سوال هایی درباره عمل واریکوسل

عمل واریکوسل به دو روش لاپاراسکوپی و میکروسرجی انجام می شود. واریکوسل خفیف را می توان با دارو درمان کرد اما در مراحل بالاتر، نیاز به عمل واریکوسل است.

در ادامه دکتر حسین کرمی به تمامی سوالات درباره واریکوسل و عمل واریکوسل پاسخ می دهد:

ایا واریکوسل باعث اختلال در نعوظ می شود؟

خیر، واریکوسل در اختلالات نعوظ هیچ نقشی ندارد.

آیا عمل واریکوسل سخته؟

امروزه عمل واریکوسل به روش میکروسرجری به کمک یک برش یک سانتی متری و به کمک میکروسکوپ انجام می شود که میزان خطر و سختی عمل را بسیار کاهش داده است. هر چه دقت و تبحر متخصص ارولوژی بیشتر باشد، سختی عمل واریکوسل کمتر است.

آیا واریکوسل باعث زود انزالی میشود؟

خیر، دو موضوع کاملاً جداگانه هستند و هیچ ارتباطی با هم ندارند بنابراین تاثیر واریکوسل بر زود انزالی به اثبات نرسیده است.

عمل واریکوسل چگونه است؟

عمل لاپاراسکوپی و میکروسرجی دو روش برتر جراحی واریکوسل هستند که بسته به مهارت جراحی و انتخاب بیمار برای جراحی انتخاب و مورد استفاده قرار می گیرند.

در تجربیات من به علت دید بهتر و بزرگنمائی رگ در لاپاراسکوپی و از طرفی با توجه به اینکه رگهای واریس بیضه در بالای کانال و شکم تبدیل به یک رگ می شوند و آن رگ به راحتی با لاپاراسکوپی قطع می شود و از طرفی به خاطر عدم برش جراحی شکمی و زیبائی عمل و درد کمتر و بدون بستری بودن عمل، اینجانب لاپاراسکوپی را ارجح می دانم.

جنب شدن بعد از عمل واریکوسل

 شما یک روز بعد از عمل واریکوسل می توانید فعالیت جنسی داشته باشید و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. تنا ممکن است به خاطر عمل واریکوسل، هنوز مقداری درد و ورم وجود داشته باشد.

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

درمان واریکوسل با دارو شامل واریکوسل نوع خفیف می شود. برای درجات بالاتر جواب منفی است.

آیا واریکوسل علامت خاصی دارد؟

واریکوسل اغلب هیچ علامتی ندارد و گهگاهی باعث ایجاد درد در بیضه می شود و در موارد شدید باعث کوچکی بیضه نیز می گردد.

معاینه بیضه ها با دست

به علت در دسترس بودن بیضه ها، بهترین و قطعی ترین روش تشخیص واریکوسل معاینه با دست و توسط جراح کلیه و مجاری ادراری می باشد. سونوگرافی رنگی دومین وسیله تشخیص است.

هزینه عمل واریکوسل چقدر است؟

هزینه عمل واریکوسل بسته به نوع بیمه و بیمارستان دولتی و یا خصوصی متفاوت است. هزینه عمل واریکوسل با بیمه در بیمارستان خصوصی نزدیک به 300 هزار تومان است. برای دانستن قیمت انواع جراحی واریکوسل در سال 97 بر روی هزینه عمل واریکوسل کلیک کنید.

آیا عمل واریکوسل نیاز به بستری شبانه دارد؟

خیر، اغلب با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی ضعیف انجام و بیمار 4 ساعت بعد از عمل مرخص می شود.

ورزش و واریکوسل

ورزش و واریکوسل

ورزشهای سنگین و بدن سازی ممکن است با فشار روی رگهای بیضه که زمینه واریکوسل را دارند، آن را تشدید نمایند؛ ولی عموماً ورزش باعث ایجاد واریکوسل نمی شود.

 آیا بین مقدار مایع منی و واریکوسل ارتباطی وجود دارد؟

خیر، هیچ ارتباطی بین حجم مایع منی و واریکوسل نیست.

آیا واریکوسل باعث سقط زودرس می شود؟

خیر، هیچ ارتباطی وجود ندارد.

 چرا واریکوسل باعث نازائی فرد می شود؟

واریکوسل باعث می شود که نطفه های مرد اختلال پیدا کند که عبارتند از :

1- تعداد اسپرم ها کاهش پیدا می کند.

2- حرکتشان کم می شود.

3- شکل های اسپرم غیرطبیعی می شود و در نهایت باعث ناباروری مردان می گردد.

آیاورم بیضه بعد از عمل دلیل عود بیماری است؟

خیر، ممکن است به علت بسته شدن رگها حین عمل در معاینه بعد از عمل رگها گشادترنیز بشوند که دلیل عود نیست و گشادی رگها بعد از عمل از بین نمی رود.

واریکوسل و طول آلت تناسلی مرد

واریکوسل هیچ اثری روی طول و اندازه آلت تناسلی مرد ندارد.

 آیا عمل واریکوسل 100 درصد باعث درمان می شود؟

خیر، عمل واریکوسل در مقایسه با درمان داروئی که فقط 5 درصد مؤثر است، 50-60 درصد باعث بهبودی اسپرم می شود که در مقایسه با درمان داروئی 10 برابر می باشد.

طول درمان عمل واریکوسل چقدر است؟

6 ماه بعد از عمل بهترین زمان بررسی نتیجه عمل می باشد که با آزمایش جدید اسپرم مشخص می شود.

برای پیشگیری از عود مجدد واریکوسل چه باید کرد؟

1-   از سرپا ایستادن های غیرضروری اجتناب کنید.

2-   از زورزدن های غیرضروری دوری کنید.

3-  بیضه ها را حتی الامکان سرد نگاه دارید و از جکوزی و آب گرم اجتناب نمائید.

4-  مصرف سیگار را قطع کنید.

5-  از انجام ورزش و فعالیتهای شدید بدنی تا 2 ماه بعد از عمل اجتناب کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ATI_H چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 23 مشاهده پرسش
    👸 at.nurs:
    سلام خسته نباشین
    من شوهرم آزمایش اسپرموگرام دادولبته دووتیم روز بعدتماس جنسی
    آزمایشش نشون میدادکه سرعت تحرک اسپرمش پنج درصده میشه لطف کنین بگین چقدامکان داره بچه دارنشیم؟
    تشکرازلطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 3 سال پیش)
      این ملاک باروری نیست باید ۱۲ماه اقدام کنید تا مشخص شود
  • تصویر کاربر مرتضي سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام.بنده جواب آزمايش ژنتيك(sdfi)ام ٣٢درصد ميباشد آيا بنده نياز به عمل واريكوسل دارم؟ تحرك اسپرمم كمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 3 سال پیش)
      سلام باید کل ازمایش را ببینم۲-معاینه شوید تا نظرم را عرض کنم
  • تصویر کاربر آرمین سه شنبه ۵ دی ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 27 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    28 ساله و مجرد هستم.
    سه سال پیش واریکوسل گرید 3 داشتم. به روش میکروسرجری عمل کردم.

    1) با وجود مصرف ویتامین هایی از قبیل E، زینک، سلنیوم و فولیک اسید، حرکت و شکل اسپرم ها بهبود پیدا نمی کند. باید چه کار کنم؟ ضمنا طی ماه های گذشته، هر ماه یک عدد آمپول تستسترون 100 زده ام.

    2) آیا کیست غیرطبیعی دارم؟ لازم است مجدد عمل واریکوسل انجام بدهم؟

    تصاویر لازم را ضمیمه کرده ام.
    1. تصویر کاربر آرمین پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 3 سال پیش)
      جناب دکتر
      پیوست 1 و 4 مربوط به سال 93 و پیش از عمل واریکوسل هستند.
      پیوست 2 و 5 مربوط به سال 96 هستند.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 3 سال پیش)
    3. تصویر کاربر آرمین یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 3 سال پیش)
      جناب دکتر ممنون که لطف کردید و پاسخ دادید.

      آمپول های تستوسترون رو برای ایجاد میل به جنس مخالف دکتر بهم دادن. 6 عدد بود که تمام شد و به فرمایش شما دیگه هم نمی زنم.
      اما همون طور که خدمت تون گفتم جدای از اون ها انواع ویتامین ها رو به من دادن و مصرف کردم اما شکل و حرکت اسپرم ها تغییری نکرده.

      به نظرتون برای تقویت اسپرم چه چیزی مصرف کنم که وضعیت بهتر بشه؟
      راهکار شما برای بهبود چیه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ دی ۹۶( 3 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر هلیامحمدی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 34 مشاهده پرسش
    سلام ما۲سالی هست ازدواج کردیم ۳ماه ای هست اقدامیم خودم هیچ مشکلی ندارم همسرم ۲۷سالشه چندین بارازمایش اسپرم داد سری اول تعداداسپرمش ۸بودسری دوم تعدادش باکمک قرص شد۲۱ولی این بارحرکتش progressiveاز۳۳.۳۳ رسیده بودبه ۲.۲۲وmotileاز۸۳ب ۴۸ رسیده بودسری سوم تعدادش ۲۴اما حرکتش motile از۴۸ رسیده بودب ۵۸وسری چهارم دوهفته ای داروهاشومصرف نکردولی دوباره مصرف کردومدتی ازخرنوب وکاسنی وجنسینگ هم استفاده میکردازمایش دادتعداد شده بود۸ولی progressive شده بود۴۲.واریکوسلشم قطرش ۲.۶mmدرسمت چپ ویک کیست اپی دیدیم ب قطر۳mmدرسمت راست دارد.ایااحتمال دره ک بازتعدادش بره بالا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 3 سال پیش)
  • تصویر کاربر Mohamad شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 27 مشاهده پرسش
    با سلام
    اخیرا توده ای به اندازه تخمه افتابگردان در سمت چپ التم و در بالای بیضه چپم مشاهده کردم ک وقتی فشارش میدم درد داره .
    لطفا راهنمایی کنید .۱۹ ساله ام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 3 سال پیش)
      سونو‌کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام محضرآقای دکتر کرمی .بنده مدت ۱۰ ماه است اقدام به باروری کردیم ولی متاسفانه جواب نگرفتیم .
    خواستم با آزمایش اسپرمی که براتون میزارم امکان بچه دارشدنم وجود داره آخه نمیخام همسرم بخاطر ضعف و مشکل من دارو مصرف کنه که خودش عوارض داره.ممنون میشم جواب قطعی بهم بدید.سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 3 سال پیش)
      سلام بله بالا است
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 42 مشاهده پرسش
    همسرم در حاملگی اول حاملگی پوچ را تجربه کردند برای حاملگی دوم به پزشک مراجعه نموده و ازمایشاتی انجام شد بعد از شش ماه اقدام و ساک حاملگی و فتال پل تشکیل شد اما دوباره سقط شد. نتایج ازمایشاتم وپرونده ام را عکس گرفته ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 3 سال پیش)
      ارتباطی به شما ندارد مشکل همسرتان است باید ایشان بررسی شود
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۳ آبان ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، وقت بخیر
    واریکوسل گرید 3 که حدودا سه سال پیش جراحی شده اما بعد از عمل عود کرده و نتیجه مطلوبی به دست نیومده، طبق برگه آزمایشاتی که براتون ارسال میشه ، آیا امیدی به بهبودی کامل و فرزنددارشدن در آینده وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ مهر ۹۶( 3 سال پیش)
    2. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۳۰ مهر ۹۶( 3 سال پیش)
      دکتر جان دوباره سلام
      خط آخر سوالی ذکر شده بود بود ک جوابشو متوجه نشدم ؛ اگه میشه واضح تر بگید ، مجرد هم هستم
    3. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۳۰ مهر ۹۶( 3 سال پیش)
      من مجرد ام
      ivf امکان پذیر نیست

      همانطور ک در سوال قبل گفتم یک بار عمل واریکوسل انجام دادم

      غلظت مایع آزمایش سمن انجام داده شده قبل عمل 26mil/mlبوده

      بعد عمل 30mil/ml

      الان که سه سال میگذره از عمل شده 28mil/ml

      آخرین آزمایش هم برای شما فرستاده شده

      کاری به نوع واریکوسل و درجه اش ندارم ،

      فقط میخواستم بدونم امیدی به درمان بارور شدن و تقویت اسپرم بیشتر از 60mil/ml هست!؟

      (با عمل مجدد یا بدون بدون عمل)

      نوع عمل میکروسرجی بود سال 93
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ آبان ۹۶( 3 سال پیش)
      نياز به عمل مجدد نيست اگر نتيجه نگرفتيد بايد اي وي اف كنيد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نوید سه شنبه ۲۵ مهر ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من عمل واریکوسل دوطرفه انجام دادم میخواستم بپرسم همچنان درد در زیر شکم و ناحیه کشاله ران دارم در زیر شکم به طوری هست که وقتی موهای این ناحیه رو لمس میکنم درد میکنه آیا فعلا خونرسانی به رگها درست انجام نمیشه پاهام یه طوریه باید همش بخوارونم لطفا جواب بدین آقای دکتر خیلی نگرانم ممنون تقریبا سه هفته میشه عمل کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۹۶( 3 سال پیش)
      درد طبيعي است يك بار عمل كافي است نگران نباشيد
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۱۵ مهر ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر...
    من 30 اردیبهشت 95 جراحی واریکوسل دو طرفه انجام دادم عمل که ظاهرا خوب بود 6 ماه بعد هم آزمایشش خوب بود فقط من یه مشکل پیدا کردم به دکترم بی اعتماد شدم چون قبل عمل به یه آزمایشگاه نوشت بعد عمل به یکی دیگه... مشکل دوم و اصلی این که 2 ماه میشه گاهی وقتا درد دارم هم تو بیضه ها هم محل برش ها ... مجرد بودم دو هفته میشه عقد کردم دیگه دارم نگران میشم حتی یه دکتر دیگه رفتم نوشت سونوگرافی که بازم واریکوسل نشون داد ... آقای دکتر خواهش میکنم کمک کنین مشکلی برام پیش نیاد اگه نیاز باشه دوباره میشه جراحی کرد ؟
    میشه تو تبریز یه دکتر خوب معرفی کنین یا این که پیش خودتون بیام ..
    30 سالمه از مراغه
    لطفا مشخصاتم عمومی نشه
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ مهر ۹۶( 3 سال پیش)
      سلام يك بار عمل كافي استو نياز به عمل مجدد نداريد ودرد دليل عود نميباشد
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر