اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

متخصص پروستات چه دکتری است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

متخصص پروستات معمولاً اورولوژیست (Urologist) است.

توضیح بیشتر:

اورولوژیست پزشکی است که در زمینه‌ی دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردان تخصص دارد. از آنجا که پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی مردان است، بررسی و درمان بیماری‌های مربوط به آن مانند التهاب پروستات (پروستاتیت)، بزرگ شدن خوش‌خیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات توسط پزشک اورولوژیست انجام می‌شود.

شرایطی که نیاز به مراجعه به اورولوژیست دارید:

برای مشکل پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم

 برای مشکل پروستات باید به  متخصص اورولوژی مراجعه کنید.

پرستات چقدر شایع است؟

بزرگی پروستات شایع ترین علت مشکلات تخلیه ادرار در مردان بالای 50 سال می باشد. علت بزرگی پروستات ناشناخته است اما احتمال بروز آن با افزایش سن بیشتر می شود. 50% مردان بالای 50 سال و 90% مردان بالای 80 مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند.

شرح حال یک بیمار با بزرگی پروستات

آقای 55 ساله که  از مشکل در ادرار کردن شاکی است. او می گوید هنگام دستشویی از زورزدن برای تخلیه ادرار استفاده می کند. شروع ادرار کردن با تأخیر می باشد. ادرار 2 شاخه و قطره قطره می آید و ادرار بیمار کاملاً تخلیه نمی شود. او می گوید شبها مجبور است جهت تخلیه مثانه 2 یا 3 بار از خواب بیدار شود و هر 1 تا 2 ساعت باید برای تخلیه مثانه به دستشویی برود و در بعضی از مواقع در صورت عدم دسترسی به دستشویی ممکن است خروج ناگهانی و خودبخودی ادرار اتفاق بیفتد.

سرعت پرش ادرار ایشان کاهش پیدا می کند و اظهار  می دارد که این مشکل تکرر و عدم تخلیه کامل مثانه زندگی ایشان را به درجاتی مختل کرده است. تشخیص پزشک پس از انجام سونوگرافی از بیمار بزرگی غده پروستات را نشان می دهد که حدود cc100 ادرار در داخل مثانه باقی مانده است.

 

دکتر پروستات

برای پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم؟ قطعا برای درمان پروستات می بایست به دکتر متخصص ارولوژی مراجعه کرد. دکتر حسین کرمی سالهاست که در زمینه ی درمان بزرگی پروستات و سرطان های مرتبط با آن در حال فعالیت است. برای مشاوره با ایشان و یا پرسش از دکتر می توانید بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

پروستات مربوط به کدام تخصص است؟

مربوط به متخصص مردان و اورولوژیست است 

غده پروستات چیست؟

پروسات عضوی به اندازه یک گردوی  کوچک است که در قسمت خروجی مثانه قرار گرفته است. پروستات به معنی غده رشد کننده می باشد. به علت بزرگی پروستات گردن مثانه دچار انسداد می شود و باعث اختلال در خروج ادرار می شود. پروستات در دو مرحله از سن بزرگ می شود که عبارتند از هنگام بلوغ و پس از 35 سالگی که علائم آن پس از 50 سالگی خودش را نشان می دهد.

علت بزرگی پروستات چیست؟

علت بزرگی پروستات ناشناخته است ولی بیشتر با افزایش سن، افراد مبتلا به بزرگی پروستات می شوند.

عکس پروستات

شکل بزرگی پروستات
شکل بزرگی پروستات
عکس سرطان پروستات
عکس سرطان پروستات

علائم بزرگی پروستات

بیمارانی که علائم گفته شده را دارند باید به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند. بر اساس شدت انسداد مجرا توسط پروستات، علامت های تخلیه مشکل ادرار به خفیف – متوسط و شدید تقسیم می شوند. نوع خفیف آن که علامتهای ادراری خیلی ضعیف است نیاز به درمان ندارد. دو نوع متوسط و شدید علامت های انسدادی و تحریکی از قبیل: کاهش سرعت جریان ادرار، جریان ادرار، باریک آمدن ادرار و قطع و وصل شدن ادرار، تکرر مزمن ادرار در روز و شب که بیمار را از خواب بیدار می کند و عدم تخلیه کامل ادرار می باشد.

نکته مهم این است که ممکن است مصرف داروهایی از قبیل سرماخوردگی، داروهای اعصاب و مصرف الکل باعث احتباس و بندآمدن ادرار این افراد شود.

تشخیص بزرگی پروستات

روشهای تشخیصی بزرگی پروستات کدامند؟

سونوگرافی از پروستات

معاینه از طریق انگشت توسط پزشک متخصص ارولوژی که بزرگی پروستات تشخیص داده می شود.
اندازه گیری و آزمایش PSA خون که در سرطان پروستات بالا می رود.
اندازه گیری سرعت پرش ادراری با دستگاه نوار مثانه

درمان پروستات

همه بیماران نیاز به عمل جراحی ندارند. بسته به شدت علامتهای ادراری درمان متفاوت است. اولین قدم درمانی استفاده از داروهای پروستات است که باعث گشاد شدن گردن مثانه و خارج شدن راحت ادرار از مثانه می شوند. در صورت عدم جواب به درمان دارویی و احتباس ادراری بهترین درمان جراحی پروستات است که به دو روش بدون شکاف شکمی یا عمل TURP و یا با شکاف کوچک بالای مثانه انجام می شود که با این عملها انسداد برطرف شده و بیمار احسا راحتی تخلیه ادرار را پیدا می کند.

سوزش و تکرر ادرار، خونریزی خفیف و خروج غیر ارادی به صورت اضطراری تا 6 هفته پس از عمل طبیعی است. توصیه های اینجانب برای جلوگیری و درمان بزرگی پروستات عبارتند از:

✔️ مراجعه تمام مردان بالای 50 سال به پزشک متخصص ارولوژی جهت معاینه پروستات

✔️ انجام آزمایشات لازم از جمله PSA و درمان به موقع توصیه می شود.

هیدروکلروتیازید و پروستات

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) ماده ای است که توسط سلول های غدد پروستات (اعم از سلول های نرمال و سلول های سرطانی) ساخته می شود. PSA بیشتر در مایع منی یافت می شود، اما مقدار کمی از آن در خون نیز وجود دارد. اکثر مردان سالم (بدون سرطان پروستات) دارای سطح PSA کمتر از 4 نانوگرم در هر میلی لیتر خون (ng/ml) هستند. بالا رفتن سطح PSA، باعث افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات می شود. در زمان سرطان پروستات معمولاً سطح PSA بالاتر از 4 نانوگرم بر میلی لیتر خون می باشد. با این وجود، سطح PSA زیر 4 عدم سرطان پروستات را تضمین نمی کند. حدود 15% از مردانی که PSA کمتر از 4 داشته اند، در آزمایش نمونه برداری به عنوان فرد مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده شده اند.

برخی از داروها روی سطح PSA تأثیر می گذارند. دیورتیک های تیازیدی، مانند هیدروکلروتیازید (HCTZ) نوعی قرص ادرار آور (قرص آب) می باشند که اغلب برای درمان فشار خون بالا تجویز می شوند.

برای مردانی که به سرطان پروستات مبتلا نیستند، نمی توان با اطمینان گفت که کاهش سطح PSA مفید است. در برخی موارد با کاهش سطح PSA خطر ابتلا به سرطان پروستات نیز کاهش می یابد، اما ممکن است در برخی موارد دیگر، با پایین آمدن سطح PSA -بدون تأثیر بر خطر ابتلا به سرطان پروستات- در نتایج آزمایش سرطان پروستات خطا ایجاد کند. بنابراین بهتر است در زمان تست سرطان پروستات در مورد هر گونه دارویی که مصرف می کنید با پزشک خود صحبت کنید.

4.2/5 - (51 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ابوالقاسم دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    برای نوار مثانه چند مرکز معتبر در مشهد که مورد تایید شما هست لطفا معرفی بفرمائید تا عکس نوار مثانه رو جهت معاینه خدمت شما بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    سوال : دکتر گفته من واریکوسل نوع 1 ضعیف دارم . الان دو ساله خانمم حامله نمیشه . سال 88 اولین بار بچه دار شدیم . الان بچه دوم میخواهیم .
    سوالم اینه در حالیکه من مکمل برای تقویت اسپرم را 6 ماه هست شروع کردم ، آیا نزدیکی من و همسرم بعلت واریکوسل نوع 1 میتواند بچه ناقص ایجاد کند ؟ یعنی ما الان نزدیکی بکنیم یا نکنیم ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امید دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    بنده یه رابطه داشتم. طی بیست روز دو بار.با شخصی که قبلا هم داشتم.الان زایده هایی روی آلت تناسلیم پیدا شده مشکوک هستم و میترسم که زگیل تناسلی باشن.لطفا راهنمایم کنید.با تشکر از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    آقای دکتر آلت تناسلی بنده دچار انحنای (فکر می کنم 30 درجه) هست (23 سالمه و متاسفانه رابطه جنسی نداشتم که بدونم مشکلی بوجود میاد یا نه!). به این صورت که در عکس مشاهده میکنید هست. البته وقتی درحالت نعوظ آلت رو به دست میگیرم و صافش میکنم (نه با فشار زیاد- با فشار اندک که دردی هم ندارم- انگار که آماده دخول بکنمش) انحنا از این هم کمتر و درحدود 10-20درجه میشه. درهرصورت این تصویر، تصویر عادیش هست. لطف بزرگی به من میکنید اگر نظرتون رو درباره جراحی بگید؛ البته بنده خودم علاقه ای به جراحی ندارم- چون آلت تناسلی بخش حساسی از بدن هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید.من یک سری زائده کوچک اطرف ناحیه تناسلیم دارم. 5سال هم هس رابطه جنسی نداشتم..آیا ممکنه این زوائد زگیل تناسلی باشه؟ بنظرتون گسترش پیدا میکنه؟ خیلی نگرانم حقیقتش با اینکه کم و کوچکن...عکسش رو بفرسم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2390 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خدا قوت خدمت آقای دکتر.
    شرح حال:جوانی۲۳ساله هستم که قصد ازدواج دارم اما از شرایط خود کمی نگرانم و میخواهم که قبل از ازدواج کاملا مطمئن بشوم که در اینده مشکلی پیش نیاید.وزن۹۶ و قد ۱۸۰. از اندازه آلت تناسلی خود راضی نیستم.طول التم ۱۰سانتیمتر میباشد.در حالت نعوظ کامل التم به سمت بالا یعنی به سمت ناف می ایستد.تا به حال هیچگونه سکس و نزدیکی نداشته ام.متاسفانه چند سالی استمناع انجام میدادم ولی خب هر از چند گاهی،مدتی است که به لطف خدا استمناع را کنار گذاشتم.بعد از اینکه استمناع را کنار گذاشتم احساس مثانه درد دارم ولی خب با انجام آزمایش و سونو مشکل خاصی نبود.در خواب دیر جنب میشوم و شاید مثلا ماهی یک بار.در بین اقوام دو تا از دایی ها سابقه نازایی دارن.
    سوال:
    آیا انحنای الت که در حالت نعوظ به سمت ناف میباشد برای نزدیکی مشکل ساز میشود؟با عمل جراحی یا دارو قابل حل شدن است؟
    آیا سایز الت تناسلی من برای ایجاد رابطه و بچه دار شدن کافیست؟
    آیا امکان دارد که مشکلات اقوام ذکر شده نیز در من بوجود بیاید؟
    به علت اینکه چاق هستم و شکم دارم ایا امکان دارد که الت پنهان داشته باشم و با عمل جراحی التم بزرگتر شود؟
    گاهی پیش می اید که میل به رابطه لواط داشته(مفعول)داشته باشم و با فکر کردن به این موضوع التم به حالت نعوظ میرسد.ایا این احساسات عادی میباشد یا ممکن است مشکل ساز شود؟

    ببخشید که تعداد سوالات زیاد شد.مرسی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      مرسی
    3. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      مرسی
    4. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      با سلام خدمت دکتر.با توجه به محل کار در مناطقی که به سیستم رایانه دسترسی ندارم،یک عکس با تلفن همراه برایتان فرستادم.امیدوارم که قابل مشاهده و معاینه باشد.در صورتی که عکس قابل مشاهده یا واضح نبود لطف کنید و با توجه به سوالاتی که پرسیدم راهنمایی کنید که ایا بنده مشکلی دارم یا نه؟و ایا مشکل قابل حل میباشد؟
      مرسی
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سميه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    حضور محترم جناب آقاي دكتر حسين كرمي
    باسلام و احترام
    من به همراه همسرم در تاريخ 97/10/08 به مطب شما مراجعه كرده و شما با مشاهده آزمايش همسرم و معاينه ايشان فرموديد بعد از گذشت نزديك به 14 الي 18 ماه بارداري انجام مي پذيرد، ولي تاكنون اين اتفاق صورت نگرفته. حال با اين توضيح و شرايط سني اينجانب ( نزديك به 38 سال) خواهشمند است راهنمايي فرمائيد كه آيا بايد مراحل درماني انجام پذيرد ؟
    لازم بذكر است آزمايش خودم و همسرم به پيوست به حضورتان تقديم مي گردد.
    با تشكر ـ مقيمي
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سميه شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      حضور محترم جناب آقاي دكتر حسين كرمي
      باسلام و احترام
      خواهشمند است دستور فرمائيد سوال يا نام خانوادگي من از سوال حذف گردد. اينجانب از درج نمودن سوال در سايت به صورت عمومي بي اطلاع بودم .
      باتشكر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر سميه شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      آقاي دكتر ممنون ميشم اگه محبت بفرمائيد و تاكيد كنيد كه اين كار رو انجام بدن . همانطور كه در پيوست مشاهده مي فرمائيد بعد از مراحل ثبت نهايي و پرداخت پول پيغام "لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!! قابل مشاهده است . فكر مي كردم سوالات به صورت محرمانه و خصوصي مي باشد و فقط شما مشاهده مي كنيد.
      خداخيرتون بده لطفا بفرمائيد نام اينجانب را حذف نمايند
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      با شماره 02122877743 تماس وبفرمایید حذف کنند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر آریا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام خوب هستین آقای دکتر...من نزدیک به دو هفتس که اطراف مقعدم تو تا برجستگی خیلی ریز بوجود اومده نه خارش داره نه سوزش داره و نه هیچ چیزه دیگه ای فقط 2 تا برجستگی و خیلی هم ریز هستن من موقعی که عکس میگرفتم کمی انگولشون کردم...بعد از اینکه ترسیدم که شاید زگیل تناسلی باشن پیش دکتر پوست رفتم ایشون گفتن که اینا زگیل نیست گره بواسیری هستن و خطرناک هم نیستن یه پماد دادن استفاده کردم این چند وقت ولی تاثیره خاصی نداشته گفتم از شما هم سوال کنم ببینم نکنه دکتر قبلی اشتباه تشخیص داده باشن...
    البته من 1 سال و نیم هست که ازدواج کردم و فقط با همسرم در ارتباط بودم...
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر آریا شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر پس زگیل تناسلی نیستن...!؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر آریا شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنونم
    5. تصویر کاربر آریا شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      آقای دکتر من این عکس رو دقیقا همین الان بعد از اینکه با سرکه سیب شست و شو دادم گرفتم...
      و اینکه من الان میتونم شیو کنم با کرم مو بر مشکلی پیش نمیاد؟
      چون یادمه این ۲ تا دقیقا چند ساعت بعد از استفاده از ماده مو بر حسشون کردم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      این شبیه زگیل است ودرمان کرایو
    7. تصویر کاربر آریا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      جناب دکتر اینا واگیر دارن...!؟
      یعنی ممکنه همسرم هم مبتلا شده باشه...!؟
      شدیدا نگرانم الان تمامه بدنم به لرزش افتاده
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      اگر قابل مشاهده نیست نگرانی ندارد
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر شهریاری شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    با سلام ، مدت چند ماه که‌ بنده گه گاهی دچار درد خفیفی از ناحیه ی بیضه ی راست می شوم و جدیدا تشدید شده ، بنده ۲۵ سال دارم و در مورد ظاهر بیضه ها باید بگم سمت چپی طبیعی هست ولی در قسمت بالای سمت راست توده هایی دیده می شود ، مورد دیگر که نمیدانم طبیعی است یا خیر این است که من توانایی بالا کشیدن بیضه راست را ندارم یعنی بدون دخالت دست و فقط سمت چپی به سمت بالا حرکت می کند ، در کل آیا نیازی به معاینه هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید . جوانی 19 ساله هستم که تقریبا از 12سالگی خودارضایی دارم . میانگین هفته ای 5 بار. که قبل ها به روزانه 4 بار هم میرسید . البته الان خیلی کم شده.
    تقریبا اوایل هنگام خودارضایی آلتم رو سفت میگرفتم .
    الان مشکل تکرر ادرار دارم و احساس میکنم ادرارم به طور کامل تخلیه نمیشه . نمیدونم بعدا توی سنین بالا برام مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ . به شدت نگرانم . چون احساس میکنم پروستاتم آسیب دیده با توجه به اینکه موقع خودارضایی آلتم رو میفشردم.
    آیا این تعداد خودارضایی میتونه بعدا بهم آسیب برسونه ؟
    در ضمن یک سال پیش دو یا سه بار دچار درد شدید و اورژانسی شدم از ناحیه زیر بیضه ها و نزدیک مقعد . که البته دیگه تکرار نشده این اتفاق
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    با سلام پسري 27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم البته نميدونم از چه نوع چند بار هم کشت ادراروسونوگرافي انجام دادم مشکلي نداشتم علائمي که دارم قطره قطره شدن آخر ادرار داغ شدن درون آلت بعد از دفع ادرار و گاهي درد بيضه ها و درد زير شکم به دکتر ارولوزي مراجعه کردم به مدت 55 روز آنتيبيوتيک تجويز کردن 35تالوفلوکساسين500و20تاسفيکسيم400ومقداري امي پرامين خيلي به بهبودي کامل نزديک بودم که گفتن ديگه ادامه ندم چون مصرف آنتي بيوتيک خوب نيست الان دوباره علائمم برگشته نگرانم ک بايد تا آخر عمر تحملش کنم اگه راه درماني هست خواهش ميکنم راهنماييم کنيد اگه لازم بدونيد براي درمان بيام خدمت شما چونکه واقعا آزار دهندست وزنگيم دگرگون کرده من ساکن کرمانشاه هستم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا درمان کافی است
  • تصویر کاربر آریان جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    باسلام احتراما اینجانب حدود سه ماه پیش به دلیل تکررادرار و ادرار قطره ایی دچار شدم که پس از انجام سونوگرافی , سی تی اسکن و عکس رنگی التهاب خفیف پروستات و اتساع خفیف در سیستم پیلو کالیسیل کلیه سمت چپ نمایان بود, با استفاده از داروهای سیپرو فلوکساسین , ترازوسین و پروستاتان علاائم بیماری بهتر شد اما پس از قطع آنها مجددا همان علائم نمایان گردیده به همراه کم شدن حجم و قطر ادرار ,درد در بیضه ها , آویزان شدن آنها و درد شدید در کمر خواهشمند است راهنمایی فرمائید و آیا اتساع در کلیه نیز حتما میباستی عمل گردد یا خیر. باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      به نظر من مشکلی نیست ولی خواستی جهت معاینه بیائید
  • تصویر کاربر سارامبهوت پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . پس مشکلی دیگه نیست؟ نه؟ و اینکه ایا پس از شسکتن سنگ دارویی لازمه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر موالجتان بپرسید بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب