اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

کوچکترین برش در عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروز شعار عالم جراحی، انجام عمل‌ های بزرگ از طریق شكاف‌ های كوچك است. در این راستا عمل لاپاراسكوپی واریکوسل روز به روز جایگاه خاص تری برای خود  پیدا می‌كند.

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل توسط بسیاری از پزشکان اورولوژیست انجام می شود و در این زمینه چندین گزارش از مراکز پزشکی مختلف منتشر شده است. تحقیقات نشان می دهند که عمل بستن لاپاراسکوپی واریکوسل نسبت به روشهای رادیوگرافی (آمبولیزاسیون) و جراحی باز، بهتر و کم تهاجمی تر است.

واریكوسل چیست؟

خب ابتدا باید توضیح بدهیم كه اصلا واریكوسل چیست؟ به گشادشدگی غیر طبیعی شبكه وریدهای بیضه واریكوسل گفته می‌شود.واریكوسل در 15‌درصد مردان بالغ و در سن باروری دیده می‌شود. در 35‌ درصد مردان با ناباروری اولیه و 80درصد مردان با ناباروری ثانویه واریكوسل در معاینه مشاهده می‌شود.

علت واقعی آن نامشخص است ولی نارسا‌ بودن دریچه‌های لانه كبوتری و اثر فشاری روی ورید های بیضه را از علل ایجاد واریكوسل ذكر می‌كنند.

واریكوسل چیست؟

آیا واریکوسل علامت خاصی دارد؟

واریكوسل در بیضه چپ شایع است و ممكن است بی‌علامت یا درد بیضه با فعالیت‌های سنگین، سرپا بودن طولانی و ورم بیضه خود را نشان دهد.

برای دیدن تصاویر واریکوسل کلیک کنید!

شما با چه روشی واریكوسل را تشخیص می‌دهید؟

اغلب در معاینه بالینی توسط پزشك به‌صورت شبكه وریدی گشاد و درهم كه با گرفتن و فشار‌دادن، گشاد‌شده و بیشتر می‌شود. امروزه اغلب از سونوگرافی رنگی یا كالر داپلر در تأیید بیماری واریكوسل استفاده می‌شود.

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل(فیلم)

بهترین روش‌های درمانی واریكوسل كدامند؟

ببینید، درمان دارویی واریکوسل امکان پذیر نیست. با این حال تكنیك عمل‌های جراحی این بیماری عبارتند از: عمل جراحی باز و لاپاراسكوپی. عمل جراحی باز با برش در محل عبور ورید ها با دید مستقیم یا با استفاده از میكروسكوپ انجام می‌شود.

در عمل جراحی به روش لاپاراسكوپی نیز سه سوراخ نیم سانتی در ناف و كناره‌های شكم جهت عبور لوله تروكار و دوربین و وسایل‌های جراحی ایجاد می‌شود و وریدهای واریس با بزرگنمایی چندین برابر در تلویزیون‌ها مشخص و قطع می‌شوند. البته درصد موفقیت به اندازه عمل جراحی باز است ولی درد آن كمتر از عمل جراحی باز است و بیمار به‌صورت سرپایی و بدون نیاز به بستری، همان شب بیمارستان را ترك می‌كند.

اگر نیاز به جراحی دارید باید، بهترین بیمارستان برای عمل واریکوسل تهران را بشناسید. به همین جهت ما برای شما این مقاله را آماده کردیم.

آیا با واریکوسل ناباروری هم 100‌درصد درمان می‌شود؟

در این مورد باید بگویم عمل جراحی واریكوسل فقط در 60-50 درصد موارد باعث بهبودی كیفیت اسپرم می‌شود. بارزترین تغییرات پس از عمل هم در حركت اسپرم به وجود می‌آید كه باعث تقویت حركت اسپرم خواهد شد.

آیا با واریکوسل ناباروری هم 100‌درصد درمان می‌شود؟

آقای دكتر، مزیت عمل لاپاراسكوپی واریکوسل نسبت به عمل جراحی باز چیست؟

در روش لاپاراسكوپی واریکوسل عمل‌های جراحی بدون شكاف بزرگ پوستی تنها با چند بخیه انجام می‌شود. علاوه بر این زیبایی پوست، درد كمتر و مدت بستری كمتر در بیمارستان و برگشتن سریع به كار و زندگی روزمره از محاسن لاپاراسكوپی نسبت به عمل جراحی باز است.

به روش انجام این عمل هم اشاره می كنید؟

ابتدا با بیهوشی عمومی یا نخاعی بسته به نوع جراحی، استفاده از سوزن مخصوص یا تروكار كه ابتدا در ناحیه ناف وارد شكم می‌شود، گاز را وارد حفره شكمی می‌كنیم و سپس با عبور دوربین به داخل شكم و بزرگ‌نمایی چند برابر آن در تلویزیون، لوله‌های تروكار بعدی بسته به نوع عمل و محل عمل گذاشته می‌شود و با عبور وسایل جراحی مخصوص لاپاراسكوپی از قبیل قیچی، كوتر، پنس و… تمام مراحل عمل جراحی به روش بسته انجام می‌شود.

سرطان پروستات

مدت زمان عمل لاپاراسكوپی چقدر است؟

بسته به نوع عمل و مهارت جراح زمان عمل، از چند دقیقه برای عمل‌های تشخیصی مانند: بیضه پایین نیامده، كیست و واریكوسل،‌ 5 تا 3 ساعت برای عمل‌های بزرگ مثل جراحی سرطان پروستات و تومورهای بیضه متغیر است.

بیمار باید پس از این عمل منتظر عوارض آن هم باشد؟

 ببینید، مثل تمام عمل‌های جراحی، لاپاراسكوپی نیز عوارض خودش را دارد كه اغلب ناچیز و قابل كنترل هستند، از جمله: آسیب به احشاء مجاور از قبیل روده، كبد و طحال كه بسیار ناچیز و با درصد پایین همراه هستند و خونریزی از رگ‌های بزرگ و تبدیل به عمل جراحی باز كه با افزایش مهارت جراح از درصد آن كاسته می‌شود.

لاپاراسکوپی

با این حال درصد موفقیت‌های عمل لاپاراسكوپی چقدر است؟

با افزایش مهارت جراح و گذراندن دوره تكمیلی آموزش لاپاراسكوپی اغلب عمل‌ها با درصد بالا و معادل عمل‌های جراحی باز انجام می‌شود.

چه عمل‌های دیگری با لاپاراسكوپی انجام می‌شود؟

خب امروزه بیش از 90درصد عمل‌های جراحی ناحیه لگن و شكم با لاپاراسكوپی قابل انجام است كه در اورولوژی شامل برداشتن كلیه‌های سرطانی، برداشتن كلیه‌هایی كه خاموش هستند، رفع محل تنگی حالب و كلیه‌ها كه یكی از شایع‌ترین ناهنجاری‌ها در كلیه‌هاست، خارج كردن سنگ‌های بزرگ حالب، كاشتن مجدد حالب‌ها در مثانه، برداشتن غده سرطانی پروستات، عمل جراحی واریكوسل كه شایع‌ترین علت ناباروری مردان است، كیست‌های بزرگ كلیه و عمل جراحی RPLND كه برای درمان سرطان بیضه انجام می‌شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سهراب یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    جناب دکتر خسته نباشید عذر خواهی میکنم من الان 25 سالمه طول آلت تناسلی من درحالت خوابیده به سه الی چهار سانت میرسه ودر حالت بلند شدگی شاید به هشت الی نه سانت برسه ميخواستم ببینم باید چکار کنم راهی هست یا نه ممنون از لطف و محبتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      راه بزرگ کردن ندارد
  • تصویر کاربر ب.کیان سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    Volum.2.2
    Color&Appearance..normal
    Viscosity..normal
    Liquefaction...20
    Roundcell..4_6
    Ep.cell._
    Spermcount,before.60----after46
    Motiliti.befor.70----after90
    Quickprog.before25----after75
    Slowprag.befor35-----after10
    Nonprag.befar10----after5
    MMorphology.befor52
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نرمال است
    2. تصویر کاربر ب.کیان دوشنبه ۱۹ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون اقای دکتر لطف کردین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      تشکر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام، آیا آزمایشی هست که نشان دهد همجنس گرایی فرد ناشی از جسم فرد است؟مثلا اختلالات هورموني و...(زمانی که مشکل روانی نیست) و راه حل.با تشکر از آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      انحراف جنسی و روحی است
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام بنده59سال سن دارم که پروستاتم 70است و قرص تامسولوسین مصرف میکنم و جدیدا کلیه ام ورم کرده و ادرارم کم شده و با عکس رنگی از کلیه ام گفته یه چیزی بیرون از کلیه ولی چسبیده به کلیه است که باعث نیامدن ادرار شده لطفا راهنماییم کنید که این چیست. ممکنه چه چیزی باشه مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید مدارکتان را ببینم
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشید دکتر گفته لوله حالب بر اثر عمل جراحی کلیه که در گذشته داشته تنگ شده و باید عمل جراحی باز شود هیچ راهی بجز عمل جراحی باز ندارد مرسی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام،ضمن خسته نباشید بنده حدود سه سال پیش باد فتخ دو طرفه و واریکوسل چپ را عمل کردم،الان هم از آویزان بودن و بدشکل بودن بیضه و رگهای بیضه چپ رنج میبرم هم آلتم کج شده و بسیار بد شکل شده است؛همچنین در سکس قسمت کلاهک آلتم درد گرفته و اصلا ارضا نمیشوم و لذت نمیبرم؛همچنین قوای جنسیم ضعیف شده ولذت نمیبرم؛لطفا مرا راهنمایی بفرماید؛
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      واریس شدید دارید
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام،ضمن خسته نباشید بنده حدود سه سال پیش باد فتخ دو طرفه و واریکوسل چپ را عمل کردم،الان هم از آویزان بودن و بدشکل بودن بیضه و رگهای بیضه چپ رنج میبرم هم آلتم کج شده و بسیار بد شکل شده است؛همچنین در سکس قسمت کلاهک آلتم درد گرفته و اصلا ارضا نمیشوم و لذت نمیبرم؛همچنین قوای جنسیم ضعیف شده ولذت نمیبرم؛لطفا مرا راهنمایی بفرماید؛
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 19 ساله ام و از زمان کودکی مقداری کجی آلت و کوچکی آلت و همین طور زمانی که ادرار می کنم ادرار مقداری انحراف دارد.
    دو ماه پیش هم به دلیل تکرر ادرار که از زمان کودکی داشتم به پزشک مراجعه کردم و در هنگام سیستوسکوپی پزشک متوجه تنگی مجرا شد و مشکل رو رفع کرد و علاوه بر آن مثانه ام هم عصبی است.
    4 سالی است که بخاطر مسائل محیطی نا خواسته ذهنم به شدت در گیر مسائل جنسی شد و در این مدت هفته ای 1 یا دو بار استمناع میکردم و متاسفانه همچنان هم تکرار میکنم.
    سه ماه پیش پس از استمناع یک برآمدگی از داخل آلت نزدیک به ختنه گاه در سمت راست آلت به مدت 24 ساعت ایجاد شد و بعد از 24 ساعت رفع شد ولی در محل ختنه گاه مقداری پوست آلت کشیدگی پیدا کرده و رفع نشده ولی در 2 هفته پیش برای بار دوم این برآمدگی بوجود آمد ولی در وسط طول آلت و مشابه با دفعه قبل در سمت راست و از بین نرفت .
    خیلی نگران هستم و ازمراجعه به پزشک احساس خجالت میکنم.
    لطف میفرمایید اگر راهنمایی کنید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب سالهاست که دچار مشکل بی اختیاری ادرار هستم.مشکل من به این صورت است که بعد از هر بار ادرار بعد از خروج از دستشویی به مدت 10 الی 15 دقیقه بعد چند قطره ادرار خارج می شود و بعد از آن به کلی ادرار قطع می شود و دیگر مشکلی ندارم.این موضوع مرا در انجام فرایض دینی دچار مشکل می کند.البته من کاملا استبرا انجام می دهم ولی با وجود این باز هم چند قطره ادرار خارج می شود.می خواستم از جنابعالی برای رفع مشکلم کمک بگیرم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب سالهاست که دچار مشکل بی اختیاری ادرار هستم.مشکل من به این صورت است که بعد از هر بار ادرار بعد از خروج از دستشویی به مدت 10 الی 15 دقیقه بعد چند قطره ادرار خارج می شود و بعد از آن به کلی ادرار قطع می شود و دیگر مشکلی ندارم.این موضوع مرا در انجام فرایض دینی دچار مشکل می کند.البته من کاملا استبرا انجام می دهم ولی با وجود این باز هم چند قطره ادرار خارج می شود.می خواستم از جنابعالی برای رفع مشکلم کمک بگیرم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر sanaz جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام قای دکتر
    نامزدم ازبچگی دچار کجی آلت بود الان دفعه چهارم هست که عمل کرده,این بارآخر که سوزش شدیدادراری هم گرفت و دوباره آلتش کجه
    ازنظر روحی به شدت دچار مشکل شده دلیل بازگشت این کجی چیه؟آیا قابل حل شدن هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    سلام من سال گذشته به دلیل درد بیضه و تشخیص واریکوسل(گرید1) عمل جراحی انجام دادم ولی از وقتی هوا گرم شده درد هایم دوباره شروع شده و احساس می کنم حجم بیضه هایم در سرما و گرما متغیر است البته لازم به ذکر است که بیشتر اوقات ناخوداگاه عضله بین بیضه و مقعد خودم رو منقبض نگه داشته ام.و میخواستم بدونم دوچرخه سواری هم برای من مشکل ساز هست یانه
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر sam پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام وخدا قوت میخواستم بدونم اولا وازیکوسیل از کجا میاید؟ دوما چطور امکان داره واریکوسیل دوباره بعد عمل برگرده دوتا از دوستام بعد عمل دوباره واریکوسیل گرفتن چون من خودم یه ورزشکار حرفه ای هستم از لحاظ روانی منو خیلی عزیت میکنه که ایه بازم واریکوسیل بر میگرده یا نه؟ خیلی خیلی ممنون میشم از پاسختان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      علت ان نامشخص است و خطر ندارد نگران نباش
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب