اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (66 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1335 مشاهده پرسش
    با سلام حضور محترم آقای دکتر
    جناب دکتر من متاهلم و 34 سالمه دو تا مشکل دارم:
    1-حدود سه سال هست که در بعضی روزا قسمت کلاهک آلت تناسلیم توی تنه آلت تناسلی فرو میره و تو این حالت اذیت میشم و باید از سر جام بلند شم و تنه آلت تناسلیمو فشار بدم تا کلاهک سر جاش برگرده میخواستم ببینم این مشکل راه درمان داره؟
    2-در حین رابطه جنسی در 90 درصد مواقع به صورت ناگهانی آلتم شل میشه و حسابی عصبی میشم و باید حتما قرص ویاگرا بخورم در ضمن هیچ گونه چربی خون و قند خون یا کمبود ید ندارم و در چکاب کامل هیچ مشکلی نداشتم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سحر پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    ببخشید من کد رهگیری خود را که سوالی دوباره درباره کیست کوتیکال با حاشیه نامنظم پرسیدم اشنباه نوشتم کدم y67445 بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سیتی اسکن با تزریق انجام دهید
  • تصویر کاربر سحر پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با عرض سلام من قبلا سوالی با کد رهگیری 767445 پرسیدم که جواب هم دریافت کردم و لی سوال دیگری دارم و آن اینکه کیست کلیه من که نوشته شده کورتیکال با حاشیه نمنظم کیست ساده است؟ آیا درمان دارد؟خطری برای کلیه هایم دارد؟ و علت اینکه در این سن این بیماری را گرفتم چه می تواند باشد؟آقای دکتر خیلی ترسیده ام. با تشکر از کمک و پیگیری شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سیتی اسکن با تزریق انجام دهید
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت استاد محترم جناب آقای دکتر کرمی گرامی
    آقای دکتر بنده یک بیماری مزمن و مبهم دارم که سالهاست بنده رو عذاب میده.بنده بیضه سمت راستم همیشه یک درد خفیف داره که گاهی بیشتر وگاهی کمتر میشه! البته به دکتر هم مراجعه کردم وجواب سونوگرافی وداپلر رنگی و... منفی بود وهیچ موردی یافت نشد!بنده متاهل هستم و بعد از انزال بیضه دردم بیشتر میشه.وکمرم هم درد میگیره .البته روی هم رفته کمر درد هم دارم.حتی فاصله انزال را هم زیاد کردم باز همینجوری میشه.انواع داروهای پروستات هم مصرف کردم وهیچ نتیجه ای نداد.ادرارم یک موقع ها کمی سوزش داشت ولی الان ندارم وکاملا طبیعیه.حالا نمیدونم این درد پشت بیضه از مثانه هست یا پروستاته!دکتر گفت هرچی پروستات رو تخلیه کنی اونقدر بهتر میشی ولی اتفاقا دردم بیشتر میشه.آقای دکتر باوربفرمایید خودمم کلافه شدم.همیشه احساس ادرار دارم .هرروز هر 1.5 تا 2 ساعت نیاز به دفع پیدا میکنم.خواهش میکنم بنده رو راهنمایی بفرمایید.با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به شرح حال مشکلی ندارید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت اطمینان نوار مثانه بگیرید02122642744
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت اقای دکتر و تشکر ازشما که لطف میکنید و به سوالات پاسخ میدهید اگر کیست اپیدیدیم عمل شود اعم از اینکه در سمت راست باشد یا چپ ایا باعث عقیمی خواهد شد و امکان پچه دار شدن کم خواهد شد ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر دستکاری نکنید
  • تصویر کاربر ندا یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با سلام
    در جواب سونوگرافی که مادر بنده انجام داده اند چنین نوشته شده است:
    کانون اکوژن مطرح کننده سنگ به قطر 2mm در سینوس کلیه راست رویت شد.
    Fullness در سیستم پیلوکالیسیل هر دو طرف مشاهده میشود که میتواند به علت پرشدگی بیش از حد مثانه باشد.
    ایا نیاز به درمان می باشد و برای درمان چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به اقدام خاصی نیست
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    اقای دکتر عزیز سلام. دیشب برنامه شما رو از شبکه سلامت دیدیم. فوق العاده هستین شما اقای دکتر. من خیلی کم میشه از کسی تعریف کنم ولی شما توی برنامه شبکه سلامت خیلی با حرارت و زیبا توضیح میدادین.ایشالا خدا به شما وخانواده عزیزتان خیر و برکت بده به خاطر این همه خدماتی که به مردم ارائه میدین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با تشکر
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر پدرم 81 سالشه بعلت بزرگی پروستات و احتباس اداری دچار عفونت شدید مثانه شد که چند روزی در بیمارستان با آنتی بیوتیک تزریقی عفونت برطرف شد سپس عمل TURP پروستات انجام داده پس از برداشتن سوند ادرارش نیومد مجبور شد مجدد از سوند مجرا استفاده کنه علت تخلیه نشدن ادرار مثانه بخاطر چیه؟ سونوگرافی مثانه و آزمایشات اولیه پیوست می باشد باتشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید02122642744
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یه 4 سالیه که وقتی بیضه هام جمع میشه بیضه چپم متورم میشه ولی تو حالت آویزون معمولی هستند و الان20 سالمه ایا مشکلی تو اینده پیش میاد یا اینکه مشکلی دارم لطفا راهنماییم کنید!!!!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام علیکم آقای دکتر
    من به تازگی متوجه شدم که در بعضی از روز ها بیضه من سمت چپ نسبت به سمت راستی بزرگتر می شه . اونی هم که بزرگ میشه انگار از وسط دو نصف شده... خواست درباره اون اطلاعاتی بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 655 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 725 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب