار می گیرند. با این حال، کمبود اعضای بدن برای اهدا وجود دارد.

با این حال، همه افراد برای پیوند مناسب نیستند. گاهی اوقات سایر مشکلات پزشکی، دیالیز یا مراقبت های حمایتی را گزینه های درمانی بهتری می کند.

و اما توصیه های اینجانب

  • چکاب منظم را جهت تشخیص به موقع نارسائی کلیه فراموش نکنید.
  • از مصرف بی رویه داروهای سرخودی و دخانیات مخصوصاً موارد مخدر اجتناب نمایید.
  • در صورت داشتن دیابت و فشارخون آن را جدی گرفته و تحت نظر پزشک تان باشید.
  • در صورت داشتن نارسایی کلیه جهت جلوگیری از پیشرفت آن از مصرف نمک و رژیم غذایی پرپروتئین اجتناب نمایید.
  • در صورت نیاز به دیالیز از آن نهراسید چرا که فرشته نجات شما می باشد و در صورت عدم انجام آن زندگیتان به خطر می افتد.
  • در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.3/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر صفحه رو بستین نتونستم به سوالی که پرسیدید جواب بدم ، با کد رهگیری O2k0T317972
    نوشته بودم یه پسر ۲۰ ساله هستم ، از ۱۳ سالگی خودارضایی انجام میدادم ، تا سال پیش که ترشحات غیرمعمول پیدا کردم به خاطر خجالت به کسی چیزی نگفتم و جلوی ترشحات رو میگرفتم تا اینکه درد شدید و سوزش مقعدی خیلی زیادی پیدا کردم طوری که زندگیو ازم گرفته حالم خوب نیست دکتر ، انتی بیوتیک های مختلفی مصرف کردم ولی نتیجه ای نداشته ، پرسیدید کشت مجرا انجام دادم یا نه ؟ بله چند ماه پیش تازه ۲،۳ ماه بود دردم شروع شده بود ، قبلش یه دوره ۵۰ روزه سیپروفلوکساسین ۵۰۰ ، داکسی سایکلین ۱۰۰ ، پروستا باریج هر ۱۲ ساعت مصرف کردم و داروها که تموم شد ۱۴ روز بعد کشت مجرا از ترشح گرفتن که بعد خوردن این انتی بیوتیکا باز کمی عفونت نشون میداد . دکتر دیگه ای بعد دیدن آزمایش یه دوره ۱ ماهه باز انتی بیوتیک نوشتن ولی تاثیر گذار نبوده اقای دکتر ، ای وی پی هم چیزی نشون نداده ، الان عکس کشت مجرا و نسخه ی بعدش رو براتون میفرستم. سونو هم انجام دادم حتی . سیستوسکپی رو زمانی انجام دادم که فقط ترشح داشتم و هیچ دردی نداشتم ولی چون برادربزرگم باهام اومده بود از خجالت خیلی خیلی زیاد به جای ترشح گفتم که شب ادراری دارم . نمیدونم مشکلم چیه لطفا کمکم کن اقای دکتر ، گاهی اوقات هم از داخل احساس گرما و حرارت میکنم
    1. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      اقای دکتر روی هم یه دوره ۴ ماهه انتی بیوتیک مصرف کردم و فایده ای نداشت .مصرف بیشتر از این انتی بیوتیک مضر یا بی فایده نیست ؟
      تنها دارویی که یه مقدار بهترم کرد پاباکا، لاکتوکر ، پروستا باریج بود یه مدت ۲،۳ ماهه مصرف کردم از اون شدت اولیش کم شده ولی هنوز اذیتم .پیشنهاد شما برای مصرف دارو چیه اقای دکتر ؟
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      بعد اینکه اقای دکتر سوزش ادرار ندارم اصلا ، یه مقدار اخرای ادرار فقط انگار میمونه و یکم سفته که با فشار دست خالی میشه ، تکرر ادرار هم ندارم ، ولی الت تناسلیم درد داره ، سوزش مقعد دارم ، اگه ترشح از الت خارج بشه درد آلت تناسلی خیلی زیاد میشه ، موقع سفت شدن هم از گاهی اوقات درد دارم ، بعد تخلیه ادرار هم آلت تناسلی از داخل گرمای خیلی زیادی میگیره و حتی اگه قبلش اروم بودم یکم دوباره شروع میکنه به اذیت کردن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      اگر نتونستید به جوابتون برسید با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 638 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر.
    ببخشید .تقریبا دو هفته پیش قسمت پوست ختنه گاه .اولش خارش بود بعد سیاه شد.بعدش تاول و بعدش زخم شده.پماد موپیروسین استفاده کردم.یه کم بهتر شد.ولی هنوز خوب نشده.البته یه سال پیش هم دقیقا همین نقطه بهمین صورت بود تا اینکه زخم شد و با پماد خوب شد.
    ازمایش هم دادم دکتر گفت مشکلی نداره.
    بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟
    چه دارویی باید استفاده کنم؟؟
    ممنونم.تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خودبخود این زخم ایجاد شده؟
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام آقای دکتر .وقت بخیر.
      من هیچ رابطه مشکل داری هیچ وقت نداشتم و همیشه از کاندوم استفاده میکنم.
      تقریبا دو هفته پیش پوست ختنه گاه من اولش خارش داشت بعدش سیاه شد بعدش تاول شد و بعدش زخم شد.پماد تریا مسنولون و موپیروسین استفاده کردم یه کم بهتر شده ولی هنوز زخمش باز و خوب نشده.
      ازمایش خون و ادرار هم دادم دکتر گفت مشکلی نداره.
      عکس صایعه و آزمایش رو هم دارم اگه لازمه ارسال کنم
      تقریبا یه سال پیش هم به همین صورت دقیقا همین نقطه آلتم اینجوری شد با پماد تریامسینولون استفاده کردم بعد چند روز خوب شد.ولی این دفعه طول کشیده و زخم خوب نمیشه.
      سه روز قبل پیش دکتر عفونی رفتم امپول سفتریاکسون و کپسول سیپروفلوکساسین بهم داد که استفاده کردم.بعد از سه روز خوب نشده هنوز. که عکسشو میفرستم خدمتتون.
      عکس از روزای قبلش رو هم قبلا فرستادم خدمتتون.
      یه دکتر اورولوژی امروز بهم گفت پماد تتراسایکلین چشمی و تاوانکس ۵۰۰ استفاده کنم.ولی قبلش گفتم با شما مشورت کنم
      خواهش میکنم تو رو خدا. لطفا کمکم کنید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      فعلا دارو مصرف نکنید سریعا به متخصص پوست مراجعه کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      زخم معمولی نیست باید علتش مشخص بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جاسم چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام من 3 سال پیش عمل رادیکال پروستات انجام دادم پارسال هم اسکن استخوان و سی اسکن شکم و... انجام دادم نرمال بودن تا 6 ماه پیش Psa صدم بودن الان 2 بارpsa با فاصله 6 ماه دادم 5 و 8 دهم بوده با توجه به مطالب فوق نظر حضرتعالی چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      Psma pet انجام بشه
  • تصویر کاربر مهیار چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 1633 مشاهده پرسش
    پروستات با حجم ۲۴cc افزایش یافته و اکوی هموژنیزه مشاهده شد میزان ادار باقی مانده در مثانه بعد از تخلیه ۲۵cc می باشد به چه معناست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      علائم ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر مهیار یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      من ادرارم خیلی نگه داشتم بطوری که گفتم یچیز تو شکمم میترکه بعد اون اتفاق دو ساعت که گذشت تب و لرز داشتم چهارشنبه سرکار نرفتم تا از پنجشنبه ادار کوچیکم با سوزش بود تب و لرز دوباره تکرر ادرار داشتم و تو حجم پایین ادرار لخته خون وجود داشت که انگار چسبیده با اسپرم بود عکسش میفرستم واستون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      مصرف مایعات فراوان
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Mehran یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من آلت تناسلی کجی داشتم و ۲ سال پیش عمل کجی آلت انجام دادم که دوتکه از تونیکا البوژینه رو جدا کردن و تونیکا رو بخیه زدن ولی هنوز جای بخیه صاف نشده و در نعوظ صبحگاهی سر آلت تناسلی بنده بزرگ نمیشود و برای اینکه خون در سر آلت بمونه باید تنه آلت رو محکم بگیرم.به نظر شما ممکنه نشت ورید داشته باشم؟ آیا راهی برای درمانش هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله امکان نشت وریدی هست باید سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز. من 35 ساله و مجرد هستم. انزالهای خیلی کمی در ماه دارم و حتی گاهی دو ماهم انزالی ندارم، فکر میکنم بجز درگیر کارهای دیگه بودن و شلوغ بودن ذهنم سر مسائل کاری، استفاده از داروهای سیتالوپرام 80 و آوودارت هم که با تجویز پزشکای مربوطه استفاده میکنم قطعا موثر بوده دراین کم انزالی... منتها در هفته اخیر 2 یا 3 بار انزال داشتم و دو روزی هست که دچار سوزش ادراری هستم. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید 🙏🏻آیا عفونت ادراری هست و باید آنتی بوتیک مصرف کنم؟ و این سوزش بخاطر چیه! این کم انزالی و یهو پرانزالی این هفته ربطی به این قضیه داشته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله داروهای مصرفی توسط شما موثر بوده
    2. تصویر کاربر سینا یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      دکتر جان بخش اصلی سوالم مشکل سوزش ادراریم بعد از آخرین انزالم بود☺️ولی نفرمودین چی کار باید بکنم؟
    3. تصویر کاربر سینا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      دکتر امروز انتهای ادرارم خونی بود. خودم احتمال میدم بخاطر عادت به عمل استبراء سر آلتم زخم شده و احتمالا سوزش این دو روزم بخاطر همین باشه. الان متاسفانه بعد از شستشو هم قطره خون رقیق از مجرا بیرون میاد. چی کار باید بکنم؟ چی مصرف کنم برا بهبود زخم احتمالی مجرا؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود آب فراوان استفاده کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر چانگ یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    ابتدا لکه های کوچک و سفید رنگ بصورت نقطه ای در جاهای مختلف بدنم دست پا پهلوها زیربغل و بازوها و گودی پشت زانوهایم ایجاد شد پس از مدتی تقریباً دو هفته بعد پوست بیضه هام لایه نازک و خشک شده ایجاد میشد که با کندن اونا روز بعد دوباره یه پوسته خشک دیگه جایگزین میشد همراه با خارش . لطفاً اگه داروی مناسبی سراغ دارید اعلام بفرمایید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با سلام
    من کجی الت دارم میخام عمل کنم.میخاستم ببینم هزینه عمل حدودا چقد میشه؟عکسم براتون فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      در رابطه ی جنسی دچار مشکل شدین؟
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      زیاد سفت نمیشه یکم شلی داره با کمک دستم میتونم رابطه برقرار کنم و هر پوزیشنی نمیتونم
      هم برای سفتی هم زیبایی میخام عمل کنم.لطفا هزینه عمل رو حدودی بفرمایید
      ممنون
    3. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      هزینه عمل رو لطف بفرمایید ممنون میشم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      منشی مطب با شما تماس خواهد گرفت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر
    پدر من سالها عارضه بزرگی پروستات داشتن و متاسفانه درمان رو رها کرده بودن
    یک ماه پیش با مشکل فشار خون بالا به پزشک مراجعه کردیم که مشخص شد التهاب شدید در هر دو کلیه به دلیل دفع ناقص ادرار به وجود اومده. روزی که آزمایش خون دادن دو سه ساعت قبلش دکتر اورژانس بهشون فروزماید تزریق کرده بود فشارشون بیاد پایین کاپتوپریل هم زیر زبونشون گذاشتن. هیچ کدوم اثر روی فشار نذاشت. با مصرف این ها رفتن آزمایش دادن. کراتین تو این آزمایش 1.48 بود. و متعاقبا در سونوگرافی متوجه التهاب هردو کلیه شدیم. بلافاصله سوند زدن . بعد از زدن سوند طی دو هفته ورم دست و پاها خوابید و فشار خون نتظیم شد. اما کراتین به 1.78 رسید. طی این دو هفته علاوه بر آسپرین و آملوپرس که سالهاست مصرف میکنن امنیک و ترازوسین هم مصرف کردن.
    دلیل بالا رفتن کراتین طی دو هفته به این میزان چی میتونه باشه؟
    آیا کلیه ها با سرعت بالا در حال تخریبن؟پس چرا علائم ظاهری مثل تورم و فشار خون بهبود پیدا کردن؟ حجم ادرارشون هم با سوند خوبه
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      کراتینین مجددا چک بشه
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      بعد از عمل پروستات گفتن مجددا چک میشه کراتینین
      . بنظر شما وقتی علت آسیب به کلیه احتباس ادرار ناشی از بزرگی پروستات بوده، با جراحی پروستات و باز شدن مسیر دفع ممکنه روند تخریب کلیه ها ادامه دار بشه یا در همین حد کنترل میشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      کنترل خواهد شد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام من 4سال پیش واریکوسل عمل کردم و بعداز چند سال من سونوگرافی رفتم و میگه دوباره عود کرده باید عمل کنید .
    من پیش دکترم رفتم و گفت به هیچ عنوان نیاز به عمل ندارد .
    خواستم بدونم عمل دوباره نیاز هست یا خیر .
    من علائم واریکوسل هم اصلا ندارم .
    فقت می‌خوام بدونم نیاز به عمل دارد یا خیر .؟
    در سونو گرافی نوشته است این واریکوسل جدید گرید بین 2و3هست .
    آیا نیاز به عمل دوباره دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر نیاز به عمل ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده جوانی 21 ساله و مجرد هستم.در سن 17 سالگی به علت واریکوسل گرید 3 در طرف چپ جراحی واریکوسلکتومی انجام دادم.سال گذشته به علت درد خفیفی در بیضه راست به پزشک مراجعه کردم.گویا علت درد اسپرماتوسل بوده.ولی سونوگرافی کالرداپلر هم انجام دادم.در ذیل نتیجه سونوگرافی رو خدمتتون گذاشتم.چندتا سوال دارم از خدمتتون این که در حال حاضر آیا نیازی به جراحی هست؟واین که در حال حاضر ورزش هایی مانند دوچرخه سواری برایم منعی دارد یا خیر؟سال دیگه اینکه آیا ++ نوشته شده در نتیجه سونوگرافی نشان از واریکوسل گرید 2 است یاخیر؟اگر خیر گرید چند میباشد؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ١-نازي نيست يك عمل كافي است٢-ورزش منعي ندارد٣-بعد از عمل هميشه سونو ميگويد كه عود كرده است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ولي مهم نيست
    3. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ممنون از پاسختون.فقط یه نکته ای هست که فکر کنم واضح خدمتتون عرض نکردم.عمل واریکوسلکتومی 4 سال پیش بر روی بیضه چپ انجام شده.در اون زمان اثری از واریکوسل در طرف راست نبود.سونوگرافی اخیر هم عدم عود واریکوسل طرف چپ را نشان میدهد.در مورد بیضه راست آن هم در حالت مانور والسالوا علامت ++ درج شده که سوالم در مورد همین علامت است که نشان از چیست؟با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      مهم نيست
    5. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاس گزارم آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر golnaz سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی عزیز. همسرم یک هفته پیش سنگ شکم کردند. امروز حس سوزش و درد در مثانه دارند. آیا یه خاطر ریزش سنگ به مثانه است؟ فشار ادرارشون هم کاهش داشته. آب هم به میزان کافی مصرف می کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر gudi چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام من 18 سالمه چنوقتی هست تو ادرارم خون میبینم که خیلی با سوزش و درد همراهه کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      ازمايش ادرار وسونوگرافي كنيد
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 660 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دکتر من حدود سه ماهه که آمپول methotrexate را قطع کردم برای اینکه فهمید که عوارض این آمپول برای بچه دار شدن تخلیه شده چه کار باید کرد ؟ چونکه دکتر معالجم گفتند 3 الی 4 ماه بعد از قطع این دارو نباید برای بچه دار شدن اقدام شود .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از 6 ماه ازمایش بدهید تا وضه اسپرم جدیدتان مشخص شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    دکتر من شهرستانیم . این جواب سونوگرافی کلیه بنده است :
    http://uplod.ir/ft5hvmrw9fd6/1.jpg.htm
    دکتر میگه باید عمل بشی (pcnl) . من حقیقتا هزینه این عمل رو نمیتونم بپردازم . راهنمایی کنین که کجا مراجعه کنم . بیمارستان ها دولتی که بتونن این عمل رو انجام بدن کجان ؟ خدا خیرت بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمتم تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب