اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (66 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    با سلام اقاي دكتر
    مردي سي ساله هستم. از اصفهان. به خاطر سنگ ٩.5 ميليمتري كه در انتهاي حالب بود دوشنبه ٩٧44 عمل tul راست انجام دادم
    شديدا دچار درد هستم طوريكه چهار بار در اورژانس بستري و پتدين و مورفين تزريق شده و ادارم هم كاملا خونيه.
    دكترم گفته سنگ را خورد كردن ولي چيزي خارج نشده ( دكتر قرايتي)
    در اين مدت هم چيزي نديدم دفع بشه
    ميخاستم بپرسم :
    ١-زودتر خارج كردن استنت، ضرري براي روند درمانم نداره ؟
    ٢-يك مورد ديگه دكترم گفته اين هفته تمام ساعت هام پره و به همكارم ميگم اينكارا بكنه
    من خيلي مي ترسم از اينكه كسي ديگه انجام بده ، ايا عمل سنگينيه؟
    ٣ - ايا اين عمل مثل tul، بعد از عمل همون يك روز سوزش وحشتناك را داره؟
    با تشكر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      قبل از خارج كردن استنت سي ني اسكن بدون ت وطق انجام دهيد
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من روی زبونم برجستگی هایی میبینم که ینی شبیه زیگیل نیست اینطور ک من دیدم ولی میدونم که پاپیلای زبانم متورم شده
    ایا این تورما نشانه hpvهستن؟
    من فقط دوبار رابطه جنسی دهانی داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اينها تصلا زگيل نيستند
  • تصویر کاربر نوید چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 5119 مشاهده پرسش
    Navid:
    با سلام خدمت شما آقای دکتر ، بنده حدود ۱۰ روز قبل با علائم سوزش و تیر کشیدن بعد از ادرار و درد در ناحیه بیضه به پزشک مراجعه کردم ؛ سه نوع قرص به بنده دادن ‌، ( فنازومکس - ناپروکسین - سیپروفلوکساسین ) البته به بنده گفتن که بعد از خوردن قرص فنازومکس ادرار به رنگ قهوه ای نزدیک میشود و احتمالا مقداری التهاب پروستات دارم ؛ من یکهفته قرص مصرف کردم و الان ۳ روز از آخرین قرص فنازومکس که مصرف کردم میگذره ،(البته در حال حاضر ، ناپروکسین و سیپروفلوکساسین هنوز مصرف میکنم ) ولی رنگ مایع منی هنوز مثل زمانی که قرص را مصرف میکردم زرد میباشد. و بتازگی چند دقیقه بعد از انزال دردی در ناحیه مقعد حس میکنم که با گذشت زمان رفع میشود لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید.
    سپاسگزار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اصلا مهم نيست
  • تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    پسرم 15 ساله است و به تشخیص دکتر واریکوسل خفیف دارد و برای آن آزمایش اسپرم داده است. با توجه به سن ایشان و عدم تمایل ما به این آزمایش آیا راه دیگری هست تا درمان آن مشخص شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نياز به عمل نيست
  • تصویر کاربر پریسا چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    در کلیه 3 سنگ دیده شده که کمتر از 3 میلی متر میباشد و یک سگ هم در حالب هست که 55 میلی متر میباشد درد فشار میاورد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سنگ حال بايد تي يو ال كنيد فيلم سنگ سكني حتلب. من در سايتم وا ببينيدdrkarami.com
  • تصویر کاربر س،ص چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من خانمی 36ساله که مبتلا به زگیل تناسلی هستم :تیپ6،زگیلهارو برطرف کردم و6ماهه زگیل نزدم سوالی که دارم :میتونم لیزر موهای زائد انجام بدم ؟؟لیزر باعث‌نمیشه دوباره زگیل بزنم ویا جاهایی که نداشته بزنه؟؟؟اگر برام مضره یا نیست بگین؟؟؟واگر مضره باچه چیزی میتونم شیو کنم ؟؟چون میدونم با تیغ مضره!! ویک سوال دیگه همسرم 43داره ،ومبتلا به hpvمیتونه واکسن بزنه تاثیر داره یا نه؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بهترين درمان كرايو است تيغ سوزاندت وليزر ان را پخش ميكند
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    پسر 33 سالمه و مجرد . یک ساله در قسمت دور ختنه گاه چند خال گوشتی هست به متخصص پوست مراجعه کردم گفت چیزی نیست و خواستم با کرایو از بین ببره گفت نیاز نیست جای کرایو می ماند. با این حال خواستم مطمئن بشوم. چند تا عکس هم میفرستم آیا زگیل هست یا خیر. در هر صورت نیاز به کرایو هست ؟ و آیا جای کرایو می ماند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      شك داري ازمايش دهيد
    2. تصویر کاربر محمود چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام دکتر. با توجه به عکسها نظر شما چیست؟ و پاسخ سوال بعدی را نداده اید که آیا کرایو لازم است و آیا جایش می ماند؟
    3. تصویر کاربر محمود چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      چون تجربه شما در این زمینه بیشتر هست و انواع مختلف را دیده اید نظر شما برایم مهم می باشد.
      با تشکر از سایت بسیار مفید شما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      زگيل است كرايو كنيد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر،بنده چند وقت پیش یه ضایعه مثل جوش که مقعدش باز بود بالای التم زد بعد چند روز از بین رفت ،اما دوباره همون ناحیه زد و این دفعه همون اطراف با تعداد بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اين صد در صد تبخال است
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.آقای دکتر من روی این مساله زگیل تناسلی خیلی حساس شدم و اسفند ماه هم از طریق پاپ اسمیر و از ترشحاتم آزمایش زگیل تناسلی را دادم و منفی بود و حالا این ضایعات را دیدم میخواستم بدونم اینها زگیل تناسلی هست یا خیر و اگر نیست درمان لازم داره یا خیر در ضمن من فعلا یک دوره از واکسن گارداسیل را زدم؟
    1. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر خواهشمیکنم جوابمو بدید خیلی نگرانم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بهترين درمان انها كرايو است ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      یعنی زگیل هست؟
    4. تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      همسرم هیچ ضایعه ای ندارد و من آزمایش hpv pcr دادم و منفی بو از طریق پاپ اسمیر و هیچکدام به غیر از هم رابطه خارج از خانواده نداشتیم.دکتر زنان گفتند که مثل پاپول مرواریدی در مردان است به نظر شما زگیل هست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      شك داريد ازمايش دهيد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 4615 مشاهده پرسش
    با سلام.بنده پیش دکتر رفتم تشخیص التهاب پروستات مختصر دادند.داروی پروستات اکسل را پانزده روزه مصرف میکنم بهبود پیدا نکردم.بزرگترین مشکلم در احساس دفع کاذب میباشد که گفتند مربوط به پروستات است.کلونواسکوپی هم‌کردم‌موردی در خصوص روده نبود.لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد نوار مثانه بگيريد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 656 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب