درمان تبخال تناسلی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ممکن است در اطراف ناحیه تناسلی خود احساس خارش یا گزگز داشته باشید. تبخال تناسلی، معمولاً با تاول‌های دردناک و کوچکی همراه است که ظاهر می‌شوند و زخم‌هایی ایجاد می‌کنند که ترشح یا خونریزی می‌کنند. بیشتر افراد در عرض چند هفته پس از ابتلا به ویروس تبخال تناسلی، از شخص دیگری متوجه علائم می شوند. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است تب، سردرد یا سایر احساسات شبیه آنفولانزا نیز داشته باشید. برخی از افراد علائم کمی دارند یا هیچ علائمی ندارند.

تبخال تناسلی چیست؟

بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی جنسی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می‌شوند، در حالی که بیماری تب خال تناسلی، یکی دیگر از بیمارهای مقاربتی جنسی شایع از نوع ویروسی است؛ که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن (که اغلب هم اقشار جوان جامعه هستند) افزوده می‌شود. دکتر حسین کرمی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: شاید بی‌ توجهی مجامع بهداشتی نسبت به این بیماری، کشنده نبودن آن است.

اما تب خال تناسلی فقط یک تب خال ساده نیست زیرا بیماری با عودهای مکرر، تا آخر عمر گریبان فرد را می‌گیرد و واقعا کیفیت زندگی بیمار را بر هم می‌ زند. تبخال تناسلی مردان و زنان، دومین بیماری شایع منتقله از طریق جنسی است که در صورت ابتلا به آن باید تا آخر عمر با آن مدارا و زندگی کنید چون درمان قطعی ندارد و تنها راه، مبتلا نشدن با آن است. بنابراین با دادن اطلاعاتی کامل در این خصوص می‌توان جلوی انتشار ویروس از انسانی به انسان دیگر را گرفت.

تبخال تناسلی در افراد

تبخال تناسلی چیست؟

علت ایجاد کننده تبخال تناسلی، ویروس هرپس یا تبخال می باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود دارد. نوع 1 که اغلب باعث ایجاد تبخال در لب ها می گردد و نوع 2 که اغلب باعث ایجاد تبخال در ناحیه تناسلی در آلت مردان و زنان، و پوست ناحیه تناسلی اطراف می گردد.

هر دو ویروس مسری بوده و از فردی به فرد دیگر انتقال می یابند. ویروس تبخال دهانی از طریق تماس لب ها، و ویروس تبخال تناسلی از طریق مقاربت جنسی انتقال می یابند.  

علائم و نشانه های ابتلا به تبخال تناسلی کدامند؟

بعد از 2 روز تا 2 هفته بعد از تماس با فرد آلوده به تبخال تناسلی فرد احساس درد و سوزش و خارش و قرمزی شدید ناحیه تناسلی می کند و تدریجاً تاول های پوستی و گروهی به شکل زیر در ناحیه ایجاد می شوند که بسیار دردناک هستند و فرد ممکن است مبتلا به تب، درد عضلات و بیحالی شدید گردد.

در حدود دو سوم افراد مبتلا به هرپس تناسلی (تبخال تناسلی)علائمی را تجربه نکرده و یا علائمی خفیفی را تجربه می کنند که با دیگر عوارض پوستی اشتباه گرفته می شوند. در مواردی که علائم وجود ندارند، هرپس تناسلی باز هم قابل انتقال است. پزشکان ما، جهت کسب اطلاعات در ارتباط با وضعیت خود انجام هر دو آزمایش هرپس نوع 1 و 2 را به بیماران توصیه می کنند.

 

علائم هرپس تناسلی در مردان

هرپس تناسلی در بیشتر موارد بدون هیچ علائمی می باشد ولی می تواند در بعضی موارد علائم زیر را داشته باشد که عبارتند از:

اصولاً اولین حمله ویروس بسیار آزاردهنده می باشد. بعد از چند روز تاول ها کنده شده و مایعات سفید رنگی خارج می شود ولی محل هنوز شدیداً دردناک و 4 هفته طول می کشد تا زخم ها بهبودی حاصل کنند. در این مرحله بیماری شدیداً واگیر دار بوده و هر گونه تماس جنسی باعث آلودگی طرف مقابل نیز خواهد شد. هرپس سیمپلکس و سرطان یعنی چه؟ آیا هرپس باعث سرطان می شود؟

از مشخصات این بیماری عود زودهنگام آن است و ممکن است در طول سال تا 8 بار دوباره عود کند و لذا فرد آلوده همیشه با آن درگیر بوده و باعث اختلالات روحی و روانی و کم حوصلگی فرد می گردد. وارد شدن کوچکترین استرس از قبیل تب، عادت ماهانه خانم ها، استرس های حاد، بالارفتن قند خون، کاهش سیستم ایمنی بدن باعث عود بیشتر و شدیدتر شدن بیماری خواهد شد. 

بیماری هرپس

راه های تشخیص تبخال تناسلی مردان

پزشک معاینه ای جسمانی انجام داده و به دنبال زخم ها خواهد گشت. او می تواند مایعی را از تاول ها بدست آورده، آن را کشت داده و از نظر وجود هرپس آن را ارزیابی کند. آزمایش های خون و دیگر آزمایش ها نیز می توانند بر روی مایع گرفته شده از تاول انجام شوند. همچنین می تواند از طریق موارد زیر نیز بیماری را تشخیص دهد که عبارتند از:

عوارض تبخال تناسلی

درمان های تبخال تناسلی کدامند؟

در صورتی که فرد تصور می کند به تبخال تناسلی ابتلا یافته است باید هر چه زودتر با پزشک ملاقات کند. تشخیص تبخال تناسلی در هنگامی که زخم ها وجود دارند آسان تر است. در این صورت فرد می تواند درمان را زودتر آغاز کرده و احتمالا درد کمتری را در ارتباط با عفونت تجربه کند. هرپس تناسلی ( زگیل تناسلی) هیچ درمانی ندارد اما دارو ها می توانند به آن کمک کنند.

آسیکلوویر

درمان تبخال تناسلی با آنتی بیوتیک

کپسول آسایکلوویر400 را می توان به صورت روزانه برای درمان تبخال تناسلی استفاده کرد. این کپسول، باید به محض احساس هر گونه حس مور مور، سوزش یا خارش مصرف شوند.

درمان تبخال تناسلی با پماد

 داروی آسیکلوویر به صورت پماد موجود است و در مراحل اولیه یا در هنگام عود علائم بر روی زخم ها قرار داده می شود.

پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی

چند توصیه برای تبخال تناسلی

آگاه باشد تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و جهت مدارا با آن:

قرص ویسول

سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی

در ادامه سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی را برای شما آورده ایم.

آیا این بیماری عود کننده است؟

تب خال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می‌ کند. اما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان داخل بدن باقیمانده وتحت شرایطی فعالیت خود را از سر می‌گیرد. شرایط مطلوب برای از سر گیری فعالیت ویروس، تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تب خال، شروع عادت ماهیانه در خانمها و هرگونه تغییر در وضعیت روحی وجسمی است. عود ممکن است با همان شدت یا خفیف‌تر باشد. عود بیماری ممکن است به ۸ بار درسال هم برسد.

افراد آلوده به ویروس برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟

این افراد باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند. یعنی داروهای ضد ویروس با دوز کم و به طور مداوم مصرف شوند. تنها خبر خوش بیماری تب خال تناسلی این است که هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی‌ شود.

چرا این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟

ویروس تب خال تناسلی در افرادی که بی‌بندوباری جنسی دارند (آمارها نشان می‌دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تب خال تناسلی، به شدت در حال افزایش است) بیشتر مشاهده می‌ شود . به طور خلاصه همه کسانی که بی‌ بند و باری جنسی دارند، به یکی از بیماریهای منتقله از راه جنسی مبتلا هستند، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اما هدف ما اطلاع رسانی بیشتر به جوانان است، چون اطلاع و ترس از بیماری حتما محدودیتی در رفتارهای پرخطر ( مقاربتی) جوانان ایجاد می‌‌ کند. استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می‌کند، ولی آن را از بین نمی‌برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

4.2/5 - (100 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 824 مشاهده پرسش
    سلام 000 من 34 سال سن دارم و مشکل دفع ادرار دارم .. کاهی اوقات شب به دفعات زیاد به دسشووی می روم . فشار ادرار بسیار کم است و من باید با فشار ان را خالی کنم ... بعضی اوقات هم بی اختیاری ادرار دارم ..متاسفانه دو بار مطب اومدم ولی نتونستم وقت بکیرم 000 با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744 مطالب سایت من در مورد تکرر ادراری را بخوانید
  • تصویر کاربر غلامرضا جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 668 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما سرور ارجمند
    خدمتون عرض کنم یک چند سالی هست که کلیه هام سنگ ساز شده و 3 مورد دفع سنگ در حدود 5 میل داشتم
    در حدود 3 ماه پیش که به علت درد و خونریزی به بیمارستان مراجعه کردم مشخص شد که دو سنگ 4.5 و 6.5 میلی در کلیه ( به ترتیب در کالیس میانی و کالیس تحتانی)چپم می باشد هر کاری کردیم این سنگها از جاشون تکون نخورد.متاسفانه به علت عفونت ادراری و همچنین در در زیر شکم و پهلو چند بار به دکتر مراجعه که سیپرو فلوکساسین و آزیترو مصرف کردم ولی سوزشم بهتر نشد.
    پزشکم گفت باید اورتروسکوپی انجام بدم تا علت عفونت رو پیدا کنم .وقتی در بیمارستان بهوش اومدم دکتر گفت عفونتی مشاهده نکردم و برای گشاد شدن حالب DJ گذاری کردم.
    الان بعد از 4 روز از عمل سوزش شدید و خون زیاد درمجرای ادراریم دارم .تو رو خدا در این زمینه راهنماییم کنیم آیا نیاز به همچین کاری بود؟ مشکلات خاصی برام درست نمیشه؟ برای رفع سوزشم چکار کنم؟
    متاسفانه من در شهرستانهای خراسان زندگی می کنم و پزشکم دارای تجربه زیادی نیست
    (برای سوزشم فنازوپریدین استفاده کردم دیدم خونها لخته لخته ازم خارج میشن علت این چی میتونه باشه؟)
    با تشکر از اینکه وقت ارزشمند جناب عالی رو گرفتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سوزش طبیعی است سنگتان ریز است خودبخود دفع میشود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من در باره سنگ کلیه را بخوانید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر majid جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    با سلام
    جوانی 20 ساله هستم،من هفته ای یا شایدم بیشتر درد بیضه در سمت چپ حدود 2 دقیقه میگیرم،و همین نگرانم کرده تو رو خدا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۱۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    باسلام نتيجه آزمايش بشرح زير ميباشد
    Abstinence. 3 day
    Coll.test time 20 min
    Volum 1.5
    Appearance Norm
    Liquefaction. Norm
    Viscosity Norm
    Ph 7
    Wbc Norm
    Concentration 5
    Prog.motility 8%
    Normal.morphology 11%
    Msc 0.6
    Fsc 0.4
    Smi 27
    All sperm 7.5
    Motilie.sperm 0.90
    Func.sperm 0.60
    Bacteria Negative
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      تحرک بسیار کم است واریکوسل داری؟
    2. تصویر کاربر احسان شنبه ۱۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دكتر مراجعه كردم بعد از معاينه گفت شريانهاى بيضه هات قطوره اما چون هردو به يك اندازه هست احتمالا نرمال باشه، سونوگرافى هم نفرستاده، بيشتر مى خوام بدونم واريكوسل هست يا نه، اگر نه ، با همين شرايط مى تونم اقدام به باردا ى كنم؟ در ضمن تا حالا اقدام به باردارى نكردم.با تشكر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب خدمت جناب دکتر کرمی ؛
    احتراما به استحضار عالی میرساند که پدر اینجانب دارای 72سال سن است که با تزریق انسولین بیماری قندخون خود راتحت کنترل دارد ، درضمن ایشان در سال 70 تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته است والبته ازاین بابت هم علیرغم کنترلها ودرمانهایی که انجام میدهد متاسفانه طی سالهای پس از عمل بای پاس دچار گرفتگیهای مجدد عروق کرونر شده است ؛ علیهذا نتایج آزمایشهای ایشان ارقام زیر را نشان میدهد: برای psa عدد 13/2 و برای free psa نیز رقم 0/8 سوال اینجاست که با توجه به شرایط اخیرالذکر واینکه ایشان تحت درمان یکماهه آقای دکتر کبیری در اصفهان قرار دارد ، آیا صلاح است که ایشان با در نظر گرفتن نسبت free psa به psa که حدود 0/06 میباشد بمنظور تشخیص سرطان تحت بیوپسی قرار گیرند * ضمن تشکر از حضرتعالی عاجزانه تقاضای دریافت تجویز و نظر جنابعالی را دارم * )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به سن و بیماری قلبی نیاز به اقدام خاصی نیست چون در هر صودت قابل عمل نیستند اگر پی اس ابالا رفت هر 3 ماه امپول کافی است با مطب هماهنگ نمایید02122642744
  • تصویر کاربر پدرام جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی آقایی کرمی
    چند مدت پیش یه دردی در بیضه هام به وجود اومد با مشاوره یکی از آشناها گفت که احتمالا عفونت باشه به دکتر مراجعه کنید من رفتم دکتر هم آزمایش ادرار که جوابش نرمال بود و عفونتی وجود نداشت بعد رفتم سونوگرافی که جوابش این بود ( گشادی خفیف عروق پانپنیفرم سمت چپ با حداکثر قطر 2/8 میلیمتر مطرح کننده واریکوسل کرید 1 سمت چپ مشهود است ) خواستم ببینم باید چکار کنم واسه بهبود؟ بعد مشکل ساز نیست ؟ . 30 سال سن دارم .مجرد هستم . بدنسازی کار میکنم . ممنون میشم اگه کمک کنید مرسی **شاید عددها جابجا بشه عکس جواب سونو گرافی رو پیوست سوال میکنم **
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر ازمایش اسپرمتان خوب است درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر خودم جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    من 16 سالمه التم طول و عرضش خیلی کوچیکه یعنی بخوام کلی بگم موقع نعوظ کمتر از ۱۰سانت و در حالت غیر نعوظ به اندازه الت یه بچه س اگه بتونید یه راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم.ایا راه درمانی وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حضوری تشریف بیاورید مطلب سایت من در مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام...با مطالعه رزومه و سایت تخصصیتان به مهارت شما در این زمینه ایمان آوردم.
    پسری هستم 21 ساله که در فضای کاریم و از طریق دوستان با بیماری واریکوسل آشنا شدم،و مدتی مشکوک شدم به وجود این بیماری در بدنم.از طرفی برای مراجعه به تهران به دلایل کاری محدودیت دارم...میخواستم بدونم آیا در شهر مشهد پزشکی را سراغ ندارین که از نظر شما تایید شده باشد تا من به ایشان مراجعه کنم؟چون یکی از همکاران با مراجعه به پزشکی و عمل جراحی واریکوسل دچار عوارض بعد عمل شده اند!
    من این دغدغه را دارم....لطفا راهنمایی کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      لطف دارید من شرمنده ام
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام خواهر من چند روز قبل عمل ميو مکتومي انجام داده اما بعد از عمل با مشکل عدم دفع ادرار مواجه شده با تجويزه پزشک ارولوژي قرص بوتانيکل مصرف کرد اما الان بعد از حدود 48ساعت تغيير محسوسي نکرده پزشک.ارولوژي تشخيصشون.اينه.که قبلا تنبليه مثانه وجود داشته و العان داروي بيهوشي اثر مضاعف بر اين عملکرد رو داشته خواستم ازتون بپرسم که واقعا همچين چيزي هست؟و اينکه.آيا دوباره.وضعيت دفع ادرار به حالت.نرمال بر ميگرده؟تشخيص شما چيه؟با تشکر.از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونداز و انجام نوار مثانه02122642744
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام خدمت جناب آقای دکتر کرمی:
    از اینکه وقت می گذارید و جواب سئوالات را میدهید با تمام وجود تشکر میکنم و اجرتان با آقا ابا عبدالله، ،جناب آقای دکتر بنده متاهل هستم و 31 سال دارم و کم تحرکی و شکل غیر نرمال اسپرم دارم که بعد از سونوگرافی مشخص شد که هر دو بیضه من واریکوسل متوسط دارد و فتق راست هم دارم که واریکوسل بیضه چپم را 12 سال پیش یکبار عمل کرده بودم ولی متاسفانه برگشته ، خواستم بدانم که آیا امکان عمل لاپاراسکوپی هر سه مورد مذکور به صورت همزمان وجود دارد و در صورت عمل آیا کم تحرکی و شکل غیر نرمال درمان میشود ،خیلی خیلی خیلی ممنونم اگر جوابم را بدهید و این فقط لطف شماست .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      عمل مجدد فایده ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مژگان شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    با سلام. من دچار تبخال تناسلی شدم و بامراجعه به دکتر از پماد تتراسیکلین استفاده میکنم. تبخال ناحیه وسیعی از واژنم هست وبه گفته دکتر تاحدودی داخل دهانه رحم هم نفوذ کرده. اما من واقعا تحمل سوزش دهانه رحم رو هنگام استفاده از پماد ندارم. خیلی وحشتناکه :'( ازتون خواهش میکنم یه راهی بگین که حداقل این سوزش رو کم کنه. من واقعا تحمل ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      قرص أسيكلو وير و پماد با نظر دكتر
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 919 مشاهده پرسش
    سوراخ خروجی ادرار در آلت من گشاد شده است و موقع سکس یا بعد از آن دچار کمی درد و سوزش میشوم.
    چه درمانی وجود دارد؟
    اگر درمان آن جراحی است، آیا پس از عمل ظاهر آن تغییر نمیکند؟
    مراقبت خاصی پس از عمل نیاز است؟
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر masood30 دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    درود بر شما

    استاد یه سوال داشتم

    من میخواستم عمل وازکنومی کنم

    تو نت سرچ کردم نوشته بود احتمال عوارض جانبی هست

    میخواستم بدونم به چه صورت هست و آیا شما انجام میدین

    هزینش هم چقدر هست

    و دوران نقاهت هم داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من وازکتومی انجام نمیدهم چون انتخابی غیر قابل بر گشت است
    2. تصویر کاربر masood30 شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      استاد بله خودم در جریان هستم. من میخواستم در مورد عوارضش بدونم ؟ چون ئر بعضی سایتها در موردش خوندم نوشته بود که عوارض جانبی داره
    3. تصویر کاربر masood30 شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من خوذم سنم نزدیکه 40 هستش
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      توصیه من انتخاب راه دیگر ی است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من بیضه هام حالت له شدن پیدا کرده
    مثل سوختگی بیضه بخاطر عرق کردن
    حتی طوری که بعضی وقت ها زخم های کوچکی رو بیضه هام هست
    یک سالی هست اینطوری شده
    کمکم کنیدخیلی دارم ادیت میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب