دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.4/5 - (28 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Far دوشنبه ۱۷ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. دختر 26 ساله هستم.
    چند ماه قبل عفونت ادراری داشتم و سیپروفلوکساسین مصرف کردم و مشکلاتم بر طرف شد. و در حال حاضر هیچ علامت و درد و سوزشی در ادرار و زیر شکم ندارم. سونوی کلیه هم دادم و مشکلی نداشت. ولی اخرین چکاپی که انجام دادم ظاهرا دوباره عفونت ادراری دارم‌ . ممنون میشم اگر راهنماییم کنید. تصویر ازمایش ادرار رو براتون ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      ازمایش کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر سیما شنبه ۸ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من نمیدونم مه شما خانم‌ها رو هم ویزیت می‌کنند یا نه میخواستم به مطب بیام راستش ۲ماه دیش مشکلی برام پیدا شد که شما قرص سیپروفلوکساسین تجویز کردین که خوردم مشکلم برطرف شد تا دو هفته پیش که دوباره همون مساله رخ داد اما این سری تکرار ادرار داشتم اما ادرارم با دردمیومد دوباره این قرص رو۲بسته خوردم خوب شدم اما وقتی قطع می‌کنم دارو رو احساس می‌کنم در اطراف مجاری ادرارم خارش و سوزش ایجادمیشه وملتهب میشه چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      ازمایش ادرار جدید و سونوگرافی انجام شود
    2. تصویر کاربر سیما پنجشنبه ۶ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی از چی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      کلیه ها و مثانه و مجاری ادراری
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جاودانیان شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی خواستم درمورد عکس ها نظریه شما پزشک عزیز رابدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر جاودانیان شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      عکس واضح نیست و محو ه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    باسلام دخترمن از3سالگی دچار برگشت ادرار درجه بالابوده باسابقه عفونت ادراری مکرروالان که هشت سالشه هنوز درجه برگشتش بالاست آیانیازبه جراحی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      IVP و DMSA scan انجام بدین
  • تصویر کاربر فریبا یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 51363 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    آقای دکتر 4ساله ای دارم که طی هفته گذشته بر اثر دلدرد ر اطراف ناف و کمی هم استفراغ به پزشک مراجعه کردم که در بیمارستان بستری شد و طی آزمایشات لازم در ادرار خون دیده شد و کمی هم عفونت که با مصرف انتی بیوتیک های وریدی مشکل عفونت بر طرف شد اما بعد از ترخیص پزشک مشکوک به سنگ کلیه بود که آزمایشات ادرار و سونو گرافی تکرار شد که خدا رو شکر کلیه ها سالم بود اما در مثانه در سونو نوشته است که دبری ها ی ریز اکوژون فراوان در مثانه رویت شد در حالی که ضخامت جداری آن نرمال است و دکتر گفتند که یکسال طول در مان دارد و باید هرماه آزمایش ادرار تکرار شود 0 آقای دکتر کرمی لطفا بفرمائید که این دبری های اکوژون چی هستن و آیا جای نگرانی هست یا خیر ؟ بیماری فرزند من چیه و آیا قابل در مان هست ؟ آقای دکتر مادر همسر بنده بیماری بد خیم مثانه داشتند آیا این موضوع دختر من هم میتونه به اون مشکل برسه یا خیر ممنون میشم از شما اگر واضح و کامل برام توضیح بدین اگر لازمه
    بیام خدمتتون برای معالجات بعد یه دخترم
    راستی دکتر برای دخترم یک قرص تولرین 1 تجویز کردند که شبی یک عدد این قرص برای چی هست ؟ ممنونم و متشکر
    1. تصویر کاربر فریبا دوشنبه ۳ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      وجود دبری های ریز اکوژون در مثانه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      بايد ازمايش ساده وكشت ادرار دهيد
    3. تصویر کاربر فریبا یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر یعنی چیز نگران کننده ای نیست ؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      از نظر من نه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۴ مرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    عرض سلام خدمت شما اقای دکتر بنده ۲۱ سالمه وقتی ادرار را از مثانه تخلیه میکنم فشار ان مثل قبل اما در اخر باید فشار بیشتری به مثانه بیارم بطوری که دو سه ثانیه صبر کنم بعد چند قطره خارج شود اما مثل گذشته بعد از ادرار احساس تخلیه کامل ندارم چند دقیقه طول میکشد بعد این این حالت طبیعی میشود این مشکل خیلی نگرانی برایم ایجاد کرده لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ مرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام بیماری نیست، نگران نباشید
  • تصویر کاربر مرتضی جمعه ۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    تمام آزمایشات مربوط به مثانه را انجام داده ام و فعلا قرص امنیک و بتانکول میخورم ولی تکرر ادرار دارم آیا احتیاجی به عمل هست یا نه
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام، جهت نوار مثانه با ۰۹۳۸۹۲۰۱۲۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر Jamshid شنبه ۷ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    ایجاد یک سوراخ در بالای سوراخ مثانه
    دوسوراخ در قسمت سر مثانه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ تیر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام، متوجه منظورتان نشدم
  • تصویر کاربر اراد شنبه ۱۴ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    من یه ماهی میشد تکرر ادرار داشتم
    طوری که در روز 15،20 بار دستشویی میرفتم
    بعضی اوقات با فاصله ی خیلی کم مقدار ادرار هم کم
    اگه هم زمانی که احساس میکردم باید برم دستشویی ادرارمو نگه میداشتم یا دیرتر دستشویی میرفتم چند قطره هم نشتی داشت
    برای همین جایی نمیتونستم برم چون همیشه تکرر ادرار داشتم و فعالیت هامو مختل کرده بود
    ولی جای تعجب اینجاست که وقتی خواب بودم از خواب بیدار نمیشدم راحت بودم

    یه مدت گذشت بهتر شدم ولی نه کاملا خوب اما باز هم تشدید شده نمیتونم برم بیرون از خونه چون میشینم اون حالت واسم پیش میاد

    به طور کلی در حالت دراز کشیدن یا نشستن طوری که پاهامو دراز میکنم تکرر کمتره ولی اگه عادی نشسته باشم تشدید میشه
    بعضی اوقات درد خفیف زیر شکم دارم
    صبح ها از خواب بیدار میشم میبینم که چند قطره ترشح سفید رنگ داشتم

    احتلام در خواب زیاد واسم پیش میاد
    احساس فوریت در تخلیه ادرار دارم و بعد تخلیه هم احساس میکنم کاملا تخلیه نشده
    به دکتر ارولوژیست مراجعه کردم شرح حالمو گفتم ازمایش ادرار و کشت ادرار و سونو از کلیه و مثانه و پروستات نوشتن
    انجام دادم همه چی نرمال بود ولی دکتر تشخیص التهاب مثانه و پروستات دادن و 5 تا قرص یوریناسین و سلکوکسیب و پروترال و تاوانکس و امی تریپتیلین تجویز کردن برای 2 ماه و گفتن بعد 8 هفته دوباره مراجعه داشته باش

    میخواستم ببینم با توجه به اینکه جواب ازمایش و سونو نرمال بوده ایا میشه فقط با سونو تشخیص التهاب مثانه و پروستات داد؟

    با توجه به شرح حالم تشخیص شما چیه اقای دکتر
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید سلام اقای دکتر وقت بخیر
    من یه ماهی میشد تکرر ادرار داشتم
    طوری که در روز 15،20 بار دستشویی میرفتم
    بعضی اوقات با فاصله ی خیلی کم مقدار ادرار هم کم
    اگه هم زمانی که احساس میکردم باید برم دستشویی ادرارمو نگه میداشتم یا دیرتر دستشویی میرفتم چند قطره هم نشتی داشت
    برای همین جایی نمیتونستم برم چون همیشه تکرر ادرار داشتم و فعالیت هامو مختل کرده بود
    ولی جای تعجب اینجاست که وقتی خواب بودم از خواب بیدار نمیشدم راحت بودم

    یه مدت گذشت بهتر شدم ولی نه کاملا خوب اما باز هم تشدید شده نمیتونم برم بیرون از خونه چون میشینم اون حالت واسم پیش میاد

    به طور کلی در حالت دراز کشیدن یا نشستن طوری که پاهامو دراز میکنم تکرر کمتره ولی اگه عادی نشسته باشم تشدید میشه
    بعضی اوقات درد خفیف زیر شکم دارم
    صبح ها از خواب بیدار میشم میبینم که چند قطره ترشح سفید رنگ داشتم

    احتلام در خواب زیاد واسم پیش میاد
    احساس فوریت در تخلیه ادرار دارم و بعد تخلیه هم احساس میکنم کاملا تخلیه نشده
    به دکتر ارولوژیست مراجعه کردم شرح حالمو گفتم ازمایش ادرار و کشت ادرار و سونو از کلیه و مثانه و پروستات نوشتن
    انجام دادم همه چی نرمال بود ولی دکتر تشخیص التهاب مثانه و پروستات دادن و 5 تا قرص یوریناسین و سلکوکسیب و پروترال و تاوانکس و امی تریپتیلین تجویز کردن برای 2 ماه و گفتن بعد 8 هفته دوباره مراجعه داشته باش

    میخواستم ببینم با توجه به اینکه جواب ازمایش و سونو نرمال بوده ایا میشه فقط با سونو تشخیص التهاب مثانه و پروستات داد؟

    با توجه به شرح حالم تشخیص شما چیه اقای دکتر
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر اراد یکشنبه ۱ تیر ۹۹( 4 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر اراد یکشنبه ۱ تیر ۹۹( 4 سال پیش)
      لازم به ذکره که یه هفته ای هست دارو هارو مصرف میکنم ولی وضعیتم تغییری نکرده
      تا جایی که من مطالعه کردم قرص امی تریپتیلین و سلکوکسیب خیلی ارتباطی به التهاب پروستات و مثانه ندارن و عوارضشونم زیاده
      با توجه به عوارضشون و سنم ک ۲۳ سالمه ایا اینارو باید مصرف کنم یا نه نیازی نیست
      همه ی قرصایی که تجویز کردن از جمله یوریناسین،تاوانکس،سلکوکسیب،پروترال و امی تریپتیلین رو مصرف کنم؟اگه التهاب نباشه مصرفشون واسم خطری نداره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ تیر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام، عکس مجدد بفرستید،
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ی بچه 2 ماه دارم که سمت چپ بالای الت تناسلی برامدگی داره خیلی شبا موقع خواب بی قراری و ناله میکنه میخواستم بدونم چیه ؟ اطرافیان بهم میگن باد فتق
    میخواستم بدونم اگه باد فتق میشه بچه رو ختنه کرد ؟
    تو چند سالگی میتونین برا باد فتقش اقدام کنیم به عمل؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر احمدی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      اقای دکتر تو این موقعیت امکان سونوگرافی نیس هر وقت انجام دادم چشم میفرستم .فقط اقای دکتر این توده باعث درد هم در کودکم میشه چون شبا خیلی بی قراریو ناله میکنه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)
      منتظرم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر