اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (67 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حافظ پنجشنبه ۱۶ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 20157 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت آقای دکتر حسین کرمی و همکاران عزیزشان
    آقای دکتر اینجانب از همکاران شما و از اعضای هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل می باشم. پسر بنده 8 سالش است. حدود 10 ماه پیش یک عفونت مثانه گرفت و بعد از سونوگرافی جدار مثانه 7 میلی متر گزارش شد.(آنتی بیوتیک مصرف کرد.). در تهران که کنگره بودم باز یک درد جزئی گرفت و بعد از مراجعه به مرکز طبی کودکان تهران نوار مثانه گرفتند و گفتند فشار داخل مثانه را کمی زیاد نشان داد. آقای دکتر کجباف زاده و دکتر قهستانی 1/2 باکلوفن و 1/4 ترازوسین 2 برای شب و 1/2 باکلوفن برای صبح تزویج کردند. حدود 10 ماه است که دارو استفاده می کنند و اصلا" مشکلی هم ندارند.
    آقای دکتر حضرتعالی چه دستوری می فرمائید. ممنون می شوم اگر راهنمائیم کنید.(در ضمن آقای دکتر پسرم موقع به دنیا آمدن امفالوسل با قطر 5 سانتی داشتند.)
    با تشکر و احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۲( 2 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ فروردین ۳( 2 سال پیش)

      ضخامت مثانه در کودکان میتواند خطرناک و مشکل زا باشد در ابتدا باید علت اینکه چرا مثانه ضخیم شده مشخص بشود تا بتوان ان را درمان کرد و دارو های مناسب را برای درمان تجویز کرد. در اسرع وقت برای انجام معاینات لازم به پزشک اورولوژی مراجعه کنید.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 693 مشاهده پرسش
    سلام من 23 سالمه و بیماری کوچکی الت دارم که چندین دارو از قبیل تستسترون و دستگاهای کشنده برای بزرگ کردن الت استفاده کردم اما بی نتیجه بود من تو این سن باید چیکار کنم خسته شدم تو رو خدا جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی ندارد
    2. تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر حتی با عمل جراحی من می خواستم حضوری خدمتتون برسم الان شما میگید راهی نداره یعنی مطب شما هم برا معاینه نیام من با این مشکل دارم دیونه میشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      راه علمی ندارد
    4. تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید مزاحمتون میشم من برا معاینه نیام مطب شاید معاینه کردین یه راهی جلو پام گذاشتین من می خوام از شهرستان بیام
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیایید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید. من واریکوسل دوطرفه داشتم، سه ماه پیش عمل کردم. در طول این سه ماه درد و سوزش در بیضه راست داشتم. با لمس رگ های بیضه راست، این رگ ها مثل طنابی هستند که وسطش گره خورده. به عبارت دیگه چندین برجستگی وسط رگ ها وجود داره که سوزش نیز از رگ ها آغاز میشه. درد و سوزش به قدری هست که کلافه شدم و شب ها نمیتونم بخوابم. چه کار کنم؟ ممنونم از پاسخگویی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد بعد از عمل طبیعی است
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر، واقعا ممنونم از پاسختون. من تا چه زمانی باید این درد تحمل کنم؟ با این که هردو طرف عمل کردم، فقط سمت راست درد داره. میخوام ازدواج کنم. ممنون میشم نظرتون رو بفرمائید. خدا بهتون سلامتی بده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      با گذر زمان بهتر میشوید
    4. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      از وقتی که گذاشتید، بسیار ممنونم.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر قربانی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    من 23 سال دارم و مجرد هستم. به متخصص ارورولوژی مراجعه کردم و با بعد از معاینه گفتند که واریکوسل درجه 2 دارم. و به من پیشنهاد دادن که عمل بکنم تا خیالم راحت شود. اما در مطالبی که در اینترنت خواندم، اکثر عمل ها برای مردانی است که ناباروری خود را فهمیده اند. من که ازدواج نکرده ام و فعلا مجرد هستم، با توجه به درجه 2 بودن آن لزومی دارد عمل کنم؟
    و اگر عمل کردم آیا تست های اسپرم یک ماه و شش ماه و یکسال بعد از عمل برای من لازم است؟ من مجرد هستم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش اسپرم بدهید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام
    من 57 ساله هستم بزرکی پروستات دارم دکتر به من امنیک 4/. داده ه صبحها بخورم و پیرازوسین داده که شبها بخورم توی سایت ها خوندم که وقتی امنیک مصرف میکنی نباید پیرازوسین و ترازوسین مصرف کنی . من چکار کنم دو تا دارو رو بخورم یا یکی رو و اگه یکی رو مصرف کنم بهتر است ، کدامیک رو جنابعالی توصیه میکنید ممنونم
    1. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سلام بنده هنوز پاسخ را مشاهده نکردم لطفا چک فرمایید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما یکی را استفاده بکنید
    3. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بینهایت سپاسگزارم از پاسخ حضرتعالی
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    باسلام
    آلت من به صورت مادر زادی کمی انحراف داره و این مساله برای خودم مهم نیست ولی حس میکنم برای طرف مقابل مهم باشه ،در نعوط و نزدیکی هم مشکلی ندارم ولی میخواستم بدونم میشه بدون عمل جراحی مشکل رو برطرف کرد؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر نوار مثانه چیه ونوار مثانه باید توسط خود پزشک معالج انجام بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر سام جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 665 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    لطفا نتیجه آزمایش بنده رو تفسیر نمایید. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت کاملا پایین است
  • تصویر کاربر الهام جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام . آقای دکتر دو سال پیش در چکاپ سالیانه در سونوگرافی متوجه وجود یک سنگ به قطر 5 میلیمتر در پل تحتانی کلیه شدم . در طول روز بیشتر از ده لیتر آب استفاده می کنم . و رژیم غذاییمو هم رعایت می کنم . جدیدا متوجه ایجاد یه سنگ دیگه درپل میانی فوقانی به قطر 4 میل شده ام . مادرم نیز کلیه سنگ ساز دارن . سنگ قبلی علی رغم ورزش و مصرف زیاد آب هنوز دفع نشده . کلیه راستم سنگ نداره . لطفا منو راهنمایی کنید که کاری باید انجام بدم بسیار ازتون قدردانم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      این سنگها نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید خدمت شما اقای دکتر.دکتر من یه بار برای مسافرت رفتم دستشویی خودم رو نگه داشتم بعداز یه چن دیقه رفتم دستشویی مرتب اینطوری دیر میرفتم دستشویی تا چن روز بعد ان روز دو سه بار تحریک شدم چون یک مدت زیادی بود خودم رو خالی نکرده بودم عصر روز اخر درد شدید بیضه چپ گرفتم وسریعا به بیمارستان رفتم وپرستار مرد اونجا منو معاینه کرد فت یه کم پیچیی پیدا کردی وصبر کن دکتر بیاد عملت کنه منم زیاد هش توجه نکردم چون احساس کردم چیزی سرش نمیشه خلاصه رفتم داروخانه دکتر بخم دوتا قرص داد و یه پماد لیدوکایین گفت بمالل جایی که د رد داری بعد دلستر زیادی مصرف کردم وخودمو خالی کردم بهد دردش خوابید اما از اون موقه تا الان هرروق میشینم که پاهام خواب میره احساس خوابی سر التم میکنم یا بیضم اما انگشت میکشم زیر بیضه قسمت رانم هردوشون بالا پایین میکنن.حواستم بدونم علتش چیه؟ بهد اقای دکتر ببخشید تازه عقد کردم باخانومم عشق بازی میکنم وابم میاد مشکلی نداره ب امون.وکلا هفته ای چقد سکس خوبه که باعث بیماری نشه؟ شرمنده که انقد سوال کردم ممنون میشم جواب بدین خیلی مهمه برام باتشکر فراوان ازشما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 800 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب