جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

20 سوال شایع در مورد واریکوسل

دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

عمل واریکوسل به دو روش لاپاراسکوپی و میکروسرجی انجام می شود. واریکوسل خفیف را می توان با دارو درمان کرد اما در مراحل بالاتر، نیاز به عمل واریکوسل است. در ادامه دکتر حسین کرمی به تمامی سوالات درباره واریکوسل و عمل واریکوسل پاسخ می دهد:

آیا واریکوسل باعث اختلال در نعوظ می شود؟

خیر، واریکوسل در اختلالات نعوظ هیچ نقشی ندارد.

تاثیر کووید 19 روی بیضه ها

آیا عمل واریکوسل سخته؟

امروزه عمل واریکوسل به روش میکروسرجری به کمک یک برش یک سانتی متری و به کمک میکروسکوپ انجام می شود که میزان خطر و سختی عمل را بسیار کاهش داده است. هر چه دقت و تبحر متخصص ارولوژی بیشتر باشد، سختی عمل واریکوسل کمتر است.

آیا واریکوسل باعث زود انزالی میشود؟

خیر، دو موضوع کاملاً جداگانه هستند و هیچ ارتباطی با هم ندارند بنابراین تاثیر واریکوسل بر زود انزالی به اثبات نرسیده است.

عمل واریکوسل چگونه است؟

عمل لاپاراسکوپی و میکروسرجی دو روش برتر جراحی واریکوسل هستند که بسته به مهارت جراحی و انتخاب بیمار برای جراحی انتخاب و مورد استفاده قرار می گیرند.

در تجربیات من به علت دید بهتر و بزرگنمائی رگ در لاپاراسکوپی و از طرفی با توجه به اینکه رگهای واریس بیضه در بالای کانال و شکم تبدیل به یک رگ می شوند و آن رگ به راحتی با لاپاراسکوپی قطع می شود و از طرفی به خاطر عدم برش جراحی شکمی و زیبائی عمل و درد کمتر و بدون بستری بودن عمل، اینجانب لاپاراسکوپی را ارجح می دانم.

جنب شدن بعد از عمل واریکوسل

 شما یک روز بعد از عمل واریکوسل می توانید فعالیت جنسی داشته باشید و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. تنا ممکن است به خاطر عمل واریکوسل، هنوز مقداری درد و ورم وجود داشته باشد.

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

درمان واریکوسل با دارو شامل واریکوسل نوع خفیف می شود. برای درجات بالاتر جواب منفی است.

آیا واریکوسل علامت خاصی دارد؟

واریکوسل اغلب هیچ علامتی ندارد و گهگاهی باعث ایجاد درد در بیضه می شود و در موارد شدید باعث کوچکی بیضه نیز می گردد.

معاینه بیضه ها با دست

به علت در دسترس بودن بیضه ها، بهترین و قطعی ترین روش تشخیص واریکوسل معاینه با دست و توسط جراح کلیه و مجاری ادراری می باشد. سونوگرافی رنگی دومین وسیله تشخیص است.

هزینه عمل واریکوسل چقدر است؟

هزینه عمل واریکوسل بسته به نوع بیمه و بیمارستان دولتی و یا خصوصی متفاوت است. هزینه عمل واریکوسل با بیمه در بیمارستان خصوصی نزدیک به 300 هزار تومان است. برای دانستن قیمت انواع جراحی واریکوسل در سال 97 بر روی هزینه عمل واریکوسل کلیک کنید. 

آیا عمل واریکوسل نیاز به بستری شبانه دارد؟

خیر، اغلب با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی ضعیف انجام و بیمار 4 ساعت بعد از عمل مرخص می شود.

ورزش و واریکوسل

ورزش و واریکوسل

ورزشهای سنگین و بدن سازی ممکن است با فشار روی رگهای بیضه که زمینه واریکوسل را دارند، آن را تشدید نمایند؛ ولی عموماً ورزش باعث ایجاد واریکوسل نمی شود.

 آیا بین مقدار مایع منی و واریکوسل ارتباطی وجود دارد؟

خیر، هیچ ارتباطی بین حجم مایع منی و واریکوسل نیست.

آیا واریکوسل باعث سقط زودرس می شود؟

خیر، هیچ ارتباطی وجود ندارد.

 چرا واریکوسل باعث نازائی فرد می شود؟

واریکوسل باعث می شود که نطفه های مرد اختلال پیدا کند که عبارتند از :

  • تعداد اسپرم ها کاهش پیدا می کند.
  • حرکتشان کم می شود.
  • شکل های اسپرم غیرطبیعی می شود و در نهایت باعث ناباروری مردان می گردد.

آیا ورم بیضه بعد از عمل دلیل عود بیماری است؟

خیر، ممکن است به علت بسته شدن رگها حین عمل در معاینه بعد از عمل رگها گشادترنیز بشوند که دلیل عود نیست و گشادی رگها بعد از عمل از بین نمی رود.

واریکوسل و طول آلت تناسلی مرد

واریکوسل هیچ اثری روی طول و اندازه آلت تناسلی مرد ندارد.

هرآنچه باید در رابطه با سلامت آلت تناسلی بدانید

آیا عمل واریکوسل 100 درصد باعث درمان می شود؟

خیر، عمل واریکوسل در مقایسه با درمان داروئی که فقط 5 درصد مؤثر است، 50-60 درصد باعث بهبودی اسپرم می شود که در مقایسه با درمان داروئی 10 برابر می باشد.

طول درمان عمل واریکوسل چقدر است؟

6 ماه بعد از عمل بهترین زمان بررسی نتیجه عمل می باشد که با آزمایش جدید اسپرم مشخص می شود.

برای پیشگیری از عود مجدد واریکوسل چه باید کرد؟

  • از سر پا ایستادن های غیر ضروری اجتناب کنید.
  • از زور زدن های غیر ضروری دوری کنید.
  • بیضه ها را حتی الامکان سرد نگاه دارید و از جکوزی و آب گرم اجتناب نمائید.
  • مصرف سیگار را قطع کنید.
  • از انجام ورزش و فعالیتهای شدید بدنی تا 2 ماه بعد از عمل اجتناب کنید.

سیگار کشیدن بعد از عمل واریکوسل

با وجود اینکه در هیچ یک از موارد مراقبت های بعد از عمل واریکوسل به سیگار کشیدن اشاره نشده است و برخی از پزشکان معتقدند که سیگار کشیدن بعد از عمل واریکوسل مشکلی ندارد، اما بعضی از تحقیقات نشان داده است که سیگار نقش منفی در روند بهبودی پس از عمل واریکوسل دارد. بنابراین، دانستن این امر می تواند بیماران تحت عمل واریکوسل را ترغیب به ترک سیگار کند. همچنین، تأثیرات منفی سیگار و واریکوسل روی ناباروری مردان امری ثابت شده می باشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (79 امتیاز)

مشاوره پزشکی


سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام دکتر تو رو خدا جواب سوالات منو به ایمیلم بفرستید.نمیدونم چرا جوابمو نمی دین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 9 سال پیش)
      سوالتان چیست
  • تصویر کاربر فرامرز جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشيد خواستم بدونم ازمايشم رو تحليل بفرماييد و راهنمايي كامل كنين
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 9 سال پیش)
      مجردی یا متاهل از نظر واریکوسل باید معاینه کنم نگران نباش قابل قبول است
    2. تصویر کاربر فرامرز جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 9 سال پیش)
      اقاي دكتر من حدودا 9 سال پيش به پزشك مراجعه كردم و سونوگرافي گرفتم گفتن خفيفه نياز به عمل نداره و خوبه حالا ازدواج كردم و در حدود يكسال جلوگيري نداريم ولي صاحب فرزند نشديم برج 10 سال گذشته ازمايش اسپرم دادم كه پايين براتون ميذارم فك كنم مشكلي نداشتم ولي ازمايشي برج 3 امسال كه براتون گذاشتم در پيوست بالا كه دچار مشكل شدم البته بعد ازمايش اولم متخصص زنان كه پزشك همسرم كه بعلت تنبلي تخم دان و داشتن كيست ريز مراجعه كرديم به ايشان. برام قرض ويتامين E مستر 100 و قرص مولتي ويتامين نفروويت برام تجويز كرد گفت شايد من مشكل دارم و من از برج 11 سال گذشته اين قرص هاي رو مصرف كردم نميدانم شايد مصرف قرص ها يا نميدانم البته 27 همين ماه نوبت سونوگرافي رنگي دارم كه نتيجه ان را برايتان ارسال ميكنم خواهش ميكنم بفرماييد درمان من دارويي يا گياهي يا عمل البته از عمل ميترسم با توجه به اينكه شانس بهبودي با از دست دادن قدرت باروري پنجاه پنجاه ميباشد و ميخام اگه عمل بشم حتما موفقيت اميز باشه اقاي دكتر.لطفا منو راهنمايي دقيق كنين چون من بندرعباس هستم و مراجعه متعدد به شما در تهران برايم مشكل ميباشد براي درمان قطعي خدمتتون بيام كه انشاله منو معالجه دقيق و موثر بفرماييد و اينجا هم اصلا تمايل و اطمينان به معالجه در بندر را ندارم چون تجربه هاي بدي در اينجا ديدم
      ازمايش اول برج 10 سال قبل
      test semen---------------------------
      volume 2.2
      color gray&white
      liquefaction 25
      viscosity normal
      ph 8.0
      total sperm count 51
      w.b.c 0.1
      r.b.c 0.1
      epithelial cells 0.1
      class a 38.5
      class b 28.2
      class c 13.7
      class d 19.6
      class(a+b) 66.7
      class(a+b+c) 80.4
      normal morphology 44
      -------------------------------------------------------------
      specimen data normal ranges
      volume.ml 2.2 > 1.5
      color gray&white milky
      viscosity normal normal
      liquefaction .min 25 20-40min
      ph 8.0 7.2-8.0
      motility -------------------------------------------
      count.m.ml 51 > 15 m/ml
      38.5 rapid progressive(class a)
      28.2 progressive(class b)
      32%< 66.7 total progressive(class a+b)
      13.7 non progressive(class c)
      40%< 80.4 live ratio(class a+b+c)
      60%> 19.6 non motile(class d)
      microscopy---------------------------------------------
      0.1 wbc
      0.1 rbc
      0.1 epithelial cells
      aggregation negative none
      agglutination negative none
      morphology----------------------------------------------
      20%< 44 normal morphology)
      56 pathology
      56 head pathology
      0 midpiece pathology
      0 tail pathology
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید وخدا قوت به شما عزیزترین ها میخواستم بدونم من بعد عمل واریکوسیل دکتر به من داروی تاموکسیفن 10 میلی وکارنیتین داده عوارض دارو رو خوندم خیلی نگرانم ایا چشم ضعیف میشه و10بدتر ریزش مو میگن هرکسی از این دارو استفاده کنه احتماله طاسی داره در کناره اینا هم ویتامین المانی زینک پلاس داده ایا احتمال اینا هست وایا بعد از قطع دارو اون موهای رفته بر میگرده واگه اصلا اینارو مصرف نکنم اشکالی نداره بینهایت از شما سپاسگزارم آقای دکتر عزیز خیلی دوستون دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 9 سال پیش)
      هر داروئی عرضه خاص دارد اگر اذیت میکنه قطع کن چون زیاد موثر نیست
    2. تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 9 سال پیش)
      بینهایت ممنونم خیلی دوستون دارم همیشه سلامت کناره خانواده محترم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    هزینه عمل واریکوسل بیضه سمت راست چقدر است باهزینه بیمارستان وچقدر باید بستری باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 9 سال پیش)
      اول باید معاینه کنم کمکتان میکنم
  • تصویر کاربر محمدعلی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 838 مشاهده پرسش
    با سلام
    من چهار سال پیش جراحی واریکوسل انجام دادم اما چندماهی است که در همان بیضه چپ احساس دردهای پراکنده ای دارم. آزمایش اسپرم انجام داده ام که الحمدلله همه مولفه های آن نرمال بوده اند فقط مقدار WBC فراتر از حد نرمال بوده (در حدود 2- 5 ) و لذا میخواهم بدانم که در این شرایط پیگیری لازم است یا موضوع را رها کنم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 9 سال پیش)
      نگران درد نباش درست میشود
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز
    همسرم واریکوسل از نوع گرید 3 داشت و حدود 1 هفته است که جراحی واریکوسل انجام داده ، می خواستم از حضورتون بپرسم ببیمم ایا مصرف سیگار و تریاک عوارض واریکوسل رو تشدید میکنه یا نه ?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 9 سال پیش)
      بله ضرر دارند
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلا م و خسته نباشید.
    همسرم سه ماه قبل عمل واریکوسل دو طرفه انجام داده و بعد از عمل قرص ال کارنتین مصرف میکند.در آزمایش اسپرمی که یک هفته قبل انجام داد نتیجه آزمایش اصلا تغییر نکرده.میخواستم بدونم نزدیکی بدون خارج شدن مایع منی در شب قبل از انجام آزمایش روی نتیجه تاثیر گذار بوده است ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 9 سال پیش)
      نه
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

زگیل در سر نشانه ی چیست؟ زگیل در سر نشانه ی ویروس پاپیلومای انسانی و زگیل سر…
فرق گوشت اضافه و زگیل در چیست؟ اولین تفاوت در شکل ظاهری می باشد، گوشت اضافه یک…
زگیل های تناسلی برجستگی هایی به رنگ پوست یا سفید رنگ هستند که در ناحیه تناسلی یا…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب