اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (41 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Sahar یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    سلام
    من یازده ماه پیش زایمان طبیعی داشتم الان چند ماهی ست که مثانه م تقریبا همیشه حالت انقباضی داره و حس ادرار دارم ولی این فقط حس کاذبه مخصوصا موقع خواب این رو بیشتر حس میکنم اما وقتی میخوابم دیگه تا زمانی که از خواب بیدار میشم مشکلی ندارم و وقتی توی مهمانی یا بیرون منزل هستم این حس رو ندارم و مشکلی ندارم. مشکل من چی هست و درمانش چیه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید نوار عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر Sahar جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر مشکل از عصب بود درمانش چی هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام. دو سال پیش واریکوسل دوطرفه عمل کردم. چپ درجه 3 و راست درجه 2. الان برای 7 ماهه که سربازم و معاف از رزم. احساس درد عجیبی داشتم. دکتر و سونوگرافی رفتم. کلسی زدگی خفیف در بیضه راستم دیده شد. دکتر گفت هیچ مشکلی نیست و دردها عصبی هست. آیا رسوب کلسیم در بیضه جای نگرانی و گسترش داره؟ احیانا این بیماری برای سربازی معافیت داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      معافیت را نمیدانم۲-درد بهد از عمل طبیعی است
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    حدود شش ماه است بیضه سمت راستم کمی بزرگتر یا متورم میشود که درد نسبتا قابل تحمل ولی دایمی را بهمراه دارد که برخی مواقع حدود 5 تا 6 ساعت روزانه درد می گیرد و نشانه های مذکور را بهمراه دارد و با یک استراحت خواب یا درازکش پس از مدتی درد قطع می شود و روز یا روزهای بعد همین روند تکرار میشود
    در زمان درد بیضه راستم بزرگتر یا متورم تر از زمانی میشود که درد قطع میشود و بیضه راست داخل کیسه حالت آویزانتر و سنگینتر از بیضه چپ میشود.
    لطفا راهنمایی کنید مشکلم چیست و چکار باید بکنم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    خمیدگی الت با سلام 28 ساله. نعوظ صبح گاهی هروز دارم. اما حین رابطه حتی موقع معاشقه الت نعوظ ندارد به هیچ عنوان. فقط حس دارم .اما نعوظ ندارم. الت خمیده به شکل پایین است. سیدنافیل استفاده کردم اصلا جواب نمیده.متاسفانه .موضوع چیست دکتر؟ ساکن اهواز هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید از نظر نشت وریدی بررسی شود
  • تصویر کاربر بهنام چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پسرم 2سالشه و یکی از بیضه نزول نشده ما در 4ماهگی سونوگرافی گرفتیم هر دو بیضه بود وای یکی از بیضه. کوچک بودن ما الان دوباره سونوگرافی کردیم الان بیضه نیست فقط طنابش بیضه مشاهده شد آیا بیضه هنوز وجود دارد؟آیا بیضه به حالت اول باز میگردد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      با لاپاروسکوپی مشخص میشود
  • تصویر کاربر ارزو چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    دفع پروتین من 3500می باشد و روند صعودی دارد با مراجعه ب پزشک و بستری شدن ب مدت 17روز بیماری من بهتر شد امابعد از ترخیص از بیمارستان با گذشت دو هفته دوباره بیناری من پیشروی کرد در حین بستری مورد بیوبسی قرار گرفتم اما نمونه گیری انجام شده چیزی از نوع بیماری من مشخص نکرد .الان من باید چه کاری انجام بدم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر نجفعلی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سن بیمار 72ساله می باشد. سابقه سکته قلبی و مغزی و همچنین جراحی قلب باز انجام دادند.سال 93مشکل پروستات ایشان شروع شده و شهریور ماه psaایشان 5.1 و ابعاد پروستات 40*47*48میلیمتر و حجم آن 475 سیسی است. یک کیست به قطر 26*28میلیمتر در نیمه فوقانی کلیه راست،سمت لترال دیده میشود.سیستم پیلوکالیسیل در سمت چپ متسع است.حالب در سرتاسر مسیرش متسع است. جدارمثانه کمی ضخیم و نامنظم است. یک توده اکوکمپلکس به ابعاد 33*27میلیمتر در پایین - عقب و چپ مثانه دیده میشود که قاعدتاtccاست. سیستوسکوپی و بیوپسی برای تایید ان ضروری است. جدار مثانه درگیر است. بیمار بهمراه ادارش خونریزی دارد. رنگ بیمار زرد و بیحال است. لخته های خون با راه رفتن بیمار گاها به بیرون ریخته میشود. دکتر های کرج ،امکان جراحی ندادند. با این شرح حال آیا امکان خارج کردن توده پروستا ت وجود دارد؟ چه شیوه درمانی برای این بیمار توصیه میکنین؟ (بیمار تریاک و سیگار مصرف میکند.بیمه بیمار خدمات درمانی از نوع ایرانیان است.)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر قلب اجازه ندهد کاری نمیتوان کرد
  • تصویر کاربر مسعوه چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    من 37 سالمه وتازه تصمیم به امر ازدواج گرفته ام وخیلی ساله که با کسی نزدیکی نداشتم وتا شش سال پیش اعتیاد به مواد سنتی وصنعتی داشتم وحدود دو سال اقدام به ترک سیگار نمودم .مشکل اصلی من زیادی پیش آب در حین صحبت با طرف مقابلمه وحس میکنم مثل گذشته نعوظ کامل ندارم .ممنونم از راهنمایی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب، اینجانب چندی پیش اقدام به عمل واریکوسل دو طرفه نمودم که بعد عمل دچار هیدروسل بیضه چپ شدم. الان هفت ماهه که از عملم میگذره و تعداد اسپرم و... هم نرمال شده، اما متاسفانه تازگی‌ها دچار نوعی ناتوانی جنسی_زود انزالی و عدم نعوظ کامل_ شدم که این امر بر روابط من و همسرم تاثیر گذاشته، به گونه ایی که پس از تحریک به حالت نعوظ می رسم و بلافاصله از حالت نعوظ خارج میشم، در حین رابطه نیز قبل دو دقیقه تحریک و انزال میشم، لطفا بنده رو راهنمایی فرمایید، چه دارویی برای افزایش نعوظ و جلوگیری از زود انزالی مصرف کنم،؟ ضمنا بنده 30 سالمه و اهل سیگار و مشروب و ترشیجات و... نیستم و کیفیت تغذیه هم در حد متوسط و رو به بالاست. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر بدون چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز دکتر عزیز من حدود یک هفته پیش با کاندوم با خانمی رابطه داشتم بدون دخول بعد از اتمام رابطه چون از طریق معمولی ارضا نشدم آن خانم کاندوم رو درآورد و با دست استمنا کرد برای من تا کمی از منی من اومد آن خانم با دستمال جلوی آلتم را گرفت و نگذاشت بیشتر بیاد من بعد از ان به دستشویی رفتم وادرار کردم ولی آلتم را شست و شو ندادم از آن روز درد شدیدی دربیضه ام احساس کردم وکمی سوزش آلت داشتم به دکتر رفتم امروز چون درد بیضه وحشتناکی دارم دکتر گفت التهاب پیدا کرده بیضه ودو احتمال داد یا اینکه منی در بیضه ام مونده و کامل تخلیه نشده ویا اینکه بیماری مقاربتی مثل سوزاک یا کلامیدیا گرفتم بنظرتون با شرحی که دادم امکان هست سوزاک گرفته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 778 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب