سوال هایی درباره عمل واریکوسل

عمل واریکوسل به دو روش لاپاراسکوپی و میکروسرجی انجام می شود. واریکوسل خفیف را می توان با دارو درمان کرد اما در مراحل بالاتر، نیاز به عمل واریکوسل است.

در ادامه دکتر حسین کرمی به تمامی سوالات درباره واریکوسل و عمل واریکوسل پاسخ می دهد:

ایا واریکوسل باعث اختلال در نعوظ می شود؟

خیر، واریکوسل در اختلالات نعوظ هیچ نقشی ندارد.

آیا عمل واریکوسل سخته؟

امروزه عمل واریکوسل به روش میکروسرجری به کمک یک برش یک سانتی متری و به کمک میکروسکوپ انجام می شود که میزان خطر و سختی عمل را بسیار کاهش داده است. هر چه دقت و تبحر متخصص ارولوژی بیشتر باشد، سختی عمل واریکوسل کمتر است.

آیا واریکوسل باعث زود انزالی میشود؟

خیر، دو موضوع کاملاً جداگانه هستند و هیچ ارتباطی با هم ندارند بنابراین تاثیر واریکوسل بر زود انزالی به اثبات نرسیده است.

عمل واریکوسل چگونه است؟

عمل لاپاراسکوپی و میکروسرجی دو روش برتر جراحی واریکوسل هستند که بسته به مهارت جراحی و انتخاب بیمار برای جراحی انتخاب و مورد استفاده قرار می گیرند.

در تجربیات من به علت دید بهتر و بزرگنمائی رگ در لاپاراسکوپی و از طرفی با توجه به اینکه رگهای واریس بیضه در بالای کانال و شکم تبدیل به یک رگ می شوند و آن رگ به راحتی با لاپاراسکوپی قطع می شود و از طرفی به خاطر عدم برش جراحی شکمی و زیبائی عمل و درد کمتر و بدون بستری بودن عمل، اینجانب لاپاراسکوپی را ارجح می دانم.

جنب شدن بعد از عمل واریکوسل

 شما یک روز بعد از عمل واریکوسل می توانید فعالیت جنسی داشته باشید و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. تنا ممکن است به خاطر عمل واریکوسل، هنوز مقداری درد و ورم وجود داشته باشد.

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

درمان واریکوسل با دارو شامل واریکوسل نوع خفیف می شود. برای درجات بالاتر جواب منفی است.

آیا واریکوسل علامت خاصی دارد؟

واریکوسل اغلب هیچ علامتی ندارد و گهگاهی باعث ایجاد درد در بیضه می شود و در موارد شدید باعث کوچکی بیضه نیز می گردد.

معاینه بیضه ها با دست

به علت در دسترس بودن بیضه ها، بهترین و قطعی ترین روش تشخیص واریکوسل معاینه با دست و توسط جراح کلیه و مجاری ادراری می باشد. سونوگرافی رنگی دومین وسیله تشخیص است.

هزینه عمل واریکوسل چقدر است؟

هزینه عمل واریکوسل بسته به نوع بیمه و بیمارستان دولتی و یا خصوصی متفاوت است. هزینه عمل واریکوسل با بیمه در بیمارستان خصوصی نزدیک به 300 هزار تومان است. برای دانستن قیمت انواع جراحی واریکوسل در سال 97 بر روی هزینه عمل واریکوسل کلیک کنید.

آیا عمل واریکوسل نیاز به بستری شبانه دارد؟

خیر، اغلب با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی ضعیف انجام و بیمار 4 ساعت بعد از عمل مرخص می شود.

ورزش و واریکوسل

ورزش و واریکوسل

ورزشهای سنگین و بدن سازی ممکن است با فشار روی رگهای بیضه که زمینه واریکوسل را دارند، آن را تشدید نمایند؛ ولی عموماً ورزش باعث ایجاد واریکوسل نمی شود.

 آیا بین مقدار مایع منی و واریکوسل ارتباطی وجود دارد؟

خیر، هیچ ارتباطی بین حجم مایع منی و واریکوسل نیست.

آیا واریکوسل باعث سقط زودرس می شود؟

خیر، هیچ ارتباطی وجود ندارد.

 چرا واریکوسل باعث نازائی فرد می شود؟

واریکوسل باعث می شود که نطفه های مرد اختلال پیدا کند که عبارتند از :

1- تعداد اسپرم ها کاهش پیدا می کند.

2- حرکتشان کم می شود.

3- شکل های اسپرم غیرطبیعی می شود و در نهایت باعث ناباروری مردان می گردد.

آیاورم بیضه بعد از عمل دلیل عود بیماری است؟

خیر، ممکن است به علت بسته شدن رگها حین عمل در معاینه بعد از عمل رگها گشادترنیز بشوند که دلیل عود نیست و گشادی رگها بعد از عمل از بین نمی رود.

واریکوسل و طول آلت تناسلی مرد

واریکوسل هیچ اثری روی طول و اندازه آلت تناسلی مرد ندارد.

 آیا عمل واریکوسل 100 درصد باعث درمان می شود؟

خیر، عمل واریکوسل در مقایسه با درمان داروئی که فقط 5 درصد مؤثر است، 50-60 درصد باعث بهبودی اسپرم می شود که در مقایسه با درمان داروئی 10 برابر می باشد.

طول درمان عمل واریکوسل چقدر است؟

6 ماه بعد از عمل بهترین زمان بررسی نتیجه عمل می باشد که با آزمایش جدید اسپرم مشخص می شود.

برای پیشگیری از عود مجدد واریکوسل چه باید کرد؟

1-   از سرپا ایستادن های غیرضروری اجتناب کنید.

2-   از زورزدن های غیرضروری دوری کنید.

3-  بیضه ها را حتی الامکان سرد نگاه دارید و از جکوزی و آب گرم اجتناب نمائید.

4-  مصرف سیگار را قطع کنید.

5-  از انجام ورزش و فعالیتهای شدید بدنی تا 2 ماه بعد از عمل اجتناب کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من 38 سال سن دارم
    آقای دکتر من 25 مهر 98 یک آزمایش اسپرم دادم و تعداد اسپرم ها کم بود و نتیجه را برای شما ارسال کردم .شما در سوال قبلی فرمودید سونوگرافی انجام بدم من هم یک سونوگرافی از بیضه و هم یکی از شکم و لگن انجام دادم که نتیجه را برای شما ارسال می کنم.
    -- در جواب سونوگرافی نوشته بیضه راست اکوی پارانشیم افزایش یافته و هتروژن می باشد و بیضه راست از چپ کوچک تر می باشد.من از هر زمان که یادم هست بیضه راستم کوچکتر بوده و تا به امروز هیچگونه درد و یا مشکلی در بیضه ها نداشتم .
    آقای دکتر کم بودن اسپرم به همین دلیل می باشد؟
    آقای دکتر دارویی و یا راهی جهت درمان و افزایش تعداد اسپرم وجود دارد؟
    آقای دکتر من خیلی نگران بچه دار شدن هستم می توانم بچه دار بشم؟ با این حجم اسپرم می شه بچه دار شد؟
    آقای دکتر اکوی پارانشیم افزایش یافته و هتروژن بیضه از جهت سلامتی خطرناک می باشد و نیاز به عمل جراحی دارد؟
    آقای دکتر ببخشید که اینقدر سوال می کنم لطفا و خواهشا اگر برای شما مقدور می باشد جواب سوال های را بفرمایید.
    آقای دکتر اگر نیاز به مراجعه حضوری می باشد لطفا یک راهی معرفی بفرمایید چون به سختی و می شه وقت ویزیت گرفت و البته وقت ها هم برای 2 تا 3 ماه دیگه می باشد.جناب دکتر من قصد بچه دار شدن دارم.
    با سپاس و تشکر



    ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر جان، طی سال گذشته دو بار سونوگرافی بیضه دادم که بار اول گرید یک و بار دوم گرید دو را اعلام کردند و نتایج آوردم خدمتتون قرص پروکساژل(ناپروکسن200) وتیاماکس تجویز نمودید اما دیروز مجددا سونو دادم و گفتند خفیف هست و مشاهده نگردیده است سونو به پیوست ارسال میگردد خواهشمند است راهنمایی نمایید . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      از نظر من اریکوسل ندارید ونیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر سپیده دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام ببخشید ما اقدام به بچه داری کردیم که متاسفانه متوجه شدیم شوهرم واریکوسل شدید سمت چپ داره عمل کرد و اسپرم هاش حرکت نداشتن الانم یه کم بهتر شده ولی بازم ضعیفن مثل ادم سالم نیستن میخواستم بدونم باید چکار کنیم..میشه بهمون وقت بدید زودتر مراجعه کنیم تا ماه اذر وقت نداشتین..ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      02122642744 09351142080 بفرمایید وقت عمل واریکوس خارج تز نوبت اگر نتیجه نگرفتید اطلاع بدهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      واریکوسل
    3. تصویر کاربر سپیده جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      سلام اقای دکتر من میخواستم مراجعه کنم هر چه زودتر مطبتون ساکن کرمانم اما وقت تا چند ماه دیگه گیرم نمیاد اگه میشه خارج نوبت بهم وقت بدین ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      02122642744 بفرمایید برای جراحی خارج از نوبت واریک
      واریکوسل
    5. تصویر کاربر سپیده شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      سلام اقای دکتر شرمنده ما کرمان زندگی میکنیم قبلا عمل کرده یعنی نیازه دوباره عمل کند؟؟کرمان عمل انجام نمیدین؟این شماره ک گذاشتین کد تهران هست..لطفا اگه میشه مطب کرمان بهم وقت بدون نوبت بدین حضوری بهتون مراجعه کنم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
    7. تصویر کاربر سپیده یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      شرمنده اقای دکتر ما ساکن کرمان هستیم نیاز نیست پیش خودتون بیایم؟؟؟ برای IUI دکتر خوب بهمون معرفی میکنید؟؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      متخصص زنان شهرتان
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام . بنده آقایی 38 ساله از اصفهان . و خانمم 36 ساله . دو ساله ازدواج کردم و حدودا 15 ماهه برای بچه دارشدن اقدام کردیم . ولی متاسفانه هنوز موفق نشدیم . هم خانمم و هم خودم زیر نظر پزشکان حاذق مربوطه هستیم . از نظر پزشکان خانمم اوکیه . خودم هم بیش از یک ساله دارم انواع داروها رو توی هر دوره معین خودش میخورم ( ویتامین E . C. D . ماکسی کیر . قرص زینک پلاس . دابل بول . ماسل هرب . مینرال نچرال . کتوتیفن . اسید فولیک و الان تقریبا 45 روز هم هست روزی 2 عدد فرتیل اید و شبی 1 عدد زادیتین میخورم ) به نظر آزمایشات اولیه اسپرموگرافیم از همه نظر بهتر بودن ، الان مدتهاست هرچقدر پیش میریم با اینکه داروهام داره قویتر میشه اما ظاهرا نتایج آزمایشاتم داره تحلیل میره . بعد ز گذشت این همه ماه و خوردن این همه دارو به نظر نباید مشکلی توی کار باشه . با این روند تحلیل نتایج آزمایش اسپرم آیا نمیتونم اسپرمما فریز کنم ؟؟ خانمم هم داروهای تجویزی خودش را مصرف کرده و 2 بار هم IUI کرده ولی متاسفانه موفقیت آمیز نبوده . با توجه به اینکه سن هر دومون داره میره بالا و خانمم هم از چشم انتظاری شدیدا خسته شده و از لحاظ روحی اذیت میشه ، میخواستم ببینم ما باید چیکار کنیم که هر چه سریعتر به سلامت موفقیت حاصل بشه ؟؟
    ممنون .
    1. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۵ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
      سلام .
      دکتر چرا جواب منا ندادی ؟؟؟
      من روز سه شنبه سوال کردم و هزینشم پرداخت کردم . اما جوابی نگرفتم هنوز
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر آرزو دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 در جوان 18 ساله چگونه درمان میشود و تا چه حد خطرناک است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      تنها با جراحی
  • تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۱۲ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام ، من چند سال است که توجه شدم که واریکوسل گرید ۳ دارم و خداروشکر تا الان جواب آزمایشات هم خوب بوده وعمل نکرده ام خواستم بدونم که انجام ورزش بدن سازی و استقامتی می‌تونه با توجه به واریکوسل من ضرر داشته باشه یا نه؟ و اینکه خودارضایی یا ترک اون در بهبود عوارض واریکوسل تاثیری داره یا نه؟
    1. تصویر کاربر پدرام جمعه ۱ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      آقای دکتر سوال بالا رو جواب بدید منتظرم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      ارتباطی با ورزش وخود ارضایی ندارد
    3. تصویر کاربر پدرام یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      آقای دکتر قرص رینفولتیل که برای درمان ریزش مو هستش باعث افزایش یا کاهش میل جنسی نمیشه؟
    4. تصویر کاربر پدرام یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      ببخشید آقای دکتر یادم رفت بپرسم که قرص رینفولتیل ممکنه باعث ناباروری هم بشه یا نه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      کاهش میل جنسی میشود
    6. تصویر کاربر پدرام دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      ببخشید آقای دکتر عوارض قرص رینفولتیل دائمی هستش یا موقته؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من 4 سال قبل عمل واریکوسل کردم و الان با وجود گذشت یکسال از ازدواج بچه دار نشدم
    خودم آزمایش اسپرم انجام دادم ک پیوست شده
    من شیراز ساکنم و خواستم ببینم
    1- برای شروع درمان سراغ کلینیک های ناباروری برم یا دکتر اورولوژی؟
    2-بهترین روش برای من چی هست؟
    چقدر شانس موفقیت داریم؟
    3-پروسه درمان تا نتیجه گیری حدودا چقدر هزینه داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش)
  • تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و درود
    حدود ۱۰ ماهی میشه که جهت بچه دار شدن اقدام میکنیم اما نتیجه نداده.سونو دادم که هیدروسل و واریکوسل خفیف دارم و ازمایش اسپرم هم که دادم دکتر گفت فقط یه مقدتر خیلی کم تحرکش کمه.
    ایا باید واسه نتیجه گرفتن عمل واریکوسل و هیدروسل رو انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش)
      ازمایش اسپرم چطور است بفرستید
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۷ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.دکتر 2ماه که از ناحیه زیر بیضه دچار درد خیلی کم.که بعضی اوقات از بین میره برام بوجود اومده. که بد سونوگرافی رفتن مشخص شد که واریکوسل خیلی خفیف دارم.خواستم بدونم که دارویی یا مکملی وجود داره که خوب کنه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش)
      واریکوسل خفیف دارد نیاز بهعمل نیست
  • تصویر کاربر سید جمعه ۷ تیر ۹۸( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و احترام
    ۲۵ سالمه متاهلم
    ۳روز پیش جراحی واریکوسل چپ گرید ۳ داشتم
    امروز هیجانات جنسی داشتم با نعوظ زیاد ولی ارضا و تخلیه منی نشدم درد در بیضه چپ دارم
    و احساس میکنم رگ های داخل بیضه مثل قبل کمی باد کرده
    مشکلی نیست؟
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ تیر ۹۸( 4 ماه پیش)
      اصلا نگران نباشید مهم
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر