اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

متخصص پروستات چه دکتری است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

متخصص پروستات معمولاً اورولوژیست (Urologist) است.

توضیح بیشتر:

اورولوژیست پزشکی است که در زمینه‌ی دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردان تخصص دارد. از آنجا که پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی مردان است، بررسی و درمان بیماری‌های مربوط به آن مانند التهاب پروستات (پروستاتیت)، بزرگ شدن خوش‌خیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات توسط پزشک اورولوژیست انجام می‌شود.

شرایطی که نیاز به مراجعه به اورولوژیست دارید:

برای مشکل پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم

 برای مشکل پروستات باید به  متخصص اورولوژی مراجعه کنید.

پرستات چقدر شایع است؟

بزرگی پروستات شایع ترین علت مشکلات تخلیه ادرار در مردان بالای 50 سال می باشد. علت بزرگی پروستات ناشناخته است اما احتمال بروز آن با افزایش سن بیشتر می شود. 50% مردان بالای 50 سال و 90% مردان بالای 80 مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند.

شرح حال یک بیمار با بزرگی پروستات

آقای 55 ساله که  از مشکل در ادرار کردن شاکی است. او می گوید هنگام دستشویی از زورزدن برای تخلیه ادرار استفاده می کند. شروع ادرار کردن با تأخیر می باشد. ادرار 2 شاخه و قطره قطره می آید و ادرار بیمار کاملاً تخلیه نمی شود. او می گوید شبها مجبور است جهت تخلیه مثانه 2 یا 3 بار از خواب بیدار شود و هر 1 تا 2 ساعت باید برای تخلیه مثانه به دستشویی برود و در بعضی از مواقع در صورت عدم دسترسی به دستشویی ممکن است خروج ناگهانی و خودبخودی ادرار اتفاق بیفتد.

سرعت پرش ادرار ایشان کاهش پیدا می کند و اظهار  می دارد که این مشکل تکرر و عدم تخلیه کامل مثانه زندگی ایشان را به درجاتی مختل کرده است. تشخیص پزشک پس از انجام سونوگرافی از بیمار بزرگی غده پروستات را نشان می دهد که حدود cc100 ادرار در داخل مثانه باقی مانده است.

 

دکتر پروستات

برای پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم؟ قطعا برای درمان پروستات می بایست به دکتر متخصص ارولوژی مراجعه کرد. دکتر حسین کرمی سالهاست که در زمینه ی درمان بزرگی پروستات و سرطان های مرتبط با آن در حال فعالیت است. برای مشاوره با ایشان و یا پرسش از دکتر می توانید بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

پروستات مربوط به کدام تخصص است؟

مربوط به متخصص مردان و اورولوژیست است 

غده پروستات چیست؟

پروسات عضوی به اندازه یک گردوی  کوچک است که در قسمت خروجی مثانه قرار گرفته است. پروستات به معنی غده رشد کننده می باشد. به علت بزرگی پروستات گردن مثانه دچار انسداد می شود و باعث اختلال در خروج ادرار می شود. پروستات در دو مرحله از سن بزرگ می شود که عبارتند از هنگام بلوغ و پس از 35 سالگی که علائم آن پس از 50 سالگی خودش را نشان می دهد.

علت بزرگی پروستات چیست؟

علت بزرگی پروستات ناشناخته است ولی بیشتر با افزایش سن، افراد مبتلا به بزرگی پروستات می شوند.

عکس پروستات

شکل بزرگی پروستات
شکل بزرگی پروستات
عکس سرطان پروستات
عکس سرطان پروستات

علائم بزرگی پروستات

بیمارانی که علائم گفته شده را دارند باید به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند. بر اساس شدت انسداد مجرا توسط پروستات، علامت های تخلیه مشکل ادرار به خفیف – متوسط و شدید تقسیم می شوند. نوع خفیف آن که علامتهای ادراری خیلی ضعیف است نیاز به درمان ندارد. دو نوع متوسط و شدید علامت های انسدادی و تحریکی از قبیل: کاهش سرعت جریان ادرار، جریان ادرار، باریک آمدن ادرار و قطع و وصل شدن ادرار، تکرر مزمن ادرار در روز و شب که بیمار را از خواب بیدار می کند و عدم تخلیه کامل ادرار می باشد.

نکته مهم این است که ممکن است مصرف داروهایی از قبیل سرماخوردگی، داروهای اعصاب و مصرف الکل باعث احتباس و بندآمدن ادرار این افراد شود.

تشخیص بزرگی پروستات

روشهای تشخیصی بزرگی پروستات کدامند؟

سونوگرافی از پروستات

معاینه از طریق انگشت توسط پزشک متخصص ارولوژی که بزرگی پروستات تشخیص داده می شود.
اندازه گیری و آزمایش PSA خون که در سرطان پروستات بالا می رود.
اندازه گیری سرعت پرش ادراری با دستگاه نوار مثانه

درمان پروستات

همه بیماران نیاز به عمل جراحی ندارند. بسته به شدت علامتهای ادراری درمان متفاوت است. اولین قدم درمانی استفاده از داروهای پروستات است که باعث گشاد شدن گردن مثانه و خارج شدن راحت ادرار از مثانه می شوند. در صورت عدم جواب به درمان دارویی و احتباس ادراری بهترین درمان جراحی پروستات است که به دو روش بدون شکاف شکمی یا عمل TURP و یا با شکاف کوچک بالای مثانه انجام می شود که با این عملها انسداد برطرف شده و بیمار احسا راحتی تخلیه ادرار را پیدا می کند.

سوزش و تکرر ادرار، خونریزی خفیف و خروج غیر ارادی به صورت اضطراری تا 6 هفته پس از عمل طبیعی است. توصیه های اینجانب برای جلوگیری و درمان بزرگی پروستات عبارتند از:

✔️ مراجعه تمام مردان بالای 50 سال به پزشک متخصص ارولوژی جهت معاینه پروستات

✔️ انجام آزمایشات لازم از جمله PSA و درمان به موقع توصیه می شود.

هیدروکلروتیازید و پروستات

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) ماده ای است که توسط سلول های غدد پروستات (اعم از سلول های نرمال و سلول های سرطانی) ساخته می شود. PSA بیشتر در مایع منی یافت می شود، اما مقدار کمی از آن در خون نیز وجود دارد. اکثر مردان سالم (بدون سرطان پروستات) دارای سطح PSA کمتر از 4 نانوگرم در هر میلی لیتر خون (ng/ml) هستند. بالا رفتن سطح PSA، باعث افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات می شود. در زمان سرطان پروستات معمولاً سطح PSA بالاتر از 4 نانوگرم بر میلی لیتر خون می باشد. با این وجود، سطح PSA زیر 4 عدم سرطان پروستات را تضمین نمی کند. حدود 15% از مردانی که PSA کمتر از 4 داشته اند، در آزمایش نمونه برداری به عنوان فرد مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده شده اند.

برخی از داروها روی سطح PSA تأثیر می گذارند. دیورتیک های تیازیدی، مانند هیدروکلروتیازید (HCTZ) نوعی قرص ادرار آور (قرص آب) می باشند که اغلب برای درمان فشار خون بالا تجویز می شوند.

برای مردانی که به سرطان پروستات مبتلا نیستند، نمی توان با اطمینان گفت که کاهش سطح PSA مفید است. در برخی موارد با کاهش سطح PSA خطر ابتلا به سرطان پروستات نیز کاهش می یابد، اما ممکن است در برخی موارد دیگر، با پایین آمدن سطح PSA -بدون تأثیر بر خطر ابتلا به سرطان پروستات- در نتایج آزمایش سرطان پروستات خطا ایجاد کند. بنابراین بهتر است در زمان تست سرطان پروستات در مورد هر گونه دارویی که مصرف می کنید با پزشک خود صحبت کنید.

4.2/5 - (50 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر کرمی عزیز
    من یک جوان 25 ساله مجرد هستم و الان مدت دوسه ماهه یه لرزش خفیف زیر بیضه ها در قسمت مقعد تا بیضه دارم دو بار هم به دکتر مراجعه کردم یکبار پزشک عمومی و یک بار هم اورولوژیست
    لازم به ذکر است قبلا چندسال پیش روده تحریک پذیر به شکل اسهال داشتم اما با مراجعه به دکتر خوب شد و مدتیست که به شکل یبوست شده ام دکتر عمومی برایم موسلیوم و آلپروزولام و روی تجویز کرد
    و پزشک اورولوژیست برایم ضد عفونت تجویز کرد ولی خوب نشدم
    الان بیشتر بعد از انزال و صبح زودها و موقع دراز کشیدن لرزش محکم 3تا 4 ثانیه حس میکنم ولی دردی ندارد از شما خواهش میکنم کمکم کنید خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ??
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مرجان چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    باسلام من 45ساله هستم اخيرا ام آرآي انجام دادم در گزارش نوشته شده:kidneys normal size,signal intensity,parenchymal thickness and enhancement without hydronephrosis or mass.there is tiny renal upper thin wall hypersignal T2W and hyposignal TiW non-enhancing cortical cyst-Aorta,IVC and retroperitoneum:unremarkable.No lymphadenopathy ميخواستم ببينم اين كيست در كليه احتياج به درمان دارد ياخير
    باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اين نياز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    Ali Hekmat:
    سلام آقای دکتر بنده در دیماه سال گذشته به دلیل اینکه موفق به بارداری نشدیم به دکتر مراجعه کردم و مشخص شد واریکوسل دارم و عمل واریکوسل انجام دادم به صورت دو طرف سمت راست 1 بود و سمت چپ 3 الان بعد از حدود 6 ماه با اینکه دکتر داروهای تقویتی به من داده بودند و مصرف کردم طبق آزمایش جدیدی که در پژوهشکده رویان گرفتم اکثر آیتمهای من حتی از قبل عمل هم خیلی کمتر شده و از اونجایی که سن همسر من هم 35 سال هست و سن خودم هم همینطور خیلی استرس دارم و فکر میکنم هر روز دارم افت میکنم به جای پیشرفت و ترس این دارم هیچ وقت نتونم بچه دار بشم خواهش میکنم یه کمکی به من کنید و در صورت امکان بتونم زودتر خدمتتون برسم که تحت نظر شما باشم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      تنها وا ه درمان شما اي وي اف است
  • تصویر کاربر میلاد چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    سلام. من تقریبا یک هفته میشه متوجه شدم وارکوسل دارم. یه چند روزی دچار درد بودم ولی الان درد ندارم ،چیزی که خیلی نگرانم کرده اینکه در دوطرف این مشکل رو دارم یعنی دوطرف بیضه هام واریسی شده. سوالی که داشتم اینه که اگه الان عمل نکنم ممکن آسیب بیشتری بزنه یا خیر.درآخر لازمه توضیح بدم من توشهر مرزی در استان کرمانشاه زندگی میکنم و از وقتی کلیپ های دکتر کرمی رو دیدم از مهارت ایشان و همچنین منش و رفتار ایشان که بسیار قابل تقدیره خیلی خوشم اومد چون بنظرم ایشان دغدغه بیماران رو دارند شاهداین حرف هم میتونه راه اندازی این روبات و پاسخ دادن به سوالات مردم باشه ،سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر ميتوانيد ازمايش اسپرم دهيد خوب باشد نياز به عمل ميست
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 639 مشاهده پرسش
    جوش و لکه های روی آلت و سر آلت تناسلی نشانه سرطان می‌باشند یا اینکه احتمال ابتلا به سرطان؟ راههای جلوگیری از ابتلا به سرطان آلت تناسلی در مردان و اینکه لطفا در مورد سرطان آلت بیشتر توضیح بدید و کلیپ بزارید با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه عكسش را بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر جان این دونه ها ۲ سالی هست ک روی آلتم بوجود آمده و هیچ درد و خارشی هم ندارن ولی یکم تعدادشان بیشتر شده .لطفا نظرتون در موردشون بهم بگین؟! نیاز به پیگیری داره؟!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من اصلا مهم نیستند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    ی برامدگی ب اندازه نخودی سر سفید زیر الت در امده که فکر کنم جوشه گفتم بپرسم ببینم دقیق چی میتونه باشهدرد نداره خارشم ندار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر نيما چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر
    با توجه به اينكه دچار زگيل تناسلى هستم (البته تحت درمان به روش سوزاندن)، سوزش ادرار و به ندرت ديده شدن قطره خون هنگام ادرار، آيا دليل وجود زگيل در مجراى ادراريست؟ در اينصورت عواقبش چيست؟ و راهكار حل آن چيست؟
    پيشاپيش ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد بياييد بررسي كنم با سيستوسكوپ فيلم كليپ من در اينستاگرامم وا ببينيد drkarami. تماس٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 650 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر با سلام و احترام
    ضمن تشکر از جنابعالی بابت پاسخ به سوال های درمانی بیماران که منجر به کاهش مشکلات و افزایش آگاهی این عزیزان گردیده و همچنین آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای شما و خانواده محترمتان خواهشمندم در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمایید
    پدرم به علت عدم خروج ادرار به اوژانس مراجعه و بعد از گذاشتن سوند به دکتر متخصص مراجعه میکند دکتر ایشان درخواست آزمایش خون و سونوگرافی میدهد . در آزمایش مشخص میشود که کمی پروستات ایشان ملتهب و بزرگ شده ، به تشخیص ایشان آزمایش نوار مثانه انجام میشود که بعد از این آزمایش ایشان دچار تب و لرز میشود . بعد از این اتفاق سریعا به دکتر مراجعه که ایشان آنتی بیوتیک خوراکی تجویز میکند اما بعد از مصرف چند روز نتنها علائم ایشان بهبود نمی یابد بلکه تب و لرز و درد ایشان بیشتر میشود . به ناچار به دکتر دیگری که متخصص اورولوژی و کلیه و مجاری ادرار می باشد مراجعه کرئه و ایشان اعلام می دارد که اصلا نیازی به انجام آزمایش نوار مثانه نبوده و پس از انجام آزمایش خون و کشت ادرار مشخص میشود ایشان دارای عفونت ادراری از نوع باکتری کولی می باشد . به تشخیص دکتر نامبرده به مدت 24 ساعت بستری و چند سری آنتی بیوتیک از طریق سرم تزریق میشود که ایشان کمی بهبود می یابد دکتر به ایشان لووفلوکساسین و تامسولوسین 0.4 داده که با مصرف قرص تامسولوسین ایشان سردرد و دچار حالت منگی میشود . پس از 3 روز با اتمام قرص بدن ایشان دوباره کمی گرم میشود با مراجعه به دکتر ایشان دستور تزریق انتی بیوتیک قوی تری بنام آفازاید 1 گرم ( سفتازیذیم ) بصورت تزریق در سرم به تعداد 6 عدد بصورت هر 12 ساعت می دهد . همچنین قرص لووفلوکساسین 500 و تامسولوسین هگزال 0.4 را تجویز نموده تا هر دو روزی 1 عدد مصرف گردد .تا الان که 2 سری از تزریق انتی بیوتیک گذشته تب و لرز دارد . دمای بدن 39 درجه اما فشار خون نرمال است . با انجام پاشویه نسبت به کنترل تب اقدام میشود . امروز حال عمومی ایشان بعد از 20 ساعت از تزریق 2 عدد آنتی بیوتیک بهتر است . تب قطع شده اما احساس سردرد دارند . دکتر اعلام نموده اگر بعد از مصرف این 6 عدد انتی بیوتیک تب قطع نشد نیاز به بستری دارند .
    خواهشمندست در صورت امکان راهنمایی بفرمایید :
    1 . ایا تجویز دکتر درست می باشد
    2. ایشان مصرف مایعات فراوان دارند اینکار ادامه یابد یا تجویزی دیگری برای مصرف غذا دارید
    3. برای افزایش حال جسمی و بهتر شدن چه راه کاریی اعلام می فرماید
    4.آیا ایشان می توانند فعالیتی داشته باشند

    ممنون و سپاس از جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ١-بله-مايعات مفيد است٣-فعاليت خيلي كمك كننده است
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    با سلام‌
    جناب اقای دکتر پدرم یکسال پیش پروستات خود را که بدخیم بود را خارج کرد و 30 جلسه پرتو درمانی را حدود 6 ماه پیش انجام داد
    الان psa زیر یک دهم هست
    ولی بعد از گذشت 6 ماه هنوز سوزش خصوصا در پایان ادرار و بعضا خون مشاهده میکند
    و خدا روشکر مشکل خاص دیگه ای ندارد
    ممنون میشوم راهنمایی کنین یا اگر دارویی نیاز هست تجویز بفرمایید
    ممنون 🙏🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اين سوزش طبيعي است
  • تصویر کاربر Mehran چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 704 مشاهده پرسش
    ممنونم دکتر جان به خاطر زحماتی که بهت میدم
    من حدودا چند سالی خود ارضای کردم‌ ولی الان کنار گذاشتم الان وقتی ارضا میشم منی که خارج میشه از الت تناسلیم پرش نداره همینجوری میریزه 
    مشکل چیه 
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با زمان بهتر میشود
    2. تصویر کاربر Mehran یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آیا مشکل خاصی پیش نیومده
    3. تصویر کاربر Mehran یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آیا مشکل خاصی پیش نیومده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه با ترك بهتر ميشود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با سلام پسري 27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم البته نميدونم از چه نوع چند بار هم کشت ادراروسونوگرافي انجام دادم مشکلي نداشتم علائمي که دارم قطره قطره شدن آخر ادرار داغ شدن درون آلت بعد از دفع ادرار و گاهي درد بيضه ها و درد زير شکم به دکتر ارولوزي مراجعه کردم به مدت 55 روز آنتيبيوتيک تجويز کردن 35تالوفلوکساسين500و20تاسفيکسيم400ومقداري امي پرامين خيلي به بهبودي کامل نزديک بودم که گفتن ديگه ادامه ندم چون مصرف آنتي بيوتيک خوب نيست الان دوباره علائمم برگشته نگرانم ک بايد تا آخر عمر تحملش کنم اگه راه درماني هست خواهش ميکنم راهنماييم کنيد اگه لازم بدونيد براي درمان بيام خدمت شما چونکه واقعا آزار دهندست وزنگيم دگرگون کرده من ساکن کرمانشاه هستم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا درمان کافی است
  • تصویر کاربر آریان جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    باسلام احتراما اینجانب حدود سه ماه پیش به دلیل تکررادرار و ادرار قطره ایی دچار شدم که پس از انجام سونوگرافی , سی تی اسکن و عکس رنگی التهاب خفیف پروستات و اتساع خفیف در سیستم پیلو کالیسیل کلیه سمت چپ نمایان بود, با استفاده از داروهای سیپرو فلوکساسین , ترازوسین و پروستاتان علاائم بیماری بهتر شد اما پس از قطع آنها مجددا همان علائم نمایان گردیده به همراه کم شدن حجم و قطر ادرار ,درد در بیضه ها , آویزان شدن آنها و درد شدید در کمر خواهشمند است راهنمایی فرمائید و آیا اتساع در کلیه نیز حتما میباستی عمل گردد یا خیر. باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      به نظر من مشکلی نیست ولی خواستی جهت معاینه بیائید
  • تصویر کاربر سارامبهوت پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . پس مشکلی دیگه نیست؟ نه؟ و اینکه ایا پس از شسکتن سنگ دارویی لازمه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر موالجتان بپرسید بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب