روش های افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه شاهد مراجعه مردان جوان زیادی به کلینیک های ارولوژی هستیم که از کوچک بودن اندازه آلت تناسلی خود شاکی هستند  و از طرفی شاهد تبلیغات گسترده در فضاهای مجازی و اینترنت و ماهواره ها به دنبال افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان هستند. در این متن روش های بزرگ کردن الت تناسلی را بیان می کنیم.

کلفت کردن کیر

افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان

1- افزایش قطر الت با تزریق ژل

در روش افزایش الت با ژل موارد حجیم کننده را زیر پوست آلت تناسلی جهت پدیدار شدن الت کلفت تزریق می کنند که باعث اختلال در حس آلت تناسلی و نامنظمی در پوست منطقه تناسلی شده و از طرفی بعد از چند ماه دوباره جذب می شوند و لذا درمان مناسبی برای بزرگ کردن الت نمی باشد و اصلاً از نظر علمی پیشنهاد نمی گردد. از عوارض ماندگار این تزریق از بین رفتن حس منطقه آلت تناسلی می باشد و لذا از نظر علمی اصلاً روش مناسبی برای بزرگ کردن الت نبوده و مطلقاً توصیه نمی شود.

مرد مبتلا به سرطان بیضه

2- دستگاه های کشنده آلت تناسلی

امروزه روش های مختلف کششی را برای بزرگ کردن الت تناسلی ذکر می کنند که این کشش ها از نظر علمی درست نبوده و در بسیاری از موارد باعث ایسکیمی و کاهش خون رسانی به بافت آلت تناسلی شده و ممکن است توان نعوظ فرد را به خطر بیاندازد. از نظر علمی هنوز در دنیا ثابت نشده و لذا همه تبلیغات در این روش نیز غلط و پوچ و بی اساس می باشد.

3- قرص افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان

امروزه شاهد تبلیغات قرص ها و ژل هایی در فضای مجازی و ماهواره برای درمان ضعف دستگاه تناسلی مردان هستیم که مصرف قرص و یا مالیدن ژل های مخصوص به آلت تناسلی را به عنوان روش بزرگ کردن الت تناسلی مردان و افزایش قطر آن معرفی می کنند که بر اساس تحقیقات انجام شده در دنیا هنوز هیچ قرص افزایش طول دستگاه تناسلی مردان و دارویی و ژل های مالیدنی که باعث افزایش طول آلت تناسلی مردان شود کشف نشده است و لذا این روش تبلیغات نیز کاملاً دروغ است و گول تبلیغات کاذب را نخورید.

جهت فیلم عمل جراحی دستگاه تناسلی مردان به آپارات مراجعه نمایید.

4- وکیوم

واکیوم دستگاهی است که با مکانیسم کاهش خون آلت تناسلی باعث متورم شدن آن می شود که در مواردی جهت اختلال نعوظ استفاده می شود ولی این دستگاه نیز جهت بزرگ کردن الت کاملاً بی اثر بوده و از نظر علمی اصلاً توصیه نمی شود.

5- جراحی بزرگ کردن قطر الت تناسلی مردان 

قطع کردن لیگمان های های آویزان کننده آلت روشی است که برای افزایش طول آلت تناسلی مردان در بعضی مراکز درمانی جهت افزایش طول آلت تناسلی پیشنهاد می شود. این عمل برای بزرگ کردن آلت تناسلی به اندازه 2-4 سانتی استفاده می شود ولی از بزرگترین معایب آن لخت شدن و افتادگی شدید آلت است و در هنگام نعوظ آلت تناسلی رو به بالا حرکت نمی کند و افتادگی شدید دارد و لذا باعث اختلال شدید در مقاربت جنسی خواهد شد. بنده اصلاً این روش را به عنوان درمان برای افزایش طول آلت تناسلی پیشنهاد نمی کنم.

بزرگ کردن الت

6- افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان با ماساژ

تمرینات کششی دستی یعنی استفاده از دست برای ماساژ  آلت تناسلی شما است. این هدف برای کشش پوست است. در این نوع ورزش های دستی ، روان کننده به آلت تناسلی زده می شود و به آرامی ماساژ می یابد. این تمرین برای کشش پوست آلت تناسلی شما است که در نتیجه به بزرگ شدن آلت تناسلی کمک می کند. برای دستیابی به نتایج سریعتر باید مرتباً این کار را انجام دهید.

انواع ماساژ ها برای بزرگ کردن آلت تناسلی

تمرینات کششی برای آلت تناسلی مرد می تواند کمک کند تا به طور طبیعی آلت تناسلی شما بزرگ شود.

ورزش ماساژ:

در این نوع ورزش های دستی ، روان کننده به آلت تناسلی زده می شود و به آرامی ماساژ می یابد. این تمرین برای کشش پوست آلت تناسلی شما است که در نتیجه به بزرگ شدن آلت تناسلی کمک می کند. برای دستیابی به نتایج سریعتر باید مرتباً این کار را انجام دهید.

ورزش جلکینگ:

این شایع ترین شکل ورزش در بین مردان است. به ضخیم شدن آلت تناسلی کمک می کند. در صورت افزایش اندازه آلت تناسلی مرد ، توصیه می شود این کار را حداقل یکبار در روز انجام دهید. نحوه انجام این ماساژ به این صورت است که باید هر دو دست را روی آلت تناسلی قرار داده و به آرامی از بالا به پایین حرکت دهید.

ورزش های کششی:

این تمرین شبیه دوشیدن گاو است. این یکی از بهترین تمریناتی است که می تواند منجر به کلف شدن آلت تناسلی شود. در این روش فقط از انگشت شست و انگشت اشاره استفاده می شود. نحوه ی انجام این ورزش به این صورت است که باید: با استفاده از انگشت شست و انگشت اشاره پوست را از بالا به پایین بلغزانید. این کار را به مدت 20 دقیقه انجام دهید. (اطمینان حاصل کنید که خودارضایی نمی کنید).  اگر نعوظ وجود دارد، بگذارید آلت تناسلی مرد شل شود و بعد از 5 دقیقه ادامه دهید. هر روز حداقل 20 دقیقه این تمرین را تکرار کنید.

افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان با ماساژ و روغن خراطین

آیا واقعا افزایش سایز دستگاه تناسلی با روغن خراطین امکان پذیر است؟ باید بدانید که بله این امکان وجود دارد، از بین کسانی که این روش را امتحان کرده اند شاهد افزایش سایز بین 2تا 5 سانت بوده ایم. البته که این روش از نظرداده های پزشکی تایید نمیشود زیرا تحقیقاتی در این باره صورت نگرفته. اما در طب سنتی نتیجه بخش بوده است.

روش استفاده از روغن خراطین برای افزایش سایز آلت:

برای انجام این روش ابتدا دست های خود و ناحیه تناسلی را بشویید و با مقداری روغن به مدت 15 دقیقه ماساژ دهید.

و اما توصیه های پایانی

  •  80-90 درصد کسانی که از کوچکی آلت تناسلی خود شاکی هستند در معاینه بالینی توسط پزشک، طبیعی هستند.
  •  آلت تناسلی خود را با دیگران مقایسه نکنید.
  •  اگر اندازه آلت تناسلی شما در نعوظ بین 9-14 سانت است اندازه طبیعی دارد. نگران نباشید.
  •  گول تبلیغات ماهوره ها و فضاهای مجازی را در رابطه با بزرگ کردن الت نخورید چرا که هنوز در دنیا هیچ روش علمی و بی عارضه ای برای بزرگ کردن طول آلت تناسلی و افزایش قطر آن وجود ندارد.
  •  از مصرف ژل ها و داروهای تبلیغاتی برای بزرگ کردن آلت به علت عوارض آنها شدیداً اجتناب نمایید.

توصیه آخر

قبل از شروع خود درمانی و هر درمانی جهت معاینه بالینی به پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار مراجعه فرمائید. جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 02122642744 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی

4.3/5 - (271 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام:6ساعت بعد از سکس دچار خارش الت شدم که بعد گرفتن عکس با زوم بالا متوجه زخمهایی شبیه تبخال شدم که با چشم قابل رویت نبود ازمایش ایدز و هپاتیت بعد4ماه منفی بود و طرف مقابل هم ازمایشاتش منفی,اکنون بعد گذشت 7ماه هنوز بهنکام تحریک و حجیم شدن الت روی سر الت همان ضایعات به تعداد کمتر بوحود می ایند,یکبار توسط شما معاینه شدم که پماد و قرص تبخال اسیکلوویر تجویز نمودین,درد در حالت عادی نداشته و فقط درد خفیف و قرمزی سر الت به هنگام تحریک وجود دارد,ترشحات از الت خیلی خیلی کم در گاهی اوقات وجود دارد 5ماه قبل ینی دوماه بعد این اتفاق به لحاظ مصرف دارودو ورق داکسی سایکلین استفاده کردم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسام چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام. من حدود 1 سال قبل رابطه نا مطمئن داشتم و دهانی هم رابطه داشتم.
    خواستم ببینم این زائده روی زبان زگیل تناسلی است؟ عکس رو میفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام مجدد اقای دکتر من قبلا یه سوال پرسیدم که هنوز جوابمو ندادین. ممنون میشم ازتون اگه جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رحمان چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 43 سال دارم جهت چکاب به سونوگرافیست مراجعه کردم . در جواب نوشت "اندازه 26 میلی لیتر و طبیعی است : هیچگونه علایم بالینی ندارم
    آیا اندازه پروستات من طبیعی است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مری چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ممنون میشم تا آخر بخونین من 36 سالمه لاغری مفرط دارم و بسیار ضعیف هستم مدتی بود در اثر فشار روانی زیادی بودم و در این ده روز اهیر از ناحیه قلب دچار مشکل بودم دکتر بمن گفت از اضطرابه و باید فورا بری روانپزشک ، گاهی در کلیه سمت چپم درد دارم دردی که با گرم کردنش معمولا بهتر میشم،مدتی که قلبم ناراحت بود تکرر ادرارم داشتم ، خیلی ادرار کردم ، ادرارم خوب و زیاد بود اما چندروز آخر احساس میکنم حجم ادرارم کم شد ، و البته بگم یک هفته زودتر از وقت موعود پریود شدم و دیروز اولین روزم بود شب متاسفانه خود ارضایی کردم وقتی رفتم دستشویی کاملا حس کردم انگار کل ناحیه تناسلیم بسته شده، انگار خودم متوجه شده بودم که ادرارم نمیاد ، ادرام در حد چند قطره اومد و خون قاعدگیم هم نیومد ، اومدم کمی اب خوردم باز نیم ساعت بعد دستشوییم گرفت باز همون حالت ، اما شب خوابیدم دم دمای صبح رفتم دستشویی ادرارم اومد البته یکم با تاخیر کوتاه و با همون حجم کم عادی مثل چند روز گذشته ، اما صبح که رفتم دستشویی ادرارم راحت اومد اما خب کلا حجمش کم شده و خیلی صاف میریزه دقیقا شبیه ریختن خون پریود ، اما نگرانیم اینجاست که توی این چهار پنج بار اخر که دستشویی رفتم ، دوبار ادرارم با خون اومد ، لحظه اول قرمز و کم کم خونش کمتر اما کاملا خون مشاهده میشد ، خواستم بپرسم این از قاعدگیمه؟ آخه ناحیه قاعدگی با ادرار باهم فرق داره چطور ممکنه دوسه بار این خون انقدر با ادرار ترکیب بشه طوریکه انگار ادرارت کاملا خونه؟ آیا این ادرار با فشار کم میتونه باعث قاطی شدنش با خون قاعدگی باشه اونهم با تکرار؟ البته دوبار که رفتم ادرارم عادی بود ، خواستم باتوجه به توضیحاتم راهنمایی بفرمایید گه علت حجم کم ادرارم بعد از چند روز تکرر ادرار چیه؟ سوال دوم آیا این خون در ادرار که چندبار پیش اومده و زیادم هست میتونه از قاطی شدنش با فاعدگی باشه؟ سوال سوم اونشب که خود ارضایی کردم بعدش ادرارم قطره ای اومد، علتش چی بود و اینکه بعد چندساعت ادرارم اومد باز میتونه مشکل باشه؟ بابت پرحرفیم شرمنده در حال حاضر وضعیت مالی خوبی ندارم که پول ویزیت بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    جواب سونوگرافیم تو هفته ی 35 این بوده که:

    تصویری از بیضه های جنین در ساک اسکروتال دوطرف هنوز دیده نمیشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
      باید بهد تز تولد بررسی شود
  • تصویر کاربر اصغر چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    با سلام
    51 سال سن دارم که پس از آزمایش پروستات نتیجه آزمایش به این صورت است که تست psa 4.6 می باشد و freepsa 2 می باشد ، که پس از مراجعه به ارولوژ و بدون معاینه، تشخیص cancer داده است ، نظر شما چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
      باید نمونه برداری کنید
  • تصویر کاربر سیده چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.خانمی 29ساله ام مثانم عصبیه وتکرر ادار دارم از شب تانزدیکایه روز دسشویم یا هروقت قصد داشته باشم بخوابم تکرر ادرارم بیشتر میشه میگن دلوکستین خوبه.نمیدونم چکار کنم زندگیم مختل شده .تو رو خدا لطف کنید بگین چکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید .من سه روزپیش عمل واریکوسل شدم الان از دیروز بیضه سمت چپم ورم کرده و بزرگ شده ایا این طبیعیه یا آب آورده و دوباره باید جراحی بشم.؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهری چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    با سلام‌آقای دکتر
    به تازگی ازدواج‌کردم. روی دستم و بازوم‌3 تا زگیل بود که همسرن دید و با مراجعه به متخصص پوست با کوتر سرجی دکتر سوزاند. ولی در اولین رابطه همسرم‌متوجه 4 تا زائده زیر شکمم و دو طرف ران پام‌شد که با مراجعه به متخصص پوست گفت زگیل معمولی هستن و با کرایو دستور درمان دادند.
    عکسش رو براتون‌میفرستم هم بازوم رو هم زیر شکمم‌رو که مشاهده کنید نگران بودم‌زگیل تناسلی نباشه البته دکتر گفتن مستعد زگیل هستم و چون اون مناطق رو با تیغ اصلاح میکردم و موهای بازوم که زگیل داشت رو زدم حدس میزنم از اون انتقال داشته. هیچ گونه رابطه قبل ازدواج نداشتم. لطفا عکسها رو نگاه کنید. در ضمن همسرم 4 سال پیش مبتلا به زگیل تناسلی شده بود که با کوتر برداشتن و تا الان جیزی دوباره عود نکرده و قبل ازدواج و رابطه واکسن گارداسیل رو هم دو دوز از 3 دوزش رو تا الان زدم‌با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر amin دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر خوب هستین
    20 سالمه
    میخواستم بدونم روغن زالو (یا چیز های مثل این خراطین و...) تاثیری بر روی سیستم تناسلی (افزایش قطر-طول )
    دارد مثلا همکار شما آقای دکتر روا زاده
    http://attari-online.com
    http://ravazadeh.com/fa
    در سایت خودشون آقای 28ساله ای از کوچکی آلتشون ناراضی بودن و کمک خواسته بودن دکتر گفتم سن رشد شما گذشته ولی گفتن تکنیک هایی هست و چیز هایی باید مصرف کنید ک نمیتونم در سایت بگم باید حتما حضوری مطب تشریف بیاورید تا بگم حالا اگه راهی هست شیمیایی و سنتی ب من معرفی کنید شما من از شهرستان دوری پیام میدم
    هزینه شما هم هر چقدر بشه میپردازم
    اگه مشکلی نبود هیچ وقت مزاحم شما نمیشدم
    منم مثل برادر کوچک شما
    تو رو خدا کمک کنید
    خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهتون بده
    یا حق
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی ندارد
  • تصویر کاربر مهران سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    من با قدی 193وزنه70دارایه التی ب اندازه 16سانتی هستم آیا این در آینده برا من مشکل ساز خواهد شد مرسی از راه نماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    سلام فرمودین هیچ روشی برای بزرگ کردن آلت وجود ندارد در حالی که یکی از دوستان در کرج آلت خود را که قطر 15 و طول 11 سانتی متر را داشت با عمل سرپایی و مبلغ 3میلیون تومان بدون افزایش قطر طول آن را به 21سانت رسانده است چطور همکار شما این کار را انجام داده است؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از من گفتن است عارضه عمل غیر قابل برگشت
  • تصویر کاربر amirali پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من 22 سالمه از بچکی رشد آلتم کم بود آیا الان در این درمانی برای بزرگ شد آلت وجود داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه راهی ندارد
    2. تصویر کاربر amirali پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی با مصرف دارو یا جراحی هم تغییر نمیکنه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من 19 سالمه و اندازه آلتم 10 سانته و زود انزالی هم دارم میخواستم بدونم آیا واقعا راه حل قطعی وجود داره. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه نرمال است مطلب سایت من در رابطه با زود انزالی را بخوانید
  • تصویر کاربر محمدتقدیسی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام
    محمد26ساله
    مجردهستم
    2ماهی هست آلت و ماهیچه بین بیضه ها تا مقعدم همیشه حس ارضاء شدن داره
    حس میکنم ماهیچه هام همیشه سفت هستش (حتی شده تو رابطه ام بعد ارضاء سریع اول دیگه برای بار دوم نعوظی ندارم وخیلی اذیت شدم)طوری شده ک بدون نعوظ ارضاء میشم با اینکه کامل ارضاء نمیشم.
    حتی بعد از ارضاء هم این حس وجود داره این باعث زود ارضائی ام شده.
    یک حس شبیه حس زمان ارضاء شدنه نمیدونم چکار کنم از نظر روحی روانی بهم ریختم لطفا راهنماییم کنید
    آقای دکتر درمانش چیه؟
    چکار کنم؟
    داروی خاصی لازمه؟
    این حس انگار تمومی نداره واسه من خیلی اذیت میشم
    فکر میکنم دارم مشکل جنسی میشم. درسته؟
    جدیدن چکاپ کامل دادم مشکل خاصی هم ندارم.
    آقای دکتر کمکم کنید ممنون.
    تو سوال قبل جوابمو نگرفتم.این درد داره کمکم توی دراز مدت واسم دردسر ساز میشه افسرده شدم و...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      این تنها یک حس است باید تقویتش نکنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر از جوابتون بسوال قبلی.طبق فرموده ی شما اگه دستگاه تاثیری نداره برای اضافه کردن بسایز باید چکار کرد.هر چند که در مقالاتتون که مطالعه کردم گفتین هنوز چیزی کشف یا اختراع نشده. باتشکر فراوان از زحماتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      راه علمی ندارد
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    باسلام بنده بیست سال سن دارم وهم اکنون طول آلت تناسلی بنده سیزده سانتیمتر درحال نعوظ می باشد ومن الان در دوران عقد هستم وترس از این را دارم که بعد از ازدواجم مشکلاتی برایم به وجود بیاید ونتوانم همسرم را ارضا جنسی کنم یا اینکه بکارت اورا از پاره کنم لطفا من را راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه نرمال سن نگران نباش
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 28 سالمه و رفتم یه ارولوژی من و دیده 2 تا مشکل دارم یکی اینکه پوست اضافه ای که از آلت به کلاهک وصل شده دوم طول آلت ؟
    دکتری که دیدن گفت پوست و میشه با یه عمل سر پایی برداشت و لی تو این سن اندازه الت و نمیشه دست زد . ؟
    آیا راهی نداره ؟
    ضمنا ایمیل هم ندارم مال یکی از دوستامو دادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول الت قابل افزایش نیست
  • تصویر کاربر علی جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده 28 سالمه. مجردم. در این 28 سال به جز 2 یا 3 مورد در خواب جنب نشده ام. سوالی که دارم این هست که ایا این امر طبیعی هست یا ناشی از یک مشکل جسمی باشه؟ اینم اضافه کنم که گاهی مشغله ذهنیم واقعا زیاد میشه. متاسفانه بعضی وقتا خود ارضایی هم دارم.(خیلی کم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگرن نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب