مقایسه عمل واریکوسل با لیزر و لاپاراسکوپی واریکوسل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

انواع واریکوسل

علیرغم پیشرفت در تکنولوژی هنوز بهترین وسیله تشخیص واریکوسل معاینه توسط پزشک متخصص جراح کلیه می باشد که در معاینه بالینی سه حالت بسته به شدت واریکوسل کشف می شود:

1- واریکوسل خفیف یا درجه یک

که فقط با زور زدن بیمار در حالت ایستاده سیاهرگ های بیضه کمی گشاد می شوند

2- واریکوسل درجه دو

رگها کاملاً گشاد هستند و نیازی به زور زدن ندارند

3- واریکوسل درجه سه

رگها شدیداً گشاد و مثل یک کیسه کرم در بالای بیضه حتی با نگاه و بدون معاینه دیده می شوند. درد مزمن بیضه و کوچکی بیضه ممکن است دو علامت دیگر و علت مراجعه بیمار به پزشک گردد.

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

  • شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود
  • ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد
  • آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

نحوه عمل واریکوسل چگونه است؟

امروزه جراحی واریکوسل به سه روش در دنیا انجام می شود.

✔️ عمل جراحی باز و سنتی

که با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

✔️ عمل واریکوسل با لیزر

چیزی به اسم عمل لیزری واریکوسل وجود ندارد و جنبه ی تبلیغاتی دارد. بستن رگ های خراب واریکوسل با لیزر در دنیا تا این لحظه یعنی سال 2019 میلادی هنوز تحقق نیافته است.

✔️ روش میکروسرجری

در میکروسرجری به روش سنتی با برش باز روی کانال و محل عبور رگ های بیضه طناب بیضه را بیرون می آوریم که تا اینجا شبیه عمل باز و سنتی می باشد، فرق روش میکروسرجری با عمل باز معمولی در این است که پس از بیرون کشیدن طناب بیضه رگ های آن را زیر میکروسکوپ و با بزرگنمائی 5-6 برابر می کنیم و در نتیجه زیر میکروسکوپ سیاهرگ و سرخرگ و عروق لنفاوی با بزرگنمائی خود را نشان می دهند.

لذا با دقت بالائی عمل جدا کردن سیاهرگ های واریس و خراب شده از نوع سالم انجام می شود و لذا باعث می شود که احتمال آسیب به شریان بیضه و آسیب به رگهای لنفی سیار پائین آمده و لذا امکان آب آوردن بیضه بعد از عمل و امکان عود عمل و کوچکی بضه بعد از عمل کاملاً پائین می آید.

indexb

پس عمل میکروسرجری انجام عمل جراحی باز زیر میکروسکوپ می باشد.

✔️ عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

عوارض واریکوسل

عوارض مهم بعد از عمل واریکوسل عبارتند از:

  • کوچک شدن بیضه
  • آب آوردن بیضه یا هیدروسل
  • عود واریکوسل

امکان عود واریکوسل و آب آوردن بیضه بعد از عمل در روش جراحی باز، بسته به دقت عمل بین 5-15 درصد می باشد. این عارضه در عمل میکروسکوپی واریکوسل و لاپاراسکوپی شدیداً پائین می آیند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

حسن جراحی لاپاروسکوپی واریکوسل

اجتناب از برش پوستی دردناک روی محل کانال، زیبائی محل عمل، عدم احتمال آسیب به شریان بیضه و عدم کوچکی بیضه بعد از عمل، بزرگنمائی محل عمل، ضبط عمل و ارائه آن به بیمار و شفاف بودن کار، زمان کوتاه و کاهش احتمال آب آوردن بیضه و عود واریکوسل می باشد.

حسن عمل میکروسرجری

علیرغم برش پوستی عمل باز، بزرگنمائی رگ ها زیر میکروسکوپ و احتمال پائین آسیب به شریان های بیضه، پائین بودن احتمال عود و آب آوردن بیضه می باشد.

واریکوسل و بیهوشی

عمل جراحی باز میکروسرجری به دو روش بی حسی نخاعی و بیهوشی انجام می شود و در تجربه من بیماران جوانی که بی حسی نخاعی و با تزریق آمپول به نخال عمل می شوند در بعضی از موارد دچار سردرد بعد از عمل و کمر درد می شوند.

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات و یوتیوب و فیس بوک  وبا پیدا کردن صفحه اینجانب دکتر کرمی جرئیات فیلم و عمل و توضیحات ان را ببینید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.2/5 - (65 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    با سلام : آقای دکتر ممنونم از پاسخ شما جوابم را در قسمت کیستهای ارثی سایت شما گرفتم: من 30 ساله هستم: ( دو سوال آخر بنده این هست که اگر سنگ کلیه بنده به اندازه ای شود که تنواند دفع شود آیا با وجود کلیه های پلی کیستیک بنده امکان عمل وجود دارد؟تا چند سالگی کلیه هایم پاسخگو است؟ )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اين سنگها نياز به. رمزن ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      درمان ندارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر باسلام.من پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    باسلام.من مدتیه که از دوران نوجوانی متوجه کجی آلت در حدود 20 درجه متمایل به چپ شدم که از پایه درموقع نعوظ افتاده و بطرف چپ متمایل میباشد. حال اکنون که 8 سال از ازدواجم میگذرد بدلیل این امر از رابطه جنسی احساس خوشایندی ندارم .خواهش میکنم اگر امکان درمان وجود داره راهنماییم کنید.باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ديدم كجي زياد نيست
  • تصویر کاربر Saeed پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید.
    من دوسال پیش عمل واریکوسل درجه ۳ چپ انجام دادم.و مشکلی نداشتم تا چند روز گذشته احساس درد شدیدی در جای عمل احساس میکنم.ایا ممکنه دوباره احتیاج به عمل داشته باشم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      يك بار عمل كافي است عود معني ندارد
  • تصویر کاربر رحمانی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    مدتی نزدیک به یکسال است که تقریبا طی سه مرحله عارضه ای روی الت ام ایجاد شده به این شرح میباشد:روی حشفه ، و دور کلاهک آلتم . و معمولا در دو محدوده طرفین ختنگاه ابتدا بصورت پوست اندازی ورقه ای و سپس زخم و تکرار آن . که موقع نزدیکی بدلیل تماس سرخگون میشود. که اولین بار با مراجعه به پزشک و تجویز داروهای پوماد تریامسینولون ان ان همراه با قرص های سیپروفلوکساسین و میترونیدازول و نیز آمپول های هیستادیک و تریامسینولون برطرف گردید. منتها مجدا بعد از یه یکی دوماهه دیگه باز هم این عارضه عود کرد که اینبار نیز با جلوگیری از انجام نزدیکی ومقاربت توام با استفاده از پوماد تریامسینولون ان ان برطرف گردید. اما هروقت زمانهای نزدیکی را با خانومم کم میکنم و بدون استفاده از کاندوم انجام میشه این عارضه مجدا ایجاد میشه. سوال اینکه . این چیست ؟ علت بوجود امدنش چیست ؟ و چه شکلی میشه خلاص شد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      احتمالا تب خال است عكسش وا بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، پدر من آذر ماه سال 95 عمل لیزر(تراش پروستات)انجام دادن، ولی دوباره دچار تکرر ادرار، سوزش ادرارو قطره قطره آمدن ادرار شده اند، علت آن چیست؟ امکانش هست که دوباره پروستات بزرگ شده باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      شايد تنگي مجرا پيدا كرديد
  • تصویر کاربر کریم پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر.... بنده حدود4 ماه پیش متوجه شدم که الت تناسلیم مثل قبل نعوظ پیدا نمیکنه و با پیگیریهای که انجام دادم و مراجعه به دکتر متوجه شدم که بنده واریکوسل دارم.... و دلیل نعوظ نشدن رو که پرسیدم گفتم مربوط به استرس و ناراحتی و این چیزها هست ولی تو این پنج ماه هیچ تغییری دیده نشده و نعوظ کامل انجام نمیشه... میخواستم منو راهنمایی کنید که دلیل اینکه یک دفعه این مشکل واسم پیش اومده چی هست؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ارتباطي با واريكوسل ونعوظ نيست بيشتر مال استرس است
    2. تصویر کاربر کریم پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      جناب دکتر راه درمانی برای برگشتن به حالت قبل وجود داره؟؟؟ و اینکه از روشهای که برای درمان واریکوسل درسایت فرمودید بهترین راه کدام هست؟؟؟ ممنونم بابت پاسخگویی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      بهترين ميكروسرجري ولاپاروسكوپي فيلم من را ببينيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسام پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر بنده ۲۷ ساله و متاهل هستم یک سال است ازدواج کرده ام از شدت بیش از اندازه میل جنسی رنج میبرم ینی ببخشید دست خانوممو میگیرم التم سفت و خیس اب میشوم این مشکل بین من و خانمم فاصله انداخته قرص های کلومیمیرامین و زلفت استفاده کردم فقط در انزال تاثیر داشته همچنان تحریک بیش از حد دارم خیلی رنج میبرم نیاز ب کمکتان دارم ۳ ماه است قرص های بالا را مصرف میکنم اما بی نتیجه است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد مشاوره روانكاوي كنيد
  • تصویر کاربر رقیه پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    مادر شوهرم یکسال پیش با کارگذاری حلقه توسط دکتر طب سنتی افتادگی رحمش درمان شد ولی بعد از ان دچار پرادراری و بی اختیاری شد که حالا کاملا بی اختیاره و از ایزی لایف استفاده میکنه ایا درمانی داره ایشون هفتاد ساله هستن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد تست اروديناميك يا نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    6سال پیش وازکتومی کردم،سه ماه پیش وازو وازستومی،نتایج آزمایش Concentration:4 Motility:40 Progressive:30 Non:10 Immotile:60 Abnormal:97 Ahead:97 A neck:18 A tail:19 سن 42 میخوام مجددا ازدواج کنم،چقدر احتمال باروری هست؟برای افزایش تعداد چکنم؟ممنون، اجرک الله
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر درست باشد بالا است
    2. تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      برای افزایش احتمال چه میتوانم کرد؟ ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      راهي ديگر نيست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده یکسالی هست ک دچار مثانه بیش فعال هستم.و بیشتر از بی اختیاری و تکررو اختلالات دفع ادرار رنج میبرم.طبق آخرین نوار مثانه ک چندماه پیش انجام دادم دکتر تشخیص دادند بهترین درمان تزریق بوتاکس هست.ولی شخصا اصلا به این کارراضی نیستم.ونگران عوارض جانبی تزریقم.بخصوص اینکه قصد بارداری دارم.میخواستم اگر ممکن هست دکتر دررابطه باتزریف بوتاکس من و راهنمایی کنند واینکه بارداری تا چ حدممکنه بیماری من رو تشدید کنه.ضمناالان ویزی کر هر 12ساعت میخورم ک البته تأثیر چندانی نداره.ممنونم.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      بهتر است دارو استفاده كنيد تا تزريق بوتاكس
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 716 مشاهده پرسش
    فدای تو دکتر جون
    خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم
    همیشه دعات میکنم
    نمیدونی چه فشار و باری رو از رو دوشم برداشتی
    الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

    ممنونم که جواب سوالمو انقد زود دادید
    فقط اینکه آقای دکتر من گاهی وقتا تو بیضم احساس درد مبهم و سنگینی مبهمی میکنم و گاهی پای چپ و بالای شکمم هم درد دارم
    البته دائم نیست
    و اینکه من وریدهای توی بیضم رو با دست میتونم کاملا لمس کنم
    یعنی وقتی بیضم گرم میشه یا هوا گرمه (آخه خوزستانم) یا فعالیت زیاد دارم وریدهای بیضم بزرگ میشن که تقریبا کاملا مشخصه و بیضم آویزون میشه
    اما وقتی خنکشون نگه میدارم (من روزی چند بار با آب سرد میشورمشون و موقع استراحت ماساژشون میدم) و استراحت میکنم بیضه ظاهرش کاملا عادی میشه و از حالت شلی و افتادگی خارج میشه و وریدها هم خیلی کوچیکتر میشن
    میگن واریکوسل من درجه 2 هستش
    حتی سمت راستم هم یکم واریکوسل داره
    اما خداروشکر جواب آز اسپرمم نرماله (همونطور که شما گفتید همه چی نرماله و بچه دار میشم ایشاله)
    دکترمم میگه آزمایشت خوبه
    من اصلا دوس ندارم عمل کنم و با دردهای گهگاهیم هم هیچ مشکلی ندارم
    حالا با توجه به همه اینا نیازی به عمل دارم یا نه؟
    اگه عمل نکنم ممکنه عقیم بشم؟

    جواب آزمایشو دوباره میذارم:


    liquefaction : entire .30 min at 37.0 c
    color and smell : gray:opaque
    visvidity : less than normal
    agglutination : 0
    aggregation : none
    semen volume(ml) : 5.50
    semen ph : 8.00
    sperm count (mill/ml) : 53.03
    motile sperms (%) : 61.36
    progressive sperms (%) : 56.82
    rapid progressive : 30.40
    slow progressive : 26.42
    none progressive : 4.55
    immotile : 38.64
    round cell (mill/ml) : 0.36
    wbc (/hpf) : 0-1
    normal morphology (%) : 30.00

    بسیار بسیار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا نگران نباش
    2. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دوست دارم یه دنیا
      خدا خیرت بده
      ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    اقاي دكتر براي 9 /4 /93 مطبتون ساعت 6/30 وقت دادن -- امروز من جواب ازمايشاتمو ميگيرم اگه مقدور من زودتر شما رو رويت نمايم با تشكر ---قبل از عيد دوره امپول hcj --قرص كارتنين و سلنيوم مصرف كردم ---ولي براي بچه دار شدن جواب نگرفتم ---
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در خدمتم
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب