انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بیضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.4/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حیدری پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.
    ـــ سنم بالای 5٠ ساله.
    ـــ تا4٠ روز پیش به هیچ شکلی ناتوانی جنسی نداشتم.
    ـــ علائم: کاهش میل جنسی، عدم هیجان لازم برای نزدیکی در مقایسه با قبل، گاهی هنگام تحریک نعوظ حاصل میشه اما تداوم کافی نداره، گاهی هم پس از دخول با نعوظ ضعیف، بتدریج کامل میشه.
    ـــ در خلال این 4٠روز چند نوبت به نعوظ کامل و با دوام رسیدم و نزدیکی داشتم.
    نعوظ شبانه و صبگاهی هم دارم

    لازم به ذکر است: از دیر زمان دچار معده و روده تحریک پذیر(IBS ) هستم، اخیرا بعلت نا پرهیزی زیاد غذایی و یه استرس و نگرانی شدید قسمت راست روده کولونم دچار ناراحتی مضاعف گردید و همزمان مثانه و مجای ادرارم تحریک و مدام احساس ادرار و ناراحتی داشتم.
    لطفا راهنمایی فرمایید
    سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر حیدری پنجشنبه ۱۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      خت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      اینها مال ایترس است با ورزش ونشاط وکاهش استرس بهتر میشوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نيازي یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    اگ كسي كه زگيل تناسلي دارد در حمال لباس زير تنش باشد وبچه ٢ ساله خود را در بغل بگيرد يا روي همون صندلي كه خود آن شخص روي آن نشسته بود بچه را بنشوند وبعد او را بشويد بچه زگيل تناسلي ميگيرد(نكته اينجاست كه خود شخص لباس زير تنش باشد ولي بچه تنش هيچي نباشيد ولخت باشد)از اين راه زگيل تناسلي منتقل ميشود يا نه؟؟
    1. تصویر کاربر نيازي جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      لطفا باشه سوال ما را بديد
    2. تصویر کاربر نيازي شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      آقاي دكتر لطفا جواب سوال من بزاريد. ممنون ميشم
    3. تصویر کاربر نيازي شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      منظور سوال من در حمام است كه اشتباه تايب كردم. ببخشيد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم ایا انحراف در حالت نعوظ حالت طبیعی داره؟؟
    عکس پیوست شامل کجی آلت تناسلی می شود؟؟
    آیا در صورت نیاز به عمل جراحی، عوارض دارد؟(مشکلات بارداری، نعوظ ...)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر منصور یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر عزیز و قرآنی کشورمون
    من پیشاپیش از طرح سوالم عذرخواهی میکنم
    روی کلاهک آلت تناسلیم لکه های برجسته پوستی ایجاد شده و بعضی وقتا که آب سرد بهش میخوره تقریبا رنگش مایل به بنفش میشه،هیچ سوزش یا ترشح و یا خارشی هم نداره فقط ظاهر آلت رو زشت کرده نزدیک یکساله اینجور شدم
    حقیقتا روم نمیشه حضوری برم پیش دکتر
    گفتم از حضرتعالی کمک بگیرم
    بسیار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام و خسته نباشید
      منتظر راهنمایی حضرتعالی هستم
    2. تصویر کاربر منصور شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      آقای دکتر سلام
      احیانا ۴۸ ساعت شما با ۴۸ ساعت ما که فرقی نداره؟
      دکتر جان بی زحمت جواب سوال منم بدید ممنون میشم
    3. تصویر کاربر منصور یکشنبه ۲۰ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      و همچنان منتظر پاسخ جناب دکتر!!
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام من 37 هستم حدود 14سال پیش بیضه راست ام که نهان بود رو جراحی کردم و در کسیه قرار دادم. ازدواج کردم دوتا بچه دارم حدود چند ماهی متوجه تورم ببضه راستم شدم الان پیگیری کردم سونو دادم گفتن تومور بیضه راست دارم عمل کردم و تخلیه شده و بنا ب گفته دکتر و سی تی اسکن متاستاز نداشته.ولی جواب پاتولوژی رو دکتر دیده 3جلسه شیمی. درمانی تجویز کرده میتونم جواب پاتولوژی رو بفرستم خدمتتون و نتیجه رو از شما جویا بشم.ازمایش A.F.Pقبل از عمل 855وبعد دوهفته از عمل رسیده به 57
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر mahanfar سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقایی 51 ساله هستم مدتی است دردی نسبتا خفیف در ناحیه سمت چپ کشاله ران دارم . حدود 5 سال پیش در یک اسکن کامل شکمی هرنی گزارش شده بود. لطفا راهنمایی بفرمائید که چه کاری باید انجام بدهم؟
    1. تصویر کاربر mahanfar چهارشنبه ۱۶ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      آزمایش و سونو جهت استحضار
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
    3. تصویر کاربر mahanfar یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      جناب دکتر با سلام و احترام من سونو رو قبلا ارسال کرده بودم خدمتتون اما چون فرمودین نرسیده مجددا ارسال کردم با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      باید بیایید معاینه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام‌جناب دکتر عزیز
    حدود یکماه‌پیش‌ تکرر ادرار گرفتم و شبها‌ ۵ بار میرفتم دستشویی،رفتم‌ازمایش‌خون‌دادم‌مشکلی‌نداشتم،رقتم دکتر ارولوژیست‌گفتند بهتره‌سونوگرافی‌کنی،بعد از‌سونوگرافی‌متوجه‌شدم‌۲تا‌سنگ کلیه ۳ً میل در کلیه راست دارم،دکتر بهم‌الیترال‌دادند‌تا ۲ ماه بخورم،ولی باز‌مشکوک‌به‌جوتب‌سونوگرافی بودم،رفتم‌ پیش‌یکی‌از‌اورولوژیست بسیار بنام،ایشون گفتند بهتره‌سی تی‌اسکن کنم،در‌سی تی‌اسکن‌هیچ‌سنگی‌دیده‌نشد،و‌ایشون‌گفتند مشکلی ندارم‌و‌داروم‌رو‌قطع کنم،میخواستم‌نظر جناب عالی رو‌بدونم،سونوگرافی‌ مطمن‌است‌یا سی‌تی‌اسکن‌۶۴ً اسلایس؟الان‌موندم‌ ‌ایا سنگ‌کلیه‌دارم‌یا‌خیر؟در ضمن‌در‌سونوگرافی‌۲ تا سنگ ۳ میل در قسمت‌پایین‌ کلیه دیده‌شده
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسنی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.
    آقای دکتر تقریبا نزدیک به 2 ماه است که دچار تکرر ادرار شده ام به صورت که بعد از تخلیه بایستی مدتی در سرویس بهداشتی منتظر بمانم تا اواخر آن به صورت خیلی کم فشار و ضعیف خارج شود که هنگام بلند شدن نیز احساس میکنم مقداری از ان خارج میشود و اینکه بعد از خروج احساس باقی ماندن در مجرا را دارم و میبایستی مجدد به سرویس مراجعه کرده و مقدار هرچند بسیار کم را نیز خارج نماییم که شرایط بسیار ناخوشایندی برایم شده.
    مراجعه به متخصص دو مرحله هم داشته ام که هم آزمایش، سونوگرافی و عکس رنگی را نیز پیوست نموده ام. قرص های مصرفی :
    امنیک، سیپروفلاکس، اکسی بوتینین، قطره پروستاتان ------------ مصرف نموده ام و تمام شده اند مدتیست.
    مشکل همچنان وجود دارد. راهنمایی جنابعالی ممنون میشوم داشته باشم.
    1. تصویر کاربر محسنی چهارشنبه ۱۶ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      پاسخی دریافت نکردم بابت سوالم.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشی.من پزشک عمومی هستم.ازچندتا متخصص زنان و زایمان شنیدم که اگه سیستم ایمنی تقویت بشه احتمال دفع ویروس پایپلوما از بدن هست.میخواستم بدونم چنین مسئله ای صحت داره یا نه.اگه صحت داره چه مکملایی میتونیم تجویز کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خير
    پارامترهاي زير نتيجه آزمايش سه روز پيش است (98/11/10)
    PSA: 1.450
    Free PSA: 0.303
    Free PSA/PSA: 20.9
    و در آزمايش ادرار:
    Protein: Trace
    Blood/Hb: Trace
    با توجه به نتايج بالا و 42 سال سن، همچنين سابقه بزرگي پروستات در برادر و پدر نياز به مراجعه به متخصص، مصرف دارو، سونوگرافي و... دارم؟ لطفا راهنمايي فرماييد. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ممنون میشم جواب من رو بدید
    بنده پسری هستم متولد1377 و آلتم خیلی کوچک هست در حالت نعوض 7.5 سانت و ریش و سبیل هم اصلا در یاورده ام میخواستم ببینم من مشکلی دارم؟؟ مشکلم چیه؟؟؟ بلوغ دیر رس دارم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مخصوصا سایز آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب