اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (43 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امین یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    دکتر عزیز بنده فردی هستم ۳۵ ساله . حدود دوساله پیش دردی در پهلوی چپ خود احساس کردم . این درد کم کم به بیضه چپ سرایت کرد . به دکتر مراجعه کردم . سونو گرافی از تمام لگن و پروستات گرفتم . حتی سیتی اسکن هم کردم . به دکتر نشون دادم . گفت چیزی نیست . حتی بیضه هام هم برسی کردن . خودم هم چیز غیر عادی در بیضه ها و کیسه بیضه ها هس نمیکنم و نمی بینم . خلاصه درد پهلوی من از بین رفت . ولی درد بیضه چپم همچنان هر چند ماه یک بار به سراغم میاد . و به تازگی به کشاله رانم هم کشیده میشه . هر چند درد بیضه چپم مثل سابقیه نیست . ولی خیلی میترسم . به نظر شما مشکل بنده چه چیز میتونه باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر والح یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید...
    من بیضه هام طوریه که یکیش کمی بزرگتر از دیگره،بعبارتی بعضی وقتها بیضه چپم بزرگتر از راست و بعضی وقتها هم بیضه راستم بزرگتر از چب میشود،ولی در حالت کلی بیضه سمت چپم،بزرگتر از راست هست،میخاستم بپرسم این طبیعیه یا نه مشکلی وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر والح سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      لطفا سریعتر جواب بدهید.ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید. ده روز از عمل واریکوسل و اسپرماتوسل ام گذشته ولی درد بیضه و امتداد ورید آن و همچنین ناحیه شکافت عمل با بیش از یک کف دست هنوز اجازه راه رفتن را به من نمی‌دهد . قرمزی پوست اطراف محل عمل و تورم آن و همچنین گسترش روزافزون درد و سفتی زیر پوست نگرانم کرده . ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا این علایم عادی است یا خیر
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این علایم طبیعی است
  • تصویر کاربر خدایار یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب دکتر کرمی
    دکتر تقریبا 3 ماهه، بالای بیضه سمت چپ پدرم یک برآمدگی شبیه زایده کوچک پدید اومده و با مراجعه نزد 2 متخصص کلیه در شهر ارومیه، گفته شد که پدرم آپاندیس بیضه دارد.
    این قضیه با قرص هایی که از سمت این 2 پزشک تجویز شده بود ،حل نشد
    و هم اکنون قسمت بالایی بیضه چپ پدرم به شدت درد می کند و نظر این 2 پزشک هم اینست که با عمل خوب نمیشود.
    نظر شما دکتر در این باره چیه ؟
    1. تصویر کاربر خدایار پنجشنبه ۲۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      من این سوال رو ۵ روز پیش پرسیدم
      جوابی ندادین جناب دکتر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با پورش از تاخیرلطفا سونوگرافی بیضه کنید بفرستید ببینم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با عرض سلام من یک ماه پیش به وجود واریکوسل در خود مشکوک شدم که به دکتر اورولوژیست در آمل دکتر ابراهیم حجازی مراجعه کردم ایشون گفت وارکوسل گرید 3 (شدید در بیضه چپ ) و واریکوسل گرید 1(خفیف در بیضه راست)ایشون ارجاع به آزمایش دادن که با انجام تمامی شرایط قبل آزمایش که از 3 روز بیشتر واز 3 روز کمتر نباشد آزمایش انجام دادم که جوابش به این صورت آمد میخواستم بدانم در جواب آزمایشم کل اسپرم هام تمرکز در میلی لیتر و حرکت رو به جلو چند تا میباشد آیا نرمال است یا خیر لطفا همه این موارد جز به جز برام بگین با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمایشتان را دوباره چک کنید حجم در اینجا با تعداد کم است
    2. تصویر کاربر امیرحسین پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      منظورتان این است که دوباره آزمایش بدهم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1173 مشاهده پرسش
    من در واقع دو سوال داشتم یکی اینکه هنگام تحریک جنسی از آلت تناسلی یک مایعی ترشح میشه که چرب کننده هست و هر چه تحریک بیشتری صورت بگیره این مایع بیشتر ترشح میشه البته قبل از ارضا شدن، می خواستم بپرسم که این طبیعی ست یا خیر و اگر طبیعی نیست درمانش چیست؟
    سوال دوم هم این که هنگامی که تحریک صورت میگیره و آن مایعی که گفته شد ترشح میشه و عمل ارضا شدن انجام نشه بعد از مدت کوتاهی باعث درد بیضه میشه که پس از ارضا شدن این درد کم میشه و از بین میره می خواستم بپرسم که علت این درد چیست و درمانش چیست؟
    خیلی ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    از صبح امروز که از خواب بیدار شدم درد متوسطی در ناحیه بیضه سمت راست دارم مطالب اینترنت را بابت انواع درد مطالعه کردم هیچ کدام از علایم موجود مثل تورم یا پیچش یا التهاب و ... ندارم فقط دردی شبیه وقتی که ادرار شدید دارم را دارم.ناگفته نماند دیسک کمرم را سه،هفته پیش،عمل کردم. میشه بفرمایین مشکل کجاست و آیا نیاز به پزشک،دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهمن یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2090 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر مدتی پیش چند تا جوش ریز کنار هم در قاعده ی آلت تناسلی که خارش‌داشت دیدم بعد چند روز خوب شد و مجدد یکی دو بار روی ناحیه عانه و بالای کیسه بیضه سمت چپ نزدیک قاعده آلت تناسلی چند جوش ریز دیگه به همون شکل زد که خارش هم داره میخواستم ببینم بنظرتون چی میتونه باشه و کمکم کنید چون فکر میکنم عدم درمان باعث تکرارش بشه و چون متاهل هم هستم نگران همسرم میشم که نکنه به اون منتقل بشه یا مشکوک بشه بهم 🙈
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر ریاض یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير من 4 سال پیش زمان خدمت روی بیضه هام جوش های سر سفید صفت در اومده وقتی اونا رو فشار بدم که چرکش در بیاد چیزی ازش درنمیاد و نه درد و نه سوزشی داره بخاطر همین ب دکتر مراجعه نکردم.الان تعدادشون به 60 تا هم میرسه (بزرگ و کوچیک) الان میخوام ازدواج کنم ولی با این وضعیت خجالت میکشم خواهش میکنم راهنماییم کنید.ممنونم که این امکان رو برامون فراهم کردین تا بتونیم سؤال بپرسیم.باتشکر
    1. تصویر کاربر ریاض چهارشنبه ۱۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتر پ جواب سؤالمون چیشد؟!
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر 09118730701 یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    تنگی مجرا با سلام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر کرمی ، پسرم چهارسال وهشت ماهشه ،نزدیک دو سالگی بیضه سمت راستش بالا بود عمل شد آوردن پایین از اون وقت به بعد بیضه رشد نکرده همون پزشکی که عمل کرد،پیشش مرتب برای چکاپ می بردم یه هفته پیش که بردم معاینه کردگفت نمیتونم پیدا کنم بیضه تحلیل رفته وبیضه سمت چپش آب آورده ،آقای دکتر حالا این وضعیت رو پسرم داره به نظرشما چکارکنم؟چون شهرستان هستیم اگه امکان هست یه اورولوژیست وجراح کودکان خوب در استان گلستان اگر سراغ دارید بیزحمت معرفی کنید که عالی باشه خودتون تاییدش میکنید ،اگراینجا مشکلم حل نمیشه خدمت شما بیام.باتشکر پسرم درسن یک سال ونیم عمل قلب باز شد که سوند میخواستن بزارن نشد که پزشک قلب به دکتر اورولوژیست کجباف زاده معرفی کرد که تا به الان که چهارسال ونیم داره نتونستم ببرم ،ولی دکتر شهرستان خودمون بردم بابت بیضه عمل رو انجام داد ولی گفت مجرا رو دست کاری نمیکنم ، موقع ادارکردن همون اول، ادرارش حالت پهنا یا پرده میگیره ،خیلی هم ادرارش رو نگه میداره آقای دکترممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر از زحماتتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 692 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 853 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب