درمان تبخال تناسلی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ممکن است در اطراف ناحیه تناسلی خود احساس خارش یا گزگز داشته باشید. تبخال تناسلی، معمولاً با تاول‌های دردناک و کوچکی همراه است که ظاهر می‌شوند و زخم‌هایی ایجاد می‌کنند که ترشح یا خونریزی می‌کنند. بیشتر افراد در عرض چند هفته پس از ابتلا به ویروس تبخال تناسلی، از شخص دیگری متوجه علائم می شوند. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است تب، سردرد یا سایر احساسات شبیه آنفولانزا نیز داشته باشید. برخی از افراد علائم کمی دارند یا هیچ علائمی ندارند.

تبخال تناسلی چیست؟

بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی جنسی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می‌شوند، در حالی که بیماری تب خال تناسلی، یکی دیگر از بیمارهای مقاربتی جنسی شایع از نوع ویروسی است؛ که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن (که اغلب هم اقشار جوان جامعه هستند) افزوده می‌شود. دکتر حسین کرمی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: شاید بی‌ توجهی مجامع بهداشتی نسبت به این بیماری، کشنده نبودن آن است.

اما تب خال تناسلی فقط یک تب خال ساده نیست زیرا بیماری با عودهای مکرر، تا آخر عمر گریبان فرد را می‌گیرد و واقعا کیفیت زندگی بیمار را بر هم می‌ زند. تبخال تناسلی مردان و زنان، دومین بیماری شایع منتقله از طریق جنسی است که در صورت ابتلا به آن باید تا آخر عمر با آن مدارا و زندگی کنید چون درمان قطعی ندارد و تنها راه، مبتلا نشدن با آن است. بنابراین با دادن اطلاعاتی کامل در این خصوص می‌توان جلوی انتشار ویروس از انسانی به انسان دیگر را گرفت.

تبخال تناسلی در افراد

تبخال تناسلی چیست؟

علت ایجاد کننده تبخال تناسلی، ویروس هرپس یا تبخال می باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود دارد. نوع 1 که اغلب باعث ایجاد تبخال در لب ها می گردد و نوع 2 که اغلب باعث ایجاد تبخال در ناحیه تناسلی در آلت مردان و زنان، و پوست ناحیه تناسلی اطراف می گردد.

هر دو ویروس مسری بوده و از فردی به فرد دیگر انتقال می یابند. ویروس تبخال دهانی از طریق تماس لب ها، و ویروس تبخال تناسلی از طریق مقاربت جنسی انتقال می یابند.  

علائم و نشانه های ابتلا به تبخال تناسلی کدامند؟

بعد از 2 روز تا 2 هفته بعد از تماس با فرد آلوده به تبخال تناسلی فرد احساس درد و سوزش و خارش و قرمزی شدید ناحیه تناسلی می کند و تدریجاً تاول های پوستی و گروهی به شکل زیر در ناحیه ایجاد می شوند که بسیار دردناک هستند و فرد ممکن است مبتلا به تب، درد عضلات و بیحالی شدید گردد.

در حدود دو سوم افراد مبتلا به هرپس تناسلی (تبخال تناسلی)علائمی را تجربه نکرده و یا علائمی خفیفی را تجربه می کنند که با دیگر عوارض پوستی اشتباه گرفته می شوند. در مواردی که علائم وجود ندارند، هرپس تناسلی باز هم قابل انتقال است. پزشکان ما، جهت کسب اطلاعات در ارتباط با وضعیت خود انجام هر دو آزمایش هرپس نوع 1 و 2 را به بیماران توصیه می کنند.

 

علائم هرپس تناسلی در مردان

هرپس تناسلی در بیشتر موارد بدون هیچ علائمی می باشد ولی می تواند در بعضی موارد علائم زیر را داشته باشد که عبارتند از:

اصولاً اولین حمله ویروس بسیار آزاردهنده می باشد. بعد از چند روز تاول ها کنده شده و مایعات سفید رنگی خارج می شود ولی محل هنوز شدیداً دردناک و 4 هفته طول می کشد تا زخم ها بهبودی حاصل کنند. در این مرحله بیماری شدیداً واگیر دار بوده و هر گونه تماس جنسی باعث آلودگی طرف مقابل نیز خواهد شد. هرپس سیمپلکس و سرطان یعنی چه؟ آیا هرپس باعث سرطان می شود؟

از مشخصات این بیماری عود زودهنگام آن است و ممکن است در طول سال تا 8 بار دوباره عود کند و لذا فرد آلوده همیشه با آن درگیر بوده و باعث اختلالات روحی و روانی و کم حوصلگی فرد می گردد. وارد شدن کوچکترین استرس از قبیل تب، عادت ماهانه خانم ها، استرس های حاد، بالارفتن قند خون، کاهش سیستم ایمنی بدن باعث عود بیشتر و شدیدتر شدن بیماری خواهد شد. 

بیماری هرپس

راه های تشخیص تبخال تناسلی مردان

پزشک معاینه ای جسمانی انجام داده و به دنبال زخم ها خواهد گشت. او می تواند مایعی را از تاول ها بدست آورده، آن را کشت داده و از نظر وجود هرپس آن را ارزیابی کند. آزمایش های خون و دیگر آزمایش ها نیز می توانند بر روی مایع گرفته شده از تاول انجام شوند. همچنین می تواند از طریق موارد زیر نیز بیماری را تشخیص دهد که عبارتند از:

عوارض تبخال تناسلی

درمان های تبخال تناسلی کدامند؟

در صورتی که فرد تصور می کند به تبخال تناسلی ابتلا یافته است باید هر چه زودتر با پزشک ملاقات کند. تشخیص تبخال تناسلی در هنگامی که زخم ها وجود دارند آسان تر است. در این صورت فرد می تواند درمان را زودتر آغاز کرده و احتمالا درد کمتری را در ارتباط با عفونت تجربه کند. هرپس تناسلی ( زگیل تناسلی) هیچ درمانی ندارد اما دارو ها می توانند به آن کمک کنند.

آسیکلوویر

درمان تبخال تناسلی با آنتی بیوتیک

کپسول آسایکلوویر400 را می توان به صورت روزانه برای درمان تبخال تناسلی استفاده کرد. این کپسول، باید به محض احساس هر گونه حس مور مور، سوزش یا خارش مصرف شوند.

درمان تبخال تناسلی با پماد

 داروی آسیکلوویر به صورت پماد موجود است و در مراحل اولیه یا در هنگام عود علائم بر روی زخم ها قرار داده می شود.

پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی

چند توصیه برای تبخال تناسلی

آگاه باشد تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و جهت مدارا با آن:

قرص ویسول

سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی

در ادامه سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی را برای شما آورده ایم.

آیا این بیماری عود کننده است؟

تب خال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می‌ کند. اما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان داخل بدن باقیمانده وتحت شرایطی فعالیت خود را از سر می‌گیرد. شرایط مطلوب برای از سر گیری فعالیت ویروس، تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تب خال، شروع عادت ماهیانه در خانمها و هرگونه تغییر در وضعیت روحی وجسمی است. عود ممکن است با همان شدت یا خفیف‌تر باشد. عود بیماری ممکن است به ۸ بار درسال هم برسد.

افراد آلوده به ویروس برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟

این افراد باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند. یعنی داروهای ضد ویروس با دوز کم و به طور مداوم مصرف شوند. تنها خبر خوش بیماری تب خال تناسلی این است که هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی‌ شود.

چرا این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟

ویروس تب خال تناسلی در افرادی که بی‌بندوباری جنسی دارند (آمارها نشان می‌دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تب خال تناسلی، به شدت در حال افزایش است) بیشتر مشاهده می‌ شود . به طور خلاصه همه کسانی که بی‌ بند و باری جنسی دارند، به یکی از بیماریهای منتقله از راه جنسی مبتلا هستند، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اما هدف ما اطلاع رسانی بیشتر به جوانان است، چون اطلاع و ترس از بیماری حتما محدودیتی در رفتارهای پرخطر ( مقاربتی) جوانان ایجاد می‌‌ کند. استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می‌کند، ولی آن را از بین نمی‌برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

4.2/5 - (100 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. وقت عالی بخیر.
    من مردی 48 ساله هستم که 5 سال هست مشکل تکرر ادرار، احساس عدم تخلیه کامل مثانه، احساس فشار و ناراحتی در آلت تناسلی و گاهی سوزش بعد از انزال دارم. تا بحال بیش از 10 دوره آنتی بیوتیک مصرف کردم. گاهی چند ماه مشکلی ندارم اما گاهی بعد از رابطه جنسی (محافظت شده یا نشده) شروع میشه. وقتهایی که زیاد روی صندلی می شینم درد و فشار در سر الت تناسلیم بیشتر میشعه. چندین بار آزمایش ادرار و PSA دادم. همه چیز نرمال بود. معمولا احساس اضطرار در ادرار کردن ندارم و میتونم ساعتها خودمو نگه دارم. بیشتر اوقات مقدار ادرارم کم و فشارش ضعیفه. اما بعضی وقتها فشار و حجمش خوبه. بارها سونوگرافی و سی تی شکمی شدم. چیزی دیده نشد. اما مشکلم همچنان پابرجاست. اگر شبها قرص آلپرازولام نخورم، ممکنه تا صبح چند بار بیدار بشم. فرص وزیکر و تامسولوسین رو نمیتونم تحمل کنم چون هم آب مروارید دارم و هم دچار افت فشار خون میشم. من پیش دیابتی هستم و قندم با متفورمین زیر 120 هست معمولا. زندگیم بسیار سخت و ناامیدکننده شده. خواهش میکنم کمکم کنید. میفرمایید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام قدم آخر سیستوسکوپی و بررسی مجرا و مثانه از نظر تنگی و سایر مسائل است
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      منشکرم آقای دکتر. این رو فراموش کردم بگم که من حدودا سه سال پیش RUG گرفتم و تنگی مجرا نداشتم. البته دردش بسیار کشنده بود و تا انتهای مجرا را نتونستن ببینن اما تا اونجایی که تونستم تحمل کنم مشکلی نبود. با این حال باز هم سیستوسکپی لازمه؟
      سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      بله قدم اخر تشخیص است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دو هفته پیش احساس تکرر ادرار و احتباس ادرار داشتم رفتم پیش دکتر قرص فنازومکس و سیپروفلوکساسین بهم داد نصف قرصا مصرف کردم و بقیه مصرف نکردم و بعد سه روز از قطع مصرف قرص رفتم کشت ادرار گفتن هیچ عفونتی نداری و خوب شدم بعد از یک هفته بهبودی دوباره علائم برگشتن و اینبار تکرر ادرار زیادی ندارم و فقط بعد تموم شدن ادرار احساس سوزش و درد خیلی خفیفی در الت و همچنین احساس موندن ادرار تو الت دارم که و دو دفعه هم در اخر ادرار ترشحات چسبناک و زرد رنگ به اندازه چند قطره خارج شدن و درد کمر خفیفی هم دارم در ضمن بیست سالمه و میترسم مشکل از پروستاتم باشه باید به متخصص مراجعه کنم یا خیر ..ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام بعد از رابطه جنسی این علایم ایجاد شده ؟
    2. تصویر کاربر امیر جمعه ۲۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      نه رابطه جنسی شش هفت ماهه نداشتم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سفتریاکسون ۵۰۰ نصف امپول و ازیترومایسین ۲۵۰ چهار قرص با هم استفاده شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریمی سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    شماره پرسش من 291866 بود. شما از من سوالی پرسید من تا اومدم پاسخ بدم توی سایت نوشت "محدودیت ثبت پاسخ فرا رسیده" برای همین مجبور شدم دوباره پرداخت کنم و سوالم رو بپرسم.
    مادرم کشت ادرار انجام دادن جوابش رو براتون میفرستم. پرسیده بودید علائم دارند؟ خیر علائم ندارن و سوند هم ندارن. فقط میگن هرزگاهی آخر ادرار احساس میکنن توی اون ناحیه کف صابون ریخته شده یک احساس خشکی دارند.
    ازتون دو تا درخواست دارم یکی اینکه الان باید چه دارویی مصرف کنن؟ و دو برای ریشه کن شدن چکار کنن چون تقریبا یک ماه پیش هم اینجوری شدن که کشت ادرار دادن باکتری بود اما کشت نشد و سونو هم انجام دادن همون یک ماهه پیش به‌جز عفونت مختصر چیزی نشون نداد و آزمایش خون هم انجام دادن کراتین و بی.یو.ان نرمال بود. اقای دکتر توی داروها آمپی‌سیلین هم نوشته شده اگر زمانی خواستید تجویز بفرمایید هرچند این کپسول بسیار کمیاب و تاحدی نایابه اما می‌تونم پیداش کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام این ازمایش ادرار دقیق گرفته نشده . باید تکرار بشه چون میزان عفونتی که نشون داده در حد عفونت ادراری نبوده . در ازمایشگاه معتبر بدون الوده شدن نمونه حتی اگر لازم هست با استفاده از سوند نمونه بدن
    2. تصویر کاربر کریمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم حقیقتش آقای دکتر توی آزمایشگاه به مادرم یک پنبه بتادینی دادن گفتن اول اون ناحیه رو با این پنبه ضدعفونی کن بعد نمونه ادرار بردار. ما ترسیدیم گفتین نکنه اگه اینکارو بکنیم اون بتادین با ادرار قاطی بشه و یکبار اشتباهی به جان خونی چیزی توی ادرار نشون داده بشه یا جواب رو خراب کنه و اینکارو نکردیم.
      میشه بفرمایید روش صحیح نمونه‌گیری چجوری باید باشه؟ منظورم بدون سوند هست؟ چجوری باید اون ناحیه رو ضدعفونی کرد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      در خانم ها دقیق ترین روش اینه با سوند بگیرن در غیر این صورت باید کاملا تمیز باسه ناحیه و ادرار هنگام بیرون اومدن برخورد نداشته باشه با جایی
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.وقت بخیر.معذرت می‌خوام که طولانیه.
    من ۲۱ سالمه.
    سونوگرافی گرفتم عکسش رو فرستادم.نوشته مثانه با ضخامت ۴ میلی‌متر و جداره نامنظم.
    من از حدود ۵ سال قبل بعد از دفع ادرار خونریزی دارم.گاهی اوقات در حد یک یا دو قطره،گاهی هم بیشتر،خون تازه،نه خون لخته،البته تا دو سه سال قبل خون لخته هم دفع میکردم،ولی الان فقط خون تازه است.تا یکسال و نیم قبل خیلی شدید بود،یعنی هربار که دفع ادرار داشتم بعدش خونریزی می‌گرفتم،ولی الان یکساله که فقط دوبار اینطوری شدم.
    از همون ۵ سال قبل تا الان این خونریزی بعد از ادرار ، قطع و وصل میشه،مثلا ۱.۵ تا ۲ماه اینطوری میشدم،بعد خوب میشدم تا ۶ یا ۷ ماه بعد دوباره به مدت ۱ یا ۲ ماه دوباره خونریزی می‌گرفتم.
    الان تقریبا یک سالی میشه که خونریزی نداشتم،ولی ظرف یکماه گذشته ۳ بار خونریزی داشتم و بعد کاملا قطع شد.مجرای ادرار آلتم بعضی وقتا موقع دفع ادرار سوزش داره.
    صبح ها ادرارم یکم باریکه، ولی بعد دیگه مشکلی ندارم ! ولی دوشاخه میشه یکم.درضمن مثانه‌م هیچ دردی نداره.
    الان از دوماه قبل غدد لنفاوی کشاله هر دو رانم ورم کرده.و چند روز بعد بیضه هام هم یکم به لمس حساس شد!بخصوص طناب بیضه هام.
    از یک هفته قبل هم کمرم و دنده هام یکم درد داره.بخصوص نزدیک کتف.البته کمرم و دنده هام درد نداشت.فقط خودم یکم دنده هام رو فشار دادم از اون روز کمرم هم درد گرفته.این دنده هام ۷ ماه قبل هم درد داشت،ولی دیگه. دستکاری‌شون نکردم اون موقع و خوب شد!
    حتی غدد لنفاوی کشاله رانم هم، نه درد داشتن نه تورم.خودم حساس شدم و حدود یک هفته بطور مداوم غدد لنفاوی رو چک می‌کردم باهاشون وَر میرفتم و فشارشون میدادم ببینم ورم داره یا نه،و تا همین الان هم اینکار رو انجام میدم متاسفانه.دقیقا یک هفته بعد از اینکه اینکار رو شروع کردم درد پاهام شروع شد و یکماه بعد هم پاهام ورم کرد.
    آقای دکتر چقدر ممکنه سرطان مثانه باشه؟ و اینکه داروی خاصی هست که مصرف کنم شاید کمک. کنه؟پزشکی که بهشون مراجعه کردم تاوانکس تجویز کردن برای سه هفته و گفتن اگه تغییری ایجاد نشه باید از طریق مجرای ادراری داخل مثانه رو ببینم.خواهش حداقل بهم بگید چقدر ممکنه سرطان باشه تا تکلیفم رو بدونم و یکم از نگرانی و بلاتکلیفی کم بشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام درصد مشخصی که نمیشه گفت ولی احتمالش کمه احتمالا تنگی مجرا باشه . باید حتما سیستوسکوپی شوید تا نظر قطعی داد
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      آقای دکتر.عذرخواهی میکنم که دوباره مزاحم میشم.باتوجه به اینکه اندازه پروستات طبیعی هست ممکنه نیاز باشه پروستات تراش داده بشه؟!
      چون در اینصورت تا جایی که میدونم اینکار باعث عقیمی میشه و مایع منی دیگه بیرون نمیاد و در این سن مواجه شدن با چنین مشکلی چندان راحت نیست.
      با تشکر از لطف شما آقای دکتر.
    3. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      آقای دکتر عذرخواهی میکنم.فراموش کردم بگم.ظرف دوماه گذشته که بخاطر سینوزیت دائما آنتی‌بیوتیک مصرف کردم مشکل باریک بودن ادرار صبحگاهی تقریبا از بین رفته و صبح ها به راحتی ادرار رو دفع میکنم.اصلا با قبلا قابل مقایسه نیست.آنتی بیوتیک های که ظرف دو ماه گذشته مصرف کردم اینا هستن.
      سفکسیم،سفالکسین،آموکسی‌سیلین و آموکسی کلاو.
      ظرف این پنج سال هم که مشکل خونریزی بعد از ادرار دارم(که گفتم خدمتتون ظرف یکسال گذشته فقط سه بار بعد از ادرار خونریزی داشتم)همواره با مصرف آنتی بیوتیک این مشکل بهتر شده.ولی الان باریک بودن ادرار کاملا از بین رفته.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      نیاز به تراش پروستات نیست کار تشخیصی قرار انجام بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر کریمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    با سلام این جواب آزمایش هست چی دستور میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام عکس اپلود نشده مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر کریمی یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      ببخشید چجوری باید دوباره بفرستم؟
    3. تصویر کاربر کریمی یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      الان دوباره میفرستم. فقط دو صفحه است یکجا قبول نمیکنه یکی یکی میفرستم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      رویت شد مشکل سوزش ادرار یا تکرر ادرار دارن ؟ سوند ندارن ؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    دکتر بابام سنگ کلیه داره در کلیه چپ که۳۶ م است که باید لیزر بشه الان چند وقتیه که مثانش درد میکنه و ادرارش هم به راحتی نمیاد و سوزش ادرار هم داره سونو انجام داده طبق سونو
    مثانه دارای ضخامت جداری افزایش یافته و حاوی دبری ته نشین شده در زمینه سیستیت حاد میباشد
    سنش هم ۵۷ سال است سونو هم فرستادم براتون نگاه کنی
    الان باید چه دارویی مصرف بکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام ادرار راحت تخلیه میشه ؟ ازمایش ادرار و کشت ادرار بدهند اون سنگ هم باید به روش pcnl خارج بشه اگر خواستن نوبت بدیم
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      دکتر ادرارش به راحتی تخلیه نمیشه تو آزمایش ادرار هم کمی خون تو ادرارش بود مثانش از کلیش بیشتر درد داره الان اگه میشه بگید چه دارویی مصرف کنه تا موقع لیزر سنگ.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      تامسولوسین شبی یک عدد
    4. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      قرص تامسولسین داره دکتر
      دکتر اینکه تو سونو گفته ضخامت جداره مثانه افزایش و حاوی دبری ته نشین شده که زمینه سیستیت حاد است منظورش چیه
      به غیر از تامسولسین دارویی دیگه نیاز نیست بخوره
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      یعنی ادرار به خوبی خارج نمیشه هر موقع شرایطشو داشت باید سیستوسکوپی بشه و داخل مثانه رویت بشه . ازمایش ادرار و کشت ادرار حتما انجام بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Parisa دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    من خیلی سال ک درگیر تکرر ادرار هستم الان 35سالمه نوار مثانه تو کلینیک شما دادم گفتن ک مثانه عصبی و تحریک پذیر دارم ولی پیش شما ویزیت نشدم ولی دکترای دیگه بم مینیرین تولترین ویزیکر ویسول خوردم هیچ اصلا خوب نشدم پیش روانپزشک رفتم 4و5تا(,اسنترا‌ ایمی پرامین پرانول و دوتا دیگه یادم نی) قرص اعصاب خوردم بیشتر اثر داشت ولی بخاطر عوارضش نصفه نیمه رها کردم باز یه دوره اسنترا‌ خوردم ب تنهایی جواب نداد
    بعضی چیزا مثل آبمیوه و هندونه میخورم بدتر میشم
    و بعضی وقتا اصلا آرامش ندارم طوری ک گریه میکنم از تکرر ادرار لطفا راهنماییم کنید لطفا
    یه ساله ازدواج کردم میخام بچه داریم و واقعا میترسم با این مشکلم ولی شرایط سن و سال طوریه ک تصمیم ب اقدام کردیم
    ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام درمان نهایی تزریق بوتاکس داخل مثانه است که عود دارد بعد از ۶ ماه
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 14ساله که تومور مثانه دارم 8یا9بار جراحی شدم و ب س ژ و یک بار متومایسین تزریق شده ولی همیشه عود داشته و درجه تومر بدخیم 1بوده .5ساله از آخرین جراحی میگذره الان سونو دادم دوباره از همون محل اندازه تومور 2.2در1میل هست .چیکار باید بکنم .آیا داروی جدید برای درمان هست پیگیری کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام حتما باید تراشیده شود . مدارک را بفرستید همین جا نوبت بدم بیاین برای عمل و ادامه پیگیری
  • تصویر کاربر امیرحسین پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام دکتر..بنده۱۸سالمه...مشکلی که دارم اینه که فقط و فقط تکرر ادرار دارم..هر۴۵دقیقه یکبار بایدتخلیه کنم ومیگم حس تخلیه کامل ندارم...آزمایش دادم عفونت نداشتم...سونو دادم پر وخالی...وادرار در مثانم میمونه...ونتیجه سونو مشخص شد که هیدرونفروز خفیف کلیه چپ دارم ...ممنون میشم اگر توصیه ای دارید به من بگیدالبته من خودارضایی می کردم ویک ساله که ترک کردم..نمیدونم این روگفتم شاید با این قضیه ارتباط داشته باشه..عکس سونو هم فرستادم اگه میشه ببینید ونظرتون روبگید...بازم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام یک سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود . دارو تا به حال مصرف شده ؟
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    در ادامه سوال قبل که 20 عدد داکسی 100 خوردم هنوز حالت رفت و برگشتی ادرار در آلت موقعی که خم میشم وجود داره و اصلا بهتر نشده است ولی سوزش کمتر شده است راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سوال قبلی را بنویسید. مشکل چه بوده ؟
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب