اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

متخصص پروستات چه دکتری است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

متخصص پروستات معمولاً اورولوژیست (Urologist) است.

توضیح بیشتر:

اورولوژیست پزشکی است که در زمینه‌ی دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردان تخصص دارد. از آنجا که پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی مردان است، بررسی و درمان بیماری‌های مربوط به آن مانند التهاب پروستات (پروستاتیت)، بزرگ شدن خوش‌خیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات توسط پزشک اورولوژیست انجام می‌شود.

شرایطی که نیاز به مراجعه به اورولوژیست دارید:

برای مشکل پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم

 برای مشکل پروستات باید به  متخصص اورولوژی مراجعه کنید.

پرستات چقدر شایع است؟

بزرگی پروستات شایع ترین علت مشکلات تخلیه ادرار در مردان بالای 50 سال می باشد. علت بزرگی پروستات ناشناخته است اما احتمال بروز آن با افزایش سن بیشتر می شود. 50% مردان بالای 50 سال و 90% مردان بالای 80 مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند.

شرح حال یک بیمار با بزرگی پروستات

آقای 55 ساله که  از مشکل در ادرار کردن شاکی است. او می گوید هنگام دستشویی از زورزدن برای تخلیه ادرار استفاده می کند. شروع ادرار کردن با تأخیر می باشد. ادرار 2 شاخه و قطره قطره می آید و ادرار بیمار کاملاً تخلیه نمی شود. او می گوید شبها مجبور است جهت تخلیه مثانه 2 یا 3 بار از خواب بیدار شود و هر 1 تا 2 ساعت باید برای تخلیه مثانه به دستشویی برود و در بعضی از مواقع در صورت عدم دسترسی به دستشویی ممکن است خروج ناگهانی و خودبخودی ادرار اتفاق بیفتد.

سرعت پرش ادرار ایشان کاهش پیدا می کند و اظهار  می دارد که این مشکل تکرر و عدم تخلیه کامل مثانه زندگی ایشان را به درجاتی مختل کرده است. تشخیص پزشک پس از انجام سونوگرافی از بیمار بزرگی غده پروستات را نشان می دهد که حدود cc100 ادرار در داخل مثانه باقی مانده است.

 

دکتر پروستات

برای پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم؟ قطعا برای درمان پروستات می بایست به دکتر متخصص ارولوژی مراجعه کرد. دکتر حسین کرمی سالهاست که در زمینه ی درمان بزرگی پروستات و سرطان های مرتبط با آن در حال فعالیت است. برای مشاوره با ایشان و یا پرسش از دکتر می توانید بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

پروستات مربوط به کدام تخصص است؟

مربوط به متخصص مردان و اورولوژیست است 

غده پروستات چیست؟

پروسات عضوی به اندازه یک گردوی  کوچک است که در قسمت خروجی مثانه قرار گرفته است. پروستات به معنی غده رشد کننده می باشد. به علت بزرگی پروستات گردن مثانه دچار انسداد می شود و باعث اختلال در خروج ادرار می شود. پروستات در دو مرحله از سن بزرگ می شود که عبارتند از هنگام بلوغ و پس از 35 سالگی که علائم آن پس از 50 سالگی خودش را نشان می دهد.

علت بزرگی پروستات چیست؟

علت بزرگی پروستات ناشناخته است ولی بیشتر با افزایش سن، افراد مبتلا به بزرگی پروستات می شوند.

عکس پروستات

شکل بزرگی پروستات
شکل بزرگی پروستات
عکس سرطان پروستات
عکس سرطان پروستات

علائم بزرگی پروستات

بیمارانی که علائم گفته شده را دارند باید به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند. بر اساس شدت انسداد مجرا توسط پروستات، علامت های تخلیه مشکل ادرار به خفیف – متوسط و شدید تقسیم می شوند. نوع خفیف آن که علامتهای ادراری خیلی ضعیف است نیاز به درمان ندارد. دو نوع متوسط و شدید علامت های انسدادی و تحریکی از قبیل: کاهش سرعت جریان ادرار، جریان ادرار، باریک آمدن ادرار و قطع و وصل شدن ادرار، تکرر مزمن ادرار در روز و شب که بیمار را از خواب بیدار می کند و عدم تخلیه کامل ادرار می باشد.

نکته مهم این است که ممکن است مصرف داروهایی از قبیل سرماخوردگی، داروهای اعصاب و مصرف الکل باعث احتباس و بندآمدن ادرار این افراد شود.

تشخیص بزرگی پروستات

روشهای تشخیصی بزرگی پروستات کدامند؟

سونوگرافی از پروستات

معاینه از طریق انگشت توسط پزشک متخصص ارولوژی که بزرگی پروستات تشخیص داده می شود.
اندازه گیری و آزمایش PSA خون که در سرطان پروستات بالا می رود.
اندازه گیری سرعت پرش ادراری با دستگاه نوار مثانه

درمان پروستات

همه بیماران نیاز به عمل جراحی ندارند. بسته به شدت علامتهای ادراری درمان متفاوت است. اولین قدم درمانی استفاده از داروهای پروستات است که باعث گشاد شدن گردن مثانه و خارج شدن راحت ادرار از مثانه می شوند. در صورت عدم جواب به درمان دارویی و احتباس ادراری بهترین درمان جراحی پروستات است که به دو روش بدون شکاف شکمی یا عمل TURP و یا با شکاف کوچک بالای مثانه انجام می شود که با این عملها انسداد برطرف شده و بیمار احسا راحتی تخلیه ادرار را پیدا می کند.

سوزش و تکرر ادرار، خونریزی خفیف و خروج غیر ارادی به صورت اضطراری تا 6 هفته پس از عمل طبیعی است. توصیه های اینجانب برای جلوگیری و درمان بزرگی پروستات عبارتند از:

✔️ مراجعه تمام مردان بالای 50 سال به پزشک متخصص ارولوژی جهت معاینه پروستات

✔️ انجام آزمایشات لازم از جمله PSA و درمان به موقع توصیه می شود.

هیدروکلروتیازید و پروستات

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) ماده ای است که توسط سلول های غدد پروستات (اعم از سلول های نرمال و سلول های سرطانی) ساخته می شود. PSA بیشتر در مایع منی یافت می شود، اما مقدار کمی از آن در خون نیز وجود دارد. اکثر مردان سالم (بدون سرطان پروستات) دارای سطح PSA کمتر از 4 نانوگرم در هر میلی لیتر خون (ng/ml) هستند. بالا رفتن سطح PSA، باعث افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات می شود. در زمان سرطان پروستات معمولاً سطح PSA بالاتر از 4 نانوگرم بر میلی لیتر خون می باشد. با این وجود، سطح PSA زیر 4 عدم سرطان پروستات را تضمین نمی کند. حدود 15% از مردانی که PSA کمتر از 4 داشته اند، در آزمایش نمونه برداری به عنوان فرد مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده شده اند.

برخی از داروها روی سطح PSA تأثیر می گذارند. دیورتیک های تیازیدی، مانند هیدروکلروتیازید (HCTZ) نوعی قرص ادرار آور (قرص آب) می باشند که اغلب برای درمان فشار خون بالا تجویز می شوند.

برای مردانی که به سرطان پروستات مبتلا نیستند، نمی توان با اطمینان گفت که کاهش سطح PSA مفید است. در برخی موارد با کاهش سطح PSA خطر ابتلا به سرطان پروستات نیز کاهش می یابد، اما ممکن است در برخی موارد دیگر، با پایین آمدن سطح PSA -بدون تأثیر بر خطر ابتلا به سرطان پروستات- در نتایج آزمایش سرطان پروستات خطا ایجاد کند. بنابراین بهتر است در زمان تست سرطان پروستات در مورد هر گونه دارویی که مصرف می کنید با پزشک خود صحبت کنید.

4.2/5 - (50 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1316 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر - سوالم از حضورتون این بود که بنده سنگ 8 میلی در کالیس تحتانی کلیه چپ دارم . جسارتا روش درمانی، بغیر از جراحی از طریق دارو و ... وجود دارد . در صورت امکان پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سنگ شكني توصيه ميكنم
  • تصویر کاربر شروین جمعه ۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    خسته نباشید و خدا قوت

    به طور خلاصه میگم خدمتتون، تقریبا 3 یا 4 هفته اس که این مشکل رو دارم.متاسفانه من از لحاظ رعایت بهداشت ضعیفم و تبلی میکنم. من در طول 10 روز 3 بار رابطه داشتم و از سر تنبلی و خستگی کاری ( که تا دیر وقت کار میکنم ) نرفتم حموم و به تمیزکاری با آب و صابون اکتفا کردم که البته یه بارم اصن تمیز نکردم و چند روز بعد رابطه هم تکرار شد. اما بعد رابطه سوم ام، شب رفتم حمام و فردا صبح با خارش ناحیه تناسلی و قسمت زیرینش از خواب بیدار شدم. به فکرمم نمیرسید که چیزی بشه. تا اینکه رفتم سرویس یهو دیدم اون قسمتی که خارش داره، حالت سوختگی یا چیزی شبیه تبخال داره که انگاری از خشکی پوست اینجوری شده و اون قسمت هم خشک بود. پماد کلیتریمازول استفاده کردم. 2 3 روز اول همه چی رو براه بود اما بعدش دیدم قسمت های نیمه به پایین و سمت چپ آلتم قرمز شده و لکه بزرگ و کوچیک عین جای سوختگی داره. و پوستش هم شده بود عین سوختگی.
    به پیشنهاد دوستانم ار پماد کالاندولا استفاده کردم. همه چی اوکی بود اما بعد 1 هفته از موبر پودر استفاده کردم 2 ساعت بعد نظافتم همون قسمت کناری و سمت چپ که جاهای سوختگی داشت 7 8 تا جوش قرمز زیر جلدی دیدم ، ترسیدم و 1 سری دیگه از کالاندولا استفاده کردم تا 1 هفته قبل که از نظر من کلا بر طرف شد . پریروز دوباره قرمز شد اون قسمت البته خفیف، و 1 جوش ریز سر سفید ریز کنارشون البته با دقت میشه دید. دیروز رابطه داشتم. مدت رابطه زیاد بود. بعد 1 ساعت اون قسمت بیشتر قرمز شد.
    دیشب رفتم حمام و منتظر شدم تا صبح. الان قسمت جوش مانند قرمز وجود داره و با قسمتی اندازه لپه یه چیزی حالت تاول سوختگی. البته دقیقا مثه این علایم نیس و با عرض معذرت عکسی میفرستم و قسمت رو نشون میدم که ببینید و بهم بفرمایین که چیکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      فعلا درمان نميخواهد
    2. تصویر کاربر شروین یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      یعنی جای هیچ نگرانی توی ادامه زندگیم و رابطم نیستش؟


      و همین طور میخواستم واکسن گارداسیل استفاده کنم.سنم 28 ساله هست. به نظرتون مصلحته که واکسن بزنم یا نه؟

      ممنون بابت وقتتون. خدا خیرتون بده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    5. تصویر کاربر شروین چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بسیار ممنون جناب دکتر. انشالله همیشه سلامت و موفق باشید همراه با خانواده. ممنون.از نگرانی در اومدم. خدا خیرتون بده . بازم ممنون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      تشكر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر بهاره یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سونار: سونار: سلام خسته نباشین. چهار ساله اقدام به بارداری کردیم مشکل اسپرم هست. دو سال پیش کلینیک ابن سینا رفتیم به همسرم دارو دادن فولیک اسید کلومیفن و یه سری ویتامین ولی بعد از سه ماه دکتر گفت دو تعداد و شکل اسپرم دارو اثر کرده ولی رو حرکت اثری نکرده باید میکرو انجام بدین ولی متاسفانه درمانا رها کردیم ولی امسال کلینیک قم پیگیری کردیم. عکس اول از آزمایش همسرم برا برج ده سال 95 هست گفتن ای یو ای انجام بدیم ولی روز عمل جنین شناس گفت اسپرم مناسب عمل نیست و عمل کنسل شد. عکس دوم مربوط به آنالیز اسپرم برای عمل ای یو ای هست با اینکه الان همسرم یه ماهه قرصه ویتامین سی و ایی و امپول خوراکی ال کارنتین مصرف میکنه ولی اسپرم ضعیف تر از چند ماه قبل شده. سوالم اینه که با توجه به این آنالیز اسپرم آیا شانسی برای موفقیت میکرو هست. آیا جنینی تشکیل خواهد شد که سالم باشه؟؟ دارو میتونه اثر کنه ؟ من خودم مشکل ندارم اما ذخیره تخمدانم کم شده و ازمایش عدد یک نشون داده. متخصص زنان میگن باید سریع میکرو انجام بدین. با توجه به ذخیره تخمدان بنده شما توصیه میکنین که همسرم دارو مصرف کنن یا اینکه میکرو انجام بدیم و دارو دیگه رو اسپرم تاثیر نداره؟؟. ممنون میشم کامل راهنمایی کنین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام حركت صفر است وكار سخت بايد اي وي اف كنيد
    2. تصویر کاربر بهاره یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      دارو اثری داره یا اینکه این ماه و با این اسپرم سیکل میکرو رو شروع کنیم؟؟؟ به نظر شما با این اسپرم قابلیت تشکیل جنینی هست؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      همين ميكرو را شروع كنيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام 27سالمه وزن125 قد188 التم در حالت عادی2الی3سانتیمتر هست و در حالت نعوظ بین9_11سانتیمتر در هنگام رابطه و دخول التم شل میشه و نمیتونم سکس رو انجام بدم خودارضایی هم دارم روزی یک بار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام طبيعي است
  • تصویر کاربر حبیب یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    ببخشید آقای دکتر آلتم از روبه رو کجه نسبتا زیاد ولی از بالا که خودم نگاه می کنم خیلی نیست اونم به سمت چپ و اندکی پایین میخداستم ببینم در چد حد باشه لازم به درمان داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام فيلم من را ببينيد٢-حضوري بياييد ببينم
  • تصویر کاربر ایوب یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1103 مشاهده پرسش
    سلام قبل از سنگ شکن لوله دبل جی گذاشتن برام چون سنگها کاملا نشکسته بود دوباره سنگ شکن کردم والان حدود 3 ماهه لوله هنوز خارج نکردن چون بار آخر که با عمل سرپایی اقدام کردن گفتن لوله احتمالا پیچ خورده و خارج نشد .
    گفتن 2 هفته دیگه مراجعه کن شاید از طریق pcnl لوله راخارج کنن.
    ایا راه حل دیگه ای نداره ؟
    ولی دیروز 2 تا سنگ 6 یا 7 میلی دفع کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      درمانش كمي سخت است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد عكسش را ببينم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشید یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام.بعد از آپول ششم ب س ژ در ادرار من مایه سفید رنگ غلیظ یا رقیق همراه با درد وجود دارد آیا خطرناک است؟وجود خون چطور؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمايش دهيد
  • تصویر کاربر احمدسعیدی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترمحترم:من نزدیک۷سال خودارضایی مکنیم والان مغزم خیلی خیلی ضعیف شده وقتی حوصله ام سرمیره میرم بالباسای زن داداشام حال میکنم وبومیکنم وخودارضایی میکنم اصلاانگاردست خودم نیست وقتی میرم خونه خواهرم هروقت دیدم دخترخواهرم رفت حمام من بعدش میرم حمام بالباساش حال وبومیکنم وخودارضایی میکنم بخداخیلی پشیمونم توبه میکنم توبه میشکونم والان چندوقته ترک کردم کمکم کن اقادکترچیکارکنم مغزم قابل برگشته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      با يك اراده قوي ميتوانيد
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام
    مرد و حدود 40سال سن دارم. 3سال پیش به بیماری زگیل تناسلی مبتلا شدم. زگیلهای قابل رویت را طی این 3 سال بارها فریز کردم. ازمایشگاه نوع ویروس را 11 تشخیص داد و واکسن گارداسیل را همان ابتدای بیماری تزریق کردم.
    اما دانه های بسیار ریزی شبیه زگیلهای کوچک بالای ناحیه تناسلی به کمک دره بین دیده میشوند که سالهاست بدون تغییر مانده و بزرگ نمیشوند به نظر من.
    عکسهای ان را برای شما ارسال کردم. لطفا نظر بدهید ایا زگیل تناسلی هستند؟ و باید فریز یا لیزر کنم؟ سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد حضوري ببينم ولي مهم نيست
  • تصویر کاربر آرتین یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    من 15 سالمه و بعد خودارضایی بیضه هایم(بیضه چپ هم جلو تر از بیضه راست است و هم درد میگیرد) درد میگیرد آیا من در خطر سرطان پروستات هستم؟ (البته وقتی زیر دوش حموم آبگرم میروم بیضه هایم شل و آویزان میشوند و وقتی که دو انگشت را بین بیضه هایم میگذارم از دستم سر میخوردند منظورم میلغزند)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      شما صد در صد مشكلي نداريد٢-خود ارضايي را ترك كنيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با سلام پسري 27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم البته نميدونم از چه نوع چند بار هم کشت ادراروسونوگرافي انجام دادم مشکلي نداشتم علائمي که دارم قطره قطره شدن آخر ادرار داغ شدن درون آلت بعد از دفع ادرار و گاهي درد بيضه ها و درد زير شکم به دکتر ارولوزي مراجعه کردم به مدت 55 روز آنتيبيوتيک تجويز کردن 35تالوفلوکساسين500و20تاسفيکسيم400ومقداري امي پرامين خيلي به بهبودي کامل نزديک بودم که گفتن ديگه ادامه ندم چون مصرف آنتي بيوتيک خوب نيست الان دوباره علائمم برگشته نگرانم ک بايد تا آخر عمر تحملش کنم اگه راه درماني هست خواهش ميکنم راهنماييم کنيد اگه لازم بدونيد براي درمان بيام خدمت شما چونکه واقعا آزار دهندست وزنگيم دگرگون کرده من ساکن کرمانشاه هستم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا درمان کافی است
  • تصویر کاربر آریان جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    باسلام احتراما اینجانب حدود سه ماه پیش به دلیل تکررادرار و ادرار قطره ایی دچار شدم که پس از انجام سونوگرافی , سی تی اسکن و عکس رنگی التهاب خفیف پروستات و اتساع خفیف در سیستم پیلو کالیسیل کلیه سمت چپ نمایان بود, با استفاده از داروهای سیپرو فلوکساسین , ترازوسین و پروستاتان علاائم بیماری بهتر شد اما پس از قطع آنها مجددا همان علائم نمایان گردیده به همراه کم شدن حجم و قطر ادرار ,درد در بیضه ها , آویزان شدن آنها و درد شدید در کمر خواهشمند است راهنمایی فرمائید و آیا اتساع در کلیه نیز حتما میباستی عمل گردد یا خیر. باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      به نظر من مشکلی نیست ولی خواستی جهت معاینه بیائید
  • تصویر کاربر سارامبهوت پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . پس مشکلی دیگه نیست؟ نه؟ و اینکه ایا پس از شسکتن سنگ دارویی لازمه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر موالجتان بپرسید بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب