درمان تبخال تناسلی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ممکن است در اطراف ناحیه تناسلی خود احساس خارش یا گزگز داشته باشید. تبخال تناسلی، معمولاً با تاول‌های دردناک و کوچکی همراه است که ظاهر می‌شوند و زخم‌هایی ایجاد می‌کنند که ترشح یا خونریزی می‌کنند. بیشتر افراد در عرض چند هفته پس از ابتلا به ویروس تبخال تناسلی، از شخص دیگری متوجه علائم می شوند. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است تب، سردرد یا سایر احساسات شبیه آنفولانزا نیز داشته باشید. برخی از افراد علائم کمی دارند یا هیچ علائمی ندارند.

تبخال تناسلی چیست؟

بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی جنسی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می‌شوند، در حالی که بیماری تب خال تناسلی، یکی دیگر از بیمارهای مقاربتی جنسی شایع از نوع ویروسی است؛ که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن (که اغلب هم اقشار جوان جامعه هستند) افزوده می‌شود. دکتر حسین کرمی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: شاید بی‌ توجهی مجامع بهداشتی نسبت به این بیماری، کشنده نبودن آن است.

اما تب خال تناسلی فقط یک تب خال ساده نیست زیرا بیماری با عودهای مکرر، تا آخر عمر گریبان فرد را می‌گیرد و واقعا کیفیت زندگی بیمار را بر هم می‌ زند. تبخال تناسلی مردان و زنان، دومین بیماری شایع منتقله از طریق جنسی است که در صورت ابتلا به آن باید تا آخر عمر با آن مدارا و زندگی کنید چون درمان قطعی ندارد و تنها راه، مبتلا نشدن با آن است. بنابراین با دادن اطلاعاتی کامل در این خصوص می‌توان جلوی انتشار ویروس از انسانی به انسان دیگر را گرفت.

تبخال تناسلی در افراد

تبخال تناسلی چیست؟

علت ایجاد کننده تبخال تناسلی، ویروس هرپس یا تبخال می باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود دارد. نوع 1 که اغلب باعث ایجاد تبخال در لب ها می گردد و نوع 2 که اغلب باعث ایجاد تبخال در ناحیه تناسلی در آلت مردان و زنان، و پوست ناحیه تناسلی اطراف می گردد.

هر دو ویروس مسری بوده و از فردی به فرد دیگر انتقال می یابند. ویروس تبخال دهانی از طریق تماس لب ها، و ویروس تبخال تناسلی از طریق مقاربت جنسی انتقال می یابند.  

علائم و نشانه های ابتلا به تبخال تناسلی کدامند؟

بعد از 2 روز تا 2 هفته بعد از تماس با فرد آلوده به تبخال تناسلی فرد احساس درد و سوزش و خارش و قرمزی شدید ناحیه تناسلی می کند و تدریجاً تاول های پوستی و گروهی به شکل زیر در ناحیه ایجاد می شوند که بسیار دردناک هستند و فرد ممکن است مبتلا به تب، درد عضلات و بیحالی شدید گردد.

در حدود دو سوم افراد مبتلا به هرپس تناسلی (تبخال تناسلی)علائمی را تجربه نکرده و یا علائمی خفیفی را تجربه می کنند که با دیگر عوارض پوستی اشتباه گرفته می شوند. در مواردی که علائم وجود ندارند، هرپس تناسلی باز هم قابل انتقال است. پزشکان ما، جهت کسب اطلاعات در ارتباط با وضعیت خود انجام هر دو آزمایش هرپس نوع 1 و 2 را به بیماران توصیه می کنند.

 

علائم هرپس تناسلی در مردان

هرپس تناسلی در بیشتر موارد بدون هیچ علائمی می باشد ولی می تواند در بعضی موارد علائم زیر را داشته باشد که عبارتند از:

اصولاً اولین حمله ویروس بسیار آزاردهنده می باشد. بعد از چند روز تاول ها کنده شده و مایعات سفید رنگی خارج می شود ولی محل هنوز شدیداً دردناک و 4 هفته طول می کشد تا زخم ها بهبودی حاصل کنند. در این مرحله بیماری شدیداً واگیر دار بوده و هر گونه تماس جنسی باعث آلودگی طرف مقابل نیز خواهد شد. هرپس سیمپلکس و سرطان یعنی چه؟ آیا هرپس باعث سرطان می شود؟

از مشخصات این بیماری عود زودهنگام آن است و ممکن است در طول سال تا 8 بار دوباره عود کند و لذا فرد آلوده همیشه با آن درگیر بوده و باعث اختلالات روحی و روانی و کم حوصلگی فرد می گردد. وارد شدن کوچکترین استرس از قبیل تب، عادت ماهانه خانم ها، استرس های حاد، بالارفتن قند خون، کاهش سیستم ایمنی بدن باعث عود بیشتر و شدیدتر شدن بیماری خواهد شد. 

بیماری هرپس

راه های تشخیص تبخال تناسلی مردان

پزشک معاینه ای جسمانی انجام داده و به دنبال زخم ها خواهد گشت. او می تواند مایعی را از تاول ها بدست آورده، آن را کشت داده و از نظر وجود هرپس آن را ارزیابی کند. آزمایش های خون و دیگر آزمایش ها نیز می توانند بر روی مایع گرفته شده از تاول انجام شوند. همچنین می تواند از طریق موارد زیر نیز بیماری را تشخیص دهد که عبارتند از:

عوارض تبخال تناسلی

درمان های تبخال تناسلی کدامند؟

در صورتی که فرد تصور می کند به تبخال تناسلی ابتلا یافته است باید هر چه زودتر با پزشک ملاقات کند. تشخیص تبخال تناسلی در هنگامی که زخم ها وجود دارند آسان تر است. در این صورت فرد می تواند درمان را زودتر آغاز کرده و احتمالا درد کمتری را در ارتباط با عفونت تجربه کند. هرپس تناسلی ( زگیل تناسلی) هیچ درمانی ندارد اما دارو ها می توانند به آن کمک کنند.

آسیکلوویر

درمان تبخال تناسلی با آنتی بیوتیک

کپسول آسایکلوویر400 را می توان به صورت روزانه برای درمان تبخال تناسلی استفاده کرد. این کپسول، باید به محض احساس هر گونه حس مور مور، سوزش یا خارش مصرف شوند.

درمان تبخال تناسلی با پماد

 داروی آسیکلوویر به صورت پماد موجود است و در مراحل اولیه یا در هنگام عود علائم بر روی زخم ها قرار داده می شود.

پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی

چند توصیه برای تبخال تناسلی

آگاه باشد تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و جهت مدارا با آن:

قرص ویسول

سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی

در ادامه سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی را برای شما آورده ایم.

آیا این بیماری عود کننده است؟

تب خال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می‌ کند. اما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان داخل بدن باقیمانده وتحت شرایطی فعالیت خود را از سر می‌گیرد. شرایط مطلوب برای از سر گیری فعالیت ویروس، تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تب خال، شروع عادت ماهیانه در خانمها و هرگونه تغییر در وضعیت روحی وجسمی است. عود ممکن است با همان شدت یا خفیف‌تر باشد. عود بیماری ممکن است به ۸ بار درسال هم برسد.

افراد آلوده به ویروس برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟

این افراد باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند. یعنی داروهای ضد ویروس با دوز کم و به طور مداوم مصرف شوند. تنها خبر خوش بیماری تب خال تناسلی این است که هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی‌ شود.

چرا این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟

ویروس تب خال تناسلی در افرادی که بی‌بندوباری جنسی دارند (آمارها نشان می‌دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تب خال تناسلی، به شدت در حال افزایش است) بیشتر مشاهده می‌ شود . به طور خلاصه همه کسانی که بی‌ بند و باری جنسی دارند، به یکی از بیماریهای منتقله از راه جنسی مبتلا هستند، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اما هدف ما اطلاع رسانی بیشتر به جوانان است، چون اطلاع و ترس از بیماری حتما محدودیتی در رفتارهای پرخطر ( مقاربتی) جوانان ایجاد می‌‌ کند. استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می‌کند، ولی آن را از بین نمی‌برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

4.2/5 - (100 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۲ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    ببخشید من توی 5سالگی عمل سیستوپلاسمی یعنی ی قسمتی از رودم رو پیوند زدن به مثانم چون حس ادرار نداشتم همون موانع عصبی و آلان28سالم هس از اون موقع تا الان خودم سوند میزدم کاتتیر میزنم الان 20ساله دارم این کارو انجام میدم همیشه پیگیر هسم و دنبال راه درمان هسم خواستم ببینم درمانی برای این بیماری هس روش و درمان جدید آیا علم این بیماری پیشرفت نکرده نه فقط ایران تو کل دنیا اگر روشی هس که من بتونم درمان بشم لطفا راهنمایی و کمکم کنید چون واقعا خیلی دارم عذاب میکشم28سال هس دارم زجر میکشم الان سرچ کردم دیدم روش های دیگه ای هم برای درمان داره و اصلا نمی‌دونم کدوم دکتر هس که تخصص این کارو دره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام راه اصلی درمان همان CIC هست که انجام میدهید . روش درمان خاصی نداره اون عمل سیستوپلاستی هم که انجام شده
    2. تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۱۱ تیر ۲( 2 سال پیش)
      ببخشید من سرچ کردم روش های جدیدی که وجود داره پس اونا چی مثل الکترود گذاشتن مثل تزریق ژل برش اسفنکتر یا ساکنان خیلی چیزا دیدم نوشته بود یعنی من همیشه تا آخر عمرم باید کاتتیر بزنم ؟و این که کاتتیر همیشگی مشکل ایجاد نمیکنه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ تیر ۲( 2 سال پیش)
      بله روش هایی مثل اکترود گذاشتن وجود داره اما بسیار گران است اینکارو جراح مغز و اعصاب انجام میده . کاتتر زدن مشکلی ایجاد نمیکنه
    4. تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۲ تیر ۲( 2 سال پیش)
      ببخشید یعنی الکترود گذاشتن میشه مشکلم حل میشه مشکل هزینه ندارم اصلا یعنی اگر این کارو انجام بدم دیگه نیاز به کاتتر نیس؟به غیر از الکترود دیگه چه روشی هس؟خیلی چیزا دیدم نوشته بود اما نمی‌دونم صحت داشت یا نه بعد تو ایران تخصص کدوم دکتر هس کی انجام میده ؟اخه کاتتر. گذاشتن خیلی سختی های خودشو داره چون من تحصیل میکنم و سر کار میرم خیلی برام انجام این کار مشکل ساز شده برای کسی خوبه که مدام داخل منزل باشه.و این که تا چند سال قبل اصلا مشکلی نداشتم خیلی خوب بود الان مثانم اون حجم‌ از ادرار که قبلا تحمل می‌کرد رو نمیکنه یعنی تعداد دفعات کاتتر زدنم بیشتر شده اگر اون موقع جایی میرفتم سرویس بهداشتی مناسب نبود مجبور بودم مثلا تا ۶۰۰سی سی نگه دارم الان نه ۴۰۰شده بیشتر هم میشه اما بهم خیلی فشار میاد و کاتتر زدن چون همیشه ی مقدار از ادرار ته مثانه میمونه خالی نمیشه کامل باعث عفونت میشه یعنی من همیشه دارم انتی بیوتیک بیشتر موقع ها میخورم و این که الان تشکیل سنگ داده سنگا هم خیلی بزرگ هسن ی بارم دکترم با دستگاه دراورد اما کامل تخلیه نشد مجبور هس عمل باز کنه فردا نوبت عملم هس دکترم زیاد موافق باز کردن این مثانه پیوندی نبود اما مجبوره سنگا خیلی زیاد اذیت میکنه منم که ادرار نمیتونم کنم که سنگا بیوفته خیلی دردسر ساز شده اگر خود آدم ادرار کنه طبیعی از مثانه تخلیه بشه بدون کاتتیر خوب کامل تخلیه میشه خلاصه خیلی من دارم زجر میکشم و همیشه دنبال راه درمانم الان برای درسم دارم از ایران میرم خیلی استرس دارم واسه این بیماریم چون همش میگم تو اروپا چی کار کنم اگر مشکل ساز شد اگر برام دردسر شد هیچ پزشکی هم اونجا نمیشناسم یعنی همین مساله خیلی نگرانم کرده که حتی منصرف از تحصیل بشم.بعد ی سوال من همیشه تا آخر عمر بخوام کاتتیر بزنم سنم که بره بالا یا مثلا چند سال دیگه رو‌کلیه ها اثر نمیزاره کلیه ها کم کار نمیشن یا مشکلی پیش نمیاد برام ؟چون خودم حس میکنم هرچی سنم بیشتر میشه بیشتر دارم اذیت میشم‌ و این که من چه مراقبت هایی خوبه چه کارایی خوبه که انجام بدم که جلوگیری بشه پیشرفت نکنه چه کاری خوبه چی بهم خیلی کمک میکنه که همیشه کاتتیر بزنم و مثانه و کلیه ها سالم باشن آیا دارو خاصی کار خاصی برای تقویت یا ایمنی یا هرچیزی که بتونه کمکم کنه چون ایشالا فردا که سنگا رو دراورن میخوام رعایت کنم دیگه تشکیل نشه ی مثانه سالم و تمیز که زیاد عفونت نکنه.ببخشید واقعا معدزت خیلی زیاد شد حرفام ایشالا که هرچی از خدا میخواین همون بشه و موفقیتتون روز افزون باشه خیلی مرسی تشکر واقعت من این مساله خیلی آزارم میده تو زندگی
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ تیر ۲( 2 سال پیش)
      با پزشک خودتون مشورت کنید . براتون سونوگرافی انجام بشه وضعیت کلیه ها مشخص بشه . الان درمان رایج و جلوگیری از اسیب به کلیه انجام cic هست که هرچه تعداد دفعاتش بیشتر بشه باعث اسیب کم تر به کلیه میشه . درمان های دیگه در ایران انجام نمیشه به غیر از الکترود گذاری که اون هم توسط جراح مغز و اعصاب انجام میشه قبلش باید نوار مثانه بدید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۰ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر عزیز، بنده 40 سالمه، حدود 1 سالی میشه که مشکل دفع ادرار داشتم، توی این مدت آزمایش خون و ادرار و سونو گرافی و سیستوسکوپی انجام دادم، آخرین سونوگرافی ام اندازه پروستات 27 سی سی بود و در سیستوکپی، 2 مشکل بررسی شد، اولی تنگی مجاری ادراری بود که برطرف شد، دومین مشکلم اینه که گردن مثانه من های شده اصطلاحا، دکتر جراحم گفته که توی سیستوکوپی بعدی واست میتراشیم و مشکلی برای مردانگیت نمیزاریم پیش بیاد چون تو جوانی و در ضمن فعلا مجرد، اما یه دکتر دیگه به من گفتند اصلا برای جوانان این عمل ممنوع هستش چون دیگه منی خارج نمیشه، جسارتا نظر و راهکارتونو میخواستم بپرسم، در ضمن بنده حدود 6 ماه هستش که تامسولوسین مصرف میکنم اما به سختی تخلیه میشه مثانم، ممنون میشم که پاسخ بفرمایین همینطور آخرین سونوی مثانه من 60سی سی باقی مانده بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ تیر ۲( 2 سال پیش)
      در سن شما عمل تراشیدن را توصیه نمیکنم . احتمال عود تنگی مجرا مطرح است که باید مجدد بررسی شود
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۹ تیر ۲( 2 سال پیش)
      جسارتا پیشنهادتون برای high بودن گردن مثانه غیر از تراشیدن در سیستوسکوپی چیست؟
    3. تصویر کاربر مهدی جمعه ۹ تیر ۲( 2 سال پیش)
      میبخشین پیرو فرمایشتون در خصوص احتمال عود مجدد تنگی مجرا، خدمتتون عارضم این مشکل دفع ادرار رو از اولین روزهای بعد از سیستوسکوپی که تنگی رفع شد رو همچنان بعد حدود یکسال، به همان شدت و اندازه دارم و تغیری نکرده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ تیر ۲( 2 سال پیش)
      فعلا اقدامی نمیشه کرد راهش همون تراشیدن که برای سن شما مناسب نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ص.ح جمعه ۹ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    حدود ۲ سال هست که به تکرر ادرار دچار شدم درمجموع شبانه روز ۱۰ تا ۱۲ بار دستشویی میرم و شب ها ۲ تا ۳ بار برای دستشویی از خواب بیدار میشم
    آزمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتن . مجرد هستم و بیماری قند هم ندارم. به دلیل مشکلات گوارشی نمیتونم داروهای تکرر رو استفاده کنم . علت این مشکل چیه ؟ ممکنه منشا روحی داشته باشه؟ برای تشخیص به vcug نیاز هست؟ شما چه نوع درمان یا دارویی رو تجویز میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ تیر ۲( 2 سال پیش)
      باید دید در سونو باقی مانده ادرار چقدر است . مثانه احتمالا عصبی هست و بله استرس میتونه دخیل باشه در این مسئله. از وزیکر ۱۰ روزی یک عدد استفاده کنید
  • تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۸ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. اقای دکتر من پسری ۲۰ساله هستم که از ۱۷سالگی دچار تکرار ادراری شدم .وقتی چای یا قهو واب میخورم چندبرابر میشه. وکامل تخلیه نمیشه و پشت مثانه درد میگرد. سونگرافی رفتم گفتم پروتستانست عادی هسته و مشکلی نداره و وقتی که قبلا خود ارضایی میکردم اب منی به صورت ژله وبا ادرار قاطی میومد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام باقی مانده ادرار در سونوگرافی چقدر بود ؟
    2. تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۸ تیر ۲( 2 سال پیش)
      یادم نیست تولترودین مصرف کنم میتونه کمک کنه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ تیر ۲( 2 سال پیش)
      شما اطلاعات رو تکمیل به من بده بگم چکار کنی . ازمایشادرار و کشت ادرارداری ؟ باقی مانده ادرار پس از تخلیه مهم است . اگر باقی مانده بالایی داشته باشی تولترودین مصرف کنی کلیه ها از بین میرن
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محیا چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من تومور مثانه داشتم که با روش سیستوسکوپی turbt برداشتن برام و جواب پاتولوژی رو ارسال کردم خواستم بدونم از نوع خوش خیم هست یا بدخیم؟ادامه درمان به چه صورته؟ب ث ژ ایا نیاز هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام همه تومورهای مثانه بدخیم هستند ولی برای شما گرید پایین است ب ث ژ هم نمیخواد
  • تصویر کاربر پال چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام من یه دختر ۲۰ ساله هستم که یه جسم سخت ۳ سانتر رو وارد مجاری ادراریم کردم و حالا بیرون نمیاد. میخواستم ببینم کلا برای رفعش باید چیکار کرد و چه مسائلی ممکنه پیش بیاد کمک کنین😭
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      وارد مثانه کردید یا واژن ؟ حتما هرجا وارد کردید باید خارج بشه
  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۵ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    اگر سنگ چهار میل در uvj کودک یازده ساله گیر کرده باشد بجز تی یو ال راه درمان دیگری دارد ?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام خیر بعید است با دارو دفع کند بهترین راه tul
  • تصویر کاربر اکرم یکشنبه ۴ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من خانمی هستم 47 ساله که آلرژی دارم و زمانیکه عطسه می کنم، بی اختیار ادرارم جاری میشه ، با توجه به اینکه 15 سال پیش جراحی کردم افتادگی مثانه ام بر طرف شد ولی چند سالیست که ابن مشکل جدید را دارم و تست عصب مثانه دادم و دکترم گفت مشکل عصب نداری ولی با سونوگرافی انجام شده فرمودند مثانه ات خوب تخلیه نمیشه و قرص سیمپاکول تجویز کردند که حدود سه ماه دارم استفاده می کنم ولی مشکلم هنوز بر طرف نشد.
    خواستم از شما خواهش کنم اگه مشکلم قابل درمان هست راهنمایی بفرمائید یا نوبت ویزیت محبت کنید تا حضوری خدمت برسم. سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ تیر ۲( 2 سال پیش)
      اگر به دارویی که دادن پاسخ مناسبی داده نشده باید عمل کنید
  • تصویر کاربر آراد شنبه ۳ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    باسلام و درود فراواان. پسرم ۸ سال سن دارد و مشکل ضخامت مثانه ۴ mm دارد . توی آزمایش ادرار هم هیچ عفونتی گزارش نشده است. خیلی نگران هستم.. لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      عکس سونوگرافی را بفرستید
  • تصویر کاربر فروتن چهارشنبه ۳۱ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر عزیز
    چند باری برای درد در مثانه و تکرر ادرار خونی به پزشکان اردبیل مراجعه کردیم جهت بررسی به سونوگرافی فرستادن.
    نتیجه سونوگرافی را پیوست کردم ممنون میشم دکتر جان راهنمایی فرمائید نیاز به دارو هست یا باید برداشته شود.
    با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      حتما یک سی تی اسکن با کنتراست یا MRI انجام بشه بعد تصمیم گیری بشه
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب