ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نینا جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    N Shoj@eian:
    N Shoj@eian:
    سلام و عرض ادب. خدا قوت. پدر بنده با 67ساله، دو ماه میباشد که برایشان تشخیص ادنوکارسینوما متاستاتیک پروستات داده شده است. سر فمور و استخوان خاجی و غدد لنف درگیر شده است.psaاولیه 47بود که بعد از تزریق دیفرلین سه ماهه و بعد از سه هفته اول به 13رسید.یک ماه بعد باید اولین چک psaبعد تزریق انجام شود. در حال حاضر بسیار سپاسگزار میشوم که بفرمایید ایا درمان فقط دیفرلین است؟البته ایشان کپسول لیکوییدکلسیم و پروترال04 را دریافت میکنند.
    لطفا نظر خود را برای ادامه درمان بفرمایید.برای مقاوم نشدن بدن به دیفرلین چه کنیم؟البته سبک زندگی فعال و پرکلسیم و کم چربی رعایت میشود.
    جناب اقای دکتر، ایا نظرتان را در مورد propolisیا بره موم زنبور عسل میفرمایید.مقالات زیادی از ان به عنوان درمان کمکی صحبت کرده اند.چون پدر دیابت دارند ایا میتوان به درمان دیگر فکر کرد؟
    سپاس فراوان از وقتی که میگذارید
    سلامت باشید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      برداشتن بیضه ها بهترین درمان است وبس
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    بنام خدا. سلام آقای دکتر .خدا قوت .چند سال علائم بزرگی پروستات دارم.در تست اخیر ابعاد پروستات 47.34.31 و حجم26 وحجم ادرار باقیمباقیماندبوده که نسبت به 9ماه قبل psa elisa از1.5به 0.20.کاهش ولی ابعاد پروستات تقریبا تغییری نداشته است .الان علائم تکرر ادرار و سوزش و گاهی حملات ادراری و کمی باریک شدن ادرار وبا تاخیر اندک بیرون آمدن ادرار ودر صورت شدید شدن ادرار دفع اندک و بی اختیار ادرار را دارم.دارو درمانی در یکسال گذشته با پروترال و فیناستراید شروع شده است .الان فقط ترازوسین تجویز شده.استاد گرامی خواهشمندم جمع بندی ونظر تخصصی خود را بفرمایید. با سپاس 5.10.97
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      از نظر من مشكلي نيست٢-دارو را ادامه دهيد
  • تصویر کاربر هوشیار جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    من 63سال سن دارم ..حدود 40روز است که در بیمارستان زنجان با لیزر
    پروستات خود را عمل کرده ام.
    موقع ای که می شینم راحت هستم ولی موقع ای که بلند می شوم نمی توانم ادرار خود را نگه داردم
    خواهشا زود تر مرا راهنمایی کنید. که خیلی این موضوع برایم سخت است.
    1. تصویر کاربر هوشیار پنجشنبه ۶ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      اقای دکتر جواب سوال ما چی شد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      بايد تست عسب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پیام جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام استاد بزرگوار خسته نباشید. من 32 سال سن دارم و مدت 2 ماهه ترشحات بسیار شفاف و بی رنگ و بی بو (شبیه پیش منی) در حالت عادی و در طول روز از من خارج میشه و سوزش خیلی آزار دهنده ای در نوک آلت تناسلی دارم (مخصوصا بعد از ادرارتشدید میشود). هر از گاهی احساس درد مبهم در زیر مثانه و زیر کمر و باسن هم احساس میکنم که البته مداوم نیست. 3 بار به پزشک اورولوژی مراجعه کردم و داروهای افلوکساسین و داکسی سایکلین و آزیترومایسین و میترونیدازول توی این مدت مصرف کردم ولی هنوز خوب نشدم! نظر دکتر این بود که عفونت باعث التهاب پروستات بنده شده و تا کنون از مصرف داروها نتیجه ای نگرفتم. همچنین مدت 20 روزه کلاهک آلت به صورت خشک و پوسته شدن در آمده و سوراخ آلتم حالت قرمزی و التهاب دارد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید استاد با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      از ترشحات كشت بدهيد
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام مدتها به دلیل افسردگی و گوشه نشینی بدون فعالیتی، به طور افراطی و چندیدن بار در هفته خودارضایی با استفاده کرم و ژلها داشتم و البته رابطه جنسی بدون کاندوم هم چند بار داشتم و بعضا هم پیش آمده که انزال را موقع رابطه و یا خود ارضایی به تاخیر انداختم
    اول مهرماه به دلیل احتباس ادرار بعد انزال، تکرر ادرار و بریده بریده، احساس عدم تخلیه، ادرار دوشاخه، و شب بیدار شدن به پزشک مراجعه کردم و نسخه ارسال شده پیوستی را داد.
    اکنون بعد از گذشت سه ماه علایم تبدیل به شکل زیر شده:
    ۱_بعد از انزال احتباس ادرار ندارم و فقط دوشاخه میشود
    ۲_مشکلات تکرر و دفع ادرار از بین رفته
    ۳_گاهی اوقات احساس گرفتگی و ناخوشایند در ناحیه مقعد دارم
    ۴_همیشه قبل از ادرار باید روده خالی و اجابت مزاج انجام بشه و گرنه ادرار نمیاد
    ۵_بعد اجابت مزاج ادرار دوشاخه میشود
    ۶_به ندرت در خواب با احساس ادرار زیاد داشتن بلند شدم ولی در واقع تنها مدفوع بوده که بهم احساس ادرار داشتن داده
    ۷_درصورتی که مدت دوهفته انزال نداشته باشم بعضا احساس ناخوشایند و تحریک آمیزی در ناحیه پروستات دارم که باید انزال انجام بشه و با خارج شدن منی این مشکل برطرف میشه
    آقای دکتر وضعیت پروستات من حاد؟ ویا مزمن؟ و یا بزرگی خوشیم دارم؟
    و اینکه تاالان سه ماه سه‌بسته تامسولوسین 0.4 مصرف کردم و از الان به بعد چه قرصی مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام از نظر من همه مشكلات شما روحي ورواني تست و بهتر است تمام داروخا قطع وورزش ونشاط وفراموشي اي داستان را توصيه ميكنم
  • تصویر کاربر عبدالکریم سه شنبه ۴ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    67 ساله هستم پدرم در سن 87 سالگی مشکل پروستات پیدا کرد که با برداشتن بخشی از آن به سایر نقاط سرایت کرد که منجر به فوت ایشان شد. با راه رفتن ادرار خونی میشد . و امکان حبس ادرار نبوده و بدون اراده مثانه تخلیه میشد. علی رغم مراجعه حضوری امکان نوبت گرفتن از مطب جنابعالی میسر نشد . دکتر سنادی زاده چند نوبت سه ماهه کپسول امنیک تجویز نمودند که PSA بین 4 تا 6.5 نوسان میکرد. بالا و پایین میشد.هیچگونه نمونه برداری صورت نگرفت و نهایت در اهواز دکتر جاسمی با درخواست اینجانب ابتدا سنگ های زیادی از مثانه خارج کرد و بعداز دو روز سوند خارج شد ولی بعد از دوبار تخلیه ادرار عادی متاسفانه دوبار متوالی ادرار بند آمد و مجددا سوند اسفاده شد. و نظر دکتر مشکل بزرگ شدن پروستات تشخیص داده شد و سه هفته پیش عمل خارج سازی کل پروستات انجام شد و آقای دکتر از عمل انجام شده راضی بود وفرمودند که از چند نقطه اطراف نمونه برداری کردند. نتایج نمونه برداری حین عمل به پیوست می باشد. اینک که وضعیت عادی شده هنوز علاوه بر ادرار قابل کنترل ترشح ادرار وجود دارد. که نمی توانم بیرون از خانه بروم . سوال آیا این وضعیت باید تحمل شود و بتدریج عادی میشود؟ آیا چه پیگیری هایی برای اطمینان از عدم سرایت به سایر نقاط دارم ؟ آیا این سرطان برای من چقدر خطرناک است . با تشکر لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرزاد سه شنبه ۴ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب دکتر جان پدرم پی اس آ بالای 100 هست دکتر معالجش رادیوتراپی تجویز کرده حدود پنج جلسه در هفته سنش شصت و هفت هست دکتر جان بهم اطلاعات نمیده ازش نمونه برداری کردن بهم نگفته خطرش چقدره میدونم که اطلاعات کمی دادم بهتون شرمنده فقط میخوام بدونم چقدر خطرناکه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حجت سه شنبه ۴ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    چهار سال هست تحت درمان هستم توسط آقای دکتر ولی دژ آباد در رشت از اول با نازک شدن ادرار مراجعه کردم وآزمایش psaدادم حدود شش وبعدا هشت وبامصرف دارو الان دو هست هفته قبل با سونو گرافی که دادم حجم ادرار باقی مانده بعد از تخلیه به 100 cc رسیده وهمچنین به سختی ادرار می کنم وکلیه راست هم سنگ به اندازه 4 میل دارم آیا نیاز به عمل دارم یانه ؟در ضمن داروی فشار خون هم مصرف می کنم قرص تامسور وفیناید 5 وجدیدا قرص پروستاکر مصرف می کنم قرص فشار خون هم آملی پرس 5 هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر معین شنبه ۱ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام دکتر، شفیعی هستم از رشت
    پدرم 76 ساله که سه سال پیش با سرطان پیشرفته پروستات با داروی بیکالوکس و دیفرلین و تامسوور شروع به درمان نموده و در حال حاض پروستات نسبت به دارو مقاوم شده و psa به عدد 24 رسید و در ماه اخیر با توصیه دکتر داروی زایبرون و پردنیزلون را شروع نموده که psa خون به 67 رسیده و درد استخوانی و بیحالی ظاهر گردیده.
    خواهشمند است در خصوص پروسه درمان و امکان برداشتن بیضه یا دیگر روش ها راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    جواب آزمایشگاه دانش PSA عدد 5.2است می خواهم بدانم با سن 76سال مشکلی دارد و باید تیکه برداری شود یا خیر؟ لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۹۷( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب