اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر منوچ چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 928 مشاهده پرسش
    باتشکر ازجواب سما کلینیک تخصصی در تبریز برای بررسی نشت وریدی معرفی کنید دربیمارستان نیکان چه وقتهایی هستب
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر دابلر باباورین تست رادیو لوزیستها انجام میدهند
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 900 مشاهده پرسش
    فدای تو دکتر جون
    خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم
    همیشه دعات میکنم
    نمیدونی چه فشار و باری رو از رو دوشم برداشتی
    الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

    ممنونم که جواب سوالمو انقد زود دادید
    فقط اینکه آقای دکتر من گاهی وقتا تو بیضم احساس درد مبهم و سنگینی مبهمی میکنم و گاهی پای چپ و بالای شکمم هم درد دارم
    البته دائم نیست
    و اینکه من وریدهای توی بیضم رو با دست میتونم کاملا لمس کنم
    یعنی وقتی بیضم گرم میشه یا هوا گرمه (آخه خوزستانم) یا فعالیت زیاد دارم وریدهای بیضم بزرگ میشن که تقریبا کاملا مشخصه و بیضم آویزون میشه
    اما وقتی خنکشون نگه میدارم (من روزی چند بار با آب سرد میشورمشون و موقع استراحت ماساژشون میدم) و استراحت میکنم بیضه ظاهرش کاملا عادی میشه و از حالت شلی و افتادگی خارج میشه و وریدها هم خیلی کوچیکتر میشن
    میگن واریکوسل من درجه 2 هستش
    حتی سمت راستم هم یکم واریکوسل داره
    اما خداروشکر جواب آز اسپرمم نرماله (همونطور که شما گفتید همه چی نرماله و بچه دار میشم ایشاله)
    دکترمم میگه آزمایشت خوبه
    من اصلا دوس ندارم عمل کنم و با دردهای گهگاهیم هم هیچ مشکلی ندارم
    حالا با توجه به همه اینا نیازی به عمل دارم یا نه؟
    اگه عمل نکنم ممکنه عقیم بشم؟

    جواب آزمایشو دوباره میذارم:


    liquefaction : entire .30 min at 37.0 c
    color and smell : gray:opaque
    visvidity : less than normal
    agglutination : 0
    aggregation : none
    semen volume(ml) : 5.50
    semen ph : 8.00
    sperm count (mill/ml) : 53.03
    motile sperms (%) : 61.36
    progressive sperms (%) : 56.82
    rapid progressive : 30.40
    slow progressive : 26.42
    none progressive : 4.55
    immotile : 38.64
    round cell (mill/ml) : 0.36
    wbc (/hpf) : 0-1
    normal morphology (%) : 30.00

    بسیار بسیار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا نگران نباش
    2. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دوست دارم یه دنیا
      خدا خیرت بده
      ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    دکتر جان خدا خیرت بده ذهنمو آزاد کردی ممنونم از همکاریت .فقط تنها سوالی که برام مونده اینه که کجی آلت تناسلی مادرزادی دیگه بیشتر نخواهد شد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه اگر زیاد شد اطلاع دهید
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    با سلام.رنگ پوست بیضه من قرمز شده و قبلا یک زگیل کوچیک زده بوده که سوزانده شد.پیش متخصص پوست رفتم گفت قرمزی پوست چیز خاصی نیست>
    به نظر شما خطرناکه؟؟؟؟من تلقین هم زیاد میکمنم از وقتی در مورد سرطان بیضه مطالبی رو خوندم همش میترسم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیخودی نگرانی
  • تصویر کاربر اعظم یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    مدتی است که مادرم بخاطر وجود درد در ناحیه شکم (مثانه) به پزشک متخصص کلیه مراجعه کرده البته تکرر ادرار ندارند ولی بعد از اینکه پزشک مطمئن شد عفونت ندارند قرص tolterodine tedapharm را تجویز کردند که باعث بهبود دل دردشان شد. سوال من این است که چه عاملی باعث ایجاد این بیماری در مادرم شده است؟ خود ایشان فکر میکنند مصرف قرصهایی که برای فشار خون بالایشان میخورند باعث ایجاد آن بوده
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تحریک مثانه علت ودرمان تولترودین عالی است
  • تصویر کاربر مسیح یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 648 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    مادر بنده ۶۰ سال سن دارن و کیستی بر روی کلیه چپ دارند که در سناگرافیه قبلی ۸ سانت بوده و الان در سوناگرافیه جدید ۴ سانت پس از ۷ ماه کوچک شده م خواستم بدونم ایا ممکنه؟! و ممکن چه اتفاقی افتاده باشه،
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیستها غیر سرطانی و نیاز به درمان ندارند
    2. تصویر کاربر مسیح یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون از شما دکتر عزیز،یعنی کوچک شدن کیست اصلا ممنکنه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر راد یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    با سلام
    بیماری 80 ساله که عمل TUR پروستات را انجام داده و حجم فعلی پروستاتش 9 سی سی است دچار انسداد خلفی مجرای ادراری شده است.
    به مدت 2 سال تا کنون توسط متخصص اورولوژی هر 30 روز سوند بنیکه در سایزهای مختلف زده می شود که سایز آخر این سوند نیز زده می شود که گاهی اوقات انسداد مختصری وجود دارد که با همان سوند بنیکه سایز بزرگ برطرف می شود.
    سوال: آیا امکان دارد هر 10 روز توسط پرستار از دو سوند نلاتون 18 و سپس 24 استفاده شود؟ آیا سوند 24 هر 10 روز بطور منظم زده شود به مجرا آسیب می رسد؟
    با تشکر
    راد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید اول سیستوسکوپی شوند و در صورت تنگی باید گشاد شود
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام
    ضمن تشکر از حوصله شما
    من 42 سال سن دارم. وزن پروستات من حدود 40 گرم است و هیچ مشکلی مانند دفع ادرار، سوزش و .. هم ندارم و علایم دفع ادرار نیز کاملا طبیعی است. فقط این اعداد در سونو گرافی مشخص شده است. دکتر معالج می گوید با توجه به سن شما پروستات دارای سایز بالایی است و باید بالیزر سایز اضافه را بخار کنم . ولی بنده مقداری به این موضوع در کل مشکوکم. دو سونوگرافی متفاوت در 3 ماه اخیر را نیز پیوست کردم.
    کمک و راهنمایی بفرمایید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا و ابدا نیاز به درمان ندارید هنوز جوانید مشکل پیدا میکنید
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    آقاي دكتر عرض كرده بودم آلت تناسليم خيلي كوچيكه آيا ميشه با عمل كاري كرد فرموديد در حالت نعوظ چقدره ؟در حالت نعوظ به زور ١٠ و در حالت خوابيده از آلت نوذاد كوچيك تر آيا ميشه كاري كرد آقاي دكتر لطفا راهنماييم كنيد در ضمن ٢٨ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اهی برای درمان بزرگی الت وجود ندارد
    2. تصویر کاربر آرش شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پس آقاي دكتر برداشتن رباط فايده اي نداره?
    3. تصویر کاربر آرش شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر با لارجرباكس تاثير نداره؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 973 مشاهده پرسش
    با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضرت عالی، به استحضار میرساند :
    اینجانب در اواخر مردادماه سال 92 دچار درد شدید در سمت چپ شدم بعد از رفتن به نزد دکتر و انجام سونو گرافی و رادیو لوژی و سی تی اسکن معلوم شد سنگ در حالب چپ دارم .(حدود 5mm).دکترها دارو دادند تا دفع شود چون گفتند نزدیک مثانه قرار دارد. و دکتر دیگری گفتند بیا سنگ شکن کن . به هر حال در تاریخ 27/12 /92 در بیمارستا ابن سینا تهران دکتر از طریق مجاری سنگ را خورد کرد و استند گذاشت تا یک ماه وبعداز ان نزد دکتر می رفتم .تا اینکه امسال سونو گرافی و اسکن گرفتم نشان داد دوباره شنگ دارد و اما دکتر سه تا قرص داد تا یک ماه بعد پیشش بروم که ازآن دو بیست روز میگذرد .می خواستم سئوال کنم با این وضعیت میتوان روزه کرفت یا خیر و. سالگذشته نیز به دستور دکتر وبه تشخیص خودم نگرفتم . امسال هم تاکنون نگرفتم زیرا شدیدا نیاز به آب دارم و ضمنا قرص متفورمین مصرف میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید عکس ivpبگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 723 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب