اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا توده در کلیه راست کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

تومور کلیه چیست؟ توده در کلیه راست چگونه درمان می شود؟ کلیه ها به عنوان واحد تصفیه کننده خون در هر فردی به اندازه مشت او، و در پهلو ها قرار گرفته اند. مثل اعضاء دیگر بدن کلیه ها نیز در معرض انواع بیماری ها از جمله سرطان کلیه قرار دارند.

توده در کلیه نشانه چیست؟

توده کلیه یا تومور، یک رشد غیر طبیعی در کلیه است. برخی از توده های کلیه خوش خیم (غیر سرطانی) و برخی بدخیم (سرطانی) هستند. از هر چهار توده کلیه، یک نفر خوش خیم است. توده های کوچکتر به احتمال زیاد خوش خیم هستند.

انواع تومور های کلیه

تومورهای کلیه به دو نوع خوش خیم و بدخیم تقیسم می شوند.

تومورهای خوش خیم با توجه به ماهیتشان که اغلب به جائی از بدن منتشر نمی شوند و در اغلب مواقع خطرناک نیستند از لحاظ اهمیت در مرحله دوم قرار دارند. تومور سرطانی کلیه یکی از موذی ترین تومورها می باشد که در اغلب مواقع علیرغم رشد بیش از حد آن حتی انتشار به جاهای دیگر بدن هیچ علامت و نشانه ای ندارند و در اغلب موارد به صورت اتفاقی و در بررسی ها و چکاب کلیه با سونوگرافی و یا CT اسکن تشخیص داده می شود. از مشخصات بد این توموهار سرطانی مقاوم بودن آنها به شیمی درمانی و رادیوتراپی (برق) می باشد و لذا در اینجا به اهمیت و تآثیر تشخیص به موقع این تومورها می پردازیم:

علل ایجاد کننده سرطان کلیه

علت قطعی ایجاد کننده سرطان کلیه مشخص نیستند. ولی عواملی که بیشتر در معرض اتهام ایجاد تومور کلیه هستند عبارتند از :

  • سن: با افزایش سن خطر ایجاد تومور بالا می رود.
  • مصرف سیگار: تومور کلیه در افراد سیگاری با شیوع بالاتر دیده می شود.
  • چاقی و فشارخون: دو عامل بالابرنده شانس تومور کلیه هستند.
  • نارسائی کلیه و افرادی که تحت دیالیز هستند در معرض بالای تومور می باشند.
  • ارث: ارث نیز در ایجاد تومور مثل بیماری های دیگر قویاً موثر است.

علائم و نشانه های تومور کلیه کدامند؟

تومور کلیه یکی از موذی ترین تومور های بدن است که در اغلب موارد هیچ علامت و نشانه ای ندارد و به صورت اتفاقی سرطان کلیه کشف می شود. در 30% موارد ممکن است درد پهلو و احساس سنگینی و خونریزی ادراری در فرد مبتلا به سرطان کلیه دیده شود. در بسیاری از موارد به علت انتشار تومور به بدن علائمی از قبیل ضعف، خستگی و بیحالی، کم خونی، درد استخوانها و زرد شدن پوست به علت درگیری کلیه به سرطان کلیه خود را نشان دهد.

راههای تشخیص تومور کلیه

تشخیص با توجه به بی علامت بودن تومور ها در اغلب موارد با انجام سونوگرافی و یا CT اسکن و به صورت اتفاقی تومور کشف می شود و لذا در راستای پیشگیری بهتر از درمان است، چکاب روتین از قبیل انجام سونوگرافی هر 6 ماه و یا یک سال را جهت تشخیص های احتمالی تومور کلیه فراموش نکنید. بهترین وسیله تشخیص تومور کلیه و سرطان کلیه انجام سونوگرافی و در صورت شک به تومور تأیید آن با انجام CT اسکن می باشد. در هر گونه شک به تومور باید بلافاصله اقدام اساسی درمانی از قبیل نمونه برداری انجام گردد.

سرطان کلیه

 

در صورت تشخیص تومور کلیه چه کار باید بکنیم؟

در صورت دیدن تومور کلیه با حفظ آرامش به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمائید. دکتر شما جهت درمان قطعی مراحل زیر را انجام خواهد داد:

  • آزمایش و چکاب کامل خون از نظر گسترش به کبد و ریه و استخوان ها
  • تأیید نهایی نوع تومور با انجام CT اسکن سه بعدی با تزرق ماده حاجب
  • در صورت کوچک بودن تومور و مشکوک بودن آن شما را جهت نمونه بردار زیر نظر CT اسکن به دکتر رادیولوژیست معرفی خواهند کرد تا از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن تومور نمونه برداری انجام شود.

اقدامات درمانی تومور کلیه

 

درمان تومور کلیه بر اساس اندازه تومور و نوع آن و همچنین منتشر شدن آن به بدن فرق می کند.

1- اگر اندازه تومور زیر 5 سانت و در قسمت پائین و بالائی کلیه و به صورت توده ی بیرون رشد کرده باشد . امروزه حتی کلیه مبتلا به سرطان کلیه را نیز حفظ کرده و تنها قسمت سرطانی شده کلیه را بر می داریم که به آن پارشیل نفرکتومی گفته می شود که در این عمل با برداشتن قسمت سرطانی بقیه قسمت های کلیه برای فرد باقی می ماند که این عمل با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی قابل انجام است.

2-اگر اندازه تومور بالای 5 سانت و به درون کلیه رشد کرده باشد باید جهت حفظ سلامتی بیمار از خیر این کلیه گذشت و کلیه فاسد شده را باید کاملاً خارج بکنیم.

3-اگر تومور کلیه خیلی بزرگ باشد و رگهای اجوف و سایر سیاهرگ کلیه و دیگر جاهای بدن را درگیر کرده باشد پیش آگهی تومور بسیار پائین است.

عمل جراحی سرطان کلیه

آیا شیمی درمانی و رادیوتراپی یا دادن برق تأثیری در بهبودی دارد؟

جواب منفی است. متأسفانه تومور کلیه و یا نوعی از سرطان کلیه شدیداً به شیمی درمانی و دادن برق یا رادیوتراپی مقاوم می باشد و لذا تنها درمان طلائی آن عمل جراحی می باشد و در اینجا اهمیت نقش چکاب منظم و تشخیص به موقع تومور خود را بیشتر نشان می دهد. چرا که اگر تومور را زود و به موقع تشخیص و درمان کنیم مشکل بیمار را سریع حل کرده و خطر بزرگی که او را تهدید می کند از فرد دور می کنیم.

آیا سرطان کلیه در سنین جوانی نیز ایجاد می شود؟

بله، یکی از رده های سنی شیوع بالای تومور کلیه سنین شیرخوارگی و نوجوانی است که در این سن تومور به نام ویلمز با شیوع بالائی در این رده سنی ایجاد می شود. این تومور در بچه ها و نوجوانان ممکن است با احساس برآمدگی شکم و احساس توده در پهلو و یا کم خونی و زرد شدگی و سرفه تشخیص داده شود که بهترین وسیله تشخیص سونوگرافی و CT اسکن و آزمایشات خون و بهترین وسیله درمان جراحی می باشد.

خوشبختانه تومور ویلمز بر خلاف سرطان کلیه بزرگسالان به رادیوتراپی و شیمی درمانی حساس می باشد و به عنوان درمان مکمل استفاده می شود.

توصیه ها در جهت پیشگیری

  • چکاب منظم را حتی اگر هیچ علائم بیماری ندارید فراموش نکنید از جمله سونوگرافی
  • از مصرف سیگار اجتناب کنید.
  • چاقی و فشار خونتان را با مراجعه به دکتر درمان کنید.
  • در صورت وجود تومورهای مشکوک کلیوی مراجعات منظم و تحت نظر بودن توسط پزشکان را فراموش نکنید.
  • در صورت مشاهده خون در ادرار و یا احساس سنگینی و درد پهلو، حتما به دکتر ارولوژی مراجعه کنید.
  • از خوردن سبزیجات و میوه ها غفلت نکنید.
تشخیص باد فتق

آیا آنژیومیولیپوم خطرناک است؟

آنژیومیولیپوم‌ های بزرگ‌ تر از 5 سانتی‌ متر و آن‌ هایی که حاوی آنوریسم هستند، خطر پارگی قابل‌ توجهی دارند. این شرایط اورژانسی در نظر گرفته می شود چرا که می تواند جان انسان را به خطر بیاندازد. یک مطالعه جمعیتی نشان داد که خطر خونریزی در مردان 10 درصد و در زنان 20 درصد است.

آیا سرطان کلیه کشنده است؟

در  افراد مبتلا به سرطان کلیه، احتمال زنده ماندن در ۵ سال اول بعد از تشخیص سرطان، فقط ۷۵ درصد می باشد. این احتمال به عوامل مختلفی همچون نوع سرطان، نوع سلول های سرطانی شده و همچنین میزان پیشرفت یا استیج سرطان در زمان تشخیص بستگی دارد. در حدودا دو سوم بیماران، سرطان زمانی تشخیص داده می شود که فقط کلیه ها را درگیر کرده است.

در پایان هر سوالی داشتید در قسمت پرسش و پاسخ مطرح فرمائید تا بلافاصله جواب را تقدیم نمایم.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4/5 - (99 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    پارسال برج ۹ دوتا زیگیل داشتم اومدم خدمتتون کرایو کردین خوب شد الان حدود ۳ ماهی میشه دوتا خال شبیه ب همون قبلی دراومده میشه نگاه کنید ببینم چی هست عکس فرستادم بعدش ۲ سالی میشه هیچ رابطه ای نداشتم
    میشه بگید این ویروس تا کی تو بدنم هست تست یا ازمایشی چیزی هست انجام بدم ؟؟؟
    شما داروی ضد ویروسی چی پیشنها میکنید بخورم زودتر از شر این ویروس خلاص بشم
    ممنون میشم اگه راهنمایم کنید . باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      به نظر زگیل است ، مجدد تشریف بیارید کرایو کنم. در ۸۰ در صد افراد ویروس از بدن پاک میشه ، در بعضی ها نه ، اگر بیماری نقص ایمنی ندارید ، نیاز به مصرف دارویی نیست ، فقط شریک جنسی اگر دارین سالانه پاپ اسمیر انجام دهد
  • تصویر کاربر Milad یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من از طریق سایت 2بار عکس فرستادم شما گفتین اسیکلویر 400 هر 8ساعت و پماد موپیردسین مصرف کنم
    1ماه هست که هنوز این جوش ها خوب نشده نگرانم کرده تو این 1ماه تازه امروز‌ شروع به خارش‌کرده باید چیکار کنم خوب شه!؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر با اینها بهتر نشده ، بهتر است با متخصص پوست مشورت شود
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    با عرض سلام
    اینجانب 48 سال دارم و به صورت مادرزادی فاقد کلیه راست میباشم و در دوران جنینی کلیه راستم در کیسه منی سمت راستم به وجود آمده بود و باعت اختلال در عملکرد کیسه منی سمت راست شده بود و این کیسه بیش از حد بزرگ به گونه ای که داشت روده ها و لوله حالب کلیه چپ و مجرای ادرار را مسدود میکرد و طی یک عمل جراحی بسیار سنگین بدون آسیب به کیسه منی سمت چپم ، کیسه منی سمت راستم برداشته شد و طی این بیست سال به تعداد چهار بار درد خفیف در ناحیه کمر یا بیضه و یا کلیه چپ داشتم که هر بار که دکتر میرفتم پروستاتم معاینه میشد و فشاری توسط دکتر به پروستاتم داده میشد و بدون اختیار چندین قطره از مجرای ادرارم بیرون میریخت و دردم ساکت میشد و یک دوره یک ماهه قرص افلوکسین مصرف میکردم و کاملا خوب میشدم . ازدواج کردم و به صورت طبیعی همسرم باردار شد و یک سال است به دلیل مشکلات با همسرم جدا زندگی میکنیم و رابطه نزدیکی هم طی این یک سال نداشته ام. دو ماه قبل درد بسیار بسیار شدیدی که از مقعد شروع میشد و بیضه ها و مجرای ادرار و الت و درد بسیار شدید لگن را هم درگیر کرده بود به سراغم آمد.
    به پزشک مراجعه کردم و طبق روال ماساژ و فشار پروستات انجام شد و داروی افلوکسین تجویز شد ولی پس از یک ماه مصرف دارو خوب نشدم و درد ادامه داشت و مجدد به پزشک مراجعه کردم و داروی تامسولوسین را برای شش ماه تجویز کردند.
    شرح حالم را برای یکی از اقوام که ایران نیستند و اورولوژ هستند گفتم و نظر ایشان ام ار ای با تزریق گادولینیوم از پروستات و لگن برای بررسی دقیق عفونت پروستات و مصرف قرص سیپرو پانصد میلیگرم روزی دو بار و به مدت بیست و یک روز و قرص کوتریماکسازول روزی دو بار به مدت چهارده روز بود .
    در نهایت من چون به مدت یک ماه داروی افلوکسین را مصرف کرده بودم تصمیم گرفتم فقط قرص تامسولوسین را مصرف کنم و کیف و لگن آب گرم استفاده کنم و پنج روز است که قرص را مصرف میکنم ولی کماکان درد متوسط دارم.
    آیا نیاز است قرص سیپرو و کوتریماکسازول را به همراه تامسولوسین مصرف کنم و ام ار ای هم انجام دهم یا مصرف قرص تامسولوسین کفایت میکند.
    با توجه به شرح حالم ممنون و سپاسگزار میشوم هر راهنمایی که لازم است بفرمایید.
    با تشکر و تجدید احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
  • تصویر کاربر پریسا یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام دکتر .من هر چند ماه سونو یا عکس انجام میدم چون سنگ در کالیس تحتانی کلیه دارم.اخرین باری هم که سونو انجام دادم فروردین ماه بود.حالا دوباره رفتم سونو و گزارش این بوده که عکسشو فرستادم.در صورتی که سونوی قبلی من سایز کلیه ها نرمال بود .دکتر رفتم گفتن خطای سونوگرافیه احتمالا.میخوام بدونم ایا این طوره؟ یا دارم با از بین رفتن کلیه ام مواجه میشم؟
    1. تصویر کاربر پریسا شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      گزارش
    2. تصویر کاربر پریسا شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      این هم کزارش سونوی‌قبلی که فروردین ماه بوده.ضمنا من همون فروردین عمل tulانجام دادم کلیه چپ
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      با توجه به هیدرونفوز ، باید حتما سی تی اسکن برای شما انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام، وقت بخیر. حدود 10 روزه که گاهی اوقات در بیضه راست و گاهی در چپ احساس درد خفیف دارم. 24 ساله و مجرد هستم. با مراجعه به پزشک تشخیص واریکوسل دادند و فرمودند باید عمل بشه. نتیجه سونوگرافی رو پیوست میکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید که عمل نیاز هست یا خیر؟ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      آزمایش اسپرم بدهید بر حسب نتیجه اون گفته میشه عمل نیاز هست یا نه
  • تصویر کاربر Serwan یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما آقای دکتر من قبلا از شما در سایتیتون سوال کردم با کد رهگیری JKFO4228365 که با مراجعه به دکتر و سوابق قبلی پزشکیم که تنگی مجرای ادراری دارم مدت 1 هفته است عمل تنگی مجرا رو برام انجام دادند که با توجه به گفته ی دکترم بصورت سیستوسکوپی و با لیزر بود که بعد عمل برایم سوند گذاشتن مشکلی که دارم دچار یبوست شدم حتی با وجود اینکه در دسشویی زور زیادی نمی زنم دچار درد مثانه می شوم و سوزش دارم و مقداری خون و کمی لخته وارد کیسه سوند می شود البته جسارت نباشد آقای دکتربا توجه به مقداری مطالعه اسپاسم مثانه دارم دکتر بنده داروهای فنازومکس - مدالوسین 04 - تروتودین 2 - برام تجویز کردند ولی بازم افاقه نم کنه ممنونم می شم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      تا یه مدت خون در ادرار طبیعیه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      برای یبوست شربت لاکتولوز مصرف کنید
    3. تصویر کاربر Serwan یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر از اطفی که کردین ممنونم بخاطر دردو سورش مثانه و تناسلی گاهی اوقات هنگام دفع اصلا نه جرات غذا خوردن دارم نه دسشویی رفتن آیا در صورت تداوم مسکلی نداره روز ۵ شنبه قرار است سوند بعد ۱۴ روز توسط دکتر خارج شود از ایفی که در حق بند کردید نهایت تشکر رو دارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی ندارد ، سوند که خارج شود اوضاع بهتر می شود. مصرف مایعاتتون رو بیشتر کنین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    الان اینجا میفرستم براتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      LH , FSH چک شود ، آمپول تستوسترون تزریق شود
  • تصویر کاربر س یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    وقت بخیر
    از شهرستان تماس میگیرم . من زگیل مقعدی داشتم رفتم پیش یکی از همکاراتون زحمت کشیدن زگیل ها رو برداشتن . میخواستم ببینم از چه روشی استفاده کردن؟ و درصد بازگشتش چقدر هست بنظرتون ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
    جسارتا یک عکس هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      بهترین روش کرایو است. به نظر برای شما سوزوندن. ممکنه عود کنه ممکنه نکنه
    2. تصویر کاربر س شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ایا لیزر هست ؟ الکترو یا حرارتی ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      کرایو ، منجمد میشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر هر چی عکس میفرستم باز نمیکنه براتون مینویسم چی نوشته عینشو...
    یه ازمایش تستسترون دادم که عصر آزمایش دادم
    Test:testosterone

    Result: 1.7

    Risk

    Unit : ngml


    Reference range:
    Boys(pery puberty) : 0,1-3,7
    Male : 0.2_10.0
    Female : 0.2_0.95


    یکی دیگرم صب گرفتم که اونم این بود Blood biochemistry


    Test. Result unit


    FBS. 70 MGDL

    CHOLESTEROL 199 MGDL

    TG 80 MGDL

    HDLCHOLESTEROL 40 MGDL

    LDL CHOLESTEROL 129

    ....................................................

    HORMONES

    TSH. : 07
    T 4 : 119
    Tetosterone : 24 بقیه آزمایش‌هایی هم گفتین گرفتم فردا آماده میشه ولی سال پیشم کل این آزمایش‌ها و دادم اونا هیچ کدوم مشکلی نداشت... آقای دکتر چند سال پیش چند بار صدای تق هم از آلتم شنیدم ولی درحال نعوظ بود اونو لازم نیست آزمایشی بگیرم تورم و سیاهی نداشت ولی دوسه بار این اتفاق افتاده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، اینجوری اعداد قاطی شده ، لطفا عکس ازمایشات را همینجا بفرستید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر تشکر دارم که وقت میگذارید پاسخ می دهید
    من علایمی دارم که نگرانم می کنه درد مفصل دارم در گلو دارم و درد بیضه دارم و درد مقعد و تکرر ادرار دارم با یک ترسی از وضعیتم زندگی می کنم دو سالی هست من آزمایش و سونوگرافی دقیقی انجام ندادم اگر امکانش هست به من بگید من با انجام چه آزمایش ها و سونوگرافی هایی مطمئن خواهم شد بیماری سختی ندارم؟
    چه آزمایش هایی رو باید انجام بدم بگید تا انجام بدم و بعد بفرستم خدمتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ابتدا ازمایش ادرار و سونوگرافی از کلیه ها و مثانه و مجاری ادراری و بیضه ها انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عليرضا چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    روي الت من چند تا برجستگي مثل جوش سر سفيد ريز زده كه خيلي خارش و درد ايجاد كرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      تبخال است
  • تصویر کاربر ایلیا پنجشنبه ۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    باسلام من در حوزه سرطان شناسی تحقیق میکنم ایا خودارضایی ( بصورت روزانه) میتواند ریسک ابتلا به سرطان پروستات یا بیضه یا الت تناسلی را افزایش دهد ؟؟ با توجه به محدود بدون منابع از شما استاد عزیز تمنای پایخ دهی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      بر اساس اطلاعات كتابهاي مرجع ما ارتباطي با سكس ويا خروج مني به هر شكلي وسرطان پروستات وجود ندارد
  • تصویر کاربر حسين جمعه ۶ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2398 مشاهده پرسش
    با سلام.مردي هستم ٤٩ ساله. مدتهاست كه به سنگ كليه مبتلا هستم. يكي از كليه ها سه سال قبل سنگ شكني شد و سنگ ٥ ميليمتري آن شكسته شد. ٩ ماه قبل كليه ديگرم سنگي داشت كه در حالب بود و با بيهوشي سنگ شكني شد و استنت گذاشتند و كم كم دفع سنگ هم داشتم. دو ماه قبل كمي درد حس ميكردم و دكتر در شهرستان دو نمونه قرص دادند، cystone و رواتينكس. سيستون هنوز دارم و در حال مصرف هستم اما رواتينكس ده روزه كه تمام شده. تا يه هفته قبل به مدت دو سه هفته هر چند روز يك بار دفع سنگهاي كوچك داشتم. اما حدود ٨ روزه كه دفعي ندارم. آيا بايد قرص رواتينكس رو تهيه كنم و مصرف را به همراه سيستون ادامه دهم؟ يا نيازي نيست؟ از راهنمايي جنابعالي سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر حسين پنجشنبه ۵ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام عرض ميكنم جناب آقاي دكتر كرمي، همچنان منتظر پاسخ شما هستم.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    چند ماهی میشه که بعد از انجام فعالیتهای ورزشی در ادرارم خون دیده می شود که بعد از سونوگرافی متوجه یک سنگ به قطر11mmوچند کیست که بزرگترین انها15mmشدم که دکتر انجام سی تی اسکن را از من خواستم خیلی نگرانم خواهش می کنم راهنماییم کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا نگران نباش سی تی را انجام بدهید و ببینم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب