درمان تبخال تناسلی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ممکن است در اطراف ناحیه تناسلی خود احساس خارش یا گزگز داشته باشید. تبخال تناسلی، معمولاً با تاول‌های دردناک و کوچکی همراه است که ظاهر می‌شوند و زخم‌هایی ایجاد می‌کنند که ترشح یا خونریزی می‌کنند. بیشتر افراد در عرض چند هفته پس از ابتلا به ویروس تبخال تناسلی، از شخص دیگری متوجه علائم می شوند. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است تب، سردرد یا سایر احساسات شبیه آنفولانزا نیز داشته باشید. برخی از افراد علائم کمی دارند یا هیچ علائمی ندارند.

تبخال تناسلی چیست؟

بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی جنسی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می‌شوند، در حالی که بیماری تب خال تناسلی، یکی دیگر از بیمارهای مقاربتی جنسی شایع از نوع ویروسی است؛ که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن (که اغلب هم اقشار جوان جامعه هستند) افزوده می‌شود. دکتر حسین کرمی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: شاید بی‌ توجهی مجامع بهداشتی نسبت به این بیماری، کشنده نبودن آن است.

اما تب خال تناسلی فقط یک تب خال ساده نیست زیرا بیماری با عودهای مکرر، تا آخر عمر گریبان فرد را می‌گیرد و واقعا کیفیت زندگی بیمار را بر هم می‌ زند. تبخال تناسلی مردان و زنان، دومین بیماری شایع منتقله از طریق جنسی است که در صورت ابتلا به آن باید تا آخر عمر با آن مدارا و زندگی کنید چون درمان قطعی ندارد و تنها راه، مبتلا نشدن با آن است. بنابراین با دادن اطلاعاتی کامل در این خصوص می‌توان جلوی انتشار ویروس از انسانی به انسان دیگر را گرفت.

تبخال تناسلی در افراد

تبخال تناسلی چیست؟

علت ایجاد کننده تبخال تناسلی، ویروس هرپس یا تبخال می باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود دارد. نوع 1 که اغلب باعث ایجاد تبخال در لب ها می گردد و نوع 2 که اغلب باعث ایجاد تبخال در ناحیه تناسلی در آلت مردان و زنان، و پوست ناحیه تناسلی اطراف می گردد.

هر دو ویروس مسری بوده و از فردی به فرد دیگر انتقال می یابند. ویروس تبخال دهانی از طریق تماس لب ها، و ویروس تبخال تناسلی از طریق مقاربت جنسی انتقال می یابند.  

علائم و نشانه های ابتلا به تبخال تناسلی کدامند؟

بعد از 2 روز تا 2 هفته بعد از تماس با فرد آلوده به تبخال تناسلی فرد احساس درد و سوزش و خارش و قرمزی شدید ناحیه تناسلی می کند و تدریجاً تاول های پوستی و گروهی به شکل زیر در ناحیه ایجاد می شوند که بسیار دردناک هستند و فرد ممکن است مبتلا به تب، درد عضلات و بیحالی شدید گردد.

در حدود دو سوم افراد مبتلا به هرپس تناسلی (تبخال تناسلی)علائمی را تجربه نکرده و یا علائمی خفیفی را تجربه می کنند که با دیگر عوارض پوستی اشتباه گرفته می شوند. در مواردی که علائم وجود ندارند، هرپس تناسلی باز هم قابل انتقال است. پزشکان ما، جهت کسب اطلاعات در ارتباط با وضعیت خود انجام هر دو آزمایش هرپس نوع 1 و 2 را به بیماران توصیه می کنند.

 

علائم هرپس تناسلی در مردان

هرپس تناسلی در بیشتر موارد بدون هیچ علائمی می باشد ولی می تواند در بعضی موارد علائم زیر را داشته باشد که عبارتند از:

اصولاً اولین حمله ویروس بسیار آزاردهنده می باشد. بعد از چند روز تاول ها کنده شده و مایعات سفید رنگی خارج می شود ولی محل هنوز شدیداً دردناک و 4 هفته طول می کشد تا زخم ها بهبودی حاصل کنند. در این مرحله بیماری شدیداً واگیر دار بوده و هر گونه تماس جنسی باعث آلودگی طرف مقابل نیز خواهد شد. هرپس سیمپلکس و سرطان یعنی چه؟ آیا هرپس باعث سرطان می شود؟

از مشخصات این بیماری عود زودهنگام آن است و ممکن است در طول سال تا 8 بار دوباره عود کند و لذا فرد آلوده همیشه با آن درگیر بوده و باعث اختلالات روحی و روانی و کم حوصلگی فرد می گردد. وارد شدن کوچکترین استرس از قبیل تب، عادت ماهانه خانم ها، استرس های حاد، بالارفتن قند خون، کاهش سیستم ایمنی بدن باعث عود بیشتر و شدیدتر شدن بیماری خواهد شد. 

بیماری هرپس

راه های تشخیص تبخال تناسلی مردان

پزشک معاینه ای جسمانی انجام داده و به دنبال زخم ها خواهد گشت. او می تواند مایعی را از تاول ها بدست آورده، آن را کشت داده و از نظر وجود هرپس آن را ارزیابی کند. آزمایش های خون و دیگر آزمایش ها نیز می توانند بر روی مایع گرفته شده از تاول انجام شوند. همچنین می تواند از طریق موارد زیر نیز بیماری را تشخیص دهد که عبارتند از:

عوارض تبخال تناسلی

درمان های تبخال تناسلی کدامند؟

در صورتی که فرد تصور می کند به تبخال تناسلی ابتلا یافته است باید هر چه زودتر با پزشک ملاقات کند. تشخیص تبخال تناسلی در هنگامی که زخم ها وجود دارند آسان تر است. در این صورت فرد می تواند درمان را زودتر آغاز کرده و احتمالا درد کمتری را در ارتباط با عفونت تجربه کند. هرپس تناسلی ( زگیل تناسلی) هیچ درمانی ندارد اما دارو ها می توانند به آن کمک کنند.

آسیکلوویر

درمان تبخال تناسلی با آنتی بیوتیک

کپسول آسایکلوویر400 را می توان به صورت روزانه برای درمان تبخال تناسلی استفاده کرد. این کپسول، باید به محض احساس هر گونه حس مور مور، سوزش یا خارش مصرف شوند.

درمان تبخال تناسلی با پماد

 داروی آسیکلوویر به صورت پماد موجود است و در مراحل اولیه یا در هنگام عود علائم بر روی زخم ها قرار داده می شود.

پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی

چند توصیه برای تبخال تناسلی

آگاه باشد تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و جهت مدارا با آن:

قرص ویسول

سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی

در ادامه سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی را برای شما آورده ایم.

آیا این بیماری عود کننده است؟

تب خال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می‌ کند. اما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان داخل بدن باقیمانده وتحت شرایطی فعالیت خود را از سر می‌گیرد. شرایط مطلوب برای از سر گیری فعالیت ویروس، تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تب خال، شروع عادت ماهیانه در خانمها و هرگونه تغییر در وضعیت روحی وجسمی است. عود ممکن است با همان شدت یا خفیف‌تر باشد. عود بیماری ممکن است به ۸ بار درسال هم برسد.

افراد آلوده به ویروس برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟

این افراد باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند. یعنی داروهای ضد ویروس با دوز کم و به طور مداوم مصرف شوند. تنها خبر خوش بیماری تب خال تناسلی این است که هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی‌ شود.

چرا این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟

ویروس تب خال تناسلی در افرادی که بی‌بندوباری جنسی دارند (آمارها نشان می‌دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تب خال تناسلی، به شدت در حال افزایش است) بیشتر مشاهده می‌ شود . به طور خلاصه همه کسانی که بی‌ بند و باری جنسی دارند، به یکی از بیماریهای منتقله از راه جنسی مبتلا هستند، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اما هدف ما اطلاع رسانی بیشتر به جوانان است، چون اطلاع و ترس از بیماری حتما محدودیتی در رفتارهای پرخطر ( مقاربتی) جوانان ایجاد می‌‌ کند. استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می‌کند، ولی آن را از بین نمی‌برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

4.2/5 - (100 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نغمه جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،من چارسال پیش سوزش ادرار شدید داشتم ب دکتر کلیه و مجاری ادرارمراجعه کردم با انجام سونو فرمودن ک مشکلی نیس فقط چن عدد آنتی بیوتیک تجویز کردن ک بهترشدم بلافاصله دوهفته بعد باز سوزش داشتم مجدد رفتم دکتر بازم سونو سالم بود ‌مجدد آنتی بیوتیک مصرف کردم بهترشدم بلافاصله یکماه بعد سوزش تکرارشد ک اینبار خدمت شما اومدم ک شما فرمودید این سوزش جنبه عصبی داره و دارویی نداره و بیماری نگران کننده نیس.خوشبختانه بعداز اینکه خدمت شما اومدم این چارسال سوزش نداشتم فقط هرزگاهی سوزش میگرفتم ک سریع بدون مصرف دارو رفع میشد،اما الان چن ماهی هس ک قبل از پریود سوزش میگیرم ودوره پریود سوزش رفع میشه ‌بعداز یک هفته بعداز پریود سوزش مجدد شروع میشه ب همراه ترشح خونی .متخصص زنان مراجعه کردم فرمودن ترشح خونی مربوط ب دوره تخمک گذاریه،اما از اونجایی هرزگاهی درماه دوبار پریود میشم بشدت از سوزش اذیت میشم،قرص فنازوپریدین ‌کوتریموکسازول مصرف میکنم اما هنوزم سوزش دارم.لطفا راهنمایی بفرمایید ک چیکارکنم آقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام چند سالتون هست ؟ یک ازمایش ادرار و کشت ادرار دهید حتما توسط متخصص زنان از نظر عفونت معاینه شوید . ازدواج کرده اید ؟ رابطه جنسی مداوم دارید ؟ قطر ادرار باریک نیست ؟
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    پدر من 15 ماه پیش با مشاهده خون در ادرار و انجام سونو گرافی دو توده مشاهده شد با انجام turbt تومور برداشته شد و جواب پاتولوژی نفوذ به عضله تشخیص داده شد که نوع آن رو گرید دو بدخیم تشخیص داده شد با انجام شیمی درمانی کل بدن و پرتو درمانی با 35 جلسه کار درمان به اتمام رسید و بعد از سه ماه یک عمل سیستکوپی انجام شد که جواب عمل بدون مشاهده تومور بود بعد از گذشت 6 ماه از آخرین جلسه پرتو درمانی خون به صورت لخته در ادرار مشاهده شد که با مراجعه به پزشک این روند رو طبیعی و ناشی از پرتو درمانی تشخیص دادند با گذشت دو ماه از این روند لخته مسیر ادرار رو مسدود و باعث زور زدن کردن که باعث ایجاد التهاب و متورم شدن و خونریزی از پروستات شد که با مراجعه به پزشک پیشنهاد سیستکوپی و سوزاندن محل خونریزی موی رگ ها رو کرد بعد از انجام این عمل برای مدت 2 ماه لخته همراه ادرتذ دیده میشد و با مراجعه به دکتر باز هم اظهار میکردند مثانه کاملا سالم هست و اگر ایرادی باشد از پروستات هست که باید تراشیده بشود تقریبا 3 ماه گذشته مجدد سونو گرافی انجام شد و یک توده هایپراکو بدون عرق خونی دیده شد و همچنان لخته و خونریزی از طریق ادرار ادامه داشت تا اینکه دو روز گذشته عمل سیستکوپی انجام شد و توده مثانه تراشیده شد و از پروستات هم نمونه برداری شد
    سوال من از حضرتعالی این است اگر مجدد عود کرده باشه مثانه باید کلا برداشته بشه بابت خونریزی و عود مجدد یا اینکه روش دیگری هم هست لازم به ذکر هست ایشون 68 ساله و به شدت از برداشتن مثانه حساس هست
    بصورت چشمی من نمونه برداری که از مثانه شده بود رو نگاه کردم به شکل یک کلم خیلی کوچک بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام دو بار این سوال را مطرح کرده اید و انجا کامل جواب دادم . با توجه به پاتولوژی منطقی هست که مثانه خارج بشه اما اگر خود بیمار رضایت نداره باید زیر نظر انکولوژی باشه
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      آقای زیر نظر آنکولوژی بودند کفایت میکنه؟
      به طور مثال اگر این عود کردن ۵ ماه دیگه تکرار شد چکاری باید انجام بدهیم
      زمان درمانی به صورت کامل چقدر طول میکشد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      بله زیر نظر اون ها که حتما باید باشند و سیستوسکوپی های دوره ای هم بشن . عود هم باید turt بشن مجدد . دلیل اینکه زیر نظر انکولوژی باشن از نظر متاستاز است که به هرحال ممکنه اتفاق بیفته
    4. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      ما هم زمان زیر نظر دکتر آنکولوژی و دکتر اورولوژیست هستیم
      چه مدت زمان می‌بره که کلا این قضیه عود کردن تمام بشه و اطمینان از عدم عود داشته باشیم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      از نظر من بهترین اقدام خارج سازی مثانه هست هرچند با توجه به پرتودرمانی که شده الان دیگه خیلی سخت هست اینکار. با توجه به عدم تمایل به خارج سازی و عود بالای کنسر مثانه نمیشه گفت این عود متوقف میشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Mohammd جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    پدر من ۱۵ ماه پیش با مشاهده خون در ادرار و انجام سونو گرافی دو توده مشاهده شد با انجام turbt تومور برداشته شد و جواب پاتولوژی نفوذ به عضله تشخیص داده شد که نوع آن رو گرید دو بدخیم تشخیص داده شد با انجام شیمی درمانی کل بدن و پرتو درمانی با ۳۵ جلسه کار درمان به اتمام رسید و بعد از سه ماه یک عمل سیستکوپی انجام شد که جواب عمل بدون مشاهده تومور بود بعد از گذشت ۶ ماه از آخرین جلسه پرتو درمانی خون به صورت لخته در ادرار مشاهده شد که با مراجعه به پزشک این روند رو طبیعی و ناشی از پرتو درمانی تشخیص دادند با گذشت دو ماه از این روند لخته مسیر ادرار رو مسدود و باعث زور زدن کردن که باعث ایجاد التهاب و متورم شدن و خونریزی از پروستات شد که با مراجعه به پزشک پیشنهاد سیستکوپی و سوزاندن محل خونریزی موی رگ ها رو کرد بعد از انجام این عمل برای مدت ۲ ماه لخته همراه ادرتذ دیده میشد و با مراجعه به دکتر باز هم اظهار میکردند مثانه کاملا سالم هست و اگر ایرادی باشد از پروستات هست که باید تراشیده بشود تقریبا ۳ ماه گذشته مجدد سونو گرافی انجام شد و یک توده هایپراکو بدون عرق خونی دیده شد و همچنان لخته و خونریزی از طریق ادرار ادامه داشت تا اینکه دو روز گذشته عمل سیستکوپی انجام شد و توده مثانه تراشیده شد و از پروستات هم نمونه برداری شد
    سوال من از حضرتعالی این است اگر مجدد عود کرده باشه مثانه باید کلا برداشته بشه بابت خونریزی و عود مجدد یا اینکه روش دیگری هم هست لازم به ذکر هست ایشون ۶۸ ساله و به شدت از برداشتن مثانه حساس هست
    بصورت چشمی من نمونه برداری که از مثانه شده بود رو نگاه کردم به شکل یک کلم خیلی کوچک بود
    هر کاری کردم عکس مدارک ارسال نشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام از خصوصیات توده های مثانه با درجه بالا عود های مکرر است . کسی که میخواد مثانه حتما حفظ بشه باید تحت نظر انکولوژیست باشه و دائم بررسی بشه و تحت نظر ارولوژی سیستوسکوپی مرتب بشه . ولی از نظر ارولوژی برداشتن مثانه منطقیه مگر اینکه خود بیمار رضایت نداشته باشه
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام

    من دیشب حین نزدیکی با دست قسمت زیر بیضه ها رو هنگام خروج منی فشار دادم که منی خارج نشه ولی منی خارج شد و بعد از اون احساس سوزش در همون ناحیه و خونریزی حین ادارار رو دارم میخواستم راهنماییم کنین تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام چند سالتون ؟ ادرار کاملا خونی است ؟
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۱۷ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام عرض ادب
    مادر بنده خانم ۷۰ ساله هستند با بیماری ام اس سابقه دیابت فشار خون و پروتئیینوری کلیه وحدود شش ماه پیش یعلت تشنج و کاهش هوشیاری بمدت یکماه در بیمارستان قائم مشهد ای سی یو استروک بستری واینتوبه شدند واز همون زمان وبعد ترخیص تا الان یعنی حدود ۶ ماه سوند داشتند و این اواخر بعلت درد و لخته های خون ورسوبات در سوند و نشتی از کنار سوند دکترشون سوند رو برداشتن و ازهمون موقع دردها برطرف شد ولی تکرر ادرار هر نیم ساعت یکبار وبا حجم کم بخصوص در طول روز وبیداری گرفتند براشون مدتی تولترودین ۲ تجویز شد وبعدش سولیفناسین۱۰ روزی یکی الان یکماه مصرف کرده و کمی بهبود داشته تا چند روز پیش که بعلت درد مختصر زیر شکم احتمالا مثانه و افزایش مجدد دفعات ادرار وعدم کنترل ادرار واضطرار دفع سونوگرافی انجام دادیم و مواردی مانند افزایش ضخامت جداره و رسوبات و...دیده شده که نگرانم کرده ومیخوام اگه ممکنه نظرتون رو بفرمایید که جای نگرانی هست یا نیاز به جراحی و... یا چه توصیه ای دارید؟خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام معمولا افزایش ضخامت جدار مثانه به علت عدم ادرار کردن مناسب هست . بهتر هست بعد از اینکه شرایطشون خوب شد یک سیستوسکوپی بشن و داخل مثانه با دوربین دیده بشه
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۴ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر من ۳۹سالم وقتی مقدارکمی ادراردر مثانه دارم مثانه ام درد می‌کند از هر دوساعت باید به دستشویی برم بعداز دستشویی راحت ترم سیستیسکوبی هم کردم دکتر گفتند مثانه عصبی است وگردن مثانه ات کوچک است قرص تولترودین استفاده می‌کردم ادرارم قطره قطره می‌آمد دیگر استفاده نمیکنم الان خیلی پرکار شده همیشه درد دارم راهنمایی کنید خیلی ممنونم موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام اگر سونوگرافی انجام دادید بفرستید ببینم . حجم باقی مانده ادرار پس از تخلیه در سونوگرافی راباید ببینم
  • تصویر کاربر محبوبه شنبه ۱۲ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون به خیر پسر ده ساله ام ازوقتی که ازپوشک گرفتمش شب ادراری داره تو هفت سالگیش یک ماه ایمی پرامین دادم اما اصلا تاثیر نداشت امسال به خاطربیش فعالیش بردم متخصص مغز واعصاب اون براش دترولیت تجویز کرد اما تاثیرنداشت سونو نوشت سونو هیدرونفروز خفیف توکلیه چپ وحدودا ۱۵۰سی سی ادرار باقیمانده تو مثانه نشون داد وهمین طور سیستیت خفیف دکتر مجددا دترولیت ۴دوبار درروز ووازوپرسین وکپسول سفیکیم نوشتن اما اصلا تاثیر نداشته به نظرتون چه اقدام دیگه ای انحام بدیم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام باقی مانده حجم ادرارش زیاده . باید بررسی تکمیلی بشه از نظر وضعیت مثانه . باید نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر نرگس شنبه ۱۲ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    همسر بنده به علت آسیب ریشه های عصبی دچار احتباس ادرار و مشکلات دفع شده. و حدود 2و نیم سال است که برای تخلیه ادرار سوند می زند. می خواستم ببینم آیا برای احتباس ادرار هم می شود از دریچه مصنوعی مثانه استفاده کرد یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام خیر
  • تصویر کاربر برکی جمعه ۱۱ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سنم حدود 40سال هست مشکل ادرار داشتم حدود 3ماه پیش رفتم دکتر آزمایشات مربوط به مثانه دادم مشکلی نبود الان مشکل ادامه داره اخیرا احساس میکنم در تخلیه منی هم مشکل داره پیش میاد برام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      دقیق بفرمایید چه مشکلی ؟ قطره قطره میاد ؟
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۱۱ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    درددرناحیه کلیه مثانه سوزش شدیدتهوع وبی اشتهایی پف زیرچشم والان شروع کردم ب خوردن سیپروفلوکساسین۵۰۰وعراق هستم وهیچ دسترسی به دکترندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      احتمال بالای سنگ کلیه هست مایعات فراوان بخورید . تامسولوسین یک عدد روزانه
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب