جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

اگر پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس) داشته باشم، چه کاری باید انجام دهم؟ اگر شما نمی توانید پوست ختنه گاه خود را به طور کامل عقب بکشید (مخصوصاً اگر قرمز یا دردناک باشد)، باید به پزشک مراجعه کنید. اگر پوست ختنه گاه شما عقب کشیده شده باشد و نمی توانید آن را دوباره به جلو آورید، باید به دنبال درمان فوری آن باشید. در بزرگسالان، سفتی پوست ختنه گاه در اکثر مواقع هیچ علائمی ندارد. مشکلات، معمولاً زمانی واضح تر می شوند که شما قصد برقراری رابطه جنسی و نعوظ داشته باشید.

فیموزیس

حقایقی در مورد پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

به هنگام مراجعه به پزشک عمومی خود، چه چیزی در انتظارتان است؟

پزشک، شرایط مردان یا پسرانی با پوست ختنه گاه سفت را ارزیابی می کند. این ارزیابی معمولاً شامل پرسیدن سوابق پزشکی فرد، معاینه ی فیزیکی و آزمایشات تکمیلی می شود.

مشکلات بیضه

چه چیزی می تواند موجب سفتی آلت تناسلی من شود؟

در کودکان، فیموزیس معمولاً ارثی است، اما در بزرگسالان اغلب به علت نوعی بیماری پوستی به نام بالانیت زروتیکا اوبلیترانس می باشد که گاهی اوقات لیکن اسکلروزیس نیز نامیده می شود. ما علت دقیق این بیماری را نمی دانیم.

چه درمان هایی برای حل این مشکل وجود دارد؟

اگر راهکارهای محافظه کارانه ساده برای بهبود سفتی پوست ختنه گاه، با شکست مواجه شوند، معمولاً پزشک عمومی، شما را برای توصیه های بیشتر به یک اورولوژیست ارجاع می دهد.

اقدامات کلی

بهتر است از کشیدن پوست ختنه گاه سفت خودداری شود. هیچ اثبات علمی وجود ندارد که این کار، شرایط شما را درمان می کند و در واقع می تواند موجب پارگی و زخم شدن بیشتر آن شود. این شرایط ممکن است موجب تشدید فیموزیس شود که بعد ها نیاز به جراحی می شود. هرگز پوست ختنه گاه کودکان را به زور به عقب نکشید.

کرم های استروئیدی.  در صورتی که زخم خفیف باشد، کرم های استروئیدی ممکن است پوست ختنه گاه را نرم کنند. در صورت بازگشت شرایط، از استعمال کرم خودداری کنید.

آنتی بیوتیک ها. اگر سواب ها هر گونه عفونتی را نشان دادند، ممکن است به مصرف آنتی بیوتیک نیاز باشد.

استفاده از کاندوم در طول برقراری رابطه ی جنسی، ممکن است راحت تر باشد.

استفاده از کاندوم

جراحی

در صورتی که پوست ختنه گاه، در اثر شرایطی به نام بالانیت زروتیکا اوبلیترانس زخم شده باشد، ختنه کردن اصلی ترین درمان است. این عمل جراحی، یکی از قدیمی ترین عمل های پزشکی است و اغلب در هنرهای مذهبی و کهن به تصویر کشیده شده است.

عمل جراحی پرپوتیوپلاستی برای کودکانی با سفتی ختنه گاه مادرزادی، مؤثر است. در این عمل جراحی، چندین بُرش در نوک آلت تناسلی ایجاد می شود تا سر آلت تناسلی را نمایان کند. پوست ختنه گاه باید به طور مرتب عقب کشیده شود تا به طورکامل بهبود پیدا کند. عمل پرپوتیوپلاستی، تأثیر بسیار کمی در بزرگسالان دارد و در افرادی با پوست ختنه گاه بسیار تنگ ناشی از لیکن اسکلروزیس، مؤثر نیست.

فرنولوپلاستی. در صورتی که سفتی پوست ختنه گاه به دلیل کوتاهی آلت تناسلی باشد، فرونولوپلاستی بهترین گزینه است. گرچه، یک فرنولوم کوتاه ممکن است به علت زخم شدن پوست ختنه گاه باشد، بنابراین در برخی از بیماران، باید ختنه ی کامل انجام شود.

برداشتن بخشی از پوست ختنه گاه توصیه نمی شود. ممکن است باقی مانده پوست ختنه گاه دوباره زخم شود.

آیا ممکن است بیماری های دیگر موجب سفتی پوست ختنه گاه شوند؟

در بسیاری از شرایط، نیازی به ارجاع به اورولوژیست نیست و پزشک یا متخصص پوست می تواند مشکل را حل کند. بله، شرایطی که پوست ختنه گاه را دچار مشکل می کنند، عبارتند از:

  • عفونت های ویروسی (زگیل های تناسلی، هرپس سیمپلکس تناسلی)
  • عفونت باکتریایی (سفلیس، شانکروئید)
  • بیماری های انگلی (گال، شپشک)
  • اختلالات پوستی (لیکن پلانوس، پسوریازیس، درماتیت های تماسی، واکنش آلرژیک به دارو)
  • بالانیتیس (نفوذ سلولهای پلاسما، بیماری رایتر)
  • شرایط پیش سرطانی (زگیل تناسلی، بیماری بوون، اریتروپلازی، پاپولوزبونوئید)
  • سرطان آلت تناسلی (کارسینوم مخاطی)
4.1/5 - (31 امتیاز)

مشاوره پزشکی


سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۰ مهر ۲( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمن پسری لبهاموبوسید ومکیدن بوددرهمین حد ورابطه سکس دهانی و...نداشتیم اصلا درحدبوسیدن ولب گرفتن بود.
    سوالم ازشمااینه آیازگیل بابوسیدن ولب وازراه بزاق وآب دهان ایشان امکان انتقال به من داردیاخیر؟
    وآیابیماری هایی مثل سفلیس هپایتیت وایدزازراه بوسیدن منتقل میشود
    ودرکل بابوسیدن ولب امکان انتقال بیماری خطرناک به من وجودداردیاخیر خیلی نگرانم ممنونم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ مهر ۲( 5 ماه پیش)
      خیر امکان انتقال بسیار کم میباشد مگر اینکه به صورت همزمان بیماری در فاز فعال و در دهان شما زخم و آسیب بافتی وجود داشته باشد
    2. تصویر کاربر مریم یکشنبه ۹ مهر ۲( 5 ماه پیش)
      ممنون آقای دکتر اگرزخم فعال که اطلاع ندارم دردهان ایشان بوده باشه ولی دردهان من آسیب وزخمی نبودازجانب خودم مطمئنم انتقال نیافته درسته اقای دکتر؟
    3. تصویر کاربر مریم یکشنبه ۹ مهر ۲( 5 ماه پیش)
      ممنون آقای دکتر اگرزخم فعال که اطلاع ندارم دردهان ایشان بوده باشه ولی دردهان من آسیب وزخمی نبودازجانب خودم مطمئنم انتقال نیافته درسته اقای دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ مهر ۲( 5 ماه پیش)
      بله امکان انتقال بسیار کم میباشد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Majid پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    سلام،آقای دکتر من عکس فرستادم،شما پرسیدید که قرص تادالافیا استفاده کردم؟
    در جواب بگم :نه استفاده نکردم
    آیا این دارو رو بدون تجویز پزشک میدن؟
    1. تصویر کاربر Majid پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 5 ماه پیش)
      آقای دکتر ببخشید جوابی نیومد،
      از این قرص تادالافیا چطور استفاده کنم؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 5 ماه پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ دو ساعت قبل از رابطه و قرص تادالافیل ۵ رو هر روز یک عدد تا یکماه استفاده کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ شهریور ۲( 5 ماه پیش)
      راجع به سایز آلت نمیشه کاری انجام داد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر قاسم سه شنبه ۲۸ شهریور ۲( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 68 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 33سال دارم مبتلا به پروستاتیت هستم ی مقدار دارو دادن خوردم درد کشاله رانم خوب شد و حالت تیر کشیدن آلتم همچنان باقی موند موقع نعوظ درد شدیدی دارم که حتی بعد از رابطه تا 1روژ این درد رو دارم همکاراتون گفتن که بیماری پیرونی هست و هیچ درمانی هم نداره ولی من واقعا افسرده و خسته شدم از این شرایط کلا دیگه میلی به رابطه ندارم به خاطر دردش ممنون میشم کمکم کنید عکس آلتم رو فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ شهریور ۲( 5 ماه پیش)
      اگر درد دارید در حال حاضر قرص کلشی سین ۱ میلی گرم روزی ۱ عدد مصرف کنید باید از نزدیک معاینه شوید و در صورت داشتن پلاک براتون تزریق داخل آلت انجام بشه
    2. تصویر کاربر قاسم دوشنبه ۲۷ شهریور ۲( 5 ماه پیش)
      آقا دکتر عکس رو دیدید میخواستم بدونم صد در صد پیرونی هست
    3. تصویر کاربر قاسم دوشنبه ۲۷ شهریور ۲( 5 ماه پیش)
      آقای دکتر میشی جواب بدید من واقعا نگرانم میخواستم بدونم این درد ناشی از پروستاتیت هست یا پیرونی دارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ شهریور ۲( 5 ماه پیش)
      دوست عزیز پلاک پیرونی با معاینه تشخیص داده میشه نه عکس باید معاینه شوید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۱۲ شهریور ۲( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر با توجه به عکس های فرستاده شده تشخیصتون چی هستش ؟ خیلی می ترسم که تبخال تناسلی باشه لطفا راهنمایی بفرمایید . من یه ماه پیش لیزر co2 زگیل تناسلی کردم بعد یه ماه در ناحیه آلت تناسلی و بیضه ها احساس خارش زیاد کردم و آب که به نوک آلت می خوره کمی می سوزه . چند روز کرم ضد قارچ کلوتریمازول زدم کمی بهتر شد ولی هنوز خارش دارم الان خارش به کشاله ران کشیده شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ شهریور ۲( 5 ماه پیش)
      سلام قبلا این سوال رو پاسخ دادم . حساسیت به لیزر است . کاندولا رو ادامه دهید . به متخصص پوست و یا پزشک خودتون در صورت گسترده شدن حساسیت و یا عود ضایعات مراجعه کنید . نقاطی از عود ضایعات هم مشهود هست
  • تصویر کاربر keyvan پنجشنبه ۹ شهریور ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 54 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر
    چند روزی هست که سمت راست آلت بنده از اواخر تا ختنه گاه یک رگ مانند سفت شده و تقریبا سفید رنگ هست و همان سمت زیر کلاهک یک رگ پیچ خورده و متورم شده ولی خیلی سفت نیست در حالت نعوظ کاملا مشخص هست ولی در حالت غیر نعوظ هم به چشم میاد
    بنظر شما آیا نیاز به معاینه حضوری هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ شهریور ۲( 6 ماه پیش)
      سلام جای نگرانی نداره و اقدامی نمیخواد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ مرداد ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 87 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من سر کلاهک حالت تناسلی دونه زده هم زیر حالت تناسلی دونه زده نه درد نه خارش دارم این نه درد نه خارش داره رفتم دکتر گفت زگیل تناسلی نیست اما بعضی وقتا داخل حالت تناسلی وقتی که ادرارتمام میشه درد دارم علت چیست راه درمان چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مرداد ۲( 7 ماه پیش)

      عکس بفرستید ببینم 

  • تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 84 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. متوجه شدم این لکه روی کلاهک آلتم هست. درد و سوزش خاصی فعلا ندارن. حتی برجستگی هم نداره. فقط رنگش اینطوریه. ممنون میشم بفرمایید چه مشکلی می‌تونه باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 7 ماه پیش)
      رابطه جنسی مشکوک داشتید ؟
    2. تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 7 ماه پیش)
      خیر. البته حدود ۳ ۴ سال پیش رابطه جنسی با کاندوم داشتم و بعد یکی دو تا زائده در قسمت بالای آلت (زیر شکم) ایجاد شد که خود به خود بعد از یک سال رفع شد.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 7 ماه پیش)
      بسیار مشکوک به زگیل است کرایو کنید
    4. تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 7 ماه پیش)
      دکتر با توجه اینکه چند ساله رابطه نداشتم و اونموقع هم از کاندوم استفاده کردم ممکنه این قسمت از آلت زگیل بزنه؟ خیلی نگران شدم. امکانش نیست زخم یا حساسیت پوستی باشه؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 7 ماه پیش)
      باید از نزدیک رویت بشه در حد عکس مشکوک به زگیله
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۵ تیر ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من چن روز پیش وقتی داشتم خودارضایی میکردم موقع انزال نُک الت تناسلی رو گرفتم بعدش که التم شل شد منی بیرون اومد بعدش تموم بدنم سس شد طوریکه نتونم راه برم


    الانم التم نعوظ کامل نمیرسه و اگه برسه هم فورا شُل میشه
    امکان داره شهوتم برگشت خورده باشه

    خوب میشم یا برم دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ تیر ۲( 8 ماه پیش)
      خیر نیاز به اقدامی ندارد بهبود می یابد
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر، مدتی است پوست اطراف سر آلتم قارچی شده از پمادهای ضد قارچ استفاده کردم ولی بهبودی حاصل نشد لطفا با توجه به عکسها و کشت ارسالی راهنمائی بفرمائید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 8 ماه پیش)
      سلام حتما نمونه برداری بشه اون نمونه برداری برای سال ۹۸ بوده . نمونه جدید بگیرید فعلا هیچ پمادی استفاده نکنید
  • تصویر کاربر کاوه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 77 مشاهده پرسش
    سلام و احترام در ناحیه ختنه گاه ترک پوستی ایجاد شد و بعد از خوب شدن دو لک برجسته پوستی سفید ایجاد شده که نمیدونم چی هستن
    میخاستم بدونم اگر عکس بفرستم از طریق عکس تشخیص انجام می گردد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 9 ماه پیش)
      عکس بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر کاوه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 9 ماه پیش)
      درج شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 9 ماه پیش)
      شباهتی به زگیل ندارد اگر تغییر کرد مجدد عکس بفرستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

زگیل در سر نشانه ی چیست؟ زگیل در سر نشانه ی ویروس پاپیلومای انسانی و زگیل سر…
فرق گوشت اضافه و زگیل در چیست؟ اولین تفاوت در شکل ظاهری می باشد، گوشت اضافه یک…
زگیل های تناسلی برجستگی هایی به رنگ پوست یا سفید رنگ هستند که در ناحیه تناسلی یا…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب