اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مازیار شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر آزمایش اسپرم من به شرح زیر است آیا من دچار واریکوسل شدم با توجه به اینکه قصد بچه دار شدن دارم باید چیکار کنم
    VOLUME:ml 1
    VISCOSITY MOD
    liquefaction Time min 15
    PH 7.8
    CLASSA 7
    CLASSB43
    CLASSA+B50
    CLASSC35
    CLASSA+B+C85
    CLASSD15
    NORMAL MORPHOIOGY42.1
    ABNORMAL MORPHOIOGY57.9
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      حرکت کم است
    2. تصویر کاربر مازیار شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام با تشکر از جواب شما اقای دکتر آزمایش اسپرم من بعد از یک دوره استفاده از دارو به شرح زیر است آیا حرکت بهتر شده و آزمایش نرمال شده است . با توجه به اینکه قصد بچه دار شدن دارم باید چیکار کنم
      VOLUME:ml 2
      VISCOSITY MOD
      liquefaction Time min 15
      PH 7.7
      CLASSA 2.6
      CLASSB34.3
      CLASSA+B36.9
      CLASSC46.5
      CLASSA+B+C83.4
      CLASSD16.6
      NORMAL MORPHOIOGY28.6
      ABNORMAL MORPHOIOGY71.4
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عمل جراحی واریکوسل فیلم عمل من را ببینید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 10 سال پیش عمل واریکسل را انجام دادم وچند روز پیش به دلیل درد بیضه به دکتر مراجعه کردم وپس از معاینات واریکسل تشخیص داداه شد.
    که دکتر پس از دیدن آزمایش نطفه گفتند نیاز به عمل نداری
    آیا مشکلی نداره در خصوص درصد پسر دار شدن کم نمیشه
    ممنون میشم کمکم کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 770 مشاهده پرسش
    سلام
    30 ساله هستم و سه سال است ازدواج کرده ام، امسال دو بار آزمایش نمونه اسپرم دادم که صفر بود، بعد از ازدواج (حدود یکسال است که در بیضه سمت راستم گاهی درد خفیف و کوتاه مدت احساس میکنم که خود به خود خوب می شود، دلیل اسپرم صفر چی می تونه باشه؟آیا میتونم صاحب فرزند بشم؟ هزینه درمان چقدره؟ آیا با درمان دارویی قابل بهبود هستم؟چطور میتونم وقت بگیرم؟
    (اندازه بیضه هایم حدوداً به اندازه تخم کبوتر هستند، تورم و قرمزی و .. ندارند آیا نرم و اندازه مشکل زا است؟ اندازه آنها باید چقدر باشد؟- آلت تناسلی ام درحالت شل5-6سانت و در حالت نعوظ 14 سانت است و زود انزالی دارم- سابقه خانوادگی ناباروری نداریم-) ممنون میشم جواب رو ایمیلم ارسال کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هنه نرمال هستند حساسی
  • تصویر کاربر الهام جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من از حدود دوهفته پیش تا حالا (تقریبا بعد از دوره ماهانه)تقریبا تمام اوقات ترشحات بیرنگ یا سفید دارم و همچنین تکرار ادرار.بطوریکه بلافاصله بعد از دفع احساس میکنم مثانه کاملا تخلیه نشده و گاهی هرساعت احتیاج به دستشویی پیدا می کنم حتی الان با وجود اینکه روزه ام لطفا راهنمایی؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      کشت بدهید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 665 مشاهده پرسش
    سلام
    30 ساله هستم و سه سال است ازدواج کرده ام، امسال دو بار آزمایش نمونه اسپرم دادم که صفر بود، بعد از ازدواج (حدود یکسال است که در بیضه سمت راستم گاهی درد خفیف و کوتاه مدت احساس میکنم که خود به خود خوب می شود، دلیل اسپرم صفر چی می تونه باشه؟آیا میتونم صاحب فرزند بشم؟ هزینه درمان چقدره؟ آیا با درمان دارویی قابل بهبود هستم؟چطور میتونم وقت بگیرم؟
    (اندازه بیضه هایم حدوداً به اندازه تخم کبوتر هستند، تورم و قرمزی و .. ندارند آیا نرم و اندازه مشکل زا است؟ اندازه آنها باید چقدر باشد؟- آلت تناسلی ام درحالت شل5-6سانت و در حالت نعوظ 14 سانت است و زود انزالی دارم- سابقه خانوادگی ناباروری نداریم-) ممنون میشم جواب رو ایمیلم ارسال کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر فرید جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    باسلام ۳ هفته پیش در پی سرماخوردگی و مصرف کم آب بدنم کم آب شد و ادرارم قهوه ایی شد .بامراجعه به پزشک و دادن آزمایش ادرار وجود خون و پروتیین تایید شد.سپس سونوگرافی دادم که هیچ سنگی یا تنگی دریچه ایی گزارش نشد.فقط اعلام شد که اکوپارانشیمال کلیه ها گرید ۱ گزارش شد.بعد آزمایش خون ثادم و به دکتر هادیان فوق تخصص نفرولوژی مراجعه کردم که اظهار داشتند کراتینی و اوریک اسید خون نرمال هست و اوکوپارانیسمالت هم ممکن است بعلت سرماخوردگی باشه و قابل اعتنا نیست.قرار شد ۱۰ روز بعد آزمایش ادرار ۲۴ ساعته بدم.اما چند روز بعد دچار مسمومیت غذایی شدم و باز هم ادرارم تیره شد.خیلی نگران هستم بعضا احساس میکنم کلیه هام لرزش کمی دارند و احساسشون میکنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر نفرولوگ بروید
  • تصویر کاربر ناصر جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام بعداز سونو متوجه شدم يك كيست در پروستات 6mm در قسمت مياني و 20mlرزيدوي اداري مشاهده شده و دكترم كپسول پروترال 4 % داده آيا مسئله حل مي شود ؟ آيا روزه براي من ضرر داره ؟ باتشكر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      شما مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب اقای دکتر و عرض خسته نباشید
    من حدود یک سالی هستش که دجار بیماری زیگیل تناسلی شده ام در نواحی الت تناسلی و بیضه ها تعداد کمی وجود دارند ولی در ناحیه مقعد به حدی زیاد هستند که نقریبا شبیه گوشت اضافی شده اندو سطحی برامده به وسعت 6 سانتی متر در 6 سانتی متر را گرفته اند که با خارش شدید مخضوضا در شبها همراه است . به متخصص پوست مراجعه کردم و به مدت جند ماه کرایو را انجام میدادم در ناحیه بیضه ها چون تعداد کم و کوچک بودند خوب شدند ولی در ناحیه مقعد هیچگونه بهبودی حاصل نشده است البته کرایو بوسیله پنبه انجام میشد که اصلا مورد رضایت من نبود چون اصلا سظح را پوشش نمیداد . بنده فیلم کرایو شما را بوسیله اسپری دیده ام و از شما تقا ضا دارم منو راهنمایی کنید چون واقعا از این مسئله به شدت رنج میبرم با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم کرایو من در سایتم را ببینید
  • تصویر کاربر مرضیه جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    ماس به ابعا 36*55 م م در سانترال کلیه چپ , تحتانی به هیل مشهود است که مرکز ان دانسیته در حد ضایعات سیستیک داشته و جدار ان ضخیم است که مطرح کننده ضایعات سیستیک اتیپکال و تومورال می باشد . فالواپ ضایعه توصیه می شود. هر دو کلیه از سایر جهات سایز و شکل نرمال داشته و تصویری از سنگ هیدرونفروز دیده نمی شود . تصویری از لنف ادنوپاتی و یا اسیت دیده نمی شود. در چند مقطع ازقسمت های تحتانی توراکس ضایعه ای دیده نمی شود . در مقاطع لگن ضایعه فضاگیر مشهود نیست.
    -------------------------------------------------------------------
    ازمایشات انجام شده نرمال است. .


    نظر شما در این مورد چیست ؟‌ ممنون میشم مرا در این زمینه راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 جهت بررسی تومر کلیه مراجعه نمایید فیلم عمل تومر کلیه سایت من را ببینید
  • تصویر کاربر یعقوب جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ،نماز روزه شما قبول باشد؛
    بنده چندوقتی است در بیضه سمت چپ که البته بیشتر به قسمت مقعد نزدیکتر
    است یک خال بوجود آمده است ،آیا خطری میتواند داشته باشد
    شنیده بودم چنانچه روی آلت باشد میتواند خطرناک
    باشد
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب