اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فربد شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من مردی 31 ساله هستم و در حدود 6 سالی که از زندگی مشترکم میگذره هیچ مشکلی در ارتباط جنسی نداشتم و اصلا به این موضوع فکر نمی کردم. اما بعد از اینکه با همسرم تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم، برای بالا رفتن احتمال حاملگی، قرار شد در زمانهای خاصی از هر ماه با فاصله کم رابطه داشته باشیم.
    حدود 2-3 ماه قبل در هنگام آغاز یکی از رابطه ها من مشکل نعوظ پیدا کردم. بعد از اون برای این رابطه دچار استرس شدم و اون موقع هایی از ماه که باید رابطه داشته باشیم دچار نوعی استرس میشم که این مشکل دوباره پیش نباید که معمولا پیش میاد و رابطه اون کیفیتی که باید داشته باشه رو نداره.
    این رو هم بگم در یکی دو موردی که بدون برنامه ریزی رابطه برقرار شده مثل قبلترها بدون هیچ مشکلی این کار انجام شده. نکته قابل توجه اینه که یکبار در یکی از همون زمانهای خاص که خواستیم رابطه داشته باشیم، باز هم نعوظ به طور کامل انجام نشد اما انزال انجام شد. ولی شاید حدود 10 دقیقه بعد که دیگه قرار نبود ارتباطی برقرار بشه نعوظ به طور کامل انجام شد و رابطه مجدد برقرار شد.با توجه به این موارد، به نظر میاد این یک مساله روحی روانی هست.
    به نظر شما راه رفع این مشکل چیه. به چه نوع پزشکی باید مراجعه بشه؟ داروی خاصی باید مصرف بشه؟ اگه به روانپزشک مراجعه بشه فایده ای داره و چه مدت زمان لازم داره؟
    تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      بیشتر روحی وعصبيت است
    2. تصویر کاربر فربد پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      تشکر از پاسخ شما

      راه حلی برای بهبود توصیه می کنید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      روانكاو
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۱۱ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید..اقای دکتر من دوبار عمل کردم یبار برا انحراف التم و دومی برا انحراف و سایزش..الان التم هم کوتاهه هم انحراف داره تروخدا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۳ اسفند ۹۴( 1 دهه پیش)
      چرا جواب نمیدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      راهی برای بزرگ کردن نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۱۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام استاد خوب و مهربونم من چند وقت پیش به اقای دکترمنصوری فلوشیپ پیوند کلیه اییمل زدم مبنی بر اینکه جراح بخاطر پریاپیسم در ناحیه پرینه شنت کارگذاشته اند ایشان در جوابم فرمودن که اگر التم سالم باشد و شنت بسته شودنعوظ بر میگردد منظورشون از سالم بودن الت قسمت بیرونی الت رو میگن یا قسمت داخلی الت رو ؟ و اگه بسته نشد میشه توسط خود جراح شنت رو ببند درصد موفقیت ان چقدر هستش؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      بله توسط دكتر خودتان
  • تصویر کاربر عرفان پنجشنبه ۱۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام
    من 24 سال سن دارم و مجرد هستم و احساس میکنم بیش از حد و بیخود زود انزال هستم
    و از رفتن ب دکتر خجالت میکشم بیشتر بخاطر این ک مجرد هستم
    تازه هم عمل واریکسل انجام داده ام و هر روز آلتم نعوذ است
    و تقریبا هفته ایی چند بار جنب میشوم
    درکل ب شهوتم کاری ندارم فقط میخان زود انزالیم برطرف بشه ک همش نگرانشم چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      هنوز فصاوت زود است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      قضاوت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    خواهش میکنم منو راهنمایی کنید و سوالاتم را جواب بدید و بی زحمت ارجاع ندید به جواب هایی که قبلا دادین.چون واقعا داره زندگیم از هم میپاشه و دکتر هم رفتم و کسی نتونسته کمکم کنه.
    من 26 سال دارم و الان حدود 1 سال است که عقد کردم .من از دوران نوجوانی به دلیل لینکه همیشه فکر میکردم الت تناسلی کوچکی دارم و به دلیل فرار از برقراری جنسی خود ارضایی میکردم به صورتی که شاید اوایل هر روز خود ارضایی داشتم.تا اینکه به مرور میل جنسیم کاهش پیدا کرد. و الان که عقد هستم هیچ میلی برای بر قراری ارتباط ندارم و حنپتی چند وقتیست که نعوظ هم ندارم .حتی نعوظ صبحگاهی .البته بعضی وقتا به صورت خفیف دارم ولی خیلی کم . من در حالت معمولی نیز التم و بیضه هام شل هستن . و اذیت میکنن .در ضمن من تو رابطه ای که چند وقت پیش با همسرم بر قرار کردم .با اولین تماس ارضا شدم که باعث تعجب همسرم هم شد .من پیش دکتر رفتم و تمام اینا رو توضیح دادم ولی نگفتم خود ارضایی میکردم و ایشون گفتن به دلیل مسائل اجتماعی هست و استرس های موجوده بدون معاینه گفتن .خواهشن مرا راهنمایی کنید من باید چکار کنم اخه نمیشه به خاطر مسائل اجتماعی من نتونم رابطه جنسی داشته باشم که .خواهشن بگید من چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      مشكل شما عصبي وروحي است بايد با روانكاو صحبت كنيد
  • تصویر کاربر کیوان یکشنبه ۲۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید
    من ۴۳سالمه ومیل جنسی ندارم البته فقط به همسر خودم وزود انزالی هم دارم و همسر بنده خیلی از این موضوع زجر میکشد قبلا هم واریکوسل داشتم که عمل کردم وبچه دارم نمیشدم به خاطر اینکه اسپرمم بی حال بودن که البته در رویان توسط لقاح مصنوعی بچه دار شدم
    لطفا کمکم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد به روانكاو مراجعه نماييد
  • تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۲۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    بیضه ها روبه کوچک شدن هستن آب بدنم بشدت کم شده طوری که درهرانزال چندقطره خارج میشه باجهش خیلی کم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۲۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    همسرم حدود 74 سال سن دارند و ما از نظر نزدیکی مشکلی نداشتیم ولی الان یکماه میشود که نه تمایل دارند و نه میتوانند اینکار و بکنن
    میخواستم بدونم که قابل درمان میباشد؟
    بخاطر سن ایشان میباشد؟
    سابقه دیابت هم دارند
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      مال سن است
  • تصویر کاربر آرش جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سوالم اینه که همسرم بعد فوت پدرشون و با توجه به شرایط کاریشون که قبلا حدودا یکسال در بیمارستان بودند بسیار تمایل جنسیشون پایین اومد تا جایی که ما رابطه نزدیکیمون دو ماه یکبار انجام میشد و بدون هیچ‌مشکل دیر انزالیشون اما در این یکماه و نیم اخیر که قرار گذاشتیم که هفته ایی یکبار ارتباط داشته باشیم با توجه به اینکه تحریک میشدند و نغوظ انجام میشد اما
    حتی یکبار هم مایع منی ازشون خارج‌نشده .
    و فردای روز دل پیچه و دل درد دارند
    ایشون قرصهای قلب مصرف میکردند
    البته خیلی کم شده و از قبل قرص فشار هم استفاده میکردند
    ممنون میشم هر چه سریعتر راهنمایی بفرمایید
    با تشکر از شما آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      به علت افسردهگی خفیف است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.من با خانومم ارتباط برقرار میکنم.آلتم دراز میشه ولی زمان دوخول انجام میدیدم آلتم سری مبخوابه..چیکار کنم ما هیچ لذتی نمیبریم لطفا کمک کنید...تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      شاید نشتی دارید مطلب سایت من را بخوانید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب