اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امامی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    7سال پیش ازمایش دادم خون در ادرارم بود دکترارولوژ سیتوسکوپی کردن وجواب منفی بودوگفتن خون درادرارتومشکلی ندارد ازاین به بعدهرموقع آزمایش دادی وخون بود هردکتری رفتی بگو ارثی است وپیگیری نکن ولی من همش پهلوهام دردمی کنه وهرسال هم سونوگرافی کلیه می دم کلیم سالم ولی خون هست درادرارم شش ماه پیش سونو دادم گفتن سنگ وشن هست آیااین خون درادرار من ازهمون سنگ است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      تنها درمان ان مصرق مايعات زياد است نگران نباشيد
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام خدمت آقاي دکتر
    من حدودا يک ماه و نيم هست که دانه هايي تقريبا چرکي به رنگ سفيد و قرمز در ناحيه هاي تناسلي مي بينم. و در زیر آلت و تنه ی آلت هم جوش های سر سفیدی میبینم.
    اقاي دکتر من آزمايش hpv هم دادم و منفي بود. اما در زماني که آزمايش hpv دادم، آنتي بيوتيک سفيکسيم مصرف مي کردم. آيا با توجه به منفي بودن اون آزمايش دو نوع hpv ( البته با وجود مصرف انتي بيوتيک) و عکس هايي که خدمتتون ارسال کردم، من چه بيماري اي گرفتم؟ ممکنه زخيل يا تبخال تناسلي باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      اينها را باسركه سيب بشور اگر نرفت اگر نرفت بياييد كرايو كنم
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام 25 ساله هستم 1 بار 12 سالگی جراحی واریکسل انجام دادم یک بار هم 1 سال نیم پیش به روش میکرسکپی بسیار نگران هستم پارسال هم برای سلامت رگ ها شما پنتوکسی فیلین توصیه کردید در حال حاظر هم خود سرانه ویتامین e مصرف میکنم 2 سوال داشتم الان رگهای برجسته ای روی بیضه وجود دارد خواستم بپرسم واریکسل است ؟؟؟؟ خیلی نگران شدم و این که میتونم پتوکسی فیلین مصرف کنم ؟ این رگ ها تیره هستند من چیکار میتونم کنم برای درمان ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حداد پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام
    سونوگرافی کلیه هام را برایتان ارسال نموده احساس درد در پشت سمت راست دارم همچنین دفعات دفع ادراری زیاد است و گاهی احساس سوزش دارم دکتر
    عمومی پیشنهاد کرده به متخصص مراجعه نمایم لطفا راهنمایی نمایید
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      از كليه سونوكرافي كنيد بفرستيد
    2. تصویر کاربر حداد سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام
      آقای دکتر در ربات تلگرام ارسال کردم
      حجم این بخش خیلی کم است امکان ارسال نیست ایمیلی موجود هست که ارسال نمایم
      ممنون
    3. تصویر کاربر حداد سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ببخشید جناب دکتر
      سونوگرافی را در دایرکت اینستاگرام شما ارسال کردم
      حجم بالایی امکان ارسال اینجای نبود
      ممنونم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      همینجا گزارشش را بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مینا پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من سه روزه درد پهلو دارم و تغییر رنگ ادرار به تیره شدن،امروز سمت راست مثانم هم درد میکرد رفتم دکتر آزمایش خون برای کرونا نوشتن و کشت ادرار که قراره فردا انجام بدم ولی الان همچنان درد پهلو دارم به خصوص سمت راست و تیر می کشه به سمت بالا که حالت تهوع گرفتم،تا زمان پاسخ دهی به جواب آزمایش برای کاهش درد چیکار کنم؟خطرناک نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونو کلیه بکنید
  • تصویر کاربر ایران پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر عزیز
    بنده در قسمت کلاهک خود به اندازه یه نخود تیرگی مایل به سیاهی مشاهده میکنم.و هیچ گونه سوزش ویا درد و یا برجستگی هم در اون نقطه ندارم.
    یک تیکه از قسمت روی کلاهک هم به نظرم رنگ آلتم تیره تر از قسمت های دیگر است. البته این قسمت رو وقتی با روغن چرب میکنم، تیرگی برطرف میشه.ولی در خصوص قسمت اول سوالم، تیرگی حتی با چرب کردن هم از بین نمیره.
    آیا مشکل خاصی دارم؟ من در ایام عقد هستم، آیا مشکلم جدی است و باید عقد و ازدواجم رو به تاخیر بیاندازم؟
    ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر الی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکتر من هفته گذشته با درد پهلو به دکتر مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی متوجه شدم یک سنگ سه میلی قسمت تحتانی کلیه سمت چپ وجود دارد مایعات و سنگ کل مصرف کردم اما نمیتونم تشخیص بدم سنگ دفع شده یا نه چون درد زیادی ندارم ولی صبح ها ادرارم طول میکشه تا تخلیه بشه میخواستم بپرسم تا کی باید درمان خانگی انجام بدم و ایا لازم نیست مجدد به پزشک مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با مصرف ۲ساعت یک لیوان اب دفع میشود
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۳۷ سال دارم
    مدتی است در بیضه راست احساس سنگینی دارم (درد ندارم) و احساس میکنم به سمت بالا کشیده میشود (تورم ندارد)
    وقتی در محل کارم زیاد روی صندلی مینشینم این حس بیشتر میشود.
    درخواست راهنمایی دارم

    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونوگرافی پیوست شد
    3. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با سلام
      سونوگرافی پیوست شد

      سپاسگزارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ديدم نياز به عمل ودارو نيست
    5. تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      یک دنیا تشکر
      آیا نباید چیزی را رعایت کنم که بیشتر نشود
      چون یک حس سنگینی همیشه وجود دارد

      باز هم ممنونم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      نیاز بع اقدامی نیست
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام من عفونت پروستات دارم و همه آنتی بیوتیک هارو امتحان کردم. ولی هنوز سوزش سر الت و احساس زخم بودن مجاری التم رو دارم گاهی اوقان درد به بیضه سمت چپم می زند و این علام در زمان کم تحرکی تشدید می شود
    1. تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با سلام اقای دکتر من 33 سال دارم و مجرد هستم و رابطه جنسی منظم ندارم . ///////////////////////////////////حدود پنج ماه پیش رابطه جنسی بدون کاندوم داشتم که بعد از آن حدود دو روز سوزش کمی در آلتم حس کردم که خود به خود بر طرف شد، ولی حدود 40 روز بعد از رابطه دوباره سوزش کمی در الت خود حس کردم که به دکتر مراجعه کردم و تشخیص عفونت پروستات رو دادند و آنتی بیوتیک ( تاوانکس) رو برای یک ماه تجویز کردن و بعد حدود دوازده روز دیگه علائمی نداشتم ولی 1 ماه خوردم خوب شدم. //////////////////////////////////// مجدادا بعد از حدود یک ماه مجدد علائم شروع شد که پس از مراجعه به دکتر آنتی بیوتیک ( تزریقی 1 عدد Ciprofloxin..... قرص Ofloxin 300 هر 12 ساعت یکی ,و قرص Doxycycline 100 )برای ده روز ;که متاسفانه تاثیر نداشت .
      ////////////////////////////////////////////// .و سپس مجدد مراجعه کردم به دکتر که (amikacin امپول 3 عدد ................ gemifloxin 320 سی عدد و fosfomicyn trometamol پودر 4 عدد هر هفته 1 عدد ) + ( cefazolin 1g پنج عدد یک روز در میان +ملوکسیکام +بعلاوه تخلیه منی هر یک روز در میان ) 1 ماه بود تا امروز ولی بازم علایم دارم ؟//////////////////////////////////////////////// سوزش کم نوک الت ،ونیز احساس زخم بودن مجاری آلتم و همینطور در پا و بیضه سمت چپم حس مور مور میکنم .4 روز پیش قرص ها تموم شده و ازمایش دیروز U/A و سونوگرافی دادم. نرمال بود.
      حالا دکتر ازمایش ادرار بعد ماساژ پروستات دادن جای رو هم پیدا نکردم فعلا
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      از نظر من شما صد در صد سالمید وورزش ونشستن در اب گرم وقطع انتیبیوتیک وعدم اهمیت به این مسایل است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام ، هفتم فروردین با درد پهلو رفتم بیمارستان ، آزمایش خون گرفتند گفتند سنگ داری ، در تصویر سی تی سنگی شش میلی متری در داخل کلیه راست دیدند ولی سنگ دیگری دیده نشد و گفتند سنگ داخل کلیه نباید درد داشته باشه ، سی تی ریه نوشتند که کرونا نباشه که خوشبختانه نبود ، داروی تامسولیسین و یک نیم قرص هیدروکلروساید صبح و داروی گیاهی و مسکن و تاوانکس هر 24 ساعت دادند و فردا اول صبح تا ظهر سنگ ریزه و تراشه ای دفع شد . تا دو روز بعد هم بی حالی و گیجی و در نهایت داروها را قطع کردم و فردا بهتر شدم . در حال حاضر درد مختصری می آید و می رود ، مایعات تقریبا روزی دو لیتر آب و مائالشعیر مالت می خورم / سوال اینکه تکلیف این درد و سنگ داخل کلیه که ظاهرا در گزارش 6 میلی متر هست چیست و چکنم ؟ مایعات ادامه یابد ؟ راهی برای خورد کردن سنگ و دفع بی درد هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      خوشبختان سنگ حالب ریز است هر ۲ساعت یک لیوان اب بخورید و۱هفته بعد سونو تکرار کنید بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب