اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای بی اختیاری ادرار به چه دکتری مراجعه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بی‌اختیاری ادرار (نشت ادرار هنگام سرفه یا عجله) و تکرر ادرار (نیاز مکرر به دستشویی، به خصوص شب‌ها) فقط یک «مشکل» نیستند؛ آن‌ها «علائم» هشداردهنده‌ای هستند که بدن شما ارسال می‌کند. این علائم می‌توانند کیفیت زندگی، خواب و اعتماد به نفس شما را مختل کنند.

بسیاری از افراد به دلیل خجالت یا تصور اینکه این بخشی «طبیعی» از افزایش سن است، از جستجوی درمان خودداری می‌کنند. اما واقعیت این است که این مشکلات در اغلب موارد قابل درمان هستند. اولین و مهم‌ترین قدم، شکستن این تابو و مراجعه به پزشک مناسب است. این راهنما به شما کمک می‌کند تا بفهمید سفر درمانی خود را باید از کجا آغاز کنید.

نقطه شروع: پزشک عمومی

اولین ایستگاه شما لزوماً متخصص  نیست. پزشک عمومی یا متخصص داخلی، بهترین نقطه شروع است.

چرا؟ چون علل تکرر و بی‌اختیاری ادرار بسیار متنوع هستند. این پزشک مانند یک کارآگاه عمل می‌کند تا علل ساده‌تر و شایع‌تر را رد یا تایید کند:

-رد عفونت: اولین و ساده‌ترین علت تکرر و سوزش ادرار، عفونت مجاری ادراری (UTI) است. پزشک عمومی با یک آزمایش ساده ادرار (Urinalysis) این مورد را بررسی و در صورت نیاز، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کند.

-بررسی داروها: بسیاری از داروهای رایج (مانند داروهای فشار خون، دیورتیک‌ها یا ضدافسردگی‌ها) می‌توانند باعث تکرر یا بی‌اختیاری ادرار شوند.

-بررسی بیماری‌های زمینه‌ای: دیابت کنترل نشده (که باعث پرنوشی و پرادراری می‌شود) یا مشکلات عصبی اولیه می‌توانند عامل اصلی باشند.

نتیجه ویزیت: پس از این بررسی اولیه، اگر مشکل شما یک عفونت ساده نباشد یا به درمان‌های اولیه پاسخ ندهد، پزشک عمومی شما را به متخصص اصلی ارجاع خواهد داد.

بهترین دکتر بی اختیاری ادرار و تکرر ادراری

متخصص اورولوژی (Urologist)، پزشکی است که به طور تخصصی بر روی کل سیستم ادراری (کلیه‌ها، حالب‌ها، مثانه و مجرای ادرار) و همچنین سیستم تناسلی مردان تمرکز دارد.

چه زمانی باید مستقیماً به اورولوژیست مراجعه کرد؟

الف) برای مردان:

در مردان، تقریباً تمام موارد تکرر و بی‌اختیاری ادرار که ناشی از عفونت نباشد، مستقیماً به اورولوژیست مربوط است. شایع‌ترین علت در مردان (به‌ویژه بالای ۵۰ سال)، بزرگی خوش‌خیم پروستات (BPH) است. پروستات متورم به مثانه و مجرای ادرار فشار آورده و باعث علائمی چون تکرر ادرار (به‌خصوص شبانه)، جریان ضعیف و احساس عدم تخلیه کامل می‌شود.

اورولوژیست برای مردان موارد زیر را درمان می‌کند:

-بزرگی خوش‌خیم پروستات (BPH)

-مثانه بیش‌فعال (OAB)

-بی‌اختیاری استرسی (نشت ادرار پس از جراحی پروستات)

-سنگ مثانه یا کلیه

-تنگی مجرای ادرار

برای مشاوره با پروفسور کرمی فوق تخصص اورلوژی روی باکس زیر کلیک کنید:

  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام؛
    آقای دکتر بنده از سال گذشته با احساس درد در بیضه چپ به پزشکی در شهرستان خودمان مراجعه کردم که پس از انجام معاینه و سونوگرافی اعلام کرد که واریکوسل خفیفی وجود دارد. به بیمارستان تجریش هم مراجعه کردم که همکاران شما نیز جواب مشابهی ارائه کردند. آزمایش اسپرم هم تجویز شد که انرا نیز انجام دادم که ایشان گفتند باید تکرار شود. (که البته هنوز آنرا تکرار نکرده ام)
    حدودا شش ماهی است برای بچه دار شدن اقدام کرده ام که هنوز میسر نشده است. لطفاً راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      زود است صبر کن
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر همسر من 31سالشه کارش هم راننده چند روزه درد بیضه دارم 4ساله ازدواج کردیم هنوز باردار نشدم ازمایش اسپرم هم داده خوبه ولی نمیدونم علت درد بیضه از چیه خودشون میگن که وقتی فشار میاد روش درد میکنه دستشو نمیتونه بهش بزنه من خیلیی نگرانم لفا" راهنمایی فرمائید من ساکن مشهد هستم اگر دکتر خوبی سراغ داشتین بیزحمت معرفی کنید
    با تشکر از صبروحوصله شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشهد دکتر زیاد است
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام

    بنده به دو پزشک مراجعه کردم که اولی گفته حتما باید عمل واریکوسل انجام بدم و دومی گفته نیازی نیست و قرص ویتامین برام تجویز کردن که میخواستم نظر شما رو هم بدونم.

    نتیجه سنوگرافی :

    واریکوسل جزئی دوطرفه و هرنی انگوئینال جزئی دو طرفه. هیدروسل مشاهده نشد

    نتیجه تست سمن:

    Test Result Unit

    Volume 3 ml

    Color Gray-white

    pH 7.4

    Liquefaction 30 min

    Total sperm Count 26 million/mL

    Class A:Rapid progressive 15 %

    Class B:slow progressive 20 %

    A+B : Total progressive 35

    Calss C: Non progressive 25 %

    A+B+C : Total Motile 60 %

    Class D : Static(Immotile) 40 %

    Abnormal morphology 15 %

    Total motile funct Sperm 40 Millon

    Round cell 2-3 /HPF

    W.B.C 5-6 HPF
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر بچه دار نیستید باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر لیلا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام،
    من مدت دو ماه هست که دچار تکرر ادراری شده ام و همچنین در ناحیه مثانه احساس جمع شدگی عضلات و یا حسی شبیه جای زخم وجود دارد. در مراجعه اول به دکتر داروی Cipro تجویز شد ولی بعد از 2-3 روز استفاده تاثیری نداشت و مجددا دکتر نیتروفورانتویین به مدت 5 روز تجویز کرد. پس از اتمام آنتی بیوتیک علایم بیماری طی 3 هفته مدام کم و زیاد می شد که طی این مدت مجددا به دکتر مراجعه کردم و سه بار آزمایش کشت ادرار و همچنین سونوگرافی دادم. نتیجه آزمایش سونوگرافی Pelvic , Abdomen هر دو نرمال بود. آزمایش کشت ادرار یکبار درست پس از اتمام نیتروفورانتویین و یکبار هم پس از دو هفته از اتمام دارو دادم که هر دو منفی بود ولی کماکان علایم بیماری وجود داشت و در بار سوم کشت ادرار مثبت با رشد باکتری Enterococcal بود. پس از آزمایش سوم دکتر آموکسی سیلین 500 برای 10 روز تجویز کرد ولی الان که چند روز از اتمام آن گذشته کماکان مداوا نشده ام. لازم به توضیح هست که در تمام این مدت شرایط و علایم بیماری مدام بالا پایین شده و بعضی روزها خوب و مجددا علایم بروز میکند که در برخی موارد خیلی هم شدید هست.
    من تعجب میکنم که در اوج بیماری نتایج کشت ادرار منفی بوده ولی بار سوم با وجود خوردن آنتی بیوتیک مثبت بود. آیا امکان دارد نتیجه آزمایشات اشتباه شده باشد. لطفا در خصوص این بیماری و درمان آن راهنمایی کنید.

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه عصبی است
  • تصویر کاربر ب.ع جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    باسلام،خسته نباشي دكتر..
    دكتر تقريبا دو ماهي ميشه كه درد كليه وسوزش ادرار دارم،يه ماه پيش به دكتر مراجعه كردم آزمايشم دادم ولي جواب چيزي نشون نداد،ميخواسم بدونم بازم آزمايش بدم يا...و سوال ديگم اينه اين علائمي كه گفتم به نظر خودم متاسفانه از استمناءبيش از حدهسش!!آيا ميتونه علتش همين باشه؟؟؟؟؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترکش کنید
    2. تصویر کاربر ب.ع پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      يه ماه ونيمي ميشه ترك كردم ولي بازم همون علائم رو دارم دو روز پيش باز دكتر رفتم(تبريز-دكتر كاظم مدائن)،گفتن جاي نگراني نيس همين سوالي كه ازتون پرسيدمو از ايشونم پرسيدم ولي دقيق نگفتن علتش اينه..
    3. تصویر کاربر ب.ع پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      الانم كنكوريم از لحاظ درسي خيلي تاثير گذاشته برام انشاالله بعد كنكور ميام خدمتتون از نزديك...فقط آيا دارويي چيزي هس تا يه مدت استفاده كنم؟؟!
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترک کنید بهتر خواهی شد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید . من 25 سالمه . خیلی خود ارضایی کردم ولی الان میخوام خود ارضایی رو ترک کنم ولی وقتی مثلا یه هفته میگذره و مایع منی تو بدنم زیاد میشه بیضه هام شروع به درد شدیدی میکنند که گاهی حتی نمیذارن حرکت بکنم و شب ها هم محتلم نمیشم . میخواستم ازتون بپرسم دارویی رو میتونید بهم معرفی کنید که بدون نسخه پزشک تو داروخانه به فروش برسه و باعث بشه تو خواب محتلم بشم و عوارض نداشته باشه راستش به خاطر گناهش نمیخوام انجام بدم ولی واقعا درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترک کنید بهتر میشوید
  • تصویر کاربر ش. پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1934 مشاهده پرسش
    با سلا م و خسته نباشید
    جناب دکتر همسر من 42 ساله دارای مشکل پسوریازیس در ناحیه پشت دست و آرنجها و قوزک پا ها و روی انگشتان دست است، من فکر میکنم روی بیضه ها هم هست ولی خودش به شدت انکار میکند، در روی بیضه ها هم پوست کاملا سفت سیاه رنگ و با چینهای نقره ای رنگ است مانند پشت دست و آرنجها و قوزک پاهایش، آیا این می تواند دلیل سرد مزاجی شدید و زود انزالی و زود شل شدن آلت قبل از اورگاسم بشود؟ و اینکه چند ماه پیش دچار سنگ کلیه شد همراه درد و خون ریزی که با مصرف دارو به تدریج کاهش پیدا کرد اما با اولین تماس جنسی که باز قبل از اورگاسم او پایان یافت، من دچار لکه بینی شدید و سوزش و تکرر ادرار شدید و ظرف 2،3 روز پریود خارج از برنامه شدم، چه اتفاقی برای من افتاده؟ عفونت یا پسوریازیس و یا مشکل کلیه پیدا کردم؟ ( در ضمن شوهرم به هیچ عنوان برای مشکلاتش به دکتر مراجعه نمیکند، من قادر به انجام چه کاری برای رفع این مشکلات هستم؟)
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکت پوست 2- بررسی از نظر جنسی
  • تصویر کاربر جعفر پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2144 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما، پسر 4 ساله ای دارم که گاهی از اوقات مایع سفید رنگی از او خارج میشود بطوری که لکه های سفید آ ن روی شورت او مشخص است. آ زمایش هم دادیم عفونت ندارد. میخواستم ببینم علت آن چه میتواند باشد. معمولا این مایع سفید قبل از ادرار خارج میشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت ندارد نگران نباشید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من اکثر سوالات دوستان رو خوندم. و تقریبا 98% دوستان از کوتاهی آلت خود رنج میبرند . که در مواقع نزدیکی علاوه بر ابراز احساسات ، بزرگ بودن آلت اندکی طرف مقابل ( جنس مؤنث ) را به لذت نزدیک میکند. من هم مثل دوستان دیگر از کوتاهی آلت رنج میبرم. 27 سال سن دارم و به این خاطر که در آینده نتوانم همسر خودرا راضی نگه دارم و دچار مشکلات در زندگی شوم هنوز ازدواج نکرده ام . در حالت نعوض با التماس از 10 سانتیمتر کمتر میشود. از شما خواهشمندم راهی برای درمان پیش رویم بگذارید . بنده ساکن تهران هستم . و اگر راهی برای افزایش در نظر دارید حضوری نیز خدمت میرسم .
    با تشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      راهی برای بزرگ کردن نیست
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      خوب جناب دكتر شما دستور عملي و يا راهنمايي بفرماييد كه ما عده نه كم راهي پيدا كنيم براي اين مشكل
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      در دنیا حل نشده است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر elham.emami پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 838 مشاهده پرسش
    با سلام,,در ازمایش ادرار مادرم خون تشخیص داده شده و بعد در سونو از مثانه یک زایده موکوسال میلیمتری در دیواره مثانه(ضخامت دیواره مثان) نشان داده شده و سیستوسکوپی پیشنهاد شده,میخواستم بدونم ایا این که اشاره ای به وجود تومور نشده میشه امیدوار بود که سرطان نباشه,؟ ایا سنگ در سونو مشخص میشه؟ با توجه به اینکه مادرم ٢٠ سال پیش نوع دیگری از سرطان داشته به شدت نگرانیم,,میتونم به صورت اورژانس به شما مراجعه کنیم؟ یک دنیا ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتما سیستوسکوپی سرپایی شود 02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

ب) برای زنان:

اورولوژیست‌ها زنان را نیز درمان می‌کنند. آن‌ها در تشخیص و درمان مثانه بیش‌فعال (OAB) (احساس فوریت ناگهانی برای ادرار)، سنگ‌های سیستم ادراری و بی‌اختیاری‌های پیچیده تبحر دارند. اما برای زنان، یک گزینه تخصصی‌تر نیز وجود دارد.

برای اطلاعات بیشتر درمورد درمان بی اختیاری ادراری در زنان این مقاله رابخوانید.

تعریف بی اختیاری ادراری

از نظر پزشکی به هر گونه دفع غیرارادی ادراری که بسته به شدت آن می تواند با یک سرفه و عطسه و یا به صورت حمله ناگهانی که حتی فرد بدون انیکه خود را به دستشوئی برساند لباس خود را خیس می کند، اتفاق می افتد.

دکتر کرمی در فیلم زیر به طور مختصر بی اختیاری ادراری را توضیح می دهند.

علائم و نشانه های بی اختیاری ادراری

بسته به شدت بی اختیاری و نوع آن علائم و نشانه های فرق می کنند که به شرح تک تک آنها می پردازیم.

1- بی اختیاری استرسی

این نوع بی اختیاری اغلب در خانم های میانسال با زایمان های متعدد دیده می شود. علت اصلی آن افتادگی کف لگن و شل شدن دریچه نگه دارنده ادرار در مثانه است که باعث می شود با سرفه و عطسه، با صدای بالا و حرکات ورزشی ، دفع غیرخودی ادراری اتفاق می افتد. اگر شما مبتلا به درجاتی از بی اختیاری استرسی هستید حتماً به دکتر ارولوژی مراجعه نمائید. دکتر معالج شما بسته به شدت بی اختیاری دستورات زیر زا به شما توصیه خواهد کرد.

الف: تمرین تقویت عضلات: در این حالت به شما گفته می شود که عضلات باسن خود را منقبض کرده و چند ثانیه نگه دارید و ول کنید و این کار را در طور روز چندین بار تکرار نمائید.

ب: توصیه های داروئی: شامل داروهایی که باعث قوی شدن عضله دریچه مثانه می شود.  هر دو روش داروئی و ورزشی با تقویت و سفت کردن دریچه مثانه به کنترل ادرار شما کمک خواهد کرد.

ث: توصیه های مهم دیگر: کاهش وزن ومخصوصاً حدف چربی های شکمی و همچنین درمان سرفه های مزمن نیز با مکانیسم کاهش فشار شکمی به کنترل ادرار شما کمک خواهد کرد.

تکرر ادراری

2- بی اختیاری اورژانسی

در حالت بی اختیاری اورژانسی شما به صورت ناگهانی دفع ادرار پیدا خواهید کرد که ممکن است با سوزش نیز همراه باشد و متعاقب آن بدون اینکه خود را به دستشوئی برسانید لباس زیر خود را خیس خواهید کرد. عللی که باعث بی اختیاری ادراری اورژانسی می شوند عبارتند از: سکته های مغزی، بیماری M.S، پارکینسون و عفونت های حاد ادراری و در زمانی که هیچ کدام از علل فوق عامل بی اختیاری اورژانسی نباشد به آن مثانه بیش فعال گفته می شود.

3- بی اختیاری لبریزی

دو  عامل باعث بی اختیاری لبریزی می شوند:

◾ آسیب اعصاب به موتور مثانه: که اغلب در دیابت کنترل نشده، آسیب نخاعی بعد از جراحی های وسیع لگن مثل سرطان روده بزرگ اتفاق می افتد که مثانه قادر به احساس پرشدگی و پمپاژ ادرار نمی باشد و لذا ادرار در داخل مثانه جمع شده و به صورت لبریز سرازیر می شود و بی اختیاری ایجاد می کند.

◾ دومین علت بی اختیاری لبریزی تنگی های مزمن مجرا و بزرگی پروستات درمان نشده می باشد که باعث می شوند خروجی مثانه بسته می شود و ادرار در داخل مثانه جمع شده و بی اختیاری لبریزی ایجاد می کند. درمان این نوع بی اختیاری لبریزی اغلب زدن سوند توسط خود بیمار می باشد که به آن سونداژ متناوب می گویند به این معنی که به علت عدم توانائی پمپاژ مثانه برای تخیه ادرار بیمار را آموزش می دهیم که روزی 4-5 بار مثانه خود را با سوند تخلیه نماید  چرا که ادرار باقیمانده در مثانه اگر تخلیه نشود باعث نارسائی و از کارافتادگی کله های بیمار می گردد.

درمان این نوع بی اختیاری اورژانسی اغلب استفاده از داروهای شل کننده عضلات مثانه و کنترل انقاباضات خودبخودی مثانه می باشد که اغلب با داروهای جدید موجود در بازار مشکل بیمار حل می شود. در مواردی که به درمان دارودی جواب نمی دهند و مثانه سرکش می شود تزریق بوتاکس داخل مثانه و یا بزرگ کردن مثانه با استفاده از قسمتی از روده کوچک که به آن سیستوپلاستی می گویند حجم مثانه را بزرگ می کنیم و مشکل بیمار حل می گردد.

مثانه عصبی

4- بی اختیاری ادراری واقعی

در این نوع بیماری دریچه نگاه دارنده ادرار در مثانه به علت جراحی و یا آسیب نخاعی کاملاً از کارافتاده است و در این حالت مثانه همیشه باز است و ادرار را نگاه نمی دارد و فرد همیشه خیس می باشد. درمان این حالت گذاشتن دریچه مصنوعی در روی مثانه است که بسیار پر هزینه می باشد.

یادتان باشد بی اختیاری ادراری یک نشانه است نه بیماری. اگر مبتلا به بی اختیاری ادراری هستید مراجعه به دکتر را به تأخیر نیندازید چون در اغلب موارد با درمان داروئی قابل کنترل است.

چه عواملی باعث تشدید بی اختیاری ادرار می شوند و یا باعث بی اختیاری ادراری موقت می گردند؟

بله، بی اختیاری ادراری می تواند به صورت اتفاقی و موقتی با موارد زیر دیده شود:

  • مصرف الکل
  • خوردن مایعات زیاد شبانه
  • قهوه و نسکافه شبانه
  • داروهای فشار خون که پر ادراری می آورند
  • عفونت های ادراری حاد
  • یبوست که با حذف آنها بی اختیاری موقتی بلافاصله قطع می گردد
  • حاملگی

چرا بی اختیاری ادراری را باید سریعاً درمان کنیم؟

بی اختیاری ادراری توام با عوارض زیر می باشد:

✔️ تحریک مزمن پوست توسط ادرار که باعث زخم محل می شود

✔️ عفونت ادراری: بی اختیاری باعث افزایش عفونت ادرار می شود

✔️ بی اختیاری باعث افت کیفیت زندگی فرد شده و از نظر روحی و روانی افسرده کننده است چون فرد به خاطر آن از ورزش، مقاربت جنسی، بودن در اجتماعات و مسافرت دوری می گزیند و دچار افسردگی می شود.

چه اقداماتی برای تشخیص و درمان بی اختیاری ادراری شما ضروری است؟

باید آزمایش خون و ادرار، سونوگرافی از نظر ادرار باقیمانده انجام دهید. قطعی ترین و طلائی ترین وسیله تشخیص انواع بی اختیاری های ادراری تست ارودینامیک یا نوار مثانه است. در بعضی موارد سیستوسکوپی نیز کمک کننده خواهد بود.

آیا همه بیماران مبتلا به بی اختیاری نیاز به جراحی دارند؟

خوشبختانه با پیشرفت در تکنولوژی اغلب بیماران نیاز به جراحی ندارند. درمان بی اختیاری ادراری بر اساس نوع بی اختیاری می باشد.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان بی اختیاری ادراری

1-بی اختیاری استرسی: اغلب با داروهای تقویت کننده دریچه مثانه و تمرین منقبض کردن روزانه کف عضلات لگن بیمار را کنترل می کنیم. اگر جواب نداد باید با عمل جراحی، گردن مثانه بالا کشیده شود.

2- درمان بی اختیاری اورژانسی: اغلب داروئی می باشد. در مواردی که جواب ندهد تزریق بوتاکس و بزرگ کردن مثانه با روده کوچک یا سیستوپلاستی می باشد.

3-درمان بی اختیاری لبریزی: سونداژ متناوب توسط فرد بهترین درمان می باشد که به بیمار آموزش می دهیم روزی 5-4 بار خودش با سوند مثانه را تخلیه کند.

4-بی اختیاری واقعی: چون دریچه کاملاً خراب و نارسا است بهترین درمان کاشتن دریچه مصنوعی برای مثانه می باشد.

در خاتمه امیدوارم مطالب ذکر شده باعث افزایش اطلاعات پزشکی شما بیننده عزیز سایت شده و قدمی مؤثر در راستای شعار پیشگیری بهتر از درمان است برداشته باشم.

بی اختیاری ادرار بعد از سوند

بیماران ممکن است بلافاصله پس از برداشتن کاتتر دچار مشکلات بی اختیاری شوند. بسته به مدت زمانی که کاتتر در محل بوده است، ممکن است این مشکل طی چند روز برطرف شود یا بیشتر طول بکشد.

برای بی اختیاری ادرار به چه دکتری مراجعه کنیم؟

معمولا اشخاصی که مشکل بی اختیاری ادراری دارند به پزشک متخصص در اختلالات مجاری ادراری (اورولوژیست) و یا به متخصص زنان با آموزش ویژه در زمینه مشکلات مثانه و عملکرد ادرار مراجعه می کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (20 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام؛
    آقای دکتر بنده از سال گذشته با احساس درد در بیضه چپ به پزشکی در شهرستان خودمان مراجعه کردم که پس از انجام معاینه و سونوگرافی اعلام کرد که واریکوسل خفیفی وجود دارد. به بیمارستان تجریش هم مراجعه کردم که همکاران شما نیز جواب مشابهی ارائه کردند. آزمایش اسپرم هم تجویز شد که انرا نیز انجام دادم که ایشان گفتند باید تکرار شود. (که البته هنوز آنرا تکرار نکرده ام)
    حدودا شش ماهی است برای بچه دار شدن اقدام کرده ام که هنوز میسر نشده است. لطفاً راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      زود است صبر کن
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر همسر من 31سالشه کارش هم راننده چند روزه درد بیضه دارم 4ساله ازدواج کردیم هنوز باردار نشدم ازمایش اسپرم هم داده خوبه ولی نمیدونم علت درد بیضه از چیه خودشون میگن که وقتی فشار میاد روش درد میکنه دستشو نمیتونه بهش بزنه من خیلیی نگرانم لفا" راهنمایی فرمائید من ساکن مشهد هستم اگر دکتر خوبی سراغ داشتین بیزحمت معرفی کنید
    با تشکر از صبروحوصله شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشهد دکتر زیاد است
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام

    بنده به دو پزشک مراجعه کردم که اولی گفته حتما باید عمل واریکوسل انجام بدم و دومی گفته نیازی نیست و قرص ویتامین برام تجویز کردن که میخواستم نظر شما رو هم بدونم.

    نتیجه سنوگرافی :

    واریکوسل جزئی دوطرفه و هرنی انگوئینال جزئی دو طرفه. هیدروسل مشاهده نشد

    نتیجه تست سمن:

    Test Result Unit

    Volume 3 ml

    Color Gray-white

    pH 7.4

    Liquefaction 30 min

    Total sperm Count 26 million/mL

    Class A:Rapid progressive 15 %

    Class B:slow progressive 20 %

    A+B : Total progressive 35

    Calss C: Non progressive 25 %

    A+B+C : Total Motile 60 %

    Class D : Static(Immotile) 40 %

    Abnormal morphology 15 %

    Total motile funct Sperm 40 Millon

    Round cell 2-3 /HPF

    W.B.C 5-6 HPF
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر بچه دار نیستید باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر لیلا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام،
    من مدت دو ماه هست که دچار تکرر ادراری شده ام و همچنین در ناحیه مثانه احساس جمع شدگی عضلات و یا حسی شبیه جای زخم وجود دارد. در مراجعه اول به دکتر داروی Cipro تجویز شد ولی بعد از 2-3 روز استفاده تاثیری نداشت و مجددا دکتر نیتروفورانتویین به مدت 5 روز تجویز کرد. پس از اتمام آنتی بیوتیک علایم بیماری طی 3 هفته مدام کم و زیاد می شد که طی این مدت مجددا به دکتر مراجعه کردم و سه بار آزمایش کشت ادرار و همچنین سونوگرافی دادم. نتیجه آزمایش سونوگرافی Pelvic , Abdomen هر دو نرمال بود. آزمایش کشت ادرار یکبار درست پس از اتمام نیتروفورانتویین و یکبار هم پس از دو هفته از اتمام دارو دادم که هر دو منفی بود ولی کماکان علایم بیماری وجود داشت و در بار سوم کشت ادرار مثبت با رشد باکتری Enterococcal بود. پس از آزمایش سوم دکتر آموکسی سیلین 500 برای 10 روز تجویز کرد ولی الان که چند روز از اتمام آن گذشته کماکان مداوا نشده ام. لازم به توضیح هست که در تمام این مدت شرایط و علایم بیماری مدام بالا پایین شده و بعضی روزها خوب و مجددا علایم بروز میکند که در برخی موارد خیلی هم شدید هست.
    من تعجب میکنم که در اوج بیماری نتایج کشت ادرار منفی بوده ولی بار سوم با وجود خوردن آنتی بیوتیک مثبت بود. آیا امکان دارد نتیجه آزمایشات اشتباه شده باشد. لطفا در خصوص این بیماری و درمان آن راهنمایی کنید.

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه عصبی است
  • تصویر کاربر ب.ع جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    باسلام،خسته نباشي دكتر..
    دكتر تقريبا دو ماهي ميشه كه درد كليه وسوزش ادرار دارم،يه ماه پيش به دكتر مراجعه كردم آزمايشم دادم ولي جواب چيزي نشون نداد،ميخواسم بدونم بازم آزمايش بدم يا...و سوال ديگم اينه اين علائمي كه گفتم به نظر خودم متاسفانه از استمناءبيش از حدهسش!!آيا ميتونه علتش همين باشه؟؟؟؟؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترکش کنید
    2. تصویر کاربر ب.ع پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      يه ماه ونيمي ميشه ترك كردم ولي بازم همون علائم رو دارم دو روز پيش باز دكتر رفتم(تبريز-دكتر كاظم مدائن)،گفتن جاي نگراني نيس همين سوالي كه ازتون پرسيدمو از ايشونم پرسيدم ولي دقيق نگفتن علتش اينه..
    3. تصویر کاربر ب.ع پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      الانم كنكوريم از لحاظ درسي خيلي تاثير گذاشته برام انشاالله بعد كنكور ميام خدمتتون از نزديك...فقط آيا دارويي چيزي هس تا يه مدت استفاده كنم؟؟!
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترک کنید بهتر خواهی شد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید . من 25 سالمه . خیلی خود ارضایی کردم ولی الان میخوام خود ارضایی رو ترک کنم ولی وقتی مثلا یه هفته میگذره و مایع منی تو بدنم زیاد میشه بیضه هام شروع به درد شدیدی میکنند که گاهی حتی نمیذارن حرکت بکنم و شب ها هم محتلم نمیشم . میخواستم ازتون بپرسم دارویی رو میتونید بهم معرفی کنید که بدون نسخه پزشک تو داروخانه به فروش برسه و باعث بشه تو خواب محتلم بشم و عوارض نداشته باشه راستش به خاطر گناهش نمیخوام انجام بدم ولی واقعا درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترک کنید بهتر میشوید
  • تصویر کاربر ش. پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1934 مشاهده پرسش
    با سلا م و خسته نباشید
    جناب دکتر همسر من 42 ساله دارای مشکل پسوریازیس در ناحیه پشت دست و آرنجها و قوزک پا ها و روی انگشتان دست است، من فکر میکنم روی بیضه ها هم هست ولی خودش به شدت انکار میکند، در روی بیضه ها هم پوست کاملا سفت سیاه رنگ و با چینهای نقره ای رنگ است مانند پشت دست و آرنجها و قوزک پاهایش، آیا این می تواند دلیل سرد مزاجی شدید و زود انزالی و زود شل شدن آلت قبل از اورگاسم بشود؟ و اینکه چند ماه پیش دچار سنگ کلیه شد همراه درد و خون ریزی که با مصرف دارو به تدریج کاهش پیدا کرد اما با اولین تماس جنسی که باز قبل از اورگاسم او پایان یافت، من دچار لکه بینی شدید و سوزش و تکرر ادرار شدید و ظرف 2،3 روز پریود خارج از برنامه شدم، چه اتفاقی برای من افتاده؟ عفونت یا پسوریازیس و یا مشکل کلیه پیدا کردم؟ ( در ضمن شوهرم به هیچ عنوان برای مشکلاتش به دکتر مراجعه نمیکند، من قادر به انجام چه کاری برای رفع این مشکلات هستم؟)
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکت پوست 2- بررسی از نظر جنسی
  • تصویر کاربر جعفر پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2144 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما، پسر 4 ساله ای دارم که گاهی از اوقات مایع سفید رنگی از او خارج میشود بطوری که لکه های سفید آ ن روی شورت او مشخص است. آ زمایش هم دادیم عفونت ندارد. میخواستم ببینم علت آن چه میتواند باشد. معمولا این مایع سفید قبل از ادرار خارج میشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت ندارد نگران نباشید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من اکثر سوالات دوستان رو خوندم. و تقریبا 98% دوستان از کوتاهی آلت خود رنج میبرند . که در مواقع نزدیکی علاوه بر ابراز احساسات ، بزرگ بودن آلت اندکی طرف مقابل ( جنس مؤنث ) را به لذت نزدیک میکند. من هم مثل دوستان دیگر از کوتاهی آلت رنج میبرم. 27 سال سن دارم و به این خاطر که در آینده نتوانم همسر خودرا راضی نگه دارم و دچار مشکلات در زندگی شوم هنوز ازدواج نکرده ام . در حالت نعوض با التماس از 10 سانتیمتر کمتر میشود. از شما خواهشمندم راهی برای درمان پیش رویم بگذارید . بنده ساکن تهران هستم . و اگر راهی برای افزایش در نظر دارید حضوری نیز خدمت میرسم .
    با تشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      راهی برای بزرگ کردن نیست
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      خوب جناب دكتر شما دستور عملي و يا راهنمايي بفرماييد كه ما عده نه كم راهي پيدا كنيم براي اين مشكل
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      در دنیا حل نشده است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر elham.emami پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 838 مشاهده پرسش
    با سلام,,در ازمایش ادرار مادرم خون تشخیص داده شده و بعد در سونو از مثانه یک زایده موکوسال میلیمتری در دیواره مثانه(ضخامت دیواره مثان) نشان داده شده و سیستوسکوپی پیشنهاد شده,میخواستم بدونم ایا این که اشاره ای به وجود تومور نشده میشه امیدوار بود که سرطان نباشه,؟ ایا سنگ در سونو مشخص میشه؟ با توجه به اینکه مادرم ٢٠ سال پیش نوع دیگری از سرطان داشته به شدت نگرانیم,,میتونم به صورت اورژانس به شما مراجعه کنیم؟ یک دنیا ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتما سیستوسکوپی سرپایی شود 02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر کیا جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد من امروز که خواب پا شدم احساس درد توی بیضه ام داشتم الان تقریبا 8 ساعت گذشته و همچنان درد دارم من 31 سالمه کار فیزیکی سنگین انجام ندادم و مجردم و رابطه جنسی هم نداشتم ممکن این درد به چه دلیل باشه . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار و سونوگرافی بیضه انجام دهید
  • تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام 20ساله هستم مدتی است ادرارم کامل دفع نمیشود.به پزشک اورولوژی مراجعه کردم بعد از آزمایش و سونوگرافی گفت ازنظرمن مشکلی ندارید و به پزشک نفرولوژی فرستاد به نظر شما ایراد ازکجاست؟
    آیا به پزشک نفرولوژی مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر فهیمه شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2534 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر با سلام
    دختری 27 ساله هستم دچار بیماری مثانه عصبی یازده سال است که دچار این عارضه شدم وضعیت بهبود خوبی داشتم تا اینکه در اثر یک شوک عصبی روند بهبود من متوقف شد بهبودی من تا حدود 80 درصد رسید اما کامل نشد در زندگی مجردی مشکل خاصی با آن ندارم مثل آدمهای دیگر زندگی میکنم ولی برای ازدواج بسیار بسیار اضطراب دارم تمام خواستگارهایم را رد کرده ام مشکلی که دارم اینکه کسی از بیماری من خبر ندارد و به عنوان یک انسان سالم به خواستگار ام می ایند و من جرات مطرح کردن بیمار ام را ندارم و آنچه که خوانده ام اینکه در حین روابط زناشویی کسانی که بیماری مثانه عصبی دارند دچار بی اختیاری ادرار میشوند میخواستم ازتون سئوال کنم آیا درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده و هیچ راه حلی برای مشکل زناشویی افرادی که این بیماری رو دارن دوجود داره اگر بهم کمک کنین ممنون میشم چون واقعا زندگی و ازدواج من و مختل کرده با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      از کجا میدانید مثانه عصبی دارید آیا نوار گرفته آید توصیه میکنم جهت ویزیت تعریف بیارید
    2. تصویر کاربر فهیمه شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جناب اقای دکتر با سلام مجدد
      بنده در زلزله شهرستان بم زیر آوار ماندم و به شدت مصدوم شدم به دلیل شکستن مهره های کمری و دنبالچه ریشه های عصبی و اعصاب نخاعی ام دچار اسیب شدید شد عصب مثانه ام نیز شدیدا آسیب دید اما قطع نشد در ابتدا دچار بی اختیاری و شب ادراری شدیدی بودم چندین سال تحت نظر پزشک بودم و چندین مرتبه نوار گرفتم و بسیار دارو مصرف کردم تورم مثانه هم داشتم بسیار برای درمان پیگیری کردم به مرور زمان چون عصب قطع نشده بود و در حال ترمیم بود وضعیتم بهتر شد و این روند به نحوی بود که هر چند ماه نسبت به قبل بسیار وضعیت مثانه و بی اختیاری ام بهتر میشد تا اینکه چند سال پیش در اثر یک شوک عصبی این روند کند شد و سطح بیماری من در یک حد ماند البته پزشکان می گویند بهبود بسیار خوبی داشتم ولی بهبود کامل پیدا نکردم گاهگاهی در خواب دچار بی اختیاری ادرار میشوم حس داشتن ادرار در من زیاد نیست آب را وقت شستن حس نمیکنم مگر اینکه خیلی داغ باشد مثانه ام خود به خود خالی نمی شود خودم با زور باید آن را خالی کنم کلیه هایم هیچ مشکلی ندارد مشکلم در حدی نیست که به عنوان یک فرد مجرد دچار مشکل باشم اما برای ازدواج آنچه میدانم کسانی که این مشکل را دارند در حین روابط زناشویی دچار بی اختیاری می شوند زیاد به پزشک مراجعه کردم می گویند درمان قطعی ندارد مگر به مرور زمان خود عصب ترمیم شود از آنجایی که ساکن بم هستم امکان ویزیت حضوری ندارم اگر مرا برای بهبود و ازدواج راهنمایی کنید بسیار سپاسگذار میشوم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید من پسری 19 ساله دارای واریکوسل مادر زادی که بیضه سمت چپ من نصف بیضه سمت راست میباشد و ازمایش اسپرمی که دادم خوب بود اگر که من عمل واریکوسل انجام دهم بیضه سمت چپ به حالت اولیه بر می گردد؟ با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه ولی باید واریس درجه 3 عمل شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب دادهام
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    باعرض ادب و احترام خدمت جناب آقاي دكتر
    مادر بنده حدود ١٠ سال هست كه مبتلا به ديابت هستند و انسولين تزريق ميكنند. از حدود ٤ روز پيش ادرار ايشان به رنگ قهوه ايي درآمده.
    پس از مراجعه به دكتر و انجام سونوگرافي و آزمايش ادرار مشخص شده كه سونوگرافي مشكل خاصي رو در كليه،مثانه و مجاري ادراري وجود ندارد اما در آزمايش ادرار دفع خون و پروتئين ميباشد.
    با توجه به توضيح مختصر بنده تشخيص جنابعالي چيست؟
    نياز به سيستسكوپي دارد؟
    هزينه سيستسكوپي؟
    آيا شما با بيمه شهرداري قرارداد داريد؟
    با تشكر
    زهرا نوري زاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دفع پروتئین به خاطر دیابت است برای بررسی خون در ادرار اول سونوگرافی از کلیه و مثانه پر وخالی انجام ونتیجه را برای من بیاورید ضمنا ازمایش ادرار 24 ساعت از نظر دفع پروتئین ضروری است
    2. تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسيار سپاسگزارم از پاسخگويي شما
      ميخواستم بدانم آيا با بيمه شهرداري قرارداد داريد؟
      و با چه بيمارستانهايي كار ميكنيد؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عماد دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد من رفتم سونوگرافي جواب اينارو داد

    سونوگرافي بيضه ها و نواحي اينگويتال
    بيضه چپ با حجم حدود6 سي سي داراي پارانشيم نرمال ميباشد
    بيضه راست با ابعاد كوچك و حجم حدود 4سي سي به سمت پايين و خلف فشرده شده است
    اكو‍زنيسيته بيضه راست مختصر كاهش يافته وآتروفيك به نظر ميرسد
    توده بزرگ چربي درحفره اسكروتوم راست وجود دارد
    با مانوروالسالوا هرني واضح از لوپ روده به داخل كانال اينگوينال راست بوجود مي ايد
    واريكوسل و هيدروسل مشاهده نگرديد



    لطفا راهنمائي فرمائيد معافيت ميشه شد يا نه +بايد عمل كنم يا نه-- لطفا راهنمايي كنيد باتشكر عماد در صورت امكان سوال بنده رو تو صفحه نزاريد تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما احتمالا فتق دارید باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب