اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ولی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    سلام شبتون بخیر، آقای دکتر در مورد وضعیت پدرم ازتون مشاوره میخواستم.
    ایشون 75 ساله هستن (مشکل دیابت، فشار خون، بیماری قلبی دارن) و مشکل پروستات و سنگ مثانه داشتن. 26 مهرماه 1400 جراحی پروستات و مثانه انجام دادن توسط دکتر شیرانی . توی مدتی که سوند داشتن مشکل خاصی نبود و بعد از خارج کردن سوند کم کم طی چند روز حالشون بد شد، (بی حالی،ضعف ،بی اشتهایی) شروع شد و علائم شدت گرفت، تا روز 23 آبان 1400 بیمارستان بخش آی سی یو بستری شدند به دلیل کراتینین،اوره و پتاسیم بالا و کمای دیابتی و 2 بار هم دیالیز شدن ، تشخیصشون این بود که به دلیل عوارض جراحی جداره مثانه باز هست به ابعاد 10 در 5 ، و عفونت قارچی ادراری هم بوجود اومده، تحت درمان آنتی بیوتیکی بودن، تشخیص داده شد که نیاز به جراحی اورژانسی هست اما انجام ندادن و درمان دارویی رو پیش گرفتن، گفتن مثانه خود به خود ترمیم میشه. و بعد از حدود 20 روز ترخیص شدن. توی بیمارستان سوند داشتن به جز دو روز آخر که دکتر شاه حیدری گفته بودن باید سوند خارج شه وگرنه عفونت بیشتر بوجود میاد، اما دکتر شیرانی دکتری که جراحی کرده بودن میگفتن سوندشون نباید خارج بشه. سوند رو بیمارستان خارج کردند.
    برای خونه فقط داروهای قبلی خودش و کپسول فلوکونازول 10 عدد برای عفونت تجویز شد. تا 10 روز سی تی اسکن و آزمایش انجام بشه، آزمایش رو انجام دادیم، جواب آزمایش رو براتون میفرستم اگه امکانش هست راهنمایی کنید.
    در خصوص آزمایش آخر برای عفونت دکتر زرین فر متخصص عفونی جواب آزمایش رو دیدن و دارو تجویز کردن براتون نسخه رو هم ارسال میکنم.
    در حال حاضر ادرارش کدر هست و کنترل ادرار ندارن.
    چه درمان و روند درمانی ای نیازه با شرایط فعلی که داره.
    خیلی ممنونم ازتون
    شماره تماس 09187988583
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر پرویز شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بیمار مرد ٩٦ سال و در سال ٩٨ عمل TURB مثانه داشتم و سپس شیمی درمانی و رادیوتراپی شدم تا اینکه در سال٩٩ خون در ادرار مشاهده شد که از ان تاریخ تاکنون سه نوبت سیتولوژی ادرار و سیستوسکوپی انجام دادم که جواب نمونه برداری آخری PT1 بوده و گفته شده که با رادیکال سیستکتومی انجام شود و از کیسه جهت جمع آوری ادرار استفاده شود .
    خواهشمند است با توجه به مدارک نظریه اعلام فرمایید که ایا امکان ایجاد مثانه با روده برایم وجود دارد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش)
      نتیجه پاتولوژی رو بفرستید
  • تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام دکترعزیز مدت دوسال است همش احتباس ادرار و عدم تخیله نفخ درد پایین شکم کمر درد که همه ناشی از عدم تخیله و تکرر ادرار اومدم خدمت شما نوار مثانه گرفتین گفتین پمپاژ مشکل داره خیلی دارو مصرف کردم ۲ بار نوبت گرفتم خدمت شما ولی نتیجه نگرفتم خیلی اذیت میشم خیلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      قرص باکلوفن 10 هر روز یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر آئینی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    کارشناس مامائی ومطب دار هستم یه مراجعه کننده دارم که ازاین بیماری رنج می برد از دوران بچگی داشته پیش دکترهای زیادی رفته درمان نشده وفقط اکسی بوتینین بهش دادند من الان دارم روی تقویت عضلات کف لگن توسط ورزشهای کگل کار می کنم میشه لطفا راهنماییم کنید داروهای تقویت کننده عضلات چی هست که تجویز کنم براش وچه کارهای دیگری می تونم براش انجام بدم
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      Vsol 5 هر روز یک عدد
  • تصویر کاربر fishy-fishy پنجشنبه ۲۵ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام، من تکرر ادرار دارم، BPH هم دارم فک کنم! از بچگی هم همیشه کلیه هام پرکار بوده، الان چند ماهیه که دارم اذیت می شم، پیش ۴ تا دکتر هم رفتم ولی داروهام که تموم می شه بازم عود می کنه، سونوگرافی و آزمایش ادرار هم دادم که اوکی بوده، دارو هم وزیسولین، وزیکر، امنیک، وی سل و آولوسین مصرف کردم. خلاصه اینکه فقط می خوام بره هر کاری می کنم بره

    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ آذر ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر Kjoo پنجشنبه ۲۵ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 794 مشاهده پرسش
    سلام من همیشه خدا سوزش ادراری دارم گاهی اوقات دردش خوب میشه ولی این سری بیش تر از یه هفته سوزش ادرار شدید داشتم رفتم دکتر ازمایش کشت ادرار دادم و دکتر گفت که ازمایش منفیه اما من هنوز سوزش ادراری دارم تازگیا زیر دلمم درد میکنه علت چیه یعنی عفونت دارم قرص فنازوپریدین هم استفاده میکنم اونم دیگه خیلی اثر نمیکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چند سالتونه؟جنسیتتون؟
  • تصویر کاربر Alirezakyani شنبه ۲۰ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 21 سالمه
    حدود سه هفته ی پیش احساس کردم که بعد از ادرار کردن مقداری از ادرار باقی میمونه و با زور زدن قطره قطره خارج میشه و این اولین بار بود که همچین اتفاقی برای بنده می افتاد و کمی هم علائم سرما خوردگی داشتم
    اول دردی نداشتم اما بعد از دو سه روز کمی درد هم اضافه شد
    به دکتر عمومی مراجعه کردم ایشون حدث اولیه شون عفونت ادراری بود و برام ازمایش ادرار نوشتن و داخل ازمایش بنده خون دیدن
    گفتن احتمالا سنگ مثانه است و باید برم سونوگرافی هر دو کلیه و مثانه
    وقتی سونوگرافی کردم
    داخل عکس سونو هیچ سنگی نبود و گفتن احتمالا همون عفونته
    به بنده قرص مترونیدازول دادن که بعد از یک هفته کامل کامل خوب شدم
    و تمام علائم بر طرف شد
    اما طبق حرف دکتر که گفته بودن بعد از خوب شدن مراجعه کنم و برای اطمینان دوباره ازمایش بدم عمل نکردم و دیگه مراجعه نکردم تا اینکه مشکلم بعد از یک هفته مجدد برگشت
    حالا بنده مجدد دکتر رفتم و بهم مترونیدازول و یک قرص نارنجی رنگ(که اسمی هم روش نداره) دادن و الان بعد از سه چهار روز مصرف هیچ فرقی نکردم
    میخواستم بدونم قرص مترو برای من درست تجویز شده و اگر مشکلم عفونت باشه من رو درمان میکنه ‌؟
    و اینکه ایا با قرص های دیگه و امپول و سرم میشه روند درمان رو سریع تر کرد؟
    و اگر داروی دیگه ای باید مصرف کنم شما میتونید برای من تجویز کنید؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ابن علایم اغلب در زمینه استرس هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      قرص تولترودین ۱mg هر روز یک عدد مصرف کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 637 مشاهده پرسش
    سلام مشکل روده ای دارم و هر چی که میخورم یا حتی آب توی شکمم و سمت راست شکمم انگار آب از بالا به پایین جاری بشه و صدا میده و ضمن اینکه گاهی ادرار که میکنم مثل لوله های آب که پر فشار باز کنیم رسوبات خودشو نشون بده بع این صورته گاهی ادرارم و اینکع هر موقع کافی میکس میخورم بعدش تکرر ادرار دارم ... دلیلش چی هست؟ و اینکه همیشه نه گاهی باید برای تخلیه مثانه آب داغ بریزم روی مثانم تا ادرارم با تاخیر نباشه توی خواب شبا چند بار بلند میشدم تازگی شده یکی دوبار ... ازمایش قند پروستات ... کلیه دادم سالم بود فقط کریستال کلسیم یافت شد که قبلا بشدت ویتامین سی مصرف میکردم و ضمن اینکه هر گاه اجابت مزاجم صورت میگیره مجاری ادرارم راحت تر تخلیه میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 4 سال پیش)
      احتمال زیاد میتعد سنگ کلیه و مثانه هستید و اون موارد هم شن ریزه که دفع میشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 4 سال پیش)
      باید مایعات زیاد مصرف کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۳ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1151 مشاهده پرسش
    درود بر آقای دکتر
    جناب دکتر من ۴۴ سال سنم هست . آزمایش ادرارم نرمال ،، کراتنین خونم ۱ هست ،،، سونو گرافی کیله ها و‌مثانه نرمال بدون سنگ و سی تی از کلیه ها هم نرمال فقط باقیمانده ادرار 16سی سی هستش .. آقای دکتر نسبت به سنم نرمال هست و رنجش از چند تا چند طبیعی هستش 🙏🙏🙏🙏سپاس گزار از محبت شما 🙏🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      طبیعی هست و نگران نباشید
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۳ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    من یه مشکلی دارم اینه که وقتی توی خونه هستم میتونم ادرار دفع کنم اما وقتی در محیط خارج از خونه یا شهر دیگه ای باشم نمیتونم . این مشکل باعث شده که من همش توی خونه باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      باید آزمایش UDS انجام بدید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 725 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب