اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (67 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من 23 سال سن دارم متاسفانه از مدت ها پیش در نگه داری نعوط دچار مشکل شدم و حتی وقتی در حالت نعوظ قرار دارم احساس تحریکی در زیر التم احساس نمیکنم و تنها با لمس قسمت سمت چپ درست پایین کلاهک دچار تحریک میشم و در هنگام ارگاسم هم به همین دلیل کم بودن احساس زیر الت لذت کمی میبرم همچنین در هنگام ادرار در قسمت زیر الت هم فشار چندانی احساس نمیکنم و میل جنسیم هم کم شده لطفا کمک کنید وضعیتم رو بدونم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ایا واریکوسل میتواند در اثر برخورد ضربه به بیضه ها مثلا برخورد توپ یا لگد به وجود بیاید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام
    چند سال پیش متوجه لکه های سیاه روی الت و بیضه ام شدم که چون درد و خارش و ... نداشت اهمیتی ندادم اما الان دقت کردم که پر رنگ تر شدن و تعدادشون هم بیشتر . نگرانم در مورد سرطان و اینکه اگر لازمه حضوری برسم خدمتتون ‌.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    ده ساله ازدواج کردم و مراجعاتی هم در بندرعباس(دکتر ضیغمی) و شیراز(دکتر عبدالمجید عرفان) و تهران (دکتر خسرو حق شناس - دکتر کدیور- دکتر خراسانی....)داشتم ، 4آزمایش اسپرم هم انجام دادم و مشکلی که گفتند کمی تحرکی می باشد و گفتن که چندان مشکلی هم نیست و تعداد هم خوب هست و گفتن واریکوسل هم ندارید سونوگرافی هم انجام دادم از هر دو نوع(رنگی هم) هیچ نشانه ای از واریکوسل نیست. یک بار هم iui هم انجام دادم که به گفته دکتر نمونه اسپرم هم خوب بوده.
    خانمم همه زیر نظر چندین متخصص زنان هم بوده و تمام آزمایشات و سونوگرافی را انجام داده هیچ مشکلی نداره حتی دکتر متخصص زنان گفته که من در تعجبم که چرا بچه دار نشدید!!
    لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پویان شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام جناب آقای دکتر
    بنده ۳۲ سال دارم و انحراف آلت تناسلی به سمت چپ دارم نمیدونم اکتسابی هستش یا مادرزادی، به گونه ای هست که امکان رابطه وجود داره اما موجب درد طرف مقابل میشه، میخواستم درمانش کنم و از هزینشم مطلع بشم، دفترچه بیمه درمانی و تکمیلی هم دارم چون کارمندم، ولی شنیدم جزو عملی زیبایی محسوب میشه. اگه امکانش هست راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پژمان دوشنبه ۹ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    باسلام31 ساله، مجرد و دارای واریکوسل گرید3 در بیضه چپ هستم. آزمایش اسپرم را هم انجام دادم. آیا باید حتما جراحی کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر پژمان شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام، عکس های آزمایشم رو مشاهده کردید چطور بود؟آیا هزینه کلی حدود سه میلیون میشود؟ چون من باید از شهرستان بیام.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر پژمان چهارشنبه ۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      تشکر، حدود هزینه عمل رو از کجا میتونم بپرسم؟ رشت رفته بودم یه دکتری هزینه عمل میکروسرجری رو 12میلیون گفته بود که کلا پشیمون شده بودم از عمل. اگه جواب بدید ممنون میشم چون راهم تا تهران یخرده دوره اگه هزینه رو بدونم بهتره.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    6. تصویر کاربر پژمان یکشنبه ۸ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی ممنون، من زنگ زدم مطبتون وقت بگیرم. گفتن اول سونوگرافی کنید. انجام دادم. سه شنبه انشالله حضوری خدمت میرسم.
      با توجه به اینکه تازه قراره استخدام بشم و از چندهفته دیگه برم سرکار، درصورت نیاز به عمل، نوبت عمل خیلی به تأخیر نمی افتد؟
      (چون از شمال میخوام بیام زیاد سوال میپرسم ببخشید).
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر Mehdi شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر آقای دکتر با توجه به اینکه خیلی دوست دارم حضوری خدمتتان برسم ولی به خاطر مشکلات در حال حاضر فرصت ندارم این کار را انجام دهم آقای دکتر بعد از وارد شدن ضربهبهالت تناسلی مدتی است الت تناسلی بلند نمیشود جریان ادرار و اسپرم من هم خیلی ضعیف و آرام شده دکتر در اهواز گفت که عصب ها باید درمان بشود و به من ترا وسین و باکلوفن داد آقای دکتر شما این ها را تایید میکنید و اینکه اگر لطف کنید از طریق اینترنت هم به من بگوئید چه کار کنم هزینه ها را هم پرداخت میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر زارع شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    کلیه های من پلی کیستیک از تیپ بالعین هست چه دارویی تجویز میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام ۴۶ ساله هستم اندازه پروستات ۳۴ و مقدار پی اس ای ۰.۸۹ و مقدار پی اس ای ازاد ۰.۳۳ است . تکرر ادرار زیادی ندارم ، ولی بعد از نیم ساعت تشستن سوزش شدیدی دارم ، گاهی هم درد از مقعد شروع و به کشاله ران پای چپ می کشد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سلام شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    با سلام،48 سال دارم.سطح تسترون من پایینه.9 سال ازدواج کرده ام.آزو اسپرم هستم.4 سال پیش مدتی دارو درمانی کردم،متاسفانه توفیقی نبود.بیوپسی بیضه هم منفی بود.پزشک معالج در تفسیر MRI جمجمه گفت که هیپوفیزم کوچکه،خلاصه از همه جا نا امید شدم.حدود دو سال پیش بمدت چند ماه خون تو ادرارم میدیدم که از یکسال پیش تا چند روز پیش خوب بودم.چند روز پیش مجدد بمدت سه روز خون دیدم.الان خوبه.
    لطفا بفرمایید،
    1-هیچ امیدی برای باروری هست یا نه?
    2-چند ماهه که آمپول تستسترون نزده ام،آیا پیامدی داره?
    3- چند روزه که سر گیجه دارم.آرامش ندارم.بی حوصله ام.یکجا بند نمی شم.تمرکز ندارم.آیا مربوط به تسترون یا خون در ادرار میشه?
    با سپاس و تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 647 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 804 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب