اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۸ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    توسط دکتر اورولوژی در شهرستانمون سیستسکوپی انجام شده و اعلام کردن که توده ای در مثانه وجود دارد که بهتر است توسط
    جراح اورولوژیست در تهران جراحی انجام شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ مهر ۳( 1 سال پیش)
      بله باید جراحی انجام بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ مهر ۳( 1 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سحر شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید خواهرم 44سالش هست سه ماه قبل سونوی مثانه انجام داده و تشخیص توده به اندازه 3میلی متر داده شد دکتر از طریق سیستوسکوپی توده رو کامل برداشتن و برای نمونه فرستادن پاتولوژی که بدخیم گزارش شد و حالا دکتر براش تزریق آمپول طی شش جلسه داده آیا تشخیصی درست هست و درجه بدخیم بودن چقدر هست درمان جواب میده یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      بله روند تشخیص و درمان درست بوده بعد تمام شدن دوره درمان باید مجددا سیستوسکوپی انجام شود
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام بنده 27سالمه چندی پیش متوجه شدند توموری در مثانه اینجانب دیده شده و ازطریق سیستوسکوپی تومور برداشته و به پاتولوژی فرستادند که جواب ها به صورت عکس برایتان ارسال میکنم میخواستم ببینم احتمال عود یا بازگشت وجود دارد و خطر تهدید کننده عمرم می‌باشد یا قابل درمان است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر سعید شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      دکتر این دو آزمایش هست
    3. تصویر کاربر سعید شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      باسلام این دوعکس است
    4. تصویر کاربر سعید شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      باسلام عکس ها انگار آپلود‌نمیشود متن دوازمایش واستون ارسال کردم لطفاً پاسخ دهید ممنون


      پذیرش : ۱۴۰۳/۰۶/۰۳ شماره پذیرش ۹۴-۰۶ سن ۲۸ سال شماره نام مراجعه کننده : آقای سعید خسروی
      1:2
      Specimen: The sample submitted for review and second opinion consists of one slide and one paraffin block labeled as 74911 from Asgarieh Hospital pathology laboratory which specified as "TUR of bladder".
      Microscopic: Histologically a small fragment of urothelial epithelium is seen in which the epithelium is composed of several layers of transitional cells with large hyperchromatic nuclei and in some areas with vesicular nuclei and prominent nucleoli. The tumor does not invade the subepithelial connective tissue and smooth muscle layer invasion. Lymphovascular invasion is not seen.
      Diagnosis: Consulting H&E-stained slides specified as "TUR of bladder":
      Findings are suspicious for Low grade noninvasive Urothelial Carcinoma (low grade TCC)
      Lamina propria invasion: Absent
      Muscularis propria invasion: Absent
      Lymphovascular invasion: Absent
      Comment: Considering small sample size definite diagnosis is impossible. So,
      clinicopathologic correlation is recommended.
      AL QUAD GAMERA

      तं
      55
      ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۴
      آزمایشگاه پاتوبیولوژی
      بیمارستان تخصصی عسکریه
      ۱۴:۱۹
      ->
      نام بیمار: سعید خسروی
      Pathology Report:
      Macroscopic description: The specimen consists of two pieces of creamy coloured, relatively soft tissue, totally measuring 0.5x0.3x0.2cm,
      Microscopic description: The sections show papillary fronds & tissue fragments lined by hyperplastic epithelium placed on a librovascular care. Cell layers are increased and show patterns of papillary, solid, syncytial, and cluster of cells with occasionally spindle cells. These cells have occasionally mildly hyperchromatic ovaloid nuclei, and eosinophilic cytoplasm, but overall cytologic & architectural order is retained; tumoral cells are relatively similar in size, shape, and color; are evenly spaced among themselves; and are oriented in a similar plane in relation to the basement membrane. Mitosis are infrequent & limited to the basal layer. The chromatin pattern is homogeneous,
      -Bladder lesion excision specimen (TURB):
      DX: Findings are suggestive for papillary urothelial neoplasm of low malignant potential (PUNLMP). For definite diagnosis and for R/O of differential diagnosis, IHC study (on paraffin-embedded block) is recommended.
      COMMENT: Correlation of clinical, imaging, cystoscopic, and pathologic findings, and follow- up the patient is necessary and strongly recommended.
      1.QUAD CAMERA
      G
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      با توجه به اینکه گرید پایین میباشد خطرناک تهدید کننده حیات نیست باید تحت نظر باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر عبد شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام بنده مبتلا به cml هستم.الان مدت چهار روز است که در زمان ادرار کمی لخته خون کوچک هم دفع میشود.با توجه به اینکه لوسمی میلوییدی مزمن دارم .آیا میتوانم آنتی بیوتیک مصرف کنم.به پزشک خودم هم دسترسی ندارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      خیر ابتدا آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر شادپوری شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من سه ماه پیش به شما مراجعه کردم
    سلام من تکرر ادرار دارم و بعضی موقع ها و از من بدون اختیارم مقداری ادرار خارج میشه سونوگرافی از مثانه و آزمایش خون و پروستات خون خودم رو نشونتون دادم و همون جا نوار مثانه هم دادم شما آزمایش های من رو که دیدید گفتید مثانه است عصبی
    هست و قرص سولیفناسین سوکسینات ۵ میلی گرم رو روزی یک دونه بعد از صبحانه بخور من همین کار رو کردم تقریبا خوب شده بودم که تو همون ماه اول یک مسافرتی رفتم که وسط مسافرت دوباره به حالت اول برگشتم و هر چی از اون قرص خوردم دیگه تاثیر نکرد و الان دوباره مثل قبل از مصرف قرص هستم خواستم بدونم چه کاری باید انجام دهم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      دارو رو صبح و شب مصرفدکنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    دکتر سلام چشم دستورات رو فرمودید انجام میدم یک مورد دیگر رو خواستم شما را در جریان بذارم به خاطر همین دوباره مزاحم شدم مریض من حافظه کوتاه مدتش هنوز ضعیفه یعنی مسائل روزمره رو یادش میره و اینکه یه مورد دیگ مثلاً وقتی مهمون میاد یه ساعت یا دو ساعت طول میکشه تا بره مریضم اصلاً در مورد دستشویی رفتن حرف نمی‌زنه ولی به محض اینکه مهمون رفت دوباره شروع به دستشویی رفتن هر ۵ دقیقه میکنه
    آخه چجوری وختی سرش گرمه یکی دوساعت کامل برطرف میشه موضوع ولی بعدش کاملا برعکسه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      باید سرگرمش کنید علل روانی خیلی موثرن و میتونم منجر به بیش فعالی مثانه بشن
  • تصویر کاربر مهناز پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر‌خانمی ۵۱ساله هستم که ۱۰ساله تکرر ادرار دارم به خاطر مثانه پیش فعال ...درحال حاضر قرص تولترودین ۲مصرف میکنم چون یک کم مایعات که بخورم باید فوری برم دستشویی ....خیلی برام سخت شده ...دکتر زنان گفتن بوتاکس مثانه هر۶ماه انجام بدم ...لطفا بفرمایین که راه درمانی قطعی برای مثانه پیش فعال و مثانه که حجم کوچکی داره .......وجود داره؟؟؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      بوتاکس درمان قطعی نیست درمان هایی مثل اضافه کردن به حجم مثانه از روده هم هست که پرعارضه هستند
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    تکرر ادرار خیلی خیلی زیاد
    هم سونوگرافی
    هم آزمایشات
    هم نوار مثانه
    همه سالم
    همه نوع دارو هم تست شده هیچی اثر نداشته و کلی دکتر هم مشورت کردم هیچکس نتونست پاسخگو من باشه،دکتر توروخدا کمکم کنید من همسرم مرد ۳۰ساله هستن که تصادف کرده دوساله پیش ضربه مغزی شده ولی الان اوضاعش بهتره و کامل هنوز نمیتونه راه بره با واکر راه می‌ره ولی دکتر این تکرر ادرار امان مارو برده ، خواهش میکنم کمکم کنید، ۱ساله اختیار ادرار گفته ولی دچار تکرر شدید شده هرکاریم میکنم خوب نمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      بخاطر ضربه ای که وارد شده اعصابی که به مثانه فرمان میدهند فلج شدن اینکه اختیار ادرارشو به دست آورده خیلی خوبه باید زمان بدین تا به مرور این تکرر هم برطرف بشه تا اون زمان اگه باقیمانده ادراری زیاده میتونه خودش به خودش سوند بزنه هر ۶ ساعت
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      یعنی شما میفرماید یه جور تیک مغزیه؟
      درمانی نداره؟؟
      آخه هر ۵دقیقه داره ادرار می‌ره خیلی ریز ریز
    3. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      یعنی می‌فرماید یه نوع تیک مغزی فعلن داره؟
      آخه دکتر هر ۵دقیقه داره ادرار می‌ره
      شما موردی اینجوری نداشتید که من چجوری بتونم حداقل بتونم بهترش کنم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      باید یه سونوی جدید با تعیین باقیمانده ادراری انجام بشه
    5. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      بله چشم ،برای سونوگرافی چی بگم انجام بدم که دقیق باشه براتون؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۴ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    مشکل من اینه ک آلت تناسلی من از بچگی یک سری حفره پوستی توش ایجاد شده بود و زیاد بهش توجه نداشتم و این حفره ها داخل چرکی شده بود که الان این چرک ها بصورت جامد شده و یک سری دونه سیاه هم بوجود اومده بود
    یکم ک دستکاری کردم تونستم ازین دونه ها و چرک هارو خارج کنم ولی بازم ترسیدم ادامه بدم
    اومدم از شما بپرسم که مشکل من چیه و میشه درمانش کرد
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ مهر ۳( 1 سال پیش)
      منافذ پوستی هست اون چربی های نوک سیاهی که خارج شده هم تجمعات چربی داخل اون منافذ بوده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ مهر ۳( 1 سال پیش)
      خطرناک نیست و میتونید این کار رو انجام بدین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فروغ سه شنبه ۳ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    نزدیک ۱ساله به صورت مکرر دچار عفونت ادراری میشم با اینکه داروی مخصوص خود اون باکتری یا عفونت را میگیرم اما همچنان سوزش در ناحیه ی مثانه و درد کمر دارم
    دلیل این که هر ماه دچار میشم چیه
    من انگار عفونتم کامل خوب نمیشه چون با وجود خوردن آنتی بیوتیک بازم سوزش مثانه و مجاری ادرار دارم
    این جواب های آزمایش همین دو ماه اخیر هستن هر دو کشت مثبه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مهر ۳( 1 سال پیش)
      باید به متخصص عفونی مراجعه کنید سیستم ایمنی بدنتون بررسی بشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب