اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (43 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ..... یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    آقای دکتر بنده قرص سرترالین 150میلی مصرف میکنم که 2 تا از عوارض این قرص خیلی آزارم میدهد و قطع دارو هم برایم خیلی سخت است.
    1)احساس کاهش حجم بیضه که با قطع دارو دوباره خوب میشود.
    2)بی میلی جنسی
    با عرض معذرت براتون امکان داره که برای برطرف کردن این 2 عارضه اصلی راه حلی ارائه دهید؟(مخصوصا عارضه شماره 1)
    از اینکه وقت باارزشتان را برای بنده گذاشتید متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      از داکسوپیل ۳۰ ۳ ساعت قبل از سکس به جای ان استفاده کنید
    2. تصویر کاربر ..... جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      آقای دکتر با عرض معذرت بنده به علت افسردگی ،روزانه این دارو را مصرف میکنم.
      متشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      از دکتر تجویز کننده استعلام کنید
    4. تصویر کاربر ..... یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      آقای دکتر ازتون ممنونم
      آقای دکتر من واقعا از ته قلب شما رو دوست دارم.
      برای سلامتی و طول عمرتان همیشه دعا خواهم کرد.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      ارادت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر ببخشید یه سوال داشتم خدمت تون من ۲۸ سالمه یه دختر دارم امکانش هست راهی باشه این دفه بچم پسر باشه ینی همچین چیزی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      شانسی است
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی عزیز، سلام
    31 ساله، مجرد
    من مدتی است که در ناحیه تنه آلت (دقیقا از مرز خط بخیه ختنه به بالا) دچار تغییر رنگ پوست آلت شده ام و رنگ آن بسیار روشن تر از پوست بقیه آلت شده و به سفید مایل به صورتی میزند.
    این اتفاق اولین بار نزدیک به 3 سال پیش و بعد از یک سکس دهانی افتاد. اما پس از مدتی با استفاده از پمادهایی بهبود پیدا کرد. البته اثرات تغییر رنگ آن تا حدودی باقی ماند و کاملاً رفع نشد.
    حدود دو ماه پیش مجدداً پس از یک سکس anal این تغییر رنگ مشهودتر شد و به عبارتی عود کرد و علی رغم استفاده از پمادهایی همچون تریامسینولون و کلوتریمازول نشانه های آن همچنان پابرجاست.
    البته اینبار (از حدود 15 روز پیش) سوزشی را در نوک و کلاهک و میزابراه آلتم حس میکردم و کمی هم ترشح شفاف و بدون بو از سوراخ آلتم داشتم که از سه روز پیش با مصرف آمپول سفتریاکسون و کپسول دایکسی سیکلین سوزشم خفیفتر شده و احتمالاً در حال رفع شدن باشد. اما همچنان از درون کلاهک آلتم مقداری سوزش پابرجاست.
    لازم به ذکر است که خوشبختانه هیچگونه برآمدگی یا ترشحی در این لکه های سفید وجود ندارد.
    البته خود من نیز نمیتوانم ارتباط 100‎٪ این لکه ها با سکس را تایید نمایم.
    توضیح آخر اینکه من به شدت به سکس‌علاقمندم و شرکای جنسی متعددی دارم که البته در 90‎٪ از مواقع از کاندوم بهره میگیرم. اما بعضی اوقات هم نه!
    جسارتاً به پیوست عکسی از این حالت تغییر رنگ برای شما پیوست میکنم تا در تصمیم گیری راحت تر باشید.
    سپاس بیکران از شما و تیم خوبتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام اینها مرضی نبوده وجای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر وحید جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    میخواستم ببنیم جوشهایی در محل آلت تناسلی بوجود اومده مثل زیگیل هستند اولا میخواستم بدونم زیگیل هستند و درمانش به چه صورته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بهتر است بیایید کرایو کنم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر Amirhossein چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر کرمی من از شما بابت اینکه وقت برای ما میزارید چه کوتاه ولی پرو معنی جواب میدید تشکر میکنم و خسته نباشید میگم...من چندتا سوال داشتم 1.اینکه من موقع رابطه استرس دارم که ی وقتی زود ارضا نشم ولی متاسفانه میشم بعضی وقت ها به 5دقیقه بیشتر نمیرسه...2.زمان بچگی منو ختنه کردن از اون موقع دور حلقه آلتم سیاه هست نه خیلی ولی معلومه یادمه ی باندی بعد ختنه بسته بود موقع باز کردن جاش تا الان مونده شایدم من اشتباه میکنم ...3.موقع بلند شدن التم حدودا 15یا16میشه دوست دارم بزرگتر بکنم سنم الان 33 هست ...ببخشید که وقتتون رو میگیرم ممنون میشم اگه جواب منو بدید سپاس و دورد بر شما دکتر خوش اخلاق جناب کرمی .موفق و پایدار باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      راهيبراي بزرگ. كردن الت نيست بيشتر مشكل شما روحي وتلقين است
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    چند وقتیکه رنگ اطراف آلت تناسلی ام عوض شده لک لک مثل لک و پیس
    علتش چیه و چگونه میتونم درمانش کنم؟
    1. تصویر کاربر مسعود شنبه ۱ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      Slm
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      این مشکل تغییر رنگ انه پوستی است ودرمان ندارد الوده کننده هم نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ر.ف جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    دو هفته در الت تناسلي يا مجراي اداري مرد حس يك زخم وهمچنين ترشح كرم رنگ مياد بيرون علت چيست و درمان ان چيست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      از ان ازمایش دهید
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد
    سوالم اینه که مثلا ظرف 2 سال پروستات چند درصد رشد میکنه ؟
    من 40 سالم هست . سونو 1/5 سال قبل من اندازه پروستات 16 ولی الان 20 شده
    حدس خودم این هست که چون امپرازول برای ریفلاکس ب مدت 3 سال دارم میخورم باعث شده املاح منیزیم و روی و ... خوب جذب بدنم نشه
    چون در کنارش کاهش شدید میل جنسی و نیز ضعف عضلانی در همین مدت 1/5 سال دارم
    الانم کمی مشکلات ادراری دارم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      در سن شما ناراحتي پروستات نداريم اندازه پروستات در سن شما مهم نيست
  • تصویر کاربر آرمان جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    با سلام
    قبلا برای ویزیت آمده ام و تشخصی زگیل تناسلی داده اید و برای درمان هم کایروتراپی توصیه فرمودید.
    با توجه به اینکه برخی زگیل ها بسیار کوچک و در ناحیه بسیار حساس سر آلت هستند، آیا برای این نقطه نیز کایرو انجام میشود ؟ آیا ریسک آسیب وجود ندارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      اينها درمان نميخواهد
    2. تصویر کاربر آرمان چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      خب پس برای رفع اون باید چه کرد ؟
    3. تصویر کاربر آرمان چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      شما تشخیص زگیل دادید، به هر حال من باید یه اقدامی انجام بدم که حداقل از نظر ظاهری مسأله رفع بشه‌
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      هر روز با سركه سيب بشوريد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      چون جاي حساس هست
    6. تصویر کاربر آرمان پنجشنبه ۳۰ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      خیلی ممنونم از پاسخ شما
      آیا اصلا زگیل هستند ؟ ممکن است که نباشند ؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام بله تشریف بیاورید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدي یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام،
    مرد ٣٢ ساله هستم،
    روز بعد از رابطه ي جنسي روي لباس زيرم چند قطره خون بسيار شفاف و كمرنگ ديدم، ميخواستم بدونم چه دليلي ميتونه داشته باشه و اينكه آيا براي همسرمم ممكنه خطرناك باشه؟ چون روش جلوگيري طبيعي داريم و از كاندوم استفاده نميكنيم ،
    گاهي هم بعد از رابطه ي جنسي كمي درد در قسمت روي آلت و بيضه ها دارم،
    آيا خطرناك هست؟
    ممنون🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      اگر تكرار شد بررسي ميخواهد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 689 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 849 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب