اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برش پروستات از طريق عمل جراحی turp

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سوالی که معمولا برای افراد مختلف پیش می اید این است که turp چیست? در جواب باید گفت که عمل turp، بُرش پروستات از راه مجرای ادرار (TURP) و یک عمل جراحی استاندارد برای درمان بزرگی (خوش خیم) پروستات است.

هدف این جراحی، برداشتن بخشی از پروستات است که موجب بروز علائم شده است. این روش جراحی، نوعی درمان “کم تهاجمی” تلقی می شود. افرادی با حجم پروستات 30 تا 80 میلیمیتر، مناسب ترین گزینه برای این عمل هستند.  

در این مقاله می توانید راجع به دلیل مبتلا شدن به پروستات بیشتر بخوانید!

عمل turp توسط دکتر کرمی

عمل turp چگونه انجام می شود؟

این جراحی تحت بیهوشی عمومی یا بیحسی نخاعی انجام می شود. در این جراحی، پزشک از یک رسکتوسکوپ، برای ورود به مثانه از راه مجرای ادراری استفاده می کند. رسکتوسکوپ، نوعی اندوسکوپ است که با یک حلقه ی سیمی در انتهای خود، پروستات را با جریان الکتریکی فرکانس بالا، بُرش می دهد.

علاوه بر این، وجود یک دوربین روی رسکتوسکوپ، به پزشک این امکان را می دهد که پروستات را از طریق تصاویری با کیفیت بالا، روی یک صفحه ی ویدیویی بررسی کند. در طول جراحی، پزشک با استفاده از این حلقه، آدنوم (تومور خوش خیم) را به صورت تکه هایی کوچک از مثانه و مجرای ادراری خارج می کند.

درمان پروستات1

برای اطمینان از برقراری جریان ادرار پس از جراحی، یک کاتتر درون مثانه قرار داده می شود. سپس، مثانه و مجرای ادرار از طریق کاتتر با یک مایع استریل شست و شو داده می شوند تا از تشکیل لخته جلوگیری شود. کاتتر به مدت 1 الی سه روز در جای خود باقی می ماند، تا زمانی که زخم ها بهبود پیدا کنند و خودتان بتوانید ادرار کنید.

اندازه پروستات برای عمل جراحی چقدر است؟

توصیه های قبل از عمل TURP

پزشک به شما دستورالعملی در مورد نحوه آماده سازی برای عمل جراحی ارائه می دهد. جهت آمادگی برای بیهوشی، باید 6 ساعت قبل از جراحی از خوردن، آشامیدن و یا سیگار کشیدن خودداری کنید.

  • در صورت وجود عفونت های ادراری باید با انجام آزمایش و خوردن آنتی بیوتیک کاملاً عفونت ادراری را کنترل کرد.
  • در صورت مصرف داروهای رقیق کننده خون از جمله آسپرین و وارفارین باید یک هفته قبل از عمل با نظر پزشک دارو قطع گردد.
  • عمل جراحی turp با بی حسی موضعی نخاعی انجام می شود.
  • این عمل روی توانایی جنسی تأثیری ندارد ولی اغلب باعث ریزش مایع منی به مثانه می شود که با ادرار دفع می گردد.
  • به مدت 24 ساعت بعد از عمل سوند مجرا برای شستشو و جلوگیری از لخته شدن ادرار گذاشته می شود.
علل درد و سوزش ادرار

توصیه‌های مهم بعد از عمل TURP

پیگیری های بعد از عمل

اولین ویزیت شما دو هفته پس از جراحی خواهد بود. برای تعیین نوبت، با مطب و یا کلینیک پزشک خود تماس بگیرید. بزرگ شدن پروستات در بیش از 90 درصد موارد خوش خیم است ولی گاهی در موارد اندک، متاسفانه بزرگی پروستات همراه با سرطان پروستات می باشد.

بافتهای بریده شده از پروستات به آزمایشگاه فرستاده می شود تا اگر بزرگی پروستات همراه با سرطان باشد، تشخیص داده شود. در اولین مراجعه به پزشک، جواب پاتولوژی را از آزمایشگاه اخذ و همراه خود بیاورید.

عمل turp چقدر طول می کشد؟

عمل TURP معمولاً بین 60 تا 90 دقیقه طول می‌کشد، اما این زمان بسته به اندازه پروستات، میزان بافتی که باید برداشته شود و شرایط بیمار ممکن است متغیر باشد.

قرص سیالیس

چه زمانی می توانم فعالیت های روزمره خود را از سر بگیرم؟

شما معمولاً 2 تا 3 روز پس از جراحی، از بیمارستان مرخص می شوید. مدت زمان بستری شدن ممکن است در بین کشورهای مختلف، متفاوت باشد. ادرار شما ممکن است به مدت چند روز خونی باشد. همچنین ممکن است به مدت چندین هفته، از نیاز فوری به ادرار و یا درد به هنگام ادرار رنج ببرید.

در صورت وقوع شرایط زیر باید با پزشک خود مشورت کنید یا دوباره به بیمارستان مراجعه کنید:

  • تب بالا
  • ناتوانی در ادرار کردن
  • خونریزی یا درد شدید

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.2/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    Mat Adn:
    سلام آقای دکتر ،روی ختنه گاه من نقاطی هست که قرمز رنگ هستند مثل جای سوختگی هست ،یکم متورم هست و شدیدا حساس به لمس .با لمس این نقطه پوست اون قسمت می سوزه و من حس می کنم که زیر این قسمت ها شاید زخم های زیر پوستی باشه .گاهی اوقات این قسمت ها با جا به جا کردن آلت تیر می کشن .و بعد از خود ارضایی شدیدا قرمز می شوند و متورم ،من تا حالا رابطه جنسی نداشتم و برای خود ارضایی از صابون یا چیز دیگه ای استفاده نمی کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      احتمالزياد مال تحريك ودستكاري است
  • تصویر کاربر واراز دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    درد در ناحیه کلیه داشتم به درمانگاه رفتم دستور سی تی اسکن دادند که مشخص شد سنگ کلیه دارم و اعلام کردند باید عمل tul انجام شود

    سو ال من این است که
    1 هزینه عمل حدودا چه مقدار است
    2ایا شما در بیمارستان دولتی فعالیت دارید که من بتوانم از بیمه استفاده بکنم تشکر از همدلی و توجه شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد عكسها وا ببينم فيلم تي يو تل مندر سايتم را ببينيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام من 35 سالمه.
    1.چند سالی هست وقتی مثانه پر میشه میرم دستشویی ادرارم نمیاد و باید مثانه رو با فشار دادن تحریک کنم تا ادرار خارج بشه .
    2.بعد فشارش پایینه.
    3.دچار تکرر ادرارم هستم چون وقتی از دستشویی میام بیرون دوباره بعد از چند دقیقه ادرار دارم.
    دکتر رفتم سنوگرافی همه چیز عالی بود .
    از مجرا هم عکس گرفت تنگی نداشت.
    دکتر یه سری قرص داد ولی نتیجه نگرفتم.
    4.یه مقدار یبوستم دارم...
    اراک زندگی میکنم.
    اگه ممکنه کمکم کنید دیگه خیلی دارم اذیت میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      با معذرت از تاخير در جواب بايد نوار مثانه بكنيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام
    6 ماه پیش برای تورشن نزد پزشک رفتم که با معاینه و سونوگرافی گفتند که مشکلی ندارم اما دیروز متوجه شدم یکی از بیضه هایم کمی بالا تر از دیگریست و درد خفیفی دارم(درد درناحیه بالا تر از بیضه ها بود)الان که یک روز تقریبا گذشته درد رفع شده ولی هنوز بیضه به حالت طبیعی خودش برنگشته... این میتونه نشانه تورشن باشه یا باید حتما درد شدید و تورم و...هم رخ بده؟؟
    باز هم برای معاینه به پزشک مراجعه کنم؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      نه نگراني پزشك برو
  • تصویر کاربر مهری دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    پدرم در سال 92 به علت وجود تومور بدخیم کلیه از نوع کروموفوب رادیکال نفرکتومی انجام داد که تومور ایشان از نوع کروموفوب بود و تا کنون علامتی از متاستاز آن مشاهده نشده عکس ریه و سونو گرافی شکم و لگن سالم است.اخیرا در آزمایش psa بالا بود که دستور MRI دادند که برایتان ارسال میکنم
    خواستم ببینم وجود cancer پروستات مورد تایید است یا خیر و این که در چه مرحله ایست یا اینکه متاستاز داشته یا نه؟
    آیا انجام بیوپسی را ضروری میدانید یا لازم است پروستات سریعا خارج شود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد نمونه برداري كنيد از پروستات
  • تصویر کاربر سحر شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام
    من آزمايش دادم نوشته مثبت هست ولي هيچ كدوم از انواع ويروس رو ندارم. اين جواب يعني چي؟ من الان ميتونم واكسن بزنم؟ خانم 32 ساله هستم.
    1. تصویر کاربر سحر چهارشنبه ۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      فقط اين رو هم اضافه كنم كه 9 ماه پيش يك ضايعه كوچيك داشتم كه ليزر كردم. و ديگه نداشتم بعد از اون. رابطه با شخص ديگري امكان انتقال به اون رو داره؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر ضابعه برجسته نداريد حساسيت نسان ندهيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیما شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،همسرم 5سال پیش به دلیل ناباروری عمل واریکوسل انجام دادن که بعد از 6ماه صاحب ی دختر شدیم،الان مجددا تصمیم به داشتن فرزند دوم داریم و دوست داریم پسر باشه،ولی خیلی شنیدیم که ميگن کسایی که عمل واریکوسل انجام دادن به دلیل ضعیف بودن اسپرم نميتونن صاحب فرزند پسر بشن ميخواستم ببینم شما هم تایید میکنید؟؟؟؟و ضمنا 2ماه پیش آزمایش اسپرم انجام دادن 18میلیون بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      ارتباطي با كيفيت اسپرم ودختر ويا پسر بودن نيست تبايغات درغند
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 26128 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ؛ با تمام وجود به خاطر پاسخگویی از شما تشکر می کنم.
    من جوانی 23 ساله و مجرد هستم . از حدود 18-19 سالگی متوجه دردی در ناحیه بالای بیضه سمت راست شدم . از همون موقع قشنگ یادمه که به خاطر این مسئله به سایت شما مراجعه کردم ولی چون درد شدیدی نداشتم پیگیر نشدم. این درد به همراه تورم به مرور زمان هی بیشتر می شد تا اینکه این اواخر چند مرتبه به خاطر بلند کردن جسم سنگین درد و تورم در ناحیه گفته شده بیشتر شد. به خاطر همین نگران شدم و ابتدا شروع به تحقیق در اینترنت کردم و حدسم این بود که من یا واریکوسل دارم یا فتق !!
    به هرحال برای تشخیص بیماری تصمیم گرفتم به پزشک متخصص مراجعه کنم . در هنگام معاینه حضوری ، دکتر هیچ اثری از فتق یا واریکوسل مشاهده نکرد ولی وقتی از درد و تورم براش گفتم ، برام سونوگرافی تجویز کرد و این کار رو انجام دادم.
    همینطور که در نتیجه سونگرافی مشاهده می کنید نوشته شده: یافته ها به نفع واریکوسل گرید 3درسمت چپ و گرید 1 در سمت راست هست.
    در حالی که من اصلا درد و تورم خاصی در ناحیه سمت چپ احساس نمی کنم و این حرف شما تو ذهنمه که همیشه می فرمایید واریکوسل باید با معاینه مشخص بشه نه سونوگرافی .
    لذا با توجه به اینکه در معاینه دکتر هیچ اثری از واریکوسل دیده نشد و درد و تورمی در ناحیه سمت چپ احساس نمی کنم و همچنین با در نظر گرفتن نکاتی که شما استاد گرامی بارها گفتید ؛ احتیاطا اگر در زمان بارداری مشکلی پیش اومد به سراغ آزمایش اسپرم می رم.
    بعد از اینکه نتیجه سونو رو برای پزشکی که معاینم کردم، بردم ، گفت برای نتیجه واریکوسل گرید 3 سمت چپ ، آزمایش اسپرم باید انجام بدی !
    اما برای پیدا کردن علت درد و تورمی که در ناحیه بالای بیضه سمت راست آزارم میده ، مجددا معاینه ام کرد !
    بهش گفتم در کنار بیض سمت راست درد دارم . وقتی به این ناحیه دست گذاشت ، من درد نسبتا زیادی احساس کردم !
    بعد بهم گفت باید یه مدت استراحت کنی ، کارهای سنگین انجام ندی و داروهایی که برات می نویسم رو مصرف کنی . تا اینکه بهم گفت کار سنگین نکن منم گفتم بله دوبار جسم سنگین بلند کردم درد و تورم در ناحیه بیضه ام بیشتر شد.
    ( جناب دکتر من در تصویر number 4 ناحیه درد (رنگ قرمز) و تورم بیضه (رنگ آبی) رو براتون مشخص کردم)
    (تصویر نسخه ای که برام نوشته رو هم براتون ارسال کردم البته ممکنه دارویی هم برای معده ام نوشته باشه از این جهت که بهش گفتم من در پشتم احساس یه فشاری می کنم که اذیتم می کنه بعضی وقتا نمی ذاره بخوابم و با تغذیه ای که مصرف می کنم ارتباط مستقیم داره اگر غذای چرب بخورم تحریک می شه – تصویر این ناحیه ام که مشکل دارم براتون ارسال کردم-)
    نکته بسیار مهمی که در مورد من وجود داره این بود که هیچ اثری از تورم در حالت عادی ، ایستاده و خوابیده وجود نداره و فقط هنگامی که در حالت دستشویی قرار می گیرم تورم نسبتا زیادی اتفاق می افتد. متاسفانه در حالت نعوذ در نواحی که مشخص کردم دردم بیشتر میشه !!
    جناب دکتر ! من جوان با این درد و تورمی که دارم چه باید بکنم در سونو و معاینه هیچ اثری از واریکوسل ، هیدروسل ، فتق و ... مشاهده نشد !
    در پایان از استاد و دکتر گرامی خواهش می کنم با توجه به گزاراشاتی که بیان کردم لطفا پسرتان را راهنمایی کنید و بفرمایید علت چیست؟؟ و راه درمان چیست؟؟
    با تشکر و سپاس فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      درد بيضه بيشتر كنشاء عصبي دارد با عمل بدتر ميشود٢-واريكوسل درج ٣ بهتر است تمل كنيد
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام.. من دردر پهلو داشتم رفتم دکتر گفتن که سنگ کلیه داری من هنوز سونوگرافی نگرفتم بفهمم.. چند روزی ورزش و آب خوردن زیاد داشتم که دردم اومد نزدیک مثانه و تقریبا شکم.. الان دیگه ادرارم به سختی دفع میشه.. یه سال پیش دچار سنگ کلیه 4 میلی شده بودم که اونو دکترا گفتن دفع شده.. الان میخوام بدونم با آب خوردن زیاد و ورزش این راه ادرارم بازتر میشه ادرارم بیشتر میشه تا با ادرار دفع کنم؟؟؟ آخه من 10 لیوان آب بخورم به صورت قطره قطره دفع میکنمش ؟ میشه یه راهی بگین بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو جديد كنيد وبفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر افشار شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    با سلام ازمايش اسپرم همسرم به اين صورت است :تعداد اسپرم ٢6 ميليون تحرك AB 5٠ درصد شكل اسپرم سالم ٣درصد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      خوب است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آقای دکتر شما حدود یک هفته پیش عمل باز پروستات برای پدرم انجام دادید و فرمودید که تا سه هفته سوند خارج نشود خواستم بدونم توی این مدت استحمام نباید انجام شود؟
    پانسمان تعویض شود؟
    یک پاند به دور شیلنگ در قسمت سر آلت در اتاق عمل پیچیده شده است آیا نیازی است آنرا تعویض نمود؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      دستکاری نکنید سر 3هفته باید خارج شود
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 825 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    پدرم 20 روز هست که عمل جراحی بزرگی خوش خیم پروستات انجام دادن در بیمارستان میلاد و وضعیت خونریزی و خارج شدن تکه های ریز بافت همراه ادرار تا حدود زیادی کاهش پیدا کرده و تقریبا برطرف شده اما 2 تا مشکل دارن
    1-سوزش خیلی شدیدی در مجاری ادراری دارن 2-با وجود انجام جراحی با لیزر هنوز آثار بهبودی اثرات بزرگی پروستات مثل احتباس ادراری دارن
    لطفا راهنمایی کنید اگر دارویی هم لازمه لطفا بگید تهیه کنم با دستور مصرف.
    بعدش اینکه شستشوی بدن با محلول دنتول رو یک نفر از آشناها تجویز ! کردن آیا با وجود اینکه عمل جراحی با لیزر بوده و بخیه ای وجود نداره این کار اصلا تاثیر داره؟

    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر بهرام دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 661 مشاهده پرسش
    آیا آب گرم یا جکوزی برای پرستات خوب است یا بد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اثری ندارد
  • تصویر کاربر بهزاد سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 667 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ارادت خدمت آقاي دكترعزيز. من در حال حاضر 35 سالمه و نزديك به 15 سال است كه مبتلا به پروستاتيت مزمن هستم.و البته مجرد هستم. در طول سال هاي گذشته روش هاي درماني زيادي رو طي كردم،قرص ها و آنتي بيوتيك هاي بسيار زيادي رو با تجويز پزشك هاي مختلف مصرف كردم اما متاسفانه عارضه هنوز از بين نرفته و من دچار افسردگي زيادي شدم. آخرين آزمايشي كه انجام دادم انجام عمل سيستوسكوپي بودكه تشخيص داده شدعلت التهاب پروستات، پوليپ مثانه در ناحيه اي بين گردنه مثانه و مجاري پروستاته كه باعث التهاب پروستات شده. نتيجه اينكه قرارشد در ابتدا هر 3 ماه يك بار براي حذف فيزيكي پوليپ ها از طريق سيستوسكپي مراجعه كنم بعد اگر پروستاتيت درمان نشد هر سه ماه يك بار عمل سيستوسكپي و برداشت پوليپ ها انجام بشه. با توجه به تعدد نظرات مختلف در باره علل پروستاتيت من، از انجام اين عمل امتناع كردم اما در حال حاضر احساس مي كنم به غير از مشكلات روحي كه اين بيماري برام پيش آورده روز به روز سيستم ايمني بدنم ضعيف‌تر مي شه و فيزيك بدنم هم به شدت در حال تحليل رفتنه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع و کنار امدن با ان است
    2. تصویر کاربر بهزاد سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بي نهايت از توجه شما سپاسگزارم آقاي دكتر ممنون از پاسخ تون. سربلند و پيروز باشيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خداقوت . آقای دکتر شدیدا به کمکتان احتیاج دارم .
    پسری هستم 24 ساله . دو هفته می باشد که در لحظه اول ادرارم لخته ی خون آغشته به ماده ی لزج شفافی از من خارج می شود و پس از دفع کامل ادرار یک یا دو قطره خون آبه خارج می شود . قابل ذکر است که همیشه سوزش ادرار داشته ام ولی در حال حاضر کمی بیشتر شده است و همچنین در دفع ادرار مشکلی ندارم و فشار و کالیبر ادرارم تغیری نکرده است . جناب دکتر بنده دقیقا محل سوزش و کنده شدن لخته را احساس می کنم و محل دقیقش داخل مجرا و زیر بیضه ها می باشد . این پدیده را در 16 سالگی در حد کم داشتم که متخصص بزرگی خوش خیم تشخیص داد .
    قابل ذکر است به دلیل اینکه دانشجوی خلبانی ارتش هستم محل تحصیل بنده به شدت حساس بر سلامتی دانشجویان خلبانی می باشند و آخرین بار به خاطر سوزش ادرار چهار روز قرنطیته پزشکی شدم و مورد مشکوکی مشخص نشد و معاینه انگشتی و حتی سیستوسکوپی بر روی من انجام دادند .
    شدیدا بابت این پدیده نگران هستم .
    خواهشا راهنمایی کاملی کنید .
    حق نگهدارتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش و کشت ادرار و سونوگرافی انجام دهید و نتیجه را بفرستید
    2. تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی خیلی ممنونم . آقای دکتر باورم نمیشه به این سرعت جواب دادید .
      گرفتگی و احساس سنگینی در پهلوی راست هم پیدا کردم و با اینکه درد سختی نداره ولی آزار دهنده هست و گاها به درد تیز تبدیل می شود و یا کاملا از بین می رود .
      واقعا ممنونم
      هر آزمایشی لازم می دانید دستور بفرمایید با توجه به مشکل قبلی انجام دهم .
      ممنونم .
      حق نگهدارتان
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اعظم یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    مدتی است که مادرم بخاطر وجود درد در ناحیه شکم (مثانه) به پزشک متخصص کلیه مراجعه کرده البته تکرر ادرار ندارند ولی بعد از اینکه پزشک مطمئن شد عفونت ندارند قرص tolterodine tedapharm را تجویز کردند که باعث بهبود دل دردشان شد. سوال من این است که چه عاملی باعث ایجاد این بیماری در مادرم شده است؟ خود ایشان فکر میکنند مصرف قرصهایی که برای فشار خون بالایشان میخورند باعث ایجاد آن بوده
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تحریک مثانه علت ودرمان تولترودین عالی است
  • تصویر کاربر دکتر دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام جناب استاد بزرگوار پدرم 70 سال سن دارند اندازه پروستات 57*54*52 و حجم تقریبی آن 83 سی سی است بعد از تخلیه مثانه بیش از 35 سی سی رزیدوی ادراری میماند و تنها 60 درصد از حجم مثانه تخلیه میشود و تشخیص BPH داده شده است/دایورتیکول در مثانه در جدار خلفی و چپ به ابعاد 26*26*21 میباشد و حداقل یک سنک به ابعاد 15 میلی متر در ان است سنگ دیگری در لومن مثانه به ابعاد 3 میلی تر است/بیمار حدود 10 سال دارو های مربوط به BPH را استفاده نموده است /به نظر حضرتعالی بهترین روش برای رفع مشکل بیمار کدام روش جراحی است؟جراحی باز؟ TURP؟ یا سایر موارد و آیا حضرتعالی وقت دارید بیمار را خدمتتان بیاورم؟ با سپاس دکتر حمید شمس دانشگاه شهید بهشتی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بر اساس شرح حال خوب و جامعتان عمل جراحی باز ایده ال است
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عموی من سرطان پروستات دارد و پروستات ایشان خارج شده است و تحت شیمی درمانی نیز قرا گرفنه اند اما در یک ماه اخیر بشدت پاهایش درد میکند اگر نیاز باشد نزد شما ویزیت شود و حال عمومی ایشان خوب نیست خواهش میکنم جواب بدهید خیلی اورژانسی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      در خدمتم
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام
    ایا عفونت ممکن است طول درمان چند ماه (بین 1تا 6 ماه) داشته باشد ؟
    چگونه می توان تشخیص داد پروستات عفونت و التهاب دارد با چه ازمایش هایی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به علت زمینهای عفونت است چند سالتون است
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من 25ساله هستم از سن 21سالگی تکرر ادرار دچار شده ام پس از ادرار کردن و اتمام ادرار فشار و درد در مجرا دارم گویا خوب خالی نمی شود و مانده است اما سوزش هنگام ادرار ندارم و

      در شب مشکل ادراری ندارم و به راحتی می خوابم .

      سیستوسکوپی انجام داده ام و یک گرفتگی خفیف ناچیز رویت شد و درمان مدیکال گفته است دکتر و سونوگرافی انجام داده ام مثانه اندازه طبیعی و کاملا ادرار خارج شده است و باقی نمانده است و ازمایش عادی عفونی داده ام منفی بود

      دکتر روانشناس و اعصاب رفتم زیر نظر انها بوده ام و طبق نظر انها مشکلی نداشته ام از نظر روانی و اعصاب


      1.رابطه جنسی داشته ام به دفعات زیاد در سن 20 سالگی بدون رعایت نکات بهداشتی
      2. یبوست و مشکلات روده ایی دارم
      3. وزنم ثابت می ماند بالا نمی رود
      4. بی حال و بی حوصله هستنم

      نکته = من بیضه هایم درد میگیرد ( 2 ماه 1 بار ) درد و فشار در مجرای ادراری ندارم و راحتم
      نکته = گاهی اوقات درد و فشار مجرا کم می شود چند ساعت بعد از انزال
      نکته = من 2 عدد ناندلون زدم فشار و درد مجرا ادرای متوقف شد و مثانه به حالت عادی برگشت ولی به علت متلع شدن عوارض خطرناک دیگر مصرف نکردم

      به نظر شما مشکل بنده چیست ؟ ایا ممکن است مشکل از کلیه یا عفونت پروستات و التهاب باشد یا مثانه عصبی یا فشار ادار یا .....

      چه ازمایشی را توصیه می کنید انجام دهم به طور دقیق نشان دهد ؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب