اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جلال دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من یه مدته روی رانم و فاصله بین الت و نافم در کل سه تا برجستگی گوشتی بوجود اومده میخواستم بدونم ایا زگیل هستش یا نه؟
    تصاویر رو میفرستم
    پیشاپیش ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      این زگیل است ودرمانش کرایو است
  • تصویر کاربر dehghani دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    پدر من سرطان پروستات داشته پروستاتو کلا برداشته بعد پرتو درمانی هم انجام داده الان بعداز سه سال بی اختیاری ادرار داره میشه بگید چیکار کنیم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      این درمان مدارد
  • تصویر کاربر Arambehzad پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر .
    دکتر من الان حدود شش سال هست که ازدواج کردم و بچه دار نشدم البته صد در صد مطمئنم که مشکل از بنده هست به همین خاطر این موضوع رو هم از خانمم پنهان کردم . تا اینکه از طرف خانواده بابت فرزند بهم فشار اومد . رفتم یه آزمایش اسپرم دادم و نتیجه آزواسپرم بود . البته اگه بخواین می توانم جواب آزمایش رو عکس بگیرم و بفرستم .
    ناگفته نماند دکتر من در سن هفده سالگی هنوز بالغ نشده بودم تا اینکه به پزشک متخصص غدد نزد آقای دکتر حسن نبوی مراجعه کردم . ایشون فرمودن که مشکل بلوغ بنده حل میشه اما احتمال داره که هیچ وقت بچه دار نشه و از اون موقع تا به الان من از آمپول های تستسرون و که گاهی ویتامین d3 تزریق می کنم . وگفتن که سایز بیضه های من بسیار کوچک هست . متاسفانه بنده به‌خاطر ترس از دست دادن همسر حتی به ایشون نگفتم که من همچین مشکلی دارم . و موضوع رو از ایشون مخفی کردم . و امتحان هم کردم که اگه تا مدتی مشخص تستسرون رو تزریق نکنم حتی میل جنسی هم ندارم .
    و این چند ساله بابت نابسامانی اوضاع مالی هیچ اقدامی نکردم .
    آقای دکتر از شما تقاضامندم که راهنمای بکنید . آیا امید در بهبودی بنده و باروری من هست، یا اینکه پیگیری مسله تلف کردن وقت و هزینه هست .
    ممنون میشم که پاسخ بنده رو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش اسپرم صفر است باید ای وی اف کنید
    2. تصویر کاربر Arambehzad دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      Avf یعنی چه دکتر
    3. تصویر کاربر Arambehzad دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      خوب این لقاح حتما با اسپرم نفر دیگه ای صورت میگیره درسته
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      يعني تزريق ازمايشگاهي
    5. تصویر کاربر Arambehzad دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر شرمنده . میشه دقیق تر و واضح تر بفرمایید .
      ایا اسپرم تزریقی برای بنده هست یا کس دیگه ای
      کلا امید در بهبود وضعیت بنده برای بچه دار شده هست . یا اینکه بارداری همسرم توسط اسپرم کس دیگه ای صورت میگیره
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نه با اسپرم خودتان
    7. تصویر کاربر Arambehzad پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنونم دکتر فقط ایا با این جواب آزمایش ایا من میتونم بچه دار بشم و اینکه هزینه این ای وی اف چند هست و باید از چه طریقی اقدام کنم
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      امید ورا باش
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر یاسر دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    دو سوال طرح میکنم
    یک انگشتم زگیل داره و با همون انگشت وارد واژن خانم کردم آیا میتونه ب خاطر این کار آلت خانم من زگیل در بیاره و اگه در بیاره از نوع زگیل تناسلی محسوب میشه؟
    دوم اگه انگشت من ک دارای زگیل هست ب دیگر نقاط بدنم بخوره مثل پوست آلت میتونه زگیل ایجاد کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      بهتر است این کار تکرار نشود وزگیل ا درمان کنید
  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    خسته نباشید اقای دکتر من بعضی از شبا دچار شب ادراری میشم و این برام نگران کنندست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      بهتر تست نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر Rf پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 769 مشاهده پرسش
    سلام پزشک معتمد ناجا منع استخدامم کرده به علت سنگ کلیه و اینم سونوگرافی آخرکلیه ها ابعاد نرمال داشته ودارای اکوی پارانشیمال متناسب با سن وضخامت کورتکس نرمال مشهود میباشد. تصویر یک کانون اکوژن سنگ به دیامتر 6میلی متر در کالیس میانی راست و به دیامتر 6.5میلی متر در کالیس فوقانی راست مشاهده شد و تعدادی لیتیاز در سمت چپ به دیامترهای بزرگ ترین 5.5میلی مترفوقانی چپ 6میلی متر تحتانی چپ مشاهده شد. هیدرونفروز در دو طرف مشاهده نشد
    مثانه با ضخامت جداری نرمال و فاقد ضایعه فضاگیر اینترالومینال روئيت شد) لطفا بگید چه کار کنم با وجود اینکه که کلیه هام سنگ سازه و سنگ در کالیس چپ تحتانی قرار گرفته است و پزشک های دیگه بیرون گفتن از لحاظ سلامتی و کارایی مشکلی ایجاد نمیکنه ولی چون اون سنگه که گفتم دیر دفع میشه استخدامم از دستم میره چون کلیه هام سنگ سازه درسته؟؟؟ اگه میتونید دقیق راهنمایی کنید بدجور گیر کردم آینده ام خراب شد چقدر زحمت کشیدم تو یه لحظه دود شدچقدر این دکترا ی ناجا بی‌رحم هستن پیشاپیش ممنون.
    1. تصویر کاربر Rf یکشنبه ۱۴ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام جواب چی شد یک هفته هم که گذشت
    2. تصویر کاربر Rf یکشنبه ۱۴ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام جواب چی شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      درمان این سنگ مصرف مایعات زیاد ونمک کم است وشانس دفع خود بخودی ان بالا است
    4. تصویر کاربر Rf دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر استخدامی چی؟؟ میتونن اینطوری استخدامم نکن
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ان دست من ميست
    6. تصویر کاربر Rf دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      باشه ممنون آقای دکتر خدا خیرت بده یاعلی.
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      تشکر
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خواهشا یه راهنمایی کامل بکنید خیلی خیلی واجبه.
    من ۲۰سالمه یه هفته یه درد نامفهوم داخل کشاله ران سمت چپم و بیضه حس کردم که بعد خوب شد . الان که دست میزنم بالای بیضه احساس خیلی کمی میکنم انگار رگ های وریدی یکم متورم هستن و خودم احتمال میدم واریکوسل خفیف باشه. از طرفی برای دانشکده افسری نیرو انتظامی شرکت کردم و بعد از عید سال ۹۹ باید برم کاراش انجام بدم . که یکی از مراحلش گزینش پزشکی هست که اورولوژ هم معاینه میکنه بیضه هارو.
    پیش دکتر هم نرفتم تا الان .
    یکی دیگه از اشناهامونم عمل واریکوسل کرده بود رفت نیرو انتظامی و قبول شد ، حالا دیگه جای عملش رو ندیدن یا چی نمیدونم.
    ۱.آیا شما اطلاع ندارین تا چه حد باشه واریکوسل رد میکنن؟
    ۲.میخواستم ببینم بعد از عمل کاملا بهبود پیدا میکنه و هیچگونه علائمی دیگه مشاهده نمیشه و ورم رگ ها کامل میخوابه؟
    ۳.جای عمل به چه صورت هست؟ خیلی مشخص هست؟ بعد چند ماه به چه صورت در میاد؟
    ممنون میشم جواب این سوالارو بدین چون واقعا سردر گم شدم که اگه عملش کنم جاش بمونه ردم کنن اونجا. یا بی عمل برم برا واریکوسل ردم کنن.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      بیایید معاینه کنم که خیالت راحت شود
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر من اصفهان هستم.
      حالا با عمل بهبودی کامل هست؟
      جای عملش به چه صورت میشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      بله خوب میشود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شیرکو دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب خدمت دکر وگرمی گرامی
    مریض اقا ۶۵ ساله
    باسابقه نفرکتومی رادیکال وعود تومور در محل جراحی وزیر دیافراگم طحال وفضای اورتبرال چپ
    ایا انکان جراحی مجدد وجوددارد؟
    نظر متخصص بیهوشی ماندن طولانی در ای سی یو
    ودکتزقلب نظرش ریسک عمل بالاست چون سابقه ام ای واستنت قلبی دارد
    کراتنین حداقل ۲
    ای اس ار ۴۸
    پتاسیم نرمال
    سدیم نرمال
    plt110
    الان در حال حاضر قرص سونیتینب مصرف می کنند که عوارض بالا وجدی دارد
    لطفا اگر امکان داردراهنمایی بفرمایید سپاس گذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      درمان بعدی در صورت اجازه دکتر قلب عمل وبرداشتن انها است
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام.من 26سالمه.متاهل.از سال 93 ازدواج کردم ولی بچه دار نشدم.977عمل واریکوسل دوطرفه کردم.ولی باز بچه دار نشدم.98628سونوگرافی بیضتین رفتم.معلوم شد واریکوسل چپ درجه 4و واریکوسل راست درجه 2 دارم.98630عمل کردم.الانم تو استراحت پزشکیم.میخواستم بدونم با این وضعیت بچه دار میشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      بهتر است ای یو ای کنید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    بعد از یک تخلیه ادرار با وضعیت نامناسب لباسم که با سوزش همراه شد ادرار را قطع کردم و دوباره ادامه دادم. صبح روز بعد که برای ادرار رفتم انتهای ادرارم سوزش داشت و چند قطره خون آمد. تا شب بقیه ادرارهام مشکلی نداشت. اما صبح روز بعد دوباره انتهای اولین ادرارم چند قطره خون بود. به دکتر مراجعه کردم. اورژانسی آزمایش و سونوگرافی دادم. همه چی نرماله و هیچ مشکلی از لحاظ سرطان و پروستات... وجود ندارد. دکتر فنازومکس و سیپروفلوکسسین تزویج کرده و میخورم. الان کمی حساسیت به لمس در سر آلت دارم و سوزش هم کم شده و با تغییر رنگ ادرارم متوجه خون نشدم و خودم هم نگاه کردم آخرین قطره ها هم خون نبود.
    سوالم اینه که همین درمان و ادامه بدم ؟؟؟ چون دکتر گفتند داروهاتو تموم کم اگه مشکل هنوز باشه باید سی تی بدی. نظر شما چیه آقای دکتر.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر خون تکرار شد باید بررسی شود وگرنه نمیخواهد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 728 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

مثانه اندامی است که در لگن قرار دارد و وظیفه‌ ی ذخیره و دفع ادرار را بر…
عفونت ادراری را درمان کرده‌اید، آنتی‌بیوتیک خورده‌اید، علائم بهتر شده‌اند؛ اما چند هفته یا چند ماه بعد،…
احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب