اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بیضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.4/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    دو ماه قبل روی آلت تناسلی من تعدادی زگیل زده بود.
    به دکتر مراجعه کردم،RF انجام دادم،بعد از یکماه مجددا برای ویزیت رفتم و چند عدد باقیمانده را نیز RFکرد.
    الان از دیروز باز هم چند عدد ضایعه کوچک شبیه به زگیل در قاعده الت دیدم.یکی از اونها زیر آلت و نزدیک به سر آلت هست.
    شیو نمیکنم و از کرم موبر استفاده میکنم.با همسرم در مواقع نزدیکی از کاندوم استفاده میکنم.پاورفیت مصرف کردم.اسید سالیسیلیک خریدم که استفاده کنم
    نگرانم،چیکار باید انجام بدم؟
    واقعا درمانی دارویی برای از بین بردن قطعی زگیل نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      بهترین درمان زگیل کرایو است ، در صورتی که زگیل دارید برای کرایو مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      ممنونم،حتما
      ولی درمان قطعی وجود ندارد که ویروس از بدن دفع شود؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      خیر همچین درمانی وجود ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر، بنده 28 سالمه و برای اولین بار با خانمم اقدام کردیم برای بچه دار شدن و شش ماهه گذشته که نتیجه نگرفتیم... دکتر خانمم برای من آزمایش اسپرم نوشت و با انجام دادن اون به متخصص مراجعه کردم و دکتر با نتیجه سونوگرافی که انجام دادم به من گفت با قطر وریدی ماکزیمم 2.7 بدون معاینه واریکسل شدید دارم و باید عمل بشم. خواستم ببینم نظر شما چیه؟ و یا امکانش هست دوره درمان دارویی رو شروع کنم و در صورت نتیجه نگرفتن عمل کنم؟ البته خانم بنده هم در حال انجام آزمایشاتش هست و نتیجه آمادگی بدن ایشان محرز نشده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      تا یک سال فرصت دهید اگر بچه دار نشدید واریکوسل عمل شود
  • تصویر کاربر صادق شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام.من براب ازمایش اسپرم نمیتونم از طریق استمنا نمونه بگیرم چون بدم میاد و برای ازمایش از طریق رابطه اقدام کردم و.جواب ازمایش رو گرفتم میفرستم براتون، لطفا تفسیر کنید و راهنمایی کنید اقدام بکنم بچه دار میشم؟
    1. تصویر کاربر صادق چهارشنبه ۱۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      جواب ازمایش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      میتونین بچه دار شین با این ازمایش
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    چند وقتیه میل جنسی و نعوظم به شدت کم شده
    گاهی هم حین رابطه نعوظمو از دست میدم .
    بفرمایید چکار باید کنم ؟آیا مشکل قابل حله ؟
    در ضمن لازم به ذکره حدودا 3 سال پیش بنده واریکسل گرد 3 عمل کردم اما هنوز رگ های واریسی از بین نرفته و با حبس نفس رگ ها بیشتر دیده میشه
    آیا امکان داره که واریکسلم درمان نشده باشه یا برگشته باشه ؟
    آیا مشکل نعوظم احتمال داره از همین واریکسل باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      ربطی به واریکوسل نداره ، احتمالا از مشکلات روحی و کاری منشا میگیره. اگر ادامه دار شد ازمایش قند و چربی و تیرویید داده شود
    2. تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      عکس ها رو چک کردید ؟
      به نظرتون واریکسل بعد از عمل درمان شده ؟
      آخه هنوز رگ های متورم وجود داره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      اون رگ های واریسی در ظاهر کیسه بیضه می ماند و از بین نمیرود
    4. تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر که وقت گذاشتید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      🙏
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۱۹ سالمه و حدود ۱ سالو نیم دچار اختلال نعوظ شدم و توی این مدت اصلا نعوظ صبحگاهی نداشتم و هر وقت هم میخوام آلتمو سفت کنم بعد از ۳۰ ثانیه سریعا شل میشه چیکار کنم لطفا کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      ابتدا ازمایش قند و چربی و تیرویید و هورمونی داده شود
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1449 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
    من 46 سال سن دارم.
    طول کلیه راست 112mm با ضخامت پارانشبمال 11mm
    طول کلیه چپ 94 mm با ضخامت پارانشیمال 9mm
    میخواستم ببینم ایا این اندازه ها و این اختلاف اندازه طبیعیه یا که مشکلی دارم!

    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      کمی کلیه چپ کوچکتر است. ازمایش کراتینین خون و ازمایش ادرار از جهت دفع پروتیین و همچنین قند خون چک شود
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام
    چند وقتی هست که زیر کلاهک آلت تناسلی من تعدادی جوش کنار هم بوجود اومده؟میخواستم ببینم اینا زگیل تناسلیه؟یا اصلا خطری داره؟
    1. تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر لطفا جواب بدین
    2. تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر اگه امکانش هست جواب منو سریعتر بدین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      نه زگیل نیست ، مشکلی ندارید نگران نباشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پدر شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    همسرم ۴ سال هست که درگیر بیماری پروستاتیت هست وتقریبا چند ماه یکبار تب میکنن و PSA بالا میره اینسری psa۱۰/۶۸ بود که با مصرف انتی بیوتیک سیپرو فلوکساسین و امپول اسپیکترومایسین یعد از ۲۰ روز PSA به ۲/۸۶ رسید و free PSA0/98 بود که دکتر مجدد کرتیپوکسازول تجویز کردن و پرازوسین.
    میخواستم نطر شما را بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      برای ۳۰ روز روزی یک عدد تاوانکس مصرف شود و بعد مجدد psa چک شود
  • تصویر کاربر گیتا شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام من ازمایش تبخال دادم و جوابش رو میزارم براتون
    هیچگونه علائمی هم ندارم مه در نه سوزش و نه خارش و تاول هیچی
    میحوام بدونم مشخص میشه کی مبتلا شدم؟ igg و igm یعنی چی؟
    امکانش هست اشتباه شده باشه جواب ازمایشم
    البته همسرم هم مشکوک هست چون یه جوشایی شبیه تاول زد و رفته ازمایش داده هنوز نیومده جوابش قبلا ازمایش داده اونم عکسش رو میزارم
    اونی که رنگش ابی هست ماله منه و اون یکی مال همسرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      ممکنه ویروس به شما منتقل شده باسه ولی علامت نداشته باشین و ویروس در بدنتون مخفی بمونه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      Ig g فاز مزمنه ، ig m فاز حاد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مرضیه شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر.
    آقای دکتر همسر من بعد از عمل واریکوسل و دوبار سقط جنین که برامون اتفاق افتاده یه کم از نظر روحی ضعیف شد و بعد از چند هفته ادعا کرد که من میل جنسی رو از دست دادم و الان چند ماهه حاضر به انجام رابطه زناشویی نیست.
    در این فاصله به تجویز دکتر، داروی آفرودیت و اکتی لایف مصرف کرد ولی تاثیری نداشت. همچنین توسط روانکاو ویزیت شد و داروی آرامبخش رو شروع کرد.
    ایشون به مرور زمان حس تنفر نسبت به من پیدا کرده.
    من با توجه به مطالعاتی که در پیج شما داشتم می‌دونم که مشکل ناتوانی جنسی قابل درمان هست و برای ماه آینده نوبت ویزیت شما رو گرفتیم.
    اما سوالی که برام وجود داره اینه که آیا رفتار بد ایشون با من با توجه به شرایط ناتوانی جنسی طبیعیه؟
    یعنی آیا ناتوانی جنسی در مردان باعث ایجاد تنفر شدید از همسر میشه و با رفع ناتوانی، این حس عوض میشه؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      با توجه به توضیحاتتون ابتدا با روانپزشک مسایل جنسی مشورت شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ممنون میشم جواب من رو بدید
    بنده پسری هستم متولد1377 و آلتم خیلی کوچک هست در حالت نعوض 7.5 سانت و ریش و سبیل هم اصلا در یاورده ام میخواستم ببینم من مشکلی دارم؟؟ مشکلم چیه؟؟؟ بلوغ دیر رس دارم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مخصوصا سایز آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب