دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (125 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    با عرض سلام جناب دکتر بنده آقای 35ساله هستم یک سال میشه که تکرار ادرار دارم وتوی مثانه سوزش دارم هم در حالت ادرار وهم گاهی بعد ادرار توی آلتم سوزش دارم وچند ماهی هست که در بهلوی سمت چب درد دارم وبرای تخلیه ادرارم خیلی تو دسشویی میمونم بعد تخلیه دوباره احساس ادرار دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی و ازمایش ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر حدیث سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    من پدرم از مرداد سال گذشته دچار مشکل شد و توان تخلیه کل ادرار خود را نداشت طی مراجعه به پزشک و انجام آزمایشات کراتین تقریبا بالا داشتند و طی عمل کوچک اقدام به تخلیه کلیه کردند و به مدت 50 روز سند استفاده کردند و سپس بعد از اینکه سند را برداشتند پدرم قادر به تخلیه ادرار نبودند ولی احساس ادار را دارند و طی مراجعه مجدد به پزشک و انجام نوار مثانه گفتند که عصب مثانه بسیار ضعیف شدند و سوند یکبار مصرف تجویز کردند و الان 5ماه است که استفاده میکنند ولی متاسفانه ادارشان همچنان بدون سوند نمی آید و پزشک تجویز کردند برای عمل ولی عنوان کردند که درصد موفقیت عمل پایین است میخواستم بپرسم آیا امکان عمل موفق وجود دارد به گونه ای که با عمل پدرم دچار مشکل نشود؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      مراجعه کنید باید بررسی کنم
  • تصویر کاربر راحیل سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر مادرم ۶۶ سالشه و متاسفانه سر طان مثانه گرید ۴ دارن و پیگیری نکردن و غده بزرگ شده و راه کلیه سمت چپ مسدود کرده ایا راهی هست برای درمانش ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      اگر پاتولوژی های قبلی درجه ی بالا باشد یا باید مثانه خارج شود یا شیمی درمانی. موقتا نفروستومی گذاشته شود
  • تصویر کاربر صادق یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم اقای دکتر پدر من الان ده روزه توده پنج میلی متری در مثاانه داشتند که با سیستویکوپی یرداشتند جواب پاتو گرید پایین کارسینوما پاپیلاری مثانه T1داده شد میخواستم بدونم چه اقدامی انجام میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      عکس گزارش پاتولوژی رو ببینم
  • تصویر کاربر fafafa یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن ی دختر 16ساله هستم ک تقریبا دوساله از تکررادرار رنج میبرم پیش دکترای زیادی هم رفتم اما متاسفانه از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم ازمایشو سونو های زیادی هم انجام دادم ولی دکتر گفتند ک مشکلی ندارم من اوایل هر ده دقیقه ب ده دقیقه باید ب دسشویی میرفتم ولی الان یکم بهتر شده و شده 20دقیقه و هرموقع که دسشویی میرم احساس میکنم ادرارم کاملا تخلیه نمیشه و میمونه بهم میگن یکم خودتو نگه دار ولی اصلا نمیشه مواقعی که عادت ماهانه میشم تواین هفت روز دسشویی رفتنم منظم میشه مثل بقیه مثلا 3ساعت یا 4ساعت ی بار میرم دسشویی مواقعی میشه که 6ساعتم میشه تواین دوره ک نمیرم .یکی از همکاراتون گفتند ک عضلات مثانم ضعیفه و یه امپولی هست ک باید بزنم .
    من دو روز روزه گرفتم وامروز ک روز سومم بود دفعات دسشویی رفتنم خیلی زیاد شده بود ب نظرشما روزه روش تاثیر داره واینکه بگیرم یا نگیرم
    و دراخر اینکه من یه کلیه دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      قرص تولترودین ۴ میلیگرم ER روزی یک عدد مصرف شود اگر بهتر نشد باید نوار مثانه انجام شود
  • تصویر کاربر سمیرا یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من ۲۷ساله هستم دو روز قبل خون ریزی از مقعدی داشتم که خودش خوب شد ،
    ولی الان دو شب هست که خون در ادرارم هست همراه با درد شکم و پهلو
    لطفا راهنمایی کنید ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی و ازمایش ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر مهسا یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،من خانمی ۲۹ساله هستم،بنده حدودا دوهفته پیش دچار سوزش و تکرر ادرار شدم و ده روز فنازوپریدین و سیپروفلکساسین مصرف کردم ب تجویز دکتر،ولی خوب خوب نشدم،و دکتر برام قرص فارینات و کرن بری دوباره تجویز کرد،ولی بازم خوب نشدم،حجم ادرارم ب شدت کمه در صورتی ک مایعات خیلی زیاد میخورم و ادرارم کمی سوزش داره و قطره قطره است ،میشه راهنماییم کنید،در ضمن میخواستم برای باردازی اقدام کنم ،ب نظر شما بااین اوصاف میشه اقدام کرد یانه؟
    واینکه آیا کرن بری آنتی بیوتیک است؟چند روز بعد از اتمام مصرف آنتی بیوتیک میتوان آزمایش کشت داد؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      ازمایش ادرار و سونوگرافی انجام‌شود
  • تصویر کاربر Ardalan پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    ببخشید ما از سنندج مزاحم تون میشیم مریض مون خون ریزی شدید داره بر اثر کیست مثانه اورژانسی نوشتن بیاد تهران برای بیمارستان لبافی نژاد یا مدرس بستری بشه میشه بگید چیکار کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      پاتولوژی سرطان مثانه است. اگر خونریزی دارد الان به اورژانس مراجعه کنید
  • تصویر کاربر سروش چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    چند عدد غده چربی زیر کلاهک مثانه زیر پوست بوجود امده جابه جاهم میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
  • تصویر کاربر م.ص سه شنبه ۲۴ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر وقتتون بخير
    جناب دكتر بنده ٣٥ ساله هستم و چند روزي هستش كه احساس كم شدن حجم ادرار و كم فشاري اون علي الخصوص در اول صبح ميكنم.بطوريكه به صورت چند تكه تكه ادرارم خارج ميشه.
    يه مقدار احساس سوزش سر آلت دارم و هر از گاهي كه احساس ادرار دارم در مثانه دردي رو احساس ميكنم ولي لحظه اي و خفيف.
    اما بيشتر از اين همون مساله كم ادراري و كم فشاري اذيتم ميكنه رنگ ادرارم در طول روز معمولاً شفافه ولي در اول صبح يه مقدار زردتره.
    آقاي دكتر من از اول كرونا چندين مشكل به سراغم اومد يه طورايي خود بيمار انگار يا همون علائم سوماتوفورم.از مشكلات گوارشي(رفلاكس و IBS و...) تا مراجعه به پزشكان مغز و چشم و ENT و ...
    الانم كه يك هفته س اين رو احساس ميكنم.بشدت با خوندن مطالب در اينترنت استرس ميگيرم و چون شهرستان هستم نميتونستم حضوري خدمتتون برسم.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
    داروهايي كه مصرف كردم و ميكنم:
    لانزو-فاموتيدين-بيسموت-مترونيدازول-آسنترا-بوسپيرون-كلونازپام
    بازم از لطف و محبت شما سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      عکس RUG از مجرای ادراری انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید . من پسری16 ساله هستم . یک روز در حمام وقتی مشغول استحمام بودم متوجه جوشی سفید رنگ بر روی آلت تناسلی خود شدم و این مسیله مرا به شدت نگران ساخت .
    حال سوال من از شما این است که من باید با این جوش چه کار کنم ؟
    ممنوم میشم اگر راهنماییم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      دستکاری نکن خود بخود خوب میشود
  • تصویر کاربر هادی.ا سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید .اقای دکتر من ۲۲ سالمه و مجرد هستم واریکوسل هم دارم حدود ۳ ماه و ۱۰ روزه سیتالوپرام ۲۰ برای جلوگیری از جنب شدن مصرف میکنم میخواستم بگم اگه میشه یک داروی جایگزین باعوارض کم برام معرفی کنید ازتون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید با جنب شدن منی تخلیه شود دارو را قطع کن ضرر داره
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر برنامه شما رو دیدم سوالی برایم پیش امد که در صورت لازم مراجعه کنم پیشتون جهت درمان.
    بنده مشکلات ادراری (تکرر ادرار) دارم همه ازمایشات از قبیل سیستسکوپی جهت التهاب. عفونت .بزرگی پروستات و... را انجام دادم و منفی بوده است


    به دکتر غدد مراجعه کردم و طبق نظریه ایشان مشکل کلیه و غدد کلیه و عدم تنظیم فشار خون دارم طبق تجویز ایشان امپول ناندلون رو زدم مشکلات بنده اعم از تکرر ادرار فشار عصبی افسردگی مزمن و کمبود وزن رفع شد ولی به علت عوارض موجود نزدم و به حالت اولیه برگشتن

    به دکتر ارولوژی مراجعه کردم گفتن ناندلون یک نوع مسکن است خواص دیگر ندارد

    به نظر شما ایا واقعا مشکل بنده مشکلات کلیوی هستش یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      توصیه می کنم حضوری ببینم
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض خسته نباشید
    جوانی 23 ساله هستم چند وقتیه که بعد از انزال بیضه سمت راست وطرف راست مثانه ام درد میگره.بعد از چند ساعت درد کمتر میشه اما وقتی ادرار میکنم دوباره درد شروع میشه اما بعد از یکی دو روز درد از بین میره اما انزال بعدی همین اتفاق می افته.لطفا راهنماییم کنید.آیا جای نگرانی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من چندوقتی هست دپرشن گرفتم. ۳۰ سال سنم هست با وجود اینکه خیلی به دکتر مراجعه کردم وحتی متخصص از نظر بالینی سالم هستم وزن من ۵۳ کیلوگرم قدم ۱۷۴ و اندازه التم در حالت نعوظ ۷ سانتی متر هست من چیکار باید انجام بدم من در داشتن رابطه جنسی مشکل دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      7 سانت حد اقل نرمال است راهی برای بزرگ کردن وجود ندارد
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ،ارزوی سلامتی و قوت از خداوند برایتان مبکنم . خواهرم 27 سال سن دارد و مدتی است با سنوگرافی متوجه وجود کیست در یک کلیه اش شدیم ازمایش ادرار خون در ادرار را تایید کرده و گاهی شبها تب میکند و درد شدیدی در پهلو دارد .آیا به عمل جراحی یا لاپاراسکوپی نیاز دارد و خطرناک است یا خیر.
    از وقتی که اختصاص دادید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه کیست و گزارش سونوگرافی را بفرستید
  • تصویر کاربر محمدج دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1239 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.....من یک پسر25 ساله هستم که تا15 سالگی شب ادراری داشتم و بعد بامراجعه به پزشک و مصرف یکسال دارو خوب شدم (اسم دارو ها یادم نیست اما دو تا قرص بود که بگفته پزشک باعث حجیم تر شدن مثانه میشد و خیلی هم دهنمو خشک میکرد)اما از سن 20 سالگی گاها (شاید سالی یکبار) شب ادراری دارم اما بمقدار خیلی کم چون زود متوجه میشم وبیدار میشم..این قضیه واقعا منو عذاب میده از اینکه شب جایی بمونم ترس دارم..در سن ازدواج هم هستم و این مسءله کاملا منو دلسرد کرده از ازدواج...لطفا کمکم کنید و بگید چیکلر کنم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر sam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام.کلا راه علمی هست برای تغییر اندازه آلت مرد؟
    در مورد عوارض و شرایط کلی تغییر اندازه آلت توضیح بدید ممنون میشم.
    مرسی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خیر
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب