اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر کشاورز شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    در سنوگرافی سنگ ۶.۵ میلی در حالب فوقانی سمت راست دیده شده ؛ متخصص دارو داده تا یک هفته استفاده کنم. اگه نیافتاد رادیولوژی رنگی و سنگ شکنی.
    الان کمی لرز هم دارم

    نظر شما چیه دکتر؟
    1. تصویر کاربر کشاورز چهارشنبه ۶ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      حرامتون باشه پولی که می گیرید و جواب نمیدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر دفع نشده ، سی تی اسکن انجام شود ، برحسب محل دقیق سنگ در سی تی اسکن یا tul یا eswl انجام میشود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عسل یکشنبه ۳ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    دخترم ۱۳ سالشه و تو سونو گرافی سنگ در کلیه راست و بعد در لوله حالب دیده شده .الان بی اشتهاست و احساس تنگی نفس داره باید چیکار کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      به اورژانس یه بیمارستان که دکتر ارولوژی داره مراجعه کنید ، باید سنگ خرد شود
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 810 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر پدر من ۴۷ ساله متاسفانه صبح تاریخ ۲۳بهمن ماه بعداز بیدار شدن از خواب درد شدیدی رو در ناحیه کمر و پهلو احساس میکنن و همچنین خون ریزی در ادرار و سوزش بسیار در مجاری ادراری شون رو تحمل میکنن بعد از مراجعه به یکی از بیمارستان های شهرستان و انجام آزمایشات و سونو گرافی و تشخیص پزشک سنگ کلیه به قطر ۴میل رو تایید میکنن و یک تجویز قطره ای رو لحاظ میکنن که اگر اسمش رو اشتباه نگم سنکل
    و طی این چند روزه خیلی درد رو تحمل میکنن و ظاهرن مقادیری هم از خورده سنگ ریزه ها در اثر ورزشهای پر تحرک و نوشیدن مایعات دفع شده ولی همچنان درد وسوزش و خون ریزی دارن
    باتوجه به طول مسافت حدودا ۱۴ ساعته ازاستان خراسان جنوبی و درد طاقت فرسا و آیا نیاز هست که به تهران اعزام بشن آیا مایعات کافی است آیا نوشیدن آبجو برایشان خوب است آیا نیاز به سنگشکن دارن و یا عمل آیا داروی برای تسریع روند بهبود حالشون ودرمان این موضوع وجود داره و ظاهرا این سنگ در حالب وجود داره ممنون میشم راهنماییم کنید چون من الان حتی دست رسی به پدر هم ندارم من ساکن تهرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سی تی اسکن انجام شود جهت بررسی اینوه ایا در حالب سنگ وجود دارد یا نه
  • تصویر کاربر آقایان پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 690 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام. مادرم 25 سال پیش یک کلیه اش را درآورده .
    الان یک سنگ 10.5در کلیه دیده شده است
    مبتلا به فشارخون هستند و لوزارتان مصرف می کنند
    مدت 20 روز است روزی یک عدد سیستون مصرف می کردند
    10 روز هم قرص آلیترال 10 (پتاسیم ) خورد که حالش بد شد ادامه نداد .

    در سونوگرافی تاریخ 990903
    ابعاد سنگ 5.6 و 3

    در سونوگرافی تاریخ 981102
    ابعاد سنگ یک سنگ 8.2


    در سی تی اسکن تاریخ 980417
    ابعاد سنگ 3 و 5

    در سونوگرافی تاریخ 980410
    ابعاد سنگ 6

    آیا راهی بجز جراحی هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      گزارش سی تی اسکن و عکس سی تی اسکن را ببینم
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۵ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و احترام،
    دکتر جان مادرم ۳ روز پیش بعلت درد کلیه سونوگرافی کردیم یک عدد سنگ ۵ میلی در کالیس فوقانی کلیه هستش می خواستم بدونم فعلا نوشیدن مایعات و سایر موارد درمانی رو پیگیر باشیم تا دفع سنگ یا بعلت درد ایشون لازمه سنگ شکن بشن که بیایم خدمتتون؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر فقط همین سنگ هست فعلا دارو مصرف کنن، قطره ی سنکول هم هر ۱۲ ساعت ۳۰ قطره مصرف شود. اگر درد ادامه دار شد سی تی اسکن انجام شود
    2. تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۵ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنونم....بله فقط همین یک سنگ هستش ...جناب آقای دکتر آبجو برای ایشون خوبه که براشون تهیه کنم ؟؟ایشون دیابت ندارن خداروشکر و فقط متاسفانه فشار خون دارن البته کنترل شده ...سنشون هم ۶۸ سال هستش‌.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      ابجو توصیه نمیشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی وقت بخیر.
    من عمل tul انجام دادم دو طرفه با دبل جی دوطرفه خون در ادرارم بود اما دو سه روزه رنگ ادرارم تقریبا به زرد و نارنجی تغییر پیدا کرده بود و داشت کمرنکتر هم میشد منتها دوباره قرمز و خونی شد ایا طبیعیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      طبیعیه ، اگر خیلی خونی شد ادرارتون به پزشکتون مراجعه کنید. مصرف مایعاتتون بیشتر شه
  • تصویر کاربر آرمان سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    شرح حال من : حدود ۱۰ روز قبل سر سمت راست آلت مثانه ام‌ شروع به التهاب و تیر کشیدن هر چند ثانیه میکنه‌، بعد از چند روز درد به کلیه سمت راست و شکمم میزنه و حالت تهوح و استفراغ شدید ...بعد از رفتن به متخصص با نو جه به آزمایشات بالا تشخیص ورم پروستات میدن ...پروترال 0.4 و سیپروفلاکسین ۵۰۰ و سلکوسیپ ۲۰۰ تجویز کرده ...درد آلت مثانه افتاده ولی هرشب درد کلیه شروع میشه با حالت تهوع و اینکه تا زمانی که درد زیاد ادارم خیلی کم میاد با اینکه کلی آبم هم خوردم وقتی درد میفته اونم با آمپور ادارم زیاد و پرفشار میشه ....میشه راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شود ، داروها ادامه یابد
  • تصویر کاربر عیسی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    سلام، ضمن عرض خسته نباشید جناب آقای دکتر من 45 ساله حدود 3 ساله فهمیدم کلیه راستم سنگ های فراوانی دارد خودم مشکل قلبی دارم تا بحال هم بدلیل اینکه سنگ آمده به حالبم دوبار عمل TULدر بیمارستان محب مهر انجام دادم بدلیل مصرف داروهای رقیق کننده خون و پایین بودن efقلبم به میزان 30{ce9da81a7aa5f9715f32689ee058b47980b5e4a04438f4bb172e1819f0c271c3}تاکنون دکتر ها نسبت به درآوردن سنگها حداقل به تعداد 8 مورد در اندازه‌های 5 الی 9 میلیمتر اقدام نکردن فقط دوبار با توجه به ‌شرایط اورژانسی عمل tulانجام شده حالا به دلیل زیاد بودن تعداد سنگها کلیه ام در معرض خطر قرار دارد با توجه ارسال سونوگر آفی بروز، خواهشمند است م ا راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سی تی اسکن انجام دهید و با جواب اون مراجعه کنید
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر من یک کلیه دارد مادرزاد بعد سنگ ساز هم هست یعنی امسال ششمین باراست سنگشکن کرده تغریبا بازهم دوهفته پیش سنکشکن کرده الان بازم سنگ دارد یک ده میل و چهار میل اگه میشه راهی جلوی پای ما بزارید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سنگ را بدین ازمایشگاه برحسب جنس اون رژیم غذایی تعیین می شود
  • تصویر کاربر سلیمی شنبه ۱۸ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دو هفته هست درگیر ینگ کلیه شدم یونو دادم سنگ تو پروگسیمال حالب راست بود ده روزه ریواتینکس تامسبنولوسیون سفکسیم استفاده کردم ادرارم قطره قطره شده بود سونو دادم امروز سنگ ۸در ۴در فاصله ۲۵میلی متر یک پی جی هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که دفع میشه یا راه دیگه ای باید در پیش بگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      با توجه به سایز سنگتون دفع نمیشه باید tul شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 718 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب