اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ثریا چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام
    من احساس ناراحتی زیر شکم و باقی ماندن ادرار مدتهاست که دارم و یک بار خون زیادی در ادرار هم قبلا داشتم با سفالکسین خوب میشدم اما این بار جواب نداد و دکتر سیپروفلوکساسین برام تجویز کرددر ضمن برام آزمایش ادرارهم نوشت و کشت هم نوشت که منفی بود . چند روز بعد با یک بار نزدیکی دوباره احساس فشار در مثانه و باقی ماندن ادرار داشتم الان سه روزه سیپروفلوکساسین میخورم ولی خوب نشدم به نظر شما آنتی بیوتیک دیگه ای بخورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، آزمایش و کشت ادرار بدهید و بفرستید
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1045 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب
    بنده 52 ساله هستم . در سال 86 دچار سوزش و تکرر ادار و همچنین ترشح عفونت شدم و خون در ادرارم دیدم به کلینیک هاشمی نژاد
    مراجعه کردم دکتر سلیمانی فرمودند به التهاب پروستات دچار شده ام با تجویز دارو و آنتی بیوتیک مشکلم حل شد.بعد از مدتی مجدداً تست دادم و مشکلی نداشتم. تا اینکه مدتی است که مثانه ام کامل تخلیه نمی شود و بعد از ادار کردن و هنوز از دستشویی خارج نشده بایستی مجدداً ادرار کنم.مضاف بر اینکه گاهی اوقات ادرار به صورت چکه خارج می شود و این حالت خیلی عذاب آور است. پارسال مجدداً به دکتر سلیمانی مراجعه کردم آزمایش و سونوگرافی از مثانه و پروستات و کلیه ها دادند فرمودند مشکل خاصی نیست و این به خاطر رسوبات ناشی از عفونت چند سال پیش در پروستات است و هفته ای دو مرتبه از جکوزی یا لگن آب گرم استفاده کنم آیا روش دیگری و یا دارویی برای رفع این مشکل وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس سونو و PSA و کراتینین و آزمایش ادرار رو بفرستید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام.من از سه سال پیش مبتلا به HPV 6,11 بودم که زگیل ها سال اول از بین رفت و اثری نبود. حدود 2 ماه پیش درست پس از سکس و استفاده از کاندوم لکه ای روی پوست ختنه گاه بالای آلتم به وجود آمد. پس‌ از مدتی خارش پیدا کرد و لکه های قرمزی روی سر آلتم و روی پوست ختنه گاه بوجود آمد که گاهی به شدت میخارید. از کرم مرطوب کننده استفاده کردم اما بدتر شد ولی با وازلین بهبود یافت. پس‌ از استفاده از لوبریکانت دوباره بد شد و شدیدا میخارید. و در اثر خاراندن زیاد گاهی ترشح بی رنگ در حد یک قطره خارج میشد، همچنین 4 برجستگی روی پوست ختنه گاهم‌ ایجاد شد که کمی رنگ قهوه ای دارد اما فقط دو برجستگی زیر آلتم و قرمزی سر آلتم گاهی شروع به خارش میکند و به حالت تاول شکل تبدیل شده و پوستش هم تیره شده.
    هیچ علائمی مانند ترشح دائم یا ادرار بدبو و یا سوزناک ندارم. خونریزی هم ندارم.
    آیا احتمال دارد سرطان آلت تناسلی گرفته باشم؟
    در هفته دوم علائم به دکتر مراجعه کردم و با معاینه و بدون آزمایش فرمودند حساسیت پوستی است و کرم کالامین و کورتینیل دادند که تاثیری نداشت ولی با وازلین بهتر شد. اما برجستگی ها نگرانم کرده و اگر خود ارضایی کنم قرمزی های آلتم دوباره زیاد می شود. آیا جای نگرانی دارد یا خیر؟ برای درمان قرمزی و برجستگی های تاول شکل که گاهی میخارد و خشکی و قرمزی سر آلتم چه کنم؟ و اینکه 28 سال سن دارم و سیگار و قلیان نمیکشم و مشروب نمیخورم و گاهی ورزش میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، عکس بفرستید
  • تصویر کاربر هما چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام.خانمی هستم پنجاه ساله از سال ۹۱ کیست در کلیه سمت راستم تشخیص داده شد با توجه به اینکه این کیست در حال رشد است ودر هر بار سونو بر سایزش افزوده می‌شود.به طوری که در سونوی چند روز پیش به ۴۸میلی رسیده و از طرفی گاهی اوقات دردهای مبهمی در پهلوی راستم احساس می کنم و ترس شدیدی از این بابت دارم آیا نیاز به عمل دارد؟از طرفی در سونوی جدید مشخص شده کورتکس کلیه سمت چپم نازک شده است آیا خطرناک است؟لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، باید سی تی با کنتراست انجام دهید
  • تصویر کاربر یاسر چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ..اولا اینکه زود ارضا میشم در رابطه جنسی در حد چهار دقیقه .دوم اینکه جدیدا آلت تناسلی بلند نمیشه ..یعنی گهگاهی حس سکس دارم هرکاری میکنم بلند نمیشه ..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، ۴ دقیقه زمان خوبیه، استرس برطرف بشه، ورزش کنید، استمنا هرگز انجام نشه
  • تصویر کاربر یوسف چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من 28سالمه وآلتم 45درجه بسمت پایین کجه باجراحی میشه درستش کرد؟
    و هزینه جراحیش چقدر هستش ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با سلام،چند ماهی هست چند زائده زیر شکم و نزدیک آلت به وجود آمده،هیچ درد و تغییر رنگی هم نداشته.خواستم بدونم زگیل تناسلی هست یا خیر و راه درمانش چیه؟ضمنا چند سالی هست که یک زائده شبیه خال گوشتی کنار بیضه به وجود آمده.برای از بین بردن اون هم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز خسته نباشید .یک روز من در لبه ی زبانم احساس درد کردم ودر آینه متوجه زائده کوچک صورتی رنگ شدم .در اینتر نت مشکلات دهانی رو سرچ کردم وبه زگیل تناسلی دهانی رسیدم .خشکی گلو وخشن شدن صدا هم دارم ولی فکر نمیکردم مربوط باشه در قسمت انتهای زبانم هم احساس میکنم از همان زوائد صورتی میبینیم بشدت ترسیده ام من سه فرزند دارم جهت معاینه پیش چه دکتری بروم ؟به مطب وبیمارستانهایی که شما در آن فعالیت دارید دسترسی ندارم لطفا راهنمائیم کنید .سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، من به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر مقدم جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت به خیر خدمت شما
    بنده 37 سال سن دارم. و تا امروز هیچگونه مشکلی نداشته ام. البته ب خاطر اضطراب لورازپام 1 مصرف میکردم. ک چند وقتی ترک کردم، البته کمی مشکل اجابت مزاج داشتم که تشخیص بر روده تحریک پذیر بود ه. ی مقدار دچار تکرر و سختی اندک در ادرار داشتم. که ب پروستاتیت مشکوک شدم. البته هیچ گونه علائمی اعم از سوزش، تب و... نداشته ام. بعد از دو روز توانایی ام در ادرار بهتر و تکرر کمتر شده. لطفأ راهنمایی می فرمایید. کمی دچار هراس شدم. سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آزمایش ادرار و کشت ادرار و سونو کلیه و پروستات انجام شود و اطلاع دهید
  • تصویر کاربر معلوم جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    تفسیر آزمایش اسپرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، من قابل قبوله، من مشکل چی هست؟
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4038 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب