اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (43 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جمال دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 31 سالمه. بیضه نزول نکرده سمت راست دارم که در سن 4 پنج سالگی جراحی شد ایتدای کیسه قرار گرفت. میخام ازدواج کنم بسیار مرددم و نمیدونم چکار باید بکنم. یکبار به همکاراتون مراجعه کردم معاینه کردن تست اسپرم دادم میزان اسپرم هایی که حرکت مناسب داشته باشند یه مقدار کم بود ولی همکاراتون گفتن که مشکلی نیست ازدواج کنین اگر بعد یک سال بچه دار نشدین بیاین پیشم. بسیار تحت فشارم و استرس دارم نمیدونم چیکار باید بکنم لطفا راهنماییم کنین. سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رحمتی دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    ممنون از پاسخ سوال قبلی...
    اینکه هر روز پسرم درد میکشد و نمی تواند بخوابد چطور میتوانم مشکلش راحل کنم و دردش درمان پیدا کند؟ آیا احتمال دارد که مشکل از مثانه یا کلیه یا ... باشد؟
    آیا آزمایش خاصی لازم است که انجام دهد؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Na دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من و همسرم سه ماهی هست که نامزد کردیم ایشون قبل از ازدواج بامن درمیان گذاشته بود که در طی آزمایشاتی اسپرم صفر دارد حتی نمونه برداری بیضه هم حاکی از نبود اسپرم بوده ولی همه ی هورمون های مردانه و جنسی را سالم دارد در طی رابطه ای که داشتیم البته به جز دخول همسرم تغییراتی احساس میکند مثل تغییر رنگ مایع اسپرم آیا میشه گفت که به این مسئله ربط دارد یا نه؟ و اینکه اگر ربطی ندارد میتوان امیدی به بهبودی اش داشت. باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Dariush دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام.من دو سال پیش عمل هیدروسل واریکوسل انجام دادم هفته پیش اومدم تهران پیش دکتر خودم معاینم کرد گفت عفونت بیضه داری دوتا قرص برام نوشت ملکسیکام75 اون یکی قرص نمیدونم چی بودنسخرو گم کردم بنظرتون چ قرصی استفاده کنم برای عفونت بیضم و تا چن روز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ۴ماه پیش عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم ولی هنوز درد دارم با کوچیک ترین تلنگور درد بیضه هام زیاد میشه وبه تازگی کلاهک الت تناسلیم سوزش داره و نواحی الت تناسلی درد میکونه ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید
    حدود یک ماه پیش پسر 8 ساله ام تب و استفراغ واسهال و دل درد گرفت بعد از 5 روز هنوز دل درد داشت وزود به زود هم دستشویی می رفت هنوز هم کمی اسهال داشت یکدفعه بالای بیضه سمت راستش اندازه یک تخم مرغ باد کرد وبعد از چند ساعت باد کم شد و از بین رفتودیگر باد نکرده وهمچنان بیضه اش از بچه گی تا الان بالا و پایین می رود در ضمن سونو گرافی هم بردیمش ولی علائمی از فتق نداشت ولی اندازه بیضه سمت راستش یکم کوچکتر از بیضه چپش است دکتر هم بردیمش آمپول hcgبرایش نوشت دوباره پیش دکتری دیگری بردیمش میگه باید عمل کنه حالا آن باد کردن میتونه فتق باشه یا از غدد لنفاوی کشاله رانش باشد چون زیر گلوش غدد لنفاویش چند سالی هست موقع سر ما خوردگی در پاییز متورم میشود یا بدلیل اسهال عفونت ویروسی باشدآیا آمپولها ضرری ندارد یا باید عمل بشه لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر M1234567G دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام
    پسر 10 ساله ایی دارم که قبلا ضربه ی خفیفی به بیضه اش برخورد کرده موقتا بهبود پیدا کرده بود ولی مدتی است که درد بیضه سمت راست دارد مخصوصا هنگام دراز کشیدن و خوابیدن،طوریکه باید حتما با پاهای باز بخوابد
    تا پاها به هم و بیضه ها به هم برخورد نکند چون بیضه سمت راستش درد میگیرد سونو و معاینه نزد چند متخصص اورولوژی و کلیه انجام شده ولی فرمودند مشکلی ندارد!ولی همچنان درد میکشد... لطفا راهنمایی بفرمایید،ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر sahba دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    بعد از جراحی کامل پروستات سرطانی ،ترشحات بیضه ( منی) چگونه و از چه طریقی از بدن خارج می‌شود..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشد.
    من یه نوجون 19 ساله هستم، قبلا مشکلی نداشتم اما تقریبا یه شش هفت ماهی میشه که احساس می کنم بیضه هام مثل سابق حرکت نمی کنند(قبلا بعد از چند ثانیه شروع به بالا پایین کردن می کردن اما این مدت سرعتشون کند و خیلی زود حرکتشون متوقف می شود و احساس یه فشار خفیفی در ناحیه کلیه ام می کنم)البته این مشکل در اوایل خیلی شدیدتر بود و در خروج اسپرم نیز دخالت داشت(وقتی استمنا انجام می دادم سوزش شدیدی در الت تناسلیم حس می کردم و اسپرمم حالت ابکی داشت و کلا کف بیرون می زد و حتی خیلی مقدارش کم بود،من قبلا هیچ کدام از این مشکل هارو نداشتم)ولی الان سوزش برطرف شده و همچنین کف نیز از بین رفته و اسپرمم تقریبا دوباره تشکیل میشه فقط با این تفاوت که خیلی به هم چسپیده و گره گره می باشد و مقدارشم خیلی کم می باشد.می خواستم ببینم که چرا اینطوری شدم و علت خاصی داره مثلا عفونت یا ... . ممنون میشم اگر جواب بنده رو بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۲۳ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر
    بنده ۳۵ سالمه.سه سال پیش تشخیص تومور دربیضه چپ را دادن وتحت عمل بیضه قرار گرفتم و جواب پاتولوژی سمینوما اناپلاستیک بود ولی متاستاز به جاهای دیگه نداده بود تو این ۳ سال هم تحت پیگیری سه ماهه و شش ماه بودم و رادیوتراپی و شیمی درمانی هم نکردم اما بعد گذشت سه سال با سونوگرافی تشخیص توده هیپو اکو در پل تحتانی کلیه چپ رادادن وبا سی تی اسکن هم غده رپتوپرینوئن درحد ۵ سانتی متر تشخیص داده شد ولی ریه و کبد سالم وطبیعی و ازمایش تومور مارکر بتا والفا هم طبیعی بودن .رفتم پیش دکتر انکولوژی گفتن باید بیوپسی انجام بشه .اقای دکتر با این توضیحات شما نظرتون چی هست ایا درمان قطعی داره خیلی نگرانم
    احتمال داره عود کنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      بله باید این کار انجام بشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 692 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 853 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب