کنسر پروستات - پرسش 296353
- محمد چهارشنبه ۳ خرداد ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 170 پروستاتبا سلام و احترام ؛ پدر بنده در سال 1396 تحت جراحی باز پروستات قرار گرفتند و در آن زمان بخشی از پروستات ایشان خارج شد ، جواب پاتولوژی آن زمان توده خوشخیم بود . لیکن در آزمایش یک ماه پیش عدد psa=9/2 بود که پس از سونوگرافی از طریق رکتوم توده مشکوک سفت 9*12 میلیمتر در داخل پروستات رویت شد و به همین دلیل و بخاطر سن 79 سالگی ایشان درخواست پت اسکن psma انجام شد . (پاسخ پت اسکن و سونوگرافی پیوست می باشد ) در پاسخ پت اسکن توده با منشاء آدنوکارسینوما مثبت تنها داخل غده پروستات تایید شد ولیکن بررسی از نظر متاستاز به سایر اندام ها منفی بود همچنین suvmax=7.2 می باشد . سوال بنده از حضرتعالی این است که درمان مناسب در ایشان با توجه به اینکه هیچگونه علامتی ندارند چی هست . پرتودرمانی ، یا هورمون تراپی و اینکه چه میزان شانس درمان کامل وجود دارد ؟ و اینکه بنده با 45 سال سن که فرزند ایشان هستم تا چه میزان در معرض این بیماری می باشم.
با تشکزر فراوان-
دکتر حسین کرمی
سه شنبه ۲ خرداد ۲( 1 سال پیش)
سلام ایشان قابل عمل کردن نیستند باید تحت درمان دارویی از قبیل دیفرلین باشند . در ادامه کار زیر نظر متخصص رادیوانکولوژی قرار بگیرند تا در صورت نیاز رادیوتراپی بشن هرچند فعلا احتیاج ندارند . برای شما احتمال کنسر پروستات بالاتر میره و از الان باید ازمایش psa رو سالیانه بدهید
-
محمد
سه شنبه ۲ خرداد ۲( 1 سال پیش)
با احترام ؛ سوال جدید در خصوص پاسخ حضرتعالی در مورد درمان سرطان پروستات میدونم در پزشکی هیچ چیز قطعی وجود ندارد لیکن میخواستم بدونم شانس درمان کامل برای پدر بنده با سن 79 سالچه میزان هست ؟با توجه به اینکه ایشان در سلامت هستند و تنها بیماری زمینه ای ایشان فشار خون کنترل شده است .
با تشکر -
دکتر حسین کرمی
چهارشنبه ۳ خرداد ۲( 1 سال پیش)
اگر درست کنترل بشه تا ۱۰ سال شانس زنده ماندن دارند
-
دکتر حسین کرمی
سه شنبه ۲ خرداد ۲( 1 سال پیش)
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.