اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بیضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.4/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نیلو دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام صبحتون بخیر باشه آقای دکتر چند هفته پیش درد تو ناحیه کلیه داشتم آزمایش ادرار و سونو انجام دادم هر دو نشان داد که سنگ کلیه دارم بعد از یک هفته درد کلیه ام آروم شد الان ۳الی ۴روزه تکرر ادرار دارم با درد شدید وقتی ادرارم تموم میشه آخرش خیلی درد زیادی دارم میشه راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر noroozi دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    مدت 20 روزه که در حالت خواب آلت یا نیمه راست یا راست میماند و در طول روز و بیداری هم از حالت طبیعی پرخون تر است نیمه سیخ شبها مجبورم 4 5 بار از خواب بیدار شده و اب سرد بگیرم ولی دوباره نیم ساعت بعد همانطور میشود این اتفاق بدون هیچ‌تحریک یا تصور ذهنی و بی اختیار صورت میگیرد و باعث درد در ناحیه آلت میشود. با توجه به اینکه در روزپایانی و شیوع کرونا هستی و هیچ‌متخصصی هم در دسترس نیست استاد دستور بفرمایید من باید چکار‌کنم دستور دارویی یا مراحعه به جای خاصی
    منتظر راهنمایی جنابعای هستم ممنون از وقتی که میگذارید ضمنا من از سیستم نوبت دهی شما برای 13 فروردین ساعت 14 وقت گرفتم مسعود نوروزی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سلام
    من روی آلت تناسلیم دونه هایی هست دقیق نمیدونم چی هستن سرآلت یه دکتری گفت پاپول مرواریدی هست، روی آلت هم دونه هایی هست عکس شماره 1 مثلا دور آلت بصورت حلقه در اومدن و یکی از انها ترکیده اینا چی هستن ؟ عکس دو دونه ها ک زیر الت هستن بیشتر هم هستن ؟
    دکتر لطفا بگین اینا دقیقا چی هستن چه درمانی دارن به چه دکتری باید مراجعه کنم و اینکه اندازه الت من طبیعی هست یا نه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرهاد دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    جناب دکتر من آقایی ۳۳ ساله هستم،مدتی ی درد خفیفی در قسمت پایین و انتهای بیضه چپ و قسمت چسبیده ب کشاله ران احساس میکنم،این درد گاهی میاد چند روز هست بعد میره خوب میشه،یمدت بعد مجدد این درد خفیف پیش میاد و دوتا پاهارو ک بهم میچسبونم یا میشینم یا دراز میکشم درد خفیفی داره،موقعی ک اینطوری میشه بیضه چپ گویا بالا میاد و از حالت عادیش کجتر میشه و وقتی لباس زیر از تن خارج میکنم و ب حالت عادی برمیگرده بیضه درست میشه این درد ،از نظر حجم و شدت ادرارم مشکلی ندارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید،سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر Nasiri دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام،دور کلاهک آلت سفیدی هایی هست ولی نه مثل لک و پیس،مثل خشکی یا سفیدی یک دست و دور کلاهک پایین تر از سفیدی و روی کلاهک لکه های قهوه ای هست که مثل تاوله ولی تاول نیست چون هیچ آب یا چرکی نداره و خشکه،اول با خشک شدن پوست زیر بیضه شروع شد و یواش یواش خارش ایجاد شد و بعد به آلت رسید که توضیح دادم خدمتتون،پیش دکتر رفتم گفت حساسیت پوستی هست و طبیعی هست،یه کرم داد به اسم مگاکورت،استفاده کردم،خارش از بین رفت ولی سفیدی و لکه ها هستند،ممنون میشم نظرتون رو بگین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر میثم دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    باسلام. تقریبا 20 روز هست که از ناحیه سمت راست پایین کمرم نزدیک به باسن درد دارم که الان به پهلو هم فشار میاد. دردش میزنه به بیضه سمت راستم و تیر میکشه. زمانی که رو صندلی میشینم درد کمر و بیضه بیشتر میشه. احساس میکنم میزان و شدن ادرارم کم شده. دو بار هم پیش اومد که قطره قطره ادرار اومد و بعد روان شد. البته این دوباره بعد از انزال بود و بعد آن دیگر اتفاق نیفتاد. ولی شد و میزان ادرار احساس میکنم کم حسن و تغییر رنگ ندارد و بیشتر از همه درد بیضه و کمر اذیتم میکنه و بعضا به پهلو میزنه. سونوگرافی هم رفتم که نوشته کلیه سمت راست 116mm وکلیه چپ به طول 106mm با ابعاد و محور و پوزیسیون و اکوژنیسیته و ضخامت پارانشیم 16-17mm نرمال مشاهده شدند.
    در کالیس مینور فوقانی کلیه راست یک سنگریزه 3mm بدون علائم انسدادی رویت شد.
    در کالیس مینور تحتانی کلیه چپ یک سنگریزه 2mm بدون علائم انسدادی رویت شد.
    شواهدی از هیدرونفروز و توده فضا گیر در کلیه ها مشاهده نشد.
    مثانه ضخامت جداری نرمال داشته و فاقد سنگ ، دورتیکول و توده فضاگیر میباشد.
    با تشکر از شما جناب دکتر سن بنده 30 سال میباشد و متاهل هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر ramin پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام.پیشاپیش نوروز مبارک.دکتر جان من 6 سال پیش متوجه زگیل تناسلیم شدم و پروسه درمانش و عودش و در نهایت درمانش نزدیک 2 سال طول کشید.و در همون زمان و هرگز روی کلاهک و ابتدای مجرا ضایعه ای نداشتم و هرگز در شورتم لکه خونی دیده نشده.حدود 4 ساله هیچ ضایعه ای ندارم و عودی نداشتم اما 2 سال پیش برای اطمینان از ریشه کن شدن ویروس توسط ایمنی بدنم آزمایشه پی سی آر از چند قطره ادرار دادم و با تیپ 51 مثبت شد و 2 سال صبر کردم و دوباره چند روز پیش آزمایشه پی سی آر از نمونه برداری از پوستم دادم و باز هم با تیپ 51 مثبت شد.از طرفی لاقل 3 4 ساله یا شاید خیلی بیشتر و 7 8 ساله که ابتدای ادرارم دوشاخه میشه که اگه دولبه ابتدای مجرا رو با انگشت باز کنم و ولش کنم و ادرار کنم دوشاخه نمیشه.و بعد از ادرا بیشتر اوقات کمی احساس مانده دارم(30 تا 50 سی سی).و این علائم ادراری از وقتی یادمه هست و کمتر یا بیشتر نشده.به نظرت احتمال وجود ضایعه داخل مجرام کمه یا زیاده؟استرس زیادی دارم از طرفی از سیستو و پخش شدن ویروس یا ضآیعه بواسطه سیستو در مجرام میترسم.نمیدونم که چند سانته اول مجرا رو دیدن کافیه یا تا انتها باید دیده بشه و پیشه خودم میگم چون فعلا ویروس در ناحیه تناسلیم هست نکنه سیستو کنم و بدتر ویروس رو وارد مجرا کنم یا داخله مجرا ایجاد ضایعه کنم یا افزایشش بدم.با توجه به تجربه بینهایت شما و معرفی شما از سمته دکتر محرابیان و دکتر جباری به نظرتون با توجه به سوابقم
    1. احتمال وجود ضایعه داخل مجرام زیاده یا احتماله وجود ضایعه داخل مجرام کمه؟
    2.و فقط ویروس فعلا در ناحیه تناسلیم هست ولی ضایعه ای نیست و باید با گذشت زمانه بیشتر ایمنی بدنم ویروس رو ریشه کن کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر ramin دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      پرفسور سیستوسکپی در مطب مجهز به لیزر نیست.و سیستوسکپی در بیمارستان مجهز به لیزر هست.

      1. من الان باید زنگ بزنم و از منشیتون وقته سیستوسکپی در مطب رو بگیرم یا وقته سیستوسکپی در بیمارستان رو بگیرم؟؟

      2.با توجه به تجربیاتتون از زگیل تناسلی و زگیل داخله مجرا و تجربیاتی که از بیمارهاتون بدست آوردید و با توجه به شرایطه بنده و رزومه ای که از خودم توضیح دادم فقط بگید حدستون در مورد من چیه؟آیا احتمال وجود ضایعه داخله مجرام کمه یا زیاده؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      بیایید با هم هماهنگ میکنیم
    4. تصویر کاربر ramin سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      وقت از منشیتون برای انجام سیستوسکپی در مطب بگیرم؟ یا وقت از منشیتون برای انجام سیستوسکپی در بیمارستان بگیرم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      در خدمتم
    6. تصویر کاربر ramin سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر وقته مطب بگیرم یا وقته بیمارستان؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    8. تصویر کاربر ramin پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام.زنگ زدم به منشیتون.میگه وقته چی بدم بهتون؟باید وقته سیستوسکپی در مطب رو بگیرم؟یا باید با منشیتون هماهنگ کنم برای سیستوسکپی در بیمارستان؟
      کدومش؟؟؟؟؟؟
    9. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر کمال دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    عرض سلام وخستنه باشی خدمت دکتر عزیز وبزرگوار
    اقای دکتر من پارسال درد شدید کلیه داشتم نصف شب بود که خیلی درد داشتم وفرداش رفتم پیش دکتر متخصص کلیه یک عکس گرفتم بردم پیش دکتر دکتر گفت سنگت 5میلیمتر وتو حالب چپت گیر کرده اقی دکتر اون سنگ هنوز نیومده بیرون والان کلیه سمت چپمو اذیت میکنه باید بیست بار برم سرویس ادرار بکنم یه درد خفیفی دارم اگه یکم دیربرم سرویس اقای الان بایستی من چکار کنم الان تو این وضع بااین بیماری کرونای که اومده درمانی چیزی هست من مصرف کنم که سنگ کلیه مو دفع کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر پریا دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر میشه این عکس رو ببینین و بگین ایا ممکنه زگیل باشه؟ خیلی نگران هستم لطفا راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 21 سالمه و تا به حال رابطه جنسی نداشته ام. مدت قابل توجهی است که قسمتی از سر التم ورم داره و گاهی به صورت نقطه ای درد ضعیفی در همان قسمت متورم احساس می کنم. دورتا دور سر التم یک سری دانه های کوچک برجسته وجود دارد. علاوه بر این مشکل، قسمتی از شفت التم هم متورم شده.البته این دو مشکل با فاصله ی زمانی ایجاد شده اند. لطفا کمک کنید و بفرمایید ایا درگیر مشکل خطرناکی هستم؟
    با تشکر فراوان از زحماتتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ممنون میشم جواب من رو بدید
    بنده پسری هستم متولد1377 و آلتم خیلی کوچک هست در حالت نعوض 7.5 سانت و ریش و سبیل هم اصلا در یاورده ام میخواستم ببینم من مشکلی دارم؟؟ مشکلم چیه؟؟؟ بلوغ دیر رس دارم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مخصوصا سایز آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب