اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمدی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام / آقای دکتر در پاسخ این سوال که عرض کردم پدر 80 ساله ام 10 سال پیش عمل تومور مثانه و پروستات که خوش خیم هم بود بعمل آوردند منتهی اخیرا گاهگاهی ادرارش خونی میشود , و با سوزش هم همراه میشود / در پاسخ فرموید طبیعی هست
    خواستم بینم هیچ درمان و اقدامی در این رابطه لازم نیست و آیا این دفع خون خودبخود قطع خواهد شد و آیا منجر به صعف بدنی ایشان نمیشود ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      تحت نظر دکترتان باشید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام با عرض خسته نباشید.هنگام ادرار.ادرار از مجرای پایین یعنی زیر آلت میاد .که آلت کج رو به پایین هستش. که یک بار هم ختنه شدم شیش یا هفت سال پیش که دکتر گفته باید دوباره مراجعه کنیم که دنبالشو نگرفتیم و الان هم 16سال دارم این مشکل در اینده برای فرزند دار شدن مشکل ایجاد نمیکنه؟
    ممنون با تشکّر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر سارا,پ شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 790 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر کرمی,دختری 31ساله و مجرد هستم,چهار سال پیش با علایم سوزش ادراروزور زدن,و قطره اومدن ادرار,مشخص شد با نوار مثانه ک تنگی ادرار میباشد و درمان شد در سیستوسکوپی,و مشخص شد ک مثانه ی بیش فعال دارم و اسپاسم مثانه دارم,تولترودین استفاده کردم, تکرر ادرارم شدیده و درست نشد اما ادرارم با تولترودین زیاد بود,اما شش ماه پیش در حین استفاده از تولترودین ادرارم نازک شد اما با جریان قوی,سونو دادم بیست سی سی ادرار داخله مثانم موند,و ازمایشه ادرارم سالم,دکترم گفت از نظر من سالمی و وسواس فکری و استرسه زیادته,تولترودینمو قطع کرد و گفت نیازی ب قرص نداری,حالا تکرر ادرارم هست ادرارم نازکه اما جریانش ضعیف نیست و با اب بیشتر قطورتر میشود,و احساس ناکامله تخلیه ندارم هرچند کم باشه ادرارم,با نگه داشتنه ادرارم,ادرارم بیشتر میشه,در ضمن وقتی عصبی میشم یا نزدیکه قاعدگی ادرارم نگه داشته میشه و کم میاد ,فوقالعاده زیاد ب دستشویی و ادرارم فکر میکنم,استرس زیادم دارم,نگرانم, لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 8419 مشاهده پرسش
    با عرض سلام حجم طبیعی باقیمانده ادرار بعد از تخلیه چند سی سی می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      بسته به سن است
  • تصویر کاربر سارا,پ پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر کرمی,دختری 31ساله و مجرد هستم,چهار سال پیش با علایم سوزش ادراروزور زدن,و قطره اومدن ادرار,مشخص شد با نوار مثانه ک تنگی ادرار میباشد و درمان شد در سیستوسکوپی,و مشخص شد ک مثانه ی بیش فعال دارم و اسپاسم مثانه دارم,تولترودین استفاده کردم, تکرر ادرارم شدیده و درست نشد اما ادرارم با تولترودین زیاد بود,اما شش ماه پیش در حین استفاده از تولترودین ادرارم نازک شد اما با جریان قوی,سونو دادم بیست سی سی ادرار داخله مثانم موند,و ازمایشه ادرارم سالم,دکترم گفت از نظر من سالمی و وسواس فکری و استرسه زیادته,تولترودینمو قطع کرد و گفت نیازی ب قرص نداری,حالا تکرر ادرارم هست ادرارم نازکه اما جریانش ضعیف نیست و با اب بیشتر قطورتر میشود,و احساس ناکامله تخلیه ندارم هرچند کم باشه ادرارم,با نگه داشتنه ادرارم,ادرارم بیشتر میشه,فوقالعاده زیاد ب دستشویی و ادرارم فکر میکنم,استرس زیادم دارم,نگرانم, لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر احمدی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام / آقای دکتر در پاسخ این سوال که عرض کردم پدر 80 ساله ام 10 سال پیش عمل تومور مثانه و پروستات که خوش خیم هم بود بعمل آوردند منتهی اخیرا گاهگاهی در ادرارش خونی میشود / در پاسخ فرموید طبیعی هست
    خواستم بینم هیچ درمان و اقدامی در این رابطه لازم نیست و آیا این دفع خون خودبخود قطع خواهد شد و آیا منجر به صعف بدنی ایشان نمیشود ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر احمدی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام / آقای دکتر پدر من 80 سال دارد حدودا 10 سال پیش عمل تورم مثانه و پروستات کرده البته خوش خیم بوده الان گاهی مواقع خون در ادرار دارد علت چیست و چه باید کرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      طبيعي است
  • تصویر کاربر علی.ح پنجشنبه ۶ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز
    من پسری 26ساله هستم که دفعات ادرارم در شبانه روز نرماله پرستات وکلیه ها هم نرمال هستند فقط در موقع ادرار مثانه به طور کامل تخلیه نمیشود و مقدار 90سی سی ادرار باقی میماند که حدودا بعداز 5-6 دقیقه احساس ادرار دوباره مثانه خالی که مقدار 7سی سی باقی میماند با مراجه به متخصصان چندین دارو مصرف کردم (ترازوسین)نتیجه نداد البته در سنو گرافی مشخص شد که یک عدد دیورتیکول نسبتا بزرگ در سمت چپ مثانه قرار دارد که پزشکان گفتند مشکل خاصی ایجاد نمیکند .حال از شما درخواست کمک دارم لطفا راهنمایی کنید .باتشکر از شما که برای ما وقت میگزارید وبدون منت پاسخگو هستید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام بايد از نظر مثانه عصبي نوار تست عَصّب مثانه بگيريد فيلم نوار مثانه من در سايتم را ببينيد
  • تصویر کاربر ناهید چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    لام آقای دکتر ببخشید میشه جواب این دوتا آزمایشو لطف کنید به من بگید ؟ به فاصله زمانی یک ماه گرفته شده...آ.. شرمنده... ناهید ارجمندی پویا 24 ساله .. نگرانم از اینکه کیست یا چیزی داشته باشم .. سونوگرافی نیازی نیست بدم ؟

    Test Result reterence Range
    Hb ……………12.9 MALE:13-18 Female:12-16
    Male:40-54 Female:37-47 Hct….38.6
    R.B.C…….4.20 4.6-6.4*10^6
    W.B.C…………..6600 4500-10000
    M.C.V(cell indices)….91.9 F1 80-94
    M.C.H(cell indices)…….30.7 PG 27-31
    M.C.H.C(cell indices)………..33.4 % 32-36
    Neutrophlls…..62 %
    Lymphocyte………………….33 %
    Monocyte…………..3 %
    Eosinophll………………..2 %
    Platelet count …………..316.000 150000-400000


    و آزمایش دیگر
    NORMAL
    ESR…17 mm/h 0-20
    53 mm/2h
    HB…..15.7 gr% 12-16
    HCT…46.7 % 37-47
    RBC…4.93 mil/mm3 4.7-6.1
    WBC…6100 % 4000-10000
    Neutrophils…55 %
    Lymphocyte…43 %
    Monocyte…1 %
    Eosinophil..1 %
    MCV…94.73 fl 80-96
    MCH…31.85 pg 27-32
    MCHC…33.62 g/dl 32-36
    PLT…318000 /mm3 150000-400000
    …………………………………………………….

    Hb A1c…5.8 % 4.5-6.4
    .................................................................
    FBS…88
    70-99
    Triglyceride..284 H normal:50-200
    Borderline:200-400
    Abnormal:>400
    Cholesterol..217 Normal:<200
    Borderline:200-240
    Abnormal:>240

    SGOT…19 Up to 37
    SGPT..21 Up to 41
    HDL…40 <35 mg/dl major risk factor for CHD
    <60 mg/dl major risk factor for CHD
    LDL…143 H up to 140

    T4(Elecsys)..7.71 4.4-11.6
    T3(Elecsys)…1.20 .6-2.1
    TSH(Elecsys)…3.13 .25-5

    H.pylori(IgG)..14 Negative:<20
    Suspicius:20-30
    Positive:>30
    CRP…..Negative
    …………………………………….
    Urinalysis
    Colour yellow
    Appearance clear
    PH Acid
    Specific Gravity 1.012
    Protein Negative
    Sugar Negative
    Blood Positive(trace)
    Keton Negative
    Billirubin Negative
    Urobilinogen Negative
    Nitrite Negative
    RBC 3-4
    WBC 6-8
    Epithelial 18-20
    …………………………………………….
    Bacteria few
    …………………………………………
    Urine Culture
    Specimen Urine
    Result Of Culture 1000,Colony of staph coagulase
    Negative
    …………………………………………….
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      خوب است
  • تصویر کاربر hamed چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    سلام من حامدم من تصادف کردم یه پلاتین تو کمرمه رگ عصب مثانه پاره شده روزی 4بار سند میزنم خب 1.آیا دستگاهش از آلمان اومده بیمارستان شریعتی که عمل کنم 2.برای منی چکار کنم راست میشه منیمم میاد ولی با فکر و استرس میاد هرز شده میتونم ازدواج کنم یا نه؟3.آیا خوب شدنی هستم یا نه؟ادرارم نمیاد سند نزنم یه ذره میاد آب روم میره!!!!؟
    ترو خدا اگه خوب شدنی نیستم رک بهم بگید؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد نوار عَصّب مثانه انجام دهيد ببينم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب