اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

متخصص پروستات چه دکتری است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

متخصص پروستات معمولاً اورولوژیست (Urologist) است.

توضیح بیشتر:

اورولوژیست پزشکی است که در زمینه‌ی دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردان تخصص دارد. از آنجا که پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی مردان است، بررسی و درمان بیماری‌های مربوط به آن مانند التهاب پروستات (پروستاتیت)، بزرگ شدن خوش‌خیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات توسط پزشک اورولوژیست انجام می‌شود.

شرایطی که نیاز به مراجعه به اورولوژیست دارید:

برای مشکل پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم

 برای مشکل پروستات باید به  متخصص اورولوژی مراجعه کنید.

پرستات چقدر شایع است؟

بزرگی پروستات شایع ترین علت مشکلات تخلیه ادرار در مردان بالای 50 سال می باشد. علت بزرگی پروستات ناشناخته است اما احتمال بروز آن با افزایش سن بیشتر می شود. 50% مردان بالای 50 سال و 90% مردان بالای 80 مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند.

شرح حال یک بیمار با بزرگی پروستات

آقای 55 ساله که  از مشکل در ادرار کردن شاکی است. او می گوید هنگام دستشویی از زورزدن برای تخلیه ادرار استفاده می کند. شروع ادرار کردن با تأخیر می باشد. ادرار 2 شاخه و قطره قطره می آید و ادرار بیمار کاملاً تخلیه نمی شود. او می گوید شبها مجبور است جهت تخلیه مثانه 2 یا 3 بار از خواب بیدار شود و هر 1 تا 2 ساعت باید برای تخلیه مثانه به دستشویی برود و در بعضی از مواقع در صورت عدم دسترسی به دستشویی ممکن است خروج ناگهانی و خودبخودی ادرار اتفاق بیفتد.

سرعت پرش ادرار ایشان کاهش پیدا می کند و اظهار  می دارد که این مشکل تکرر و عدم تخلیه کامل مثانه زندگی ایشان را به درجاتی مختل کرده است. تشخیص پزشک پس از انجام سونوگرافی از بیمار بزرگی غده پروستات را نشان می دهد که حدود cc100 ادرار در داخل مثانه باقی مانده است.

 

دکتر پروستات

برای پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم؟ قطعا برای درمان پروستات می بایست به دکتر متخصص ارولوژی مراجعه کرد. دکتر حسین کرمی سالهاست که در زمینه ی درمان بزرگی پروستات و سرطان های مرتبط با آن در حال فعالیت است. برای مشاوره با ایشان و یا پرسش از دکتر می توانید بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

پروستات مربوط به کدام تخصص است؟

مربوط به متخصص مردان و اورولوژیست است 

غده پروستات چیست؟

پروسات عضوی به اندازه یک گردوی  کوچک است که در قسمت خروجی مثانه قرار گرفته است. پروستات به معنی غده رشد کننده می باشد. به علت بزرگی پروستات گردن مثانه دچار انسداد می شود و باعث اختلال در خروج ادرار می شود. پروستات در دو مرحله از سن بزرگ می شود که عبارتند از هنگام بلوغ و پس از 35 سالگی که علائم آن پس از 50 سالگی خودش را نشان می دهد.

علت بزرگی پروستات چیست؟

علت بزرگی پروستات ناشناخته است ولی بیشتر با افزایش سن، افراد مبتلا به بزرگی پروستات می شوند.

عکس پروستات

شکل بزرگی پروستات
شکل بزرگی پروستات
عکس سرطان پروستات
عکس سرطان پروستات

علائم بزرگی پروستات

بیمارانی که علائم گفته شده را دارند باید به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند. بر اساس شدت انسداد مجرا توسط پروستات، علامت های تخلیه مشکل ادرار به خفیف – متوسط و شدید تقسیم می شوند. نوع خفیف آن که علامتهای ادراری خیلی ضعیف است نیاز به درمان ندارد. دو نوع متوسط و شدید علامت های انسدادی و تحریکی از قبیل: کاهش سرعت جریان ادرار، جریان ادرار، باریک آمدن ادرار و قطع و وصل شدن ادرار، تکرر مزمن ادرار در روز و شب که بیمار را از خواب بیدار می کند و عدم تخلیه کامل ادرار می باشد.

نکته مهم این است که ممکن است مصرف داروهایی از قبیل سرماخوردگی، داروهای اعصاب و مصرف الکل باعث احتباس و بندآمدن ادرار این افراد شود.

تشخیص بزرگی پروستات

روشهای تشخیصی بزرگی پروستات کدامند؟

سونوگرافی از پروستات

معاینه از طریق انگشت توسط پزشک متخصص ارولوژی که بزرگی پروستات تشخیص داده می شود.
اندازه گیری و آزمایش PSA خون که در سرطان پروستات بالا می رود.
اندازه گیری سرعت پرش ادراری با دستگاه نوار مثانه

درمان پروستات

همه بیماران نیاز به عمل جراحی ندارند. بسته به شدت علامتهای ادراری درمان متفاوت است. اولین قدم درمانی استفاده از داروهای پروستات است که باعث گشاد شدن گردن مثانه و خارج شدن راحت ادرار از مثانه می شوند. در صورت عدم جواب به درمان دارویی و احتباس ادراری بهترین درمان جراحی پروستات است که به دو روش بدون شکاف شکمی یا عمل TURP و یا با شکاف کوچک بالای مثانه انجام می شود که با این عملها انسداد برطرف شده و بیمار احسا راحتی تخلیه ادرار را پیدا می کند.

سوزش و تکرر ادرار، خونریزی خفیف و خروج غیر ارادی به صورت اضطراری تا 6 هفته پس از عمل طبیعی است. توصیه های اینجانب برای جلوگیری و درمان بزرگی پروستات عبارتند از:

✔️ مراجعه تمام مردان بالای 50 سال به پزشک متخصص ارولوژی جهت معاینه پروستات

✔️ انجام آزمایشات لازم از جمله PSA و درمان به موقع توصیه می شود.

هیدروکلروتیازید و پروستات

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) ماده ای است که توسط سلول های غدد پروستات (اعم از سلول های نرمال و سلول های سرطانی) ساخته می شود. PSA بیشتر در مایع منی یافت می شود، اما مقدار کمی از آن در خون نیز وجود دارد. اکثر مردان سالم (بدون سرطان پروستات) دارای سطح PSA کمتر از 4 نانوگرم در هر میلی لیتر خون (ng/ml) هستند. بالا رفتن سطح PSA، باعث افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات می شود. در زمان سرطان پروستات معمولاً سطح PSA بالاتر از 4 نانوگرم بر میلی لیتر خون می باشد. با این وجود، سطح PSA زیر 4 عدم سرطان پروستات را تضمین نمی کند. حدود 15% از مردانی که PSA کمتر از 4 داشته اند، در آزمایش نمونه برداری به عنوان فرد مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده شده اند.

برخی از داروها روی سطح PSA تأثیر می گذارند. دیورتیک های تیازیدی، مانند هیدروکلروتیازید (HCTZ) نوعی قرص ادرار آور (قرص آب) می باشند که اغلب برای درمان فشار خون بالا تجویز می شوند.

برای مردانی که به سرطان پروستات مبتلا نیستند، نمی توان با اطمینان گفت که کاهش سطح PSA مفید است. در برخی موارد با کاهش سطح PSA خطر ابتلا به سرطان پروستات نیز کاهش می یابد، اما ممکن است در برخی موارد دیگر، با پایین آمدن سطح PSA -بدون تأثیر بر خطر ابتلا به سرطان پروستات- در نتایج آزمایش سرطان پروستات خطا ایجاد کند. بنابراین بهتر است در زمان تست سرطان پروستات در مورد هر گونه دارویی که مصرف می کنید با پزشک خود صحبت کنید.

4.2/5 - (51 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 5966 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ببخشین من از شهرستان اقلید در 700 کیلومتری تهران هستم و امکان مراجعه حضوری نیست ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید
    پدر م دچار درد بسیار شدید کمر شدند بطوریکه که 16 ساعت قبل از عمل درد بسیار شدشدی داشتند و حس پاهاشون از بین رفت و مثانه اشون حس نداشت(البته تا 16 ساعت قبل عما هم حس پاها داشتند و هم اینکه ادرار و مدفوع طبیعی داشتند ) و ام آر آی گرفتند و بعد اورژانسی عمل شدند و بعد از عمل دیسک پزشک مغز و اعصاب ایشون گفت که ایشون دچار سندروم دم اسبی تحتانی شده اند از بعد از عمل ایشون راه رفتنشون با واکر کم کم شروع کردند و الان راه رفتنشون کم کم بهتر شده است ولی از اون روز به بعد دچار احتباس ادراری شده اند پزشک جراحشون گفتند که شاید 5-6 ماه طول بکشه تا به حالت قبل برگردند و پیش اورولوژیست هم که رفتیم همین را گفتند من نگران یدارم میشه من را راهنمایی کنید که ادرار ایشون کی به حالت طبیعی بر میگردد؟؟..
    و یه مشکل دیگه ماا در استانمون فارس که پیش چند تا اورولوژیست که رفتیم یک نفر گفت بتانکول بخونرد و تولورین نخورند و دیگری میگفت تولرین بخورند و بتانکول نخورند ..ما نمیدونیم کدوم از این دارو ها را مصرف کنیم ..ما هر روز 3 مرتبه سوند نولاتون 10 ادرار بابام را با رعایت موارد بهداشتی تخلیه میکنیم ..
    بابام این دارو ها را مصرف میکنه
    1-سیپروفلاکسین
    2-بتانکول کلراید
    3-باکلوفن 10
    4-امنیک .4
    5- تولرین
    یک دنیا ممنون و متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      داروها درست هستند بايد صبر كرد
  • تصویر کاربر ابراهیم پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز : آقای دکتر پنج روز است عمل فتق اینگوینال سمت راست را انجام داده ام روز بعد از عمل ترخیص شدم با درد شدید الان هم که از تخت پا میشم دو دقیقه که راه میرم یا مینشینم احساس سوزش شدید کلافه کننده ای دارم تا دراز نشم رفع نمیشه راستش به دکترم دسترسی ندارم و در حقیقت خیلی آدم کم گویی هم هست فقط دو روز بعد از عمل رفتم پانسمان رو عوض کرد نمانم تا کی باید آنجور باشم خیلی میترسم که عملم یا درست انجام نشده و یا بعد از عمل مشی که برام گذاشته حرکت کرده و یا بخیه های زیر جلد باز شده تو را به خدا راهنماییم کنید چکار کنم و یا چطور از صحت عملم مطمئن بشم ممنون از لطف شما و خدانگهدارت .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      از دكتر معالجتنا بپرسيد بهتر است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی است من وارد درمان دکتر دیگر نباید باشم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام اقای کرمی . من یک پسر 16ساله هستم که حدود 1ماهی است بیضه سمت راستم وقتی لمس یا به جایی میخوره احساس درد میکنم ولی در موقع راه رفتن هیچ مشکلی ندارم به نظر شما مشکل از چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر فرناز پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام.
    خیلی ممنون که این امکان رو به ما دادید تا از دانش و لطفتون بهره مند بشیم.
    من 23 ساله و مجرد هستم.
    بنده حدود سه ماه پیش به علت تکرر ادرار و درد در ناحیه مثانه به پزشک مراجعه کردم و تشخیص بر وجود مقداری باکتری در ادرار و تعداد تقریبا بالای گلبول سفید بود.البته کشت ندادم . سیپروفلوکساسین مصرف کردم. الان که سه ماه گذشته تصادفا که یک چکاب دادم متوجه شدم بازم باکتری در ادرارم وجود داره و گلبول های سفیدم بالاست! سوزش ادرار و درد و تکرر ادرار ندارم. در ازمایش خون هم عفونتی دیده نشده بود. این بار نگران شدم و کشت ادرار دادم که منفی بود . خیلی زیاد نگرانم که مبتلا به عفونت کلیه شده باشم. فعلن دسترسی به پزشک و آزمایشگاه خوب ندارم به دلیل محل کارم که در بیمارستان شهر محرومی هستم و نمیدونم چیکار کنم . برای همین خودم سیپروفلوکساسین 500 گرفتم که مصرف کنم و میخام جنتامایسون هم بگیرم تزریق کنم. خیلی نگرانم. خواهش میکنم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سيپرو كافي است
    2. تصویر کاربر فرناز یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنونم آقای دکتر.
      البته از امشب دردهای خفیفی در پشتم که فکرمیکنم کلیه هاست احساس میکنم. شاید تلقین باشه یا نزدیکی به دوره ی پریود.
      خیلی نگرانم.
      ممنونم ازتون.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش و سونو کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر لطفعلی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرم ۷۸سال سن دارد یک بارهم سکته کرده پروستات وی بزرگ شده تکرار ادرار دارد ایا راهی برای خارج کردن پرستات بدون عمل باز جراحی از بدن وی وجود دارد لازم به یاد اروری است ایشان مبتلا به پارکینسون هم هستند هزینه عمل تقریبا چقدر خواهد شد با تشکر از راهنماییهای جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با عمل بياختيار ميشوند نكنيد
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 889 مشاهده پرسش
    با سلام بنده 4سال ازدواج کردم و به دلیل داشتن واریکسل موفق به بارور کردن همسرم نشدم ایا با انجام عمل می توانم بارور شوم یا اینکه عقیم میشوم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد ببينم
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر میشه ازمایش ها رو ارسال کنم اخه تهران نیستم .و اینکه شیراز یک همکار خوب مثل خودتون میشه معرفی کنید سپاسگذارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      همانجا بروید دکتر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امید شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید،آقای دکتر یه دوسالی هست که بطورباورنکردنی گرفتار بیماری زودانزالی شده ام که به ده ثانیه هم طول نمیکشه .ازشما خواهشمندم درصورت امکان راهنمایی های لازم جهت رفع ای مشکل رااز شماخواستارم انشالله همیشه موفق و سربلندباشی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سايت من در اين مورد را بخوانيد
  • تصویر کاربر مسلم شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر : من از وقتی یادم می آید آلتم به طرف پایین کج است حدود45درجه در موقع همخوابی با مشکل مواجه هستم چه پیشنهادی می فرمایید .دیگر اینکه عدم استمرار نعوذ دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بياييد دويتش كنم فيلم من در يوتيوب را ببينيد
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۱۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام جوانی 28 ساله هستم که تازه نامزد کردم متوجه شدم در هنگام نزدیکی آلتم بلند نمیشود یا در ابتدا بلند شده و در مدت کوتاهی دوباره شل میشود و پس از آن دیگر هرکاری که میکنیم بلند نمیشود اینجانب متاسفانه از دوران نوجوانی خود ارضایی میکردم همچنین گهگاهی نعوظ صبحگاهی دارم که البته قبلا بیشتر از الان بود و تاکنون در خواب محتلم نشدم همچنین در هنگام دیدن فیلمهای پورنو آلتم راست میشود اما در هنگام نزدیکی با همسرم لذت چندانی در من ایجاد نمیشود خواهشا راهنمایی فرمایید که آیا مشکل من قابل درمان هست مثلا از طریق دارو یا ورزش خصوصا ورزش کیگل و ... این موضوع خیلی باعث نگرانیم شده لطفا راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد بررسي شويد
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر لطفا بیشتر راهنمایی فرمایید آیا مشکلم مربوط به عمل خودارضایی می باشد جسمی است یا روحی و روانی و روشهای درمانش چی میتونه باشه و آیا این قرصهایی که در بازار و اینترنت در مورد برطرف کردن مشکل نعوظ فروخته میشه تاثیر داره؟ ( مثل وییراکس یا جینسینگ و....) با تشکر از زحماتتان
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه روحی است روانکاو
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید !آقا دکتر چندسالی هست که بعضی مواقع بیضه هام درد میگیره طوری که راه رفتن برام واقعا سخت میشه که در کنار این ناراحتی وقتی سرالتم رو کمی فشارمیدم با سوزش همراه و این درد و سوزش کلافم کرده تاحالا به دکتر مراجعه نکردم ،اگه خطری تهدید میکنه ممنون میشم راهنمای کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بيشتر عصبي است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام پسري 27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم البته نميدونم از چه نوع چند بار هم کشت ادراروسونوگرافي انجام دادم مشکلي نداشتم علائمي که دارم قطره قطره شدن آخر ادرار داغ شدن درون آلت بعد از دفع ادرار و گاهي درد بيضه ها و درد زير شکم به دکتر ارولوزي مراجعه کردم به مدت 55 روز آنتيبيوتيک تجويز کردن 35تالوفلوکساسين500و20تاسفيکسيم400ومقداري امي پرامين خيلي به بهبودي کامل نزديک بودم که گفتن ديگه ادامه ندم چون مصرف آنتي بيوتيک خوب نيست الان دوباره علائمم برگشته نگرانم ک بايد تا آخر عمر تحملش کنم اگه راه درماني هست خواهش ميکنم راهنماييم کنيد اگه لازم بدونيد براي درمان بيام خدمت شما چونکه واقعا آزار دهندست وزنگيم دگرگون کرده من ساکن کرمانشاه هستم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا درمان کافی است
  • تصویر کاربر آریان جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    باسلام احتراما اینجانب حدود سه ماه پیش به دلیل تکررادرار و ادرار قطره ایی دچار شدم که پس از انجام سونوگرافی , سی تی اسکن و عکس رنگی التهاب خفیف پروستات و اتساع خفیف در سیستم پیلو کالیسیل کلیه سمت چپ نمایان بود, با استفاده از داروهای سیپرو فلوکساسین , ترازوسین و پروستاتان علاائم بیماری بهتر شد اما پس از قطع آنها مجددا همان علائم نمایان گردیده به همراه کم شدن حجم و قطر ادرار ,درد در بیضه ها , آویزان شدن آنها و درد شدید در کمر خواهشمند است راهنمایی فرمائید و آیا اتساع در کلیه نیز حتما میباستی عمل گردد یا خیر. باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      به نظر من مشکلی نیست ولی خواستی جهت معاینه بیائید
  • تصویر کاربر سارامبهوت پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . پس مشکلی دیگه نیست؟ نه؟ و اینکه ایا پس از شسکتن سنگ دارویی لازمه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر موالجتان بپرسید بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

عفونت ادراری را درمان کرده‌اید، آنتی‌بیوتیک خورده‌اید، علائم بهتر شده‌اند؛ اما چند هفته یا چند ماه بعد،…
احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب