اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رمضانی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روز بخیر و خسته نباشید خدمت شما.
    پسری 25 ساله هستم. و یک مشکلی دارم. ممنون میشم کامل متن رو بخونید. ببخشید طولانیه یکم توضیحات.

    اقای دکتر حدودا 2 سالی هست یک توده, زیر پوست سمت چپ بدنه الت تناسلیم پیدا شده.
    این توده در زمانی که آلت در حالت خوابیده است مشخص نیست و ظاهر الت طبیعی است.

    در حالت خوابیده وقتی محل توده رو با دست فشار میدم , مثل یک رگی است که حالت غضروفی پیدا کرده و سفت شده .
    این توده که به شکل یک خط است به اندازه 1 الی 1.5 سانت , ثابت نیست و کمی به سمت بالا و پایین تکون میخوره وقتی با دست فشارش میدم. ( یه جوری انگار میپره به سمت بالا و پایین )

    ولی در حالت نعوظ این توده مثل یک برامدگی یا بادکردگی روی الت مشخص میشود.
    و باز هم هنگام فشار با دست مثل یک طناب زیر پوست کمی تکون میخوره به سمت بالا و پایین.
    انگار یک رگی هست که با غضروف نرم پرش کردن و کمی سفت شده.

    وقتی هم پوست الت رو با دست کاملا به سمت عقب میکشم دیگه مشخص نمیشه حتی در حالت نعوظ.

    جناب دکتر هیچ مشکلی ایجاد نکرده. نه درد داره . نه در رابطه جنسی مشکل ایجاد کرده و نه هنگام ادرار.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      باید سونوگرافی از آلت انجام بدین
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر من حدود۸ ۹ ماه پیش دچار التهاب پروستات شدم و با مقداری دارو و رعایت علائمی که داشتم درد آلت تناسلی بود درد بیضه بود و نب زدن پرینه که خدا را شکر خوب شدم ولی الان یکی دو هفته هست احساس می‌کنم مثانه‌ام کاملاً تخلیه نمی‌شه و یه ذره در طول روز تکرار ادرار دارم یعنی میشه علائم همون التهاب پروستات باشه من۳۰ سالمه شب مشکل ندارم فقط روز تقریباً ساعتی یه بار باید برم دستشویی ولی حجم ادارم احساس میکنم کمه ولی فشارش خوبه ۳۰ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      دکترجان میشه از همون التهاب پروستات باشه تا دو لیوان آب میخورم احساس ادار دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      باید سونو انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حیدری یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    زیر کلاهکم یچیزای سفید رننگ زده زیگیل هست یا ن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر Mani یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سللام وقت بخیر ، آقا دکتر بنده چند روزی هست سوزش ادرار دارم ، و در زیر کلاهک آلتم که به مجرای ادراری دست میزنم احساس دارم که یه زائده درون مجرا دارم و دوسه روز هست که ترشحات چرک مانند هم دارم و بعضی مواقع اون نقطه هم خارش کم دارد
    و قرص سفکسیم ۴۰۰ مصرف کردم الان ترشحات خیلی کم شدن
    مشکل از چیست؟
    آیا جای نگرانی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام
    بعد از نزدیکی احساس سوزش کردم بعد دیدم دقیقا زیر کلاهک آلت مثل پلاستیک که ترک بخوره ترک خورده و ملتهب است و سوز و حالت زخم شدگی داره بعد که با صابون شستم و حموم رفتم طی دو روز خوب شد بعد دوباره نزدیکی کردم بازم زیر کلاهک ایندفعه جای دیگه همینطور شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر سماورچیان یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. پدرم برای پروستات چکاب کرده اند. جواب psa نرمال بوده و سونوگرافی انجام شده است.
    اصرار دارند که توسط شما ویزیت شوند تا خیالشان راحت باشد چون کمی تکرر ادرار دارند. ممنون میشم یک وقت به ما بدهید. دیدار شما بسیار سخت است. ممنون میشم لطف کنید یک وقت حصوری به ما بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      مدارکشون رو بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر نادر یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    در گزارش سونو اینجانب سنگ مثانه به قطر ۲ سانتیمتر نوشته شده
    آیا این سنگ نیاز به جراحی دارد؟
    لازم به ذکر است فعلا هیچگونه درد یا سوزشی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      بله حتما باید عمل بشه منجر به عفونت مثانه میشه اگه عمل‌نشه
  • تصویر کاربر Elhamkheyrian یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    پدرم چند روزی هست که بیضه ی یه سمتشون درد میکنه و متورم شده سونوگرافی دادن گفتن که فتق هستش ،و این مشکلشون از بعد از عمل اپاندیسشون به وجود اومده می‌خواستیم بپرسیم که احتیاج به عمل هست و اینکه شما عمل میکنید ؟لطف کنید راهنمایی بکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از ناحیه فتق انجام بدین
  • تصویر کاربر المیرا یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    خواههههش میکنم جواب منو بدین لطفااا دختری هستم ک اصلا شرایط رفتن به دکتر و ازمایش دادن رو ندارم در طول زندگی ففط با یک فرد رابطه جنسی برقرار کردم که از قضا و ترس از گفته ها در فضایه مجازی درخواست ازمایش زیگیل کردم ازش و رفت ازمایش دادمنتها در حین اینکه ازمایش جوابش بیاد یک ماه به مدت شاید ده مرتبه رابطه داشتم با این شخص اما باز خدارو هزار مرتبه شکر از ترس و فوبیایه این قضیه پیشنهاد پوشیدن مایو تا بالایه زانو و زیر شکم داشتم نظر دادم ک به اندازه الت طرف قدر یک دایره قیچی کنه که فقط الت بیادش بیرون و بیرون اومدن الت هم با کاندوم پوشش دادم جواب ازمایش ایشون اومد و گویا دچار زیگیل تایپ ۱۱ و ۶ هستن و من دارم سکته میکنم از ترس چون زمانی ک میخواستن التشون رو از سوراخ ک خودمون رو مایو هست درارن با دست اینکارو میکردن و برا گذاشتن کاندوم هم از دستشون استفاده میکردن و همون دست رو چند ثانیه بعد رویه بدن من فرار میدادن خواهششششششش میکنم جواب بدین ایا منم گرفتم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      اگر ارتباط پوست به پوست یا ترشحات و یا حتی عرق در ناحیه تناسلی برخورد داشته امکان انتقال هست
  • تصویر کاربر keshvar جمعه ۵ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    بنده 50 ساله بوده و مدت حدودا 2 سال یایسه شده ام، و برداشت تیرویید در سال 94 داشته ام که به همراه آن یکی از پاراتیرویید ها هم برداشته شده ،مشکلاتی مانند کمر درد، درد زیر شکم ، خشکی کمر مخصوصا در صبح دارم ، پارامترهای خونی طبق آخرین آزمایش به شرح ذیل می‌باشد:
    Fbs:89 , urea:34 , bun:16 , cr:1.33, tsh:0.7648 , vitamin D:35.67 , calcium:8.9 , ha1c:5.8, hgb:12.4 , ferritin:27.97 , t.i.b.c:359.5
    آنالیز آزمایش ادرار:
    همه چیز نرمال بوده به غیر از موارد ذیل:
    BloodHgb positive( 2+)
    Bacteria: few
    دارو های مورد استفاده روزانه:
    کلسیم 600 با ویتامین k
    لووکسین هفته ای 500
    کلرودیارو پروکساید 5 شبی یک عدد
    گاباپنتین100 شبی یک عدد
    کنکور 5(بیرون پرولول) روزانه یک عدد
    فولیک اسید5 روزانه یک عدد
    ویتامین d و امگا 3 هم به صورت موردی استفاده می شود.
    طبق سونو گرافی انجام شده، سایز هر دو کلیه کمی از نرمال کوچکتر است،
    Rt kidney 76*33 mm cortical thickness 10mm
    L.t kidney 85*39 mm cortical thickness 11 mm
    با در نظر گرفتن توضیحات بالا ، میخواستم بدونم آیا بررسی و پیگیری بیشتری برای سلامتی کلیه نیاز است ؟ در ضمن محل سکونت بنده بندرعباس می‌باشد.
    با سپاس و احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      تو ادرارتون خون دیدین؟ علائم ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر keshvar چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      با سلام، شخصا در ادرار هیچگونه خونی ندیده ام ، در ضمن هنگام ادرار دردی احساس نمی‌کنم ولی مدتی است که حس میکنم ادرارم داغه و همچنین زیر شکم ،روی مثانه، پهلوی راست و چپ ، کمر و کشاله ران احساس درد میکنم، هنگام بیدار شدن در صبح زود احساس درد در کف پا کرده و راه رفتن سخت می باشد.ضمنا دو سونوگرافی قدیمی هم جهت کمک ارسال خواهم کرد.
    3. تصویر کاربر keshvar چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      سلام، شخصا در ادرار خونی مشاهده نکرده و دردی نیز حس نمیکنم، ولی مدتی است که حس میکنم ادرارم داغه و ضمنا در نواحی کمر،پهلوی چپ و راست، کشاله ران و زیر شکم درد دارم ، صبح ها نیز هنگام بیدار شدن کف پام درد می‌کنه و به سختی میتوانم قدم بزنم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      از نظر ارولوژیک مشکلی ندارید به همکاران مغز و اعصاب جهت بررسی ستون فقرات مراجعه کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 726 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

عفونت ادراری را درمان کرده‌اید، آنتی‌بیوتیک خورده‌اید، علائم بهتر شده‌اند؛ اما چند هفته یا چند ماه بعد،…
احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب