درمان تبخال تناسلی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ممکن است در اطراف ناحیه تناسلی خود احساس خارش یا گزگز داشته باشید. تبخال تناسلی، معمولاً با تاول‌های دردناک و کوچکی همراه است که ظاهر می‌شوند و زخم‌هایی ایجاد می‌کنند که ترشح یا خونریزی می‌کنند. بیشتر افراد در عرض چند هفته پس از ابتلا به ویروس تبخال تناسلی، از شخص دیگری متوجه علائم می شوند. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است تب، سردرد یا سایر احساسات شبیه آنفولانزا نیز داشته باشید. برخی از افراد علائم کمی دارند یا هیچ علائمی ندارند.

تبخال تناسلی چیست؟

بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی جنسی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می‌شوند، در حالی که بیماری تب خال تناسلی، یکی دیگر از بیمارهای مقاربتی جنسی شایع از نوع ویروسی است؛ که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن (که اغلب هم اقشار جوان جامعه هستند) افزوده می‌شود. دکتر حسین کرمی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: شاید بی‌ توجهی مجامع بهداشتی نسبت به این بیماری، کشنده نبودن آن است.

اما تب خال تناسلی فقط یک تب خال ساده نیست زیرا بیماری با عودهای مکرر، تا آخر عمر گریبان فرد را می‌گیرد و واقعا کیفیت زندگی بیمار را بر هم می‌ زند. تبخال تناسلی مردان و زنان، دومین بیماری شایع منتقله از طریق جنسی است که در صورت ابتلا به آن باید تا آخر عمر با آن مدارا و زندگی کنید چون درمان قطعی ندارد و تنها راه، مبتلا نشدن با آن است. بنابراین با دادن اطلاعاتی کامل در این خصوص می‌توان جلوی انتشار ویروس از انسانی به انسان دیگر را گرفت.

تبخال تناسلی در افراد

تبخال تناسلی چیست؟

علت ایجاد کننده تبخال تناسلی، ویروس هرپس یا تبخال می باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود دارد. نوع 1 که اغلب باعث ایجاد تبخال در لب ها می گردد و نوع 2 که اغلب باعث ایجاد تبخال در ناحیه تناسلی در آلت مردان و زنان، و پوست ناحیه تناسلی اطراف می گردد.

هر دو ویروس مسری بوده و از فردی به فرد دیگر انتقال می یابند. ویروس تبخال دهانی از طریق تماس لب ها، و ویروس تبخال تناسلی از طریق مقاربت جنسی انتقال می یابند.  

علائم و نشانه های ابتلا به تبخال تناسلی کدامند؟

بعد از 2 روز تا 2 هفته بعد از تماس با فرد آلوده به تبخال تناسلی فرد احساس درد و سوزش و خارش و قرمزی شدید ناحیه تناسلی می کند و تدریجاً تاول های پوستی و گروهی به شکل زیر در ناحیه ایجاد می شوند که بسیار دردناک هستند و فرد ممکن است مبتلا به تب، درد عضلات و بیحالی شدید گردد.

در حدود دو سوم افراد مبتلا به هرپس تناسلی (تبخال تناسلی)علائمی را تجربه نکرده و یا علائمی خفیفی را تجربه می کنند که با دیگر عوارض پوستی اشتباه گرفته می شوند. در مواردی که علائم وجود ندارند، هرپس تناسلی باز هم قابل انتقال است. پزشکان ما، جهت کسب اطلاعات در ارتباط با وضعیت خود انجام هر دو آزمایش هرپس نوع 1 و 2 را به بیماران توصیه می کنند.

 

علائم هرپس تناسلی در مردان

هرپس تناسلی در بیشتر موارد بدون هیچ علائمی می باشد ولی می تواند در بعضی موارد علائم زیر را داشته باشد که عبارتند از:

اصولاً اولین حمله ویروس بسیار آزاردهنده می باشد. بعد از چند روز تاول ها کنده شده و مایعات سفید رنگی خارج می شود ولی محل هنوز شدیداً دردناک و 4 هفته طول می کشد تا زخم ها بهبودی حاصل کنند. در این مرحله بیماری شدیداً واگیر دار بوده و هر گونه تماس جنسی باعث آلودگی طرف مقابل نیز خواهد شد. هرپس سیمپلکس و سرطان یعنی چه؟ آیا هرپس باعث سرطان می شود؟

از مشخصات این بیماری عود زودهنگام آن است و ممکن است در طول سال تا 8 بار دوباره عود کند و لذا فرد آلوده همیشه با آن درگیر بوده و باعث اختلالات روحی و روانی و کم حوصلگی فرد می گردد. وارد شدن کوچکترین استرس از قبیل تب، عادت ماهانه خانم ها، استرس های حاد، بالارفتن قند خون، کاهش سیستم ایمنی بدن باعث عود بیشتر و شدیدتر شدن بیماری خواهد شد. 

بیماری هرپس

راه های تشخیص تبخال تناسلی مردان

پزشک معاینه ای جسمانی انجام داده و به دنبال زخم ها خواهد گشت. او می تواند مایعی را از تاول ها بدست آورده، آن را کشت داده و از نظر وجود هرپس آن را ارزیابی کند. آزمایش های خون و دیگر آزمایش ها نیز می توانند بر روی مایع گرفته شده از تاول انجام شوند. همچنین می تواند از طریق موارد زیر نیز بیماری را تشخیص دهد که عبارتند از:

عوارض تبخال تناسلی

درمان های تبخال تناسلی کدامند؟

در صورتی که فرد تصور می کند به تبخال تناسلی ابتلا یافته است باید هر چه زودتر با پزشک ملاقات کند. تشخیص تبخال تناسلی در هنگامی که زخم ها وجود دارند آسان تر است. در این صورت فرد می تواند درمان را زودتر آغاز کرده و احتمالا درد کمتری را در ارتباط با عفونت تجربه کند. هرپس تناسلی ( زگیل تناسلی) هیچ درمانی ندارد اما دارو ها می توانند به آن کمک کنند.

آسیکلوویر

درمان تبخال تناسلی با آنتی بیوتیک

کپسول آسایکلوویر400 را می توان به صورت روزانه برای درمان تبخال تناسلی استفاده کرد. این کپسول، باید به محض احساس هر گونه حس مور مور، سوزش یا خارش مصرف شوند.

درمان تبخال تناسلی با پماد

 داروی آسیکلوویر به صورت پماد موجود است و در مراحل اولیه یا در هنگام عود علائم بر روی زخم ها قرار داده می شود.

پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی

چند توصیه برای تبخال تناسلی

آگاه باشد تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و جهت مدارا با آن:

قرص ویسول

سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی

در ادامه سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی را برای شما آورده ایم.

آیا این بیماری عود کننده است؟

تب خال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می‌ کند. اما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان داخل بدن باقیمانده وتحت شرایطی فعالیت خود را از سر می‌گیرد. شرایط مطلوب برای از سر گیری فعالیت ویروس، تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تب خال، شروع عادت ماهیانه در خانمها و هرگونه تغییر در وضعیت روحی وجسمی است. عود ممکن است با همان شدت یا خفیف‌تر باشد. عود بیماری ممکن است به ۸ بار درسال هم برسد.

افراد آلوده به ویروس برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟

این افراد باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند. یعنی داروهای ضد ویروس با دوز کم و به طور مداوم مصرف شوند. تنها خبر خوش بیماری تب خال تناسلی این است که هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی‌ شود.

چرا این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟

ویروس تب خال تناسلی در افرادی که بی‌بندوباری جنسی دارند (آمارها نشان می‌دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تب خال تناسلی، به شدت در حال افزایش است) بیشتر مشاهده می‌ شود . به طور خلاصه همه کسانی که بی‌ بند و باری جنسی دارند، به یکی از بیماریهای منتقله از راه جنسی مبتلا هستند، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اما هدف ما اطلاع رسانی بیشتر به جوانان است، چون اطلاع و ترس از بیماری حتما محدودیتی در رفتارهای پرخطر ( مقاربتی) جوانان ایجاد می‌‌ کند. استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می‌کند، ولی آن را از بین نمی‌برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

4.2/5 - (100 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید ۲۴ سالمه
    در بچگی مجرای ادراریم بسته بود مادرزادی که یکی از دکتر ها با جراحی لوله بازش کردن درادامه هر موقع سونوگرافی دادم همیشه رزیدو در سونو بود
    بعدها در ۲۰ سالگی دچار التهابات پروستات شدم که گاهی اوقات برطرف میشه گاهی اوقاتم خفیف برمیگرده
    متاسفانه الان مدتی هست آزمایش خون میدم کراتنین خونم بالاس همیشه که اخرین بار یک ماه پیش ۱.۳۷ بود و همیشه هم در ادرار خون مثبت هست که اخرین بار نوشته بود trace و باکتری رو نوشته بود rare
    اکثر اوقات درد پهلوها دارم خفیفن اما سر تا پای بدنمو درد میارن که به هرکی میگم میگن عفونت داری آخرین بار سونوگرافی دادم مشکل رزیدو داشتم فقط بقیه چیزا سالم بود برای آبان بود سونوگرافی
    ادراری که خودم هم میبینم همیشه نارنجی تیره هست اگه آب زیاد بخورم سفید میشه
    و اینکه من از بچگی به زیر شکمم فشار زیاد اومده و گاهی ضربه خورده
    متاسفانه استرس دارم چون تو اینترنت مینویسه بیماری های رابدومیولیز یا انسداد
    خسته شدم چندین ساله درگیر این قضیه هستم سوزش ادرار هم دارم و همیشه و ضعف و بیحالی هم داره اذیتم میکنه انرژی هیچ کاریو ندارم ممنون میشم راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام با توجه به سابقه تنگی مجرا اول یک عکس مجرا RUG انجام بدید عکس اخرین سونوگرافی هم بفرستید
  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،من 30ساله هستم نزدیک 10سال پیش تکرر ادرار داشتم که سونوگرافی نوشتند دکتر گفت ورم پروستات داری ،سال 93عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم،تا سال 97 دارو خوردم فایده ای نداشت که پیش دکتر دیگری رفتم که گفت شما ورم پروستات نداری،نوار مثانه گرفتم گفت عصبی هست،بعد سیستوسکپی انجام دادم که دقیق تر مشخص بشه که گفتند فقط مشکل من مثانه عصبی بیش فعال است از اون موقع هم دارو میخورم که اونم فایده ای ندارد،الان هم عمل هیدروسل و فتق اینگوینال سمت راست انجام دادم،سوال دارم که چه کار باید بکنم که مثانه من خوب بشه میتونم با دکتر مغز و اعصاب مشورت کنم یا خیر،اصفهان هستم.در ضمن شاید در روز 20بار یا بیشتر به دستشویی میروم .ممنون.سونوگرافی جدید هم فرستادم.25/10/1401
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام تا به حال جه داروهایی مصرف کرده اید ؟
    2. تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      ویسول 5،10 برای مثانه،،انواع ویتامین ها ،انواع قرص عفونت.پروسکور قبلا،البته آقای دکتر من یکسال هست دارو استفاده نکردم دکتر گفت فقط میتونی که بوتاکس انجام بدی که اون هم عوارض دارد با بیماریت کنار بیایی بهتر هست.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      بوتاکس روش نسبتا خوبیه و تا مدت کوتاهی علایم رو کم میکنه ولی دائمی نیست میتونین تولترودین ۲ میلی گرم هر ۱۲ ساعت مصرف کنین
    4. تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر خدا خیرتون بده.میتونم دکتر مغز و اعصاب بروم.ممنون از شما.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      خواهش میکنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    با سلام تکرر ادرار دارم و ادرار من باید با حالت فشار بیاد عکس رنگی انداختم سالم الان عمل پرانتزی پا انجام دادم و این مشکل باعث شده به پام که الان تو اتل فشار بیشتر بیاد نشسته نمیتونم ادرار کنم باید بایستم و برای ادرار زور بزنم الان از دیشب دیگه نمیتونم ادرار کنم و پام به شدت الان درد گرفته اینقدر که مرتب برای ادرار اذیت شدم خواهش میکنم در حال حاضر من و راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام از کی این مشکل شروع شده ؟ نوار مثانه انجام شده ؟
  • تصویر کاربر ریحانه سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر آقای دکتر دخترم 10 سالشه از درد شدید مثانه شکایت میکنه یبار تو 7 سالگی بعلت عفونت 9000 ادراری بستری شد خیلی پیگیری کردم از نظر رفلاکس ادرار کشت ادرا تنگ بودن مجاری ادرار متاسفانه نتیجه نگرفتم طفل معصوم خیلی اذیت میشه حتی بالمس زیر شکمش درد ب سمت کلیه هام میزنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      باید از نظر رفلاکس بررسی دقیق بشه از یک ازمایش ادرار و سونوگرافی شروع کنید بفرستید
    2. تصویر کاربر ریحانه سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      ممنونم بله حتمن امروز میبرم انجام میدن نیازی ب عکس رنگی ام هست؟
    3. تصویر کاربر ریحانه سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      اینم آخرین آزمایشیه ک براش انجام دادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      عکس ازمایش نیامده فعلا سونو کنید به عکس رنگی هم میرسیم اگر لازم باشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Ali جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز
    بنده آقای ۳۴ ساله هستم. برای ۲۴ بهمن محضر حضرتعالی نوبت ویزیت دارم. شرح حال رو خدمتتون عرض می کنم، اگر امکانش هست، آزمایشات، سونوگرافی و تصویربرداری های مورد نیاز رو لطف بفرمایید که آماده انجام بدم چون از شهرستان خدمت می رسم.
    ۱. سنگ کلیه دارم در کلیه راست و چپ
    ۲. سابقا کرانینین سرمم بالا بود، اما الان با رژیم در رنج نرمال هست.
    ۳. اخیرا بعد از اجابت مزاج، وقتی که از سرویس خارج میشم، احساس می کنم یک گیری در وسط آلتم وجود داره و یک دفعه آزاد میشه و چند قطره ادرار خارج میشه. و امروز هم احساس سوزش در آلتم دارم. اما در حین ادرار مشکلی ندارم.
    ۴. مبتلا به نقرس هستم که الان هم کنترل کردم و در رنج نرمال هست.
    داروهایی که مصرف می کنم.
    ۱. پردنیزولون و آلوپورینول برای نقرس
    ۲. آ.اس.آ ۸۰ برای غلظت خون که اون هم کنترل شده.
    ۳. لورازپام ۲ میل و آسنتراسرترالین برای استرس
    اگر لطف کنید آزمایشات و سونوگرافی و تصویربرداری هایی که نیلز هست رو دستور بدید که آماده انجام بدم ممنون میشم.
    فقط با توجه به اینکه سابقا کراتینین سرمم بالا بوده، و برخی تصویربرداری ها با ماده حاجب هست، اگر امکانش باشه تصویربرداری ها بدون تزریق باشه.
    مدارکی رو هم که دارم خدمتتون ارسال می کنم.
    سپاس از لطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام یک سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام دهید مابقی خوب هست
    2. تصویر کاربر Ali جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن یا عکس کلیه نیاز نیست آقای دکتر؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      عزیزم عرض کردم یک سی تی اسکن انجام دهید
    4. تصویر کاربر Ali جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سپاس از شما. در پناه خدا باشید.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      خواهش میکنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من 28 سالمه و متاهل هستم،حدود یک ماه پیش احساس ادارا و همراه تکرر ادرار با سوزش داشتم ،آزمایش ادرار دادم WBC حدود 7 تا 8 بود و کشت منفی شد.
    سونوگرافی کلیه و مثاته و پروستات گرفتم هیچ مشکلی نداشتم.
    دکتر بهم مترونیدازول 500 با آزیترومایسین 500 و سیپروفلوکساسین 500 تجویز کرد بعد از مصرف دوره بهتر شدم
    تقریبا چند روزه دوباره احساس سوزش بعد از ادرار دارم
    بین مقعد تا بیضه ها و خوده آلتم
    دوباره آزمایش ادرار دادم ولی WBC صفر بود و کشت هم منفی شد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام علایم پروستاتیت مطرح است و دارو طولانی تر در حد ۱۲ هفته مصرف شود سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت ملوکسیکام ۷/۵ میلی گرم هر ۱۲ ساعت تامسولوسین روزی یک عدد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر آقای دکتر
    بنده مدتی هست که خون در ادرارم مشاهده میکنم خصوصا در انتهای عمل ادرار رنگ ادرارم تغییر میکنه و بیشتر به صورتی پررنگ یا سرخ میل میکنه... سوزشی در ادرار ندارم... درد هم تقریبا ندارم فقط گاهی ابتدای شروع ادرار در حد چند صدم ثانیه اول دردی حس میشه ولی غیر قابل تحمل نیست و بعد خروج اولیه ادرار دردی دیگه ندارم.
    اهل سیگار و دود هم نیستم. ازمایش خون٬ سیتولوژی سه نوبته و رادیولوژی و سی تی اسکن انجام دادم که هیچ مورد مشکوکی در ادرار و کلیه بنده یافت نشده ولی هنوز خون رو مشاهده میکنم و این باعث دلشورم شده و نمیدونم مشکل از چیه... پزشک معالج که گفتن چیز خاصی نیست و بخاطر فعالیت روزمرست... ممنون میشم شما بگین دیگه باید چیکار کنم این خون رو نبینم ایا عادیه این وضع...
    با تشکر از شما
    فایل ازمایشات و تصاویر رو فرستادم
    تصاویر سی تی زیاد بود کدش رو قرار دادم به اضافه گزارش دکتر سی تی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام جای نگرانی ندارد وقتی همه چیز نرمال است قدم اخر سیستوسکوپی و بررسی مثانه و مجرا هست که اگر تمایل دارید انجام بشه در غیر این صورت جای نگرانی نیست
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      آقای دکتر جسارتا تصاویری که ارسال کرده بودم براتون اومده بود؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      بله نرمال است
    4. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      ممنونم
      اقای دکتر ایا در ماهای دیگه یا سالیان بعد نیاز به ویزیت و ازمایش های دیگه دارم؟
      و این خون ایا منجر به عفونت یا مشکلات مقاربتی نمیشه احیانا؟
      سپاس از پاسخگوییتون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سالیانه سونو کنید ما نگران توده های مثانه یا بدخیمی ها هستیم در این شرایط که خداروشکر همه چیز خوب است
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب
    پسر من ۱۳ سالشه چند ماه پیش به علت درد قسمت پایین شکم وپهلوها ووجود خون در ادرار به پزشک مراجعه کردیم تشخیص عفونت ادراری دادن مشکل خون در ادرار رفع شد ولی دل دردها همچنان ادامه داره مثانه ی پسرم خوب تخلیه نمیشه در سونوی اول از ۷۷۰ سی سی پس از دوبار تخلیه ۸۰ سی سی باقی موندودر سونو گرافی دوم از ۱۹۰ سی سی پس از یک بار تخلیه ۳۵ سی سی باقی موند دکتر براش سیتوسکوپی تجویز کرده به نظرتون روش مناسبی برای این مشکله؟راهکار بفرمایید ومارو از نگرانی دربیارید ممنون از بزرگواریتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام بله سیستوسکوپی از نظر بررسی تنگی مجرا و مثانه بشوند
  • تصویر کاربر ریبوار پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید سنوگرافی که گفتین انجام بده ممنونم راهنمایی کنید که چکار کنم
    سوال و جواب قبلی رو هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      بهتر است بررسی مجرا شوید با توجه به افزایش ضخامت مثانه یه بررسی شوید ببینیم تنگی در مسیر نباشد
    2. تصویر کاربر ریبوار پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      راههای بررسی چی هستن
      باید چکار کنم
    3. تصویر کاربر ریبوار پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      راههای بررسی چی هستن
      و باید چکار کنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سیستوسکوپی با دوربین مجرا رویت بشه اگر تمایل داشتید مشخصات و شماره تماس بزارید منشی جهت عمل هماهنگ کنه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر M چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
    23 سالمه دختر و مجردم نزدیک به سه ساله که فشار توی مثانه حس میکنم و توی نشستن مشکل دارم و اسپاسم غیر ارادی دارم .
    انگار آب حرکت میکنه توی مثانه با ساده ترین مسئله ی جنسی هم  به مثانه م فشار میاد(منظورم حتی دیدن صحنه ی ساده ی فیلم و سریاله)
    انگار ادرار شدید دارم و مثانه م درد میگیره
    کلی اسکن و سونوگرافی هم انجام دادم و در آخر تشخیصشون مثانه ی عصبی بوده یا همون مثانه ی تحریک پذیر
    توانایی این که توی ماشین بشینم یا بخوام با هواپیما جابه جا بشم و حضوری بیام برای درمان رو هم ندارم چون اصلا نمیتونم فشاری که حین نشستن بهم میاد رو تحمل کنم
    داروهایی هم که استفاده کردم تا حالا اینا بودن یوریناسین ، فنازوپریدین ،
    داریفناسین هم حدود سه روزه که واسم تجویز شده برای یک ماه روزی یدونه. پریود نامنظم هم دارم که چندماهه با قرص پریود میشم
    خواستم بدونم درمانی برای مشکل من هست یا نه
    ممنون میشم جواب بدید  🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام لطفا عکس سونو را بفرستید باقی مانده حجم ادرار رو ببینم با خوردن دارو بهتر شدین ؟
    2. تصویر کاربر M چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      نه دارو تاثیر نداره روز به روز تحریک پذیریش بیشتر میشه هیچوقت تخلیه نمیشه مثانم
    3. تصویر کاربر M چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      با خوردن دارو بهتر نمیشه روز به روز هم تحریک پذیریش بیشتر میشه .تمام مدارک رو فرستادم که شمامل نوار مثانه هم میشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      همه چیز خوبه یبوست مزمن دارید ؟ شخصیت استرسی داری ؟ مایعات کنترل شده مصرف کنید داریفناسین را ادامه دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

آیا برجستگی‌های مشکوکی در ناحیه تناسلی‌تان ظاهر شده و نمی‌دانید زگیل هستند یا فقط یک جوش بی‌خطر؟…
بی اختیاری ادرار وضعیتی است که در آن، فرد نمی تواند جلوی نشت ناخواسته ادرار خود را…
سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب