جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

اگر پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس) داشته باشم، چه کاری باید انجام دهم؟ اگر شما نمی توانید پوست ختنه گاه خود را به طور کامل عقب بکشید (مخصوصاً اگر قرمز یا دردناک باشد)، باید به پزشک مراجعه کنید. اگر پوست ختنه گاه شما عقب کشیده شده باشد و نمی توانید آن را دوباره به جلو آورید، باید به دنبال درمان فوری آن باشید. در بزرگسالان، سفتی پوست ختنه گاه در اکثر مواقع هیچ علائمی ندارد. مشکلات، معمولاً زمانی واضح تر می شوند که شما قصد برقراری رابطه جنسی و نعوظ داشته باشید.

فیموزیس

حقایقی در مورد پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

به هنگام مراجعه به پزشک عمومی خود، چه چیزی در انتظارتان است؟

پزشک، شرایط مردان یا پسرانی با پوست ختنه گاه سفت را ارزیابی می کند. این ارزیابی معمولاً شامل پرسیدن سوابق پزشکی فرد، معاینه ی فیزیکی و آزمایشات تکمیلی می شود.

مشکلات بیضه

چه چیزی می تواند موجب سفتی آلت تناسلی من شود؟

در کودکان، فیموزیس معمولاً ارثی است، اما در بزرگسالان اغلب به علت نوعی بیماری پوستی به نام بالانیت زروتیکا اوبلیترانس می باشد که گاهی اوقات لیکن اسکلروزیس نیز نامیده می شود. ما علت دقیق این بیماری را نمی دانیم.

چه درمان هایی برای حل این مشکل وجود دارد؟

اگر راهکارهای محافظه کارانه ساده برای بهبود سفتی پوست ختنه گاه، با شکست مواجه شوند، معمولاً پزشک عمومی، شما را برای توصیه های بیشتر به یک اورولوژیست ارجاع می دهد.

اقدامات کلی

بهتر است از کشیدن پوست ختنه گاه سفت خودداری شود. هیچ اثبات علمی وجود ندارد که این کار، شرایط شما را درمان می کند و در واقع می تواند موجب پارگی و زخم شدن بیشتر آن شود. این شرایط ممکن است موجب تشدید فیموزیس شود که بعد ها نیاز به جراحی می شود. هرگز پوست ختنه گاه کودکان را به زور به عقب نکشید.

کرم های استروئیدی.  در صورتی که زخم خفیف باشد، کرم های استروئیدی ممکن است پوست ختنه گاه را نرم کنند. در صورت بازگشت شرایط، از استعمال کرم خودداری کنید.

آنتی بیوتیک ها. اگر سواب ها هر گونه عفونتی را نشان دادند، ممکن است به مصرف آنتی بیوتیک نیاز باشد.

استفاده از کاندوم در طول برقراری رابطه ی جنسی، ممکن است راحت تر باشد.

استفاده از کاندوم

جراحی

در صورتی که پوست ختنه گاه، در اثر شرایطی به نام بالانیت زروتیکا اوبلیترانس زخم شده باشد، ختنه کردن اصلی ترین درمان است. این عمل جراحی، یکی از قدیمی ترین عمل های پزشکی است و اغلب در هنرهای مذهبی و کهن به تصویر کشیده شده است.

عمل جراحی پرپوتیوپلاستی برای کودکانی با سفتی ختنه گاه مادرزادی، مؤثر است. در این عمل جراحی، چندین بُرش در نوک آلت تناسلی ایجاد می شود تا سر آلت تناسلی را نمایان کند. پوست ختنه گاه باید به طور مرتب عقب کشیده شود تا به طورکامل بهبود پیدا کند. عمل پرپوتیوپلاستی، تأثیر بسیار کمی در بزرگسالان دارد و در افرادی با پوست ختنه گاه بسیار تنگ ناشی از لیکن اسکلروزیس، مؤثر نیست.

فرنولوپلاستی. در صورتی که سفتی پوست ختنه گاه به دلیل کوتاهی آلت تناسلی باشد، فرونولوپلاستی بهترین گزینه است. گرچه، یک فرنولوم کوتاه ممکن است به علت زخم شدن پوست ختنه گاه باشد، بنابراین در برخی از بیماران، باید ختنه ی کامل انجام شود.

برداشتن بخشی از پوست ختنه گاه توصیه نمی شود. ممکن است باقی مانده پوست ختنه گاه دوباره زخم شود.

آیا ممکن است بیماری های دیگر موجب سفتی پوست ختنه گاه شوند؟

در بسیاری از شرایط، نیازی به ارجاع به اورولوژیست نیست و پزشک یا متخصص پوست می تواند مشکل را حل کند. بله، شرایطی که پوست ختنه گاه را دچار مشکل می کنند، عبارتند از:

  • عفونت های ویروسی (زگیل های تناسلی، هرپس سیمپلکس تناسلی)
  • عفونت باکتریایی (سفلیس، شانکروئید)
  • بیماری های انگلی (گال، شپشک)
  • اختلالات پوستی (لیکن پلانوس، پسوریازیس، درماتیت های تماسی، واکنش آلرژیک به دارو)
  • بالانیتیس (نفوذ سلولهای پلاسما، بیماری رایتر)
  • شرایط پیش سرطانی (زگیل تناسلی، بیماری بوون، اریتروپلازی، پاپولوزبونوئید)
  • سرطان آلت تناسلی (کارسینوم مخاطی)
4.1/5 - (31 امتیاز)

مشاوره پزشکی


سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر بهار جمعه ۱۱ خرداد ۳( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 27 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر دکتر من زائده ایی رو قسمت تناسلی رو لابیا مینور دیدم عکسشو براتون ارسال میکنم تشخیصتونو میفرمایید نگرانیم از بایت زگیله ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ خرداد ۳( 1 هفته پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 101 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر من بیست روز پیش آزمایش دادم جواب تستم براتون میفرستم دکترم دوباره آزمایش داد اولی مثبت بود دومی منفی میشه برام توضیح بدید که آیا من زیگل تناسلی دارم
    این دو تا آزمایش طی بیست روز گرفته شده پشت سر هم از دو آزمایشگاه متفاوت
    1. تصویر کاربر سارا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۳( 1 ماه پیش)
      سلام من کد رهگیری رو ندارم چطور باید جواب ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۳( 1 ماه پیش)
      آزمایشگاه اولی تایپ ۶۲ رو بررسی نکرده شما دچار زگیل تناسلی هستبد تست پاپ اسمیر هم انجام بدین
    3. تصویر کاربر سارا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۳( 1 ماه پیش)
      آقای دکتر نوشته بررسی ۳۸تایپ ویروس
      تو قسمت پایین آزمایش نوشته unknwo62-67-83
      اینا رو هم جز ۳۸تا هست فقط جز low risk طبقه بندی نکرده
      این آزمایش که منفی هست دوم انجام دادم با تست پاپ اسمیر باهم بود من اشتباهی اول فرستادم برای هفته پیش هست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 1 ماه پیش)
      ارزش اخباری مثبت بیشتر هست شما باید در نظر بگیرید که دچار ویروس شدین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نادری پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    چند وقتی است لکه‌های سفید در نزدیک کلاهک آلت بوجود آمده
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر نادری یکشنبه ۹ اردیبهشت ۳( 1 ماه پیش)
      لکه ها بدون برجستگی هستن و فقط رنگ پوست عوض شده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 1 ماه پیش)
      به متخصص پوست مراجعه کنید زگیل و یا تبخال تناسلی نیستند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۷ فروردین ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    باسلام
    از حدود سه هفته پیش سر کلاهک التم و مخصوصا لبه ی کلاهک کمی قرمز شده و پوست آن به شدت حساس شده به طوری که لذت جنسی برایم غیر ممکن کرده و حتی برخورد الت با شورت هم اذیت می‌کند.من یک بار پیش پزشک رفتم و گفتن اگزماست وکرم هیدرو کورتیزون بهم دادن ولی بعد از یک هفته فرقی نکرده . میخواستم بدونم ممکنه منشاء بیماری های جنسی داشته باشد؟چون من رابطه هم داشته بودم ولی نمیدونم دقیقا چرا اینجوری شده. عکس هم آپلود شد .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۳( 1 ماه پیش)
      در حد رویت عکس موردی به نفع بیماری های منتقل شونده جنسی ندارید به متخصص پوست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر اسی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 32 مشاهده پرسش
    سلام و درود خدمت آقای دکتر. یک هفته است که آلتم بحالت فیبره دراومده منو عصبی کرده. البته قبلش یک هفته از خراطین استفاده کردم چون این مشکل اومد داستان خراطین رو ادامه ندادم. کمی احساس سوزش هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 4 ماه پیش)
      حالت فیبره ینی چی؟
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۶ دی ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 44 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون به خیر. بنده چندتا ضایده ی کوچک زیر کلاهک الت تناسلیم در اومده نمیدونم چین. رابطه هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 4 ماه پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۶ دی ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 34 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر من نزدیک به ۱ سال خودارضایی کردم و ۱۴ سالم هم هست و زیاد ادرار دارم در روز و آلت هم در حالت نعوظ ۱۱ سانت ولی قطرش کمه و ۳ و ۴ بار هم فقط انگشتم رو وارد معتقدم کردم فقط همین کار دیگه ای هم نکردم ولی بعد از اون باد مقعد پیدا کردم و همیشه باید باد رو خارج کنم و در روز هم خیلی است و مدفوعم هم بو نمی داد و از اون موقع بو بد میده و میخواستم ببینم بیماری به وجود نمی‌آید از جمله ایدز؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 4 ماه پیش)
      خیر بیماری ایجاد نخواهد شد
  • تصویر کاربر امیری چهارشنبه ۱۳ دی ۲( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 47 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر دکتر دو سه روزی هست این زردا ظاهر شدن چی هست
    اون نشانه قرمز هم خیلی وقت هست هیچ تغییر ظاهر و سایزی نداده
    و همگی خیلی ریز هستن راهنمایی کنید چی هستن و نیاز به درمان و دارو دارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 5 ماه پیش)
      جوانه های ریشه ی مو هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 5 ماه پیش)
      نیاز به اقدامی ندارد
    3. تصویر کاربر امیری سه شنبه ۱۲ دی ۲( 5 ماه پیش)
      دکتر جان سلام مجدد من متاهل هستم برای رابطه جنسی مشکلی ندارم
      جسارتا یکی از دوستان پیشنهاد واکسن گارداسیل داده پس شما میفرمایید نیازی نیست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 5 ماه پیش)
      خیر لازم نیست
    5. تصویر کاربر امیری سه شنبه ۱۲ دی ۲( 5 ماه پیش)
      ممنون از شما بسیار سپاسگزارم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۲( 5 ماه پیش)
      🌺
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۴ دی ۲( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    دکتر جان چند وقته متوجه این دونه ها شدم. شاید بعضیهاشون به دلیل کندن مو باشه ولی مطمئن نیستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ دی ۲( 5 ماه پیش)
      با سلام خیر زگیل نمیباشد
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۰ مهر ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 73 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمن پسری لبهاموبوسید ومکیدن بوددرهمین حد ورابطه سکس دهانی و...نداشتیم اصلا درحدبوسیدن ولب گرفتن بود.
    سوالم ازشمااینه آیازگیل بابوسیدن ولب وازراه بزاق وآب دهان ایشان امکان انتقال به من داردیاخیر؟
    وآیابیماری هایی مثل سفلیس هپایتیت وایدزازراه بوسیدن منتقل میشود
    ودرکل بابوسیدن ولب امکان انتقال بیماری خطرناک به من وجودداردیاخیر خیلی نگرانم ممنونم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ مهر ۲( 8 ماه پیش)
      خیر امکان انتقال بسیار کم میباشد مگر اینکه به صورت همزمان بیماری در فاز فعال و در دهان شما زخم و آسیب بافتی وجود داشته باشد
    2. تصویر کاربر مریم یکشنبه ۹ مهر ۲( 8 ماه پیش)
      ممنون آقای دکتر اگرزخم فعال که اطلاع ندارم دردهان ایشان بوده باشه ولی دردهان من آسیب وزخمی نبودازجانب خودم مطمئنم انتقال نیافته درسته اقای دکتر؟
    3. تصویر کاربر مریم یکشنبه ۹ مهر ۲( 8 ماه پیش)
      ممنون آقای دکتر اگرزخم فعال که اطلاع ندارم دردهان ایشان بوده باشه ولی دردهان من آسیب وزخمی نبودازجانب خودم مطمئنم انتقال نیافته درسته اقای دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ مهر ۲( 8 ماه پیش)
      بله امکان انتقال بسیار کم میباشد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

اگر میخواهید بدانید که زگیل تناسلی مردان در مراحل اولیه چگونه است بهتر است بدانید که این…
استرس بخشی طبیعی از زندگی است که توسط اتفاقات و موقعیت های مختلف ایجاد می شود. برای…
واریکوسل گرید 3 چیست؟و چگونه درمان می شود؟ در ابتدا باید بدانید که واریکوسل چیست؟ واریکوسل به…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر