اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پویا چهارشنبه ۲۸ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب
    بنده سوال از شما پرسیدم دررابطه با واریکوسل فرمودید باید سونو بیضه بشم
    بنده مراجعه کردم و سونو بیضه دادم
    سال98عمل واریکوسل گرید3 انجام دادم و بعداز 4ماه بعداز عمل آزمایش اسپرم دادم و وضعیتم عالی بود. از 2ماه پیش در بیضیه و ران سمت چپم دردی احساس می‌کردم و همین باعث شد سونو بیضه انجام بدم و در جواب سونو مشخص شد که واریکوسل گرید (1) دارم. خواستم نظره شمارو دررابطه بااینکه عمل انجام بدم یا ندم رو بدونم. ممنونم از احساس مسئولیت شما در رابطه با پاسخگویی به بیماران.
    انشالله همیشه سلامت باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ مهر ۰( 4 سال پیش)
      تا زمانی که آزمایش اسپرم خوب هست میتونید عمل رو به تعویق بیندازید
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۸ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.
    بنده ۲۳ سالمه و دچار واریکوسل خفیف سمت چپ شدم و پزشکم به تازگی(بخاطر نگرانی خودم البته مشکلی ندارم) برام برای اینکه دراینده برام مشکلی پیش نیاد مکمل فرتومن رو تجویز کردن و گفتن روزی ۱ ساشه مصرف کنم ولی یه موضوع ذهنم رو درگیر کرده و دربارش سوال دارم:
    ۱:قبل از مصرف فرتومن بخاطراین مشکل پیاز خام مصرف میکردم و وقتی پیاز مصرف میکردم موقع انزال حجم منی خوب و سرعت پاشش منی بالا بود به طوری که تا ۵۰ الی ۷۰ سانت پاشش داشت ولی الان با مصرف فرتومن نتیجه برعکس شده! از پزشک داروخونه که پرسیدم گفت احتمالا بابدنت سازگاری نداره و بدن افراد در واکنش نسبت به دارو ها باهم متفاوته
    ۲:احتمال داره که واقعا فرتومن با بنده سازگاری نداشته باشه و من میتونم از چیزای دیگه ای مثل همون پیاز و موز و... که اثر داشت استفاده کنم؟
    ۳:ایا مکمل دیگه ای هست؟
    ویژگی های منی بنده:
    سفید یا مایل به خاکستری
    بوی وایتکس میده
    منی بعد از بعد از انزال یکمی غلیظ و چسبندس که بعد از ۲ الی ۳ دقیقه رقیق میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بهتره مراجعه کنید تا از نزدیک معاینه کنم
  • تصویر کاربر نوروزی سه شنبه ۲۷ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 10ساله ازدواج کردم ویک پسر8ساله دارم والان تواین یک سال دوبار خانمم سقط جنین داشته که تقریبا9هفتگیش وبامراجعه به دکتر آزمایش اسپرم مشکلی نبود ولی تشخیص پزشک وسونگرافی واریکوسل گرید Iدر سمت چپ نشون داد آیا برای بچه دار شدن مشکل اینه ممنون میشم راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ مهر ۰( 4 سال پیش)
      واریکوسل درجه یک‌باعث ناباروری نمیشه
  • تصویر کاربر کامران سه شنبه ۲۷ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    حدود یک هفته هست متوجه یک رگ روی بیضه سمت چپم شدم که قبلا وجود نداشت و دردی ندارد به اورولوژیست مراجعه کردم ایشون معاینه کردند و گفتند چیز خاصی نیست و حتی گفتن نیازی به سونوگرافی هم نیست و فقط گفتن سعی کن لباس راحت بپوشی و چیزهای سنگین خیلی بلند نکنی
    با این حال من هنوز نگرانم به نظرتون بازم پیگیری بکنم؟
    ببخشید طولانی شد متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ مهر ۰( 4 سال پیش)
      جای نگرانی نداره و توصیه هایی که گفتن درسته و رعایت کنید
  • تصویر کاربر سینا سه شنبه ۲۷ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 814 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عرض ادب و احترام
    بنده حقیقتا یک ماه پیش عمل جراحی واریکوسل چپ داشتم و پس از دو هفته که از عمل گذشت حقیقتا بنا به جثه لاغرم جسمی ۷-۸ کیلویی برداشتم و احساس درد در بیضه پیدا کردم.
    بعد دکتر جراح بنده مجددا سونوگرافی نوشت و در جواب سونوگرافی قید شده بود واریکوسل درجه 3 وجود دارد و رفلاکس واضح مشهود نیست اما وقتی از شخصی که سونوگرافی میکردن سوال پرسیدم گفتن 100 درصدی نمیشه گفت که رفلاکس جریان خون وجود نداره . دکتر بنده قبل عمل هم رفلاکس خفیف تا متوسط داشتم. و این نگرانم کرده که کلا باید رفلاکس قطع شده باشه و وجود نداشته باشه یا اگه خفیف و جزیی باشه طبیعیه؟
    و این که ممکنه از قبل عمل خون داخل ورید ها مونده باشه یا ممکنه بر حسب حادثه یکی از ورید ها باز شده باشند؟
    پیشاپیش سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر سینا شنبه ۲۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر جواب بنده رو ندادید.
    2. تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۵ مهر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر سوال من تو لیست سوالا نمیاد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بهتره در این شرایط از نزدیک معاینه بشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 670 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من تقریبا ۴ سال پیش یک درد شدیدی در بیضه سمت راستم داشتم که در عرض 1 الی ۲ ساعت خوب شد وبعداز این اتفاق گاهی وقت ها هم درد را احساس میکنم ولی نه به اون شدت خیلی کم درضمن بیضه سمت راستم پایین تر هست وپوست کیسه بیضه سمت راست شل تر از پوست بیضه چپ هست وهمچنین وقتی بیضه ها به بدن نزدیک میشوند پوست بالای بیضه راستم ورم کرده باد دارد لطفا راهنماییم کنین در ضمن گاهی وقت هاهم خود ارضایی می کنم میشه خود ارضایی دلیل این باشه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بهتره از نزدیک‌جهت بررسی واریکوسل معاینه بشید
  • تصویر کاربر مانا دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1647 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    همسرم تست دادن و مشخص شد مورفولوژی اسپرم صفر هست و حرکتم پایین ولی تعداد نرمال بود.بعد مشخص شد که واریکوسل داره و دو ماهه پیش عمل کرد بعد از عمل دکتر براش پودر فرتومن تجویز کردن که هر روز مصرف میکنه حالا نمیدونم چقدر میتونم به بارداری طبیعی یا حتی غیر طبیعی امیدوار باشم طی این دو ماه هم در حال اقدام هستیم که باردارم نشدم این رو هم لازمه اضافه کنم که بنده 37 سال و همسرم 30 سالشونه ولی پارسال که تست دادم به لحاظ وضعیت رحم و تخدان در شرایط مناسبی بودم و دکترم تشخیص داد مشکلی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بهتره بیوپسی بیضه و سپس IVF انجام بدید
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۲۲ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ..چن روز پیش ازمایش اسپرم دادم تحرک اسپرم نسبت به دفعات قبل کمتر شده بود عکس ازمایش اسپرم گذاشتم براتون گفتین سونوی بیضه بگیرن جهت واریکوسل ...سونو رو انجام دادم عکسش براتون گذاشتم در ضمن دکتر سونو گفتش وارکوسل خفیف در سمت چپ داری..میخاستم بدونم ایا نیاز برای عمل هست یا نه و برای تقویت تحرک اسپرم چکار کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ مهر ۰( 4 سال پیش)
      آزمایش آنالیز اسپرم انجام بدید و اگر مختل بود باید عمل کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام
    همسر من پانزده سال پیش عمل واریکوسل گرید 3سمت چپ انجام داده ماه گذشته با انجام آزمایش و سونو متوجه شده که واریکوسل گرید 3سمت راست و چپ دارد .میزان اسپرم 2میلیون .آیا برای بارداری جراحی لازم است یا آی وی اف؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بله نیاز به جراحی هست
  • تصویر کاربر پویا چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    باسلام بنده 2سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم و بعضی اوقات درد کمی در ناحیه بیضه سمت چپ احساس میکنم و با عرض شرمندگی خیلی زیاد عمل خود ارضایی انجام میدم. خواستم ببینم آیا امکان داره که مجدد در ناحیه عمل شده واریکوسل ایجاد شود؟؟
    ممنونم از شما دکتر عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      باید از نزدیک معاینه بشید یا سونوگرافی بیضه ها و اسکروتوم انجام بدید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب