اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بيضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.5/5 - (10 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مرادی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1372 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر بنده به مدت یک هفته از کپسول پروترال روزی یک عدد استفاده میکنم،بعد یک هفته در نزدیکی که داشتم، منی از بدنم خارج نشد،آیا باید مصرف کپسول را قطع کنم؟علت چی بوده؟ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      عارضه دارو است2-بله
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    جناب اقای دکتر کرمی در ضمن بنده به یک متخصص لاپاراسکوپی هم مراجعه کردم تا ایشان بوسیله لاپاراسکوپی و دیدن با چشم خودشان بیماری بنده را تشخیص دهند در ابتدا قبول کردند اما بدلیل عدم مراجعه من در روز مقرر ازین کار سرباز زدند.ایا شما این کار را انجام میدهید با توجه به این موضوع که هیچ یک از تشخیص و درمانها کارساز نبوده و همچنین لاپاراسکوپی بدلیل عدم جراحی باز عوارضی ندارد .لطفا کمکم کنید اقای دکتر و زندگی را به من برگردانید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکلتنان چیست
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما جناب اقای دکتر کرمی

    بنده 30 ساله هستم و متاسفانه از 2 سال قبل در ابتدا دچار تکرر ادرار و سوزش ادرار خفیف بودم که هز ان گذشتم و پیگیری نکردم .متاسفانه یکسال و نیم قبل درد بسیار شدیدی در ناحیه شکمم شروع شد که با یبوست شدید همراه بود (در این دوره یک گربه داشتم) بدلیل دل دردهای شدید به متخصص گوارش مراجعه نمودم که پس از معاینه تشخیص هلیکوباکتر دادادند و چند قرص و دارو تجویز کردند.متاسفانه بعد از دو ماه خیچ تغییری در درد حاصل نشد به تهران مراجعه کردم و کلونوزکپی انجام دتدم که در این ازمایش هم چیزی مشخص نشد.بعد از گذشت شش ماه به صورت وحشتناک سوزش ادرار و دل درد در دور ناف افزایش پیدا کرد به متحصص اورولوژی مراجعه کردم ایشان چند قرص دادند که متاسفانه تاثیری نداشت .متاسفانه بدلیل مرتجعات پی در پی و نگرفتن جواب نامیدانه یکسال تحمل درد کردم تا در تاریخ 93.12.23 از شدت درد مجددا مراجعه کردم و ایشان دستور بستری و درمان تزریقی و سیستوسکپی دادند .پس از سیستوسکپی مشخص شد که کلیه مجاری ادرار بنده دارای تورم شدید می باشد که بعلت همزمانی با عید نوروز مرخص شدم اما متاسفانه داروها بازهم هیچ گدنه تاثیری نداشتند. جناب دکتر متاسفانه از شدت درد و بی علاجی و مراجعات بی تاثیر از شش ماه قبل تریاک مصرف میکنم که متاسفانه دیگر هیچ تاثیری هم ندارد و از طرفی زندگیم را در لبه پرتگاه قرار داده .جناب دکتر درد روز به روز بدتر از قبل شده و نامیدی از درمان وجودم را گرفته ..اقای دکتر جوانیم دارد ازین دردتباه میشود به شما التماس میکنم راهنمایم کنید.

    ضمنا ادرارم بسیار بد بو اما با فشار و با تکرر به طوری که زمان پر شدن مثانه حتی ده ثانیه هم نمیتوانم تحمل کنم .درد در ناحیه زیر ناف سمت چپ و همچنین درد بیضه سمت چپ.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام من مردی 53 ساله هستم با بیماری دیابت و تحت درمان با قرص و FBS=93 ، بنده یک هفته پیش دچار سوزش ادرار بطور متناوب شدم و پس از انجام ازمایشات عفونت گزارش نشد و فقط در ادرار مقدار TRACE قند و جود داشت سپس سونوی مجاری ادرار و پروستات شدم که مقداری شن ریزه در کلیه راست و هیدرونفروز مختصر و همچنین ضایعه اکو فریک در قدام پروستات مشاهده شده که مرا نگران کرده است....خواهشا بفرمایید ضایعه اکوفریک قدام پروستات بیشتر بیان کننده چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      پی اس ا بگیرید
  • تصویر کاربر احمدی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید. من و همسرم مدتی است که اقدام برای بارداری کردیم. همسرم مشکلی در ادرار داشت. به دکتر اورولوژی مراجعه کردیم. بعد از انجام سونو و عکس رنگی تشخیص پزشک به این بود که پروستات همسرم دچار تحریک شده و تورم پیدا کرده. برای مدت یک ماه دارو داده که اگه تعییری ایجاد نشد برای انجام درمان با لیزر مراجعه کنیم. دارو ها قرص افلوکسیر 200 هر 12 ساعت و کپسول تاموسین شبی 2 عدد میباشد. از زمان استفاده از این قرص ها حجم منی همسرم بسیار کم شده وگاهی ارگاسم بدون منی دارد. من و همسرم خیلی نگران هستیم. با این شرایط امکان بارداری وجود دارد ؟ خواهش میکنم زود پاسخ بدهید. و اینکه درمان لیزری چگونه است ؟ با ارگاسم بدون منی امکان داره ما بچه دار شیم ؟ چه قدر طول میکشه این مشکل بر طرف بشه ؟ اصلا با این داروها امکان بارداری وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      شما مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر الهام جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    80 ساله.ابعاد پروستات68×59×67میل
    مثانه بدون سنگ
    نیازی به جراحی باز دارد یا با لیزر هم میتوان کاری کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      علامت دارد یا نه
  • تصویر کاربر بهمن جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    باسلام جناب دکتر
    بنده حدود 2 ماقبل بدلیل علائم سوزش ادرار،ادرار متقاطع و تاخیر در شروع ادرار به پزشک مراجعه کردم و بعد از آزمایشات تشخیص داده شده که عفونت پروستاتیت حاد دارم و به مدت یک ماه تاوانکس500 و تامسولوسین مصرف کردم و علائم تا حدودی بهتر شد و به توصیه دکتر، مصرف دارو را قطع کردم.عرق گیاهی گزنه،خارخاسک وخارشتر همچنین دمنوش مصرف کردم و تا الان مصرف میکنم،تنها علامتی که دارم اینه که ادرارم حدود چندثانیه با تخیر شروع میشه وکمی سوزش هنگام ادرار دارم ولی سرعت مناسب داره و .میخواستم محبت کنید آزمایش ها را نگاهی بیندازید و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه مصرف بکنم تا 100درصد خوب بشم و اینکه بعداز خوب شدنم آیا درآینده ممکنه مزمن شود؟
    باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      شما سالمید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام پدرم 57 سال سن دارد و مبتلا به کانسر پیشرفته پروستات میباشد و برای دومین بار جراحی شده اند پزشک برای استراحت دادن به مثانه با شلنکی که از سطح شکم خارج شده ادرار تخلیه میشود چند روز است که دچار اسهال ابکی شده و ادرارش هم قطره قطره دفع میشود البته پزشک برای تسکین درد برای ایشان مرفین تجویز کرده بیماری به روده و مثانه و بیضه ها هم سرایت کرده سوال دیگرم اینست که در چنین شرایطی ایا امید به بهبودی هست با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      با مصرف داروها بله به تمید خدا
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      امبد خدا
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب آقای دکتر کرمی. بنده 66 ساله هستم.حدود 2ماه است که کمر درد دارم و ادرارم با تاخیر شروع می شود و طی آزمایشات انجام شده اندازه پروستات 60 میلی گرم می باشد و آزمایش PSA انجام داده ام و نتایج آن به شرح زیر است:
    normal: 0 -4
    slightly elevated: 4 - 10
    moderately elevated: 10 -20
    highly elevated: >20

    و نتیجه بزرگتر از 100 شده است. 100<

    با عرض شرمندگی زیاد جناب آقای دکتر، تورو خدا اگه میشه راهنمایی کنید (که توی خانواده خیلی نگران پدرم هستیم).

    با احترام و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      منظورتان پی اس ام است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب آقای دکتر کرمی. بنده 66 ساله هستم.حدود 2ماه است که کمر درد دارم و ادرارم با تاخیر شروع می شود و طی آزمایشات انجام شده اندازه پروستات 60 میلی گرم می باشد و آزمایش PSA انجام داده ام و نتایج آن به شرح زیر است:
    normal: 0 -4
    slightly elevated: 4 - 10
    moderately elevated: 10 -20
    highly elevated: >20

    با عرض شرمندگی زیاد جناب آقای دکتر، تورو خدا اگه میشه راهنمایی کنید (که توی خانواده خیلی نگران پدرم هستیم).

    با احترام و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نمونه برداری پروستات صروری است 09351142080
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر milad یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    man 16 sale hastam va taghriban 2 sal hast 2 rooz yekbar khod erzayee konam
    alan say dar tarke ion daram
    mikham bebinam vaghty tark konam bad az ezdevaj moshkeli baraye nabarvary ya
    naghes shodane bache bevojood nemiyad?
    kheyli mamnoon
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      توصیه میکنم با ترک ان از ورزش و سرگرمیهای سالم اینده جنسی تان را خراب نکنید
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 701 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    آقای دکتر من اگر بخواهم که عمل جراحی بزرگ کردن آلت رویه من اجرا شود چگونه و چطور میتوانید مرا راهنمایی کنید .
    واقعا از لحاظ زندگی مشترکم وارد برهه بدی از اختلافات در زندگی زناشوئیم میشوم . لطفا کمکم کنید . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      عمل جراحی برای بزرگکردن الت وجود ندارد
  • تصویر کاربر ﻣﺤﻤﺪ پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 647 مشاهده پرسش
    ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﻱ ﺩﻛﺘﺮ
    ﺩﺭ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ اﺳﭙﺮﻡ ﻣﻦ ﺗﻌﺪاﺩ اﺳﭙﺮﻡ 32 ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﺗﻌﺪاﺩ اﺳﭙﺮﻣﻬﺎﻱ ﻣﺘﺤﺮﻙ و ﻓﺎﻧﻜﺸﻨﺎﻟﻢ ﻛﻢ ﺑﻮﺩ. ﻣﺘﺨﺼﺺ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮاﻱ ﻣﻦ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ dna fragmentation ﺗﺠﻮﻳﺰ ﻛﺮﺩﻩ. اﻳﻦ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﭼﮕﻮﻧﻪ اﺳﺖ و ﺑﻴﺎﻧﮕﺮ ﭼﻴﺴﺖ?
    ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید حتما از نظر واریکوسل شما معاینه شوید
  • تصویر کاربر محمند سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 785 مشاهده پرسش
    آیا کسی آلت تناسلیش در موقع نعوظ 11سانتیمتر باشد مریض محسوب میشود ونآیا درمان دارد.چون من 31سالمه ووقت ازدواجم داره میگذره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما سالم ونرمال هستید منعی برای ازدواج ندارید
  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 719 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی میخواستم بدونم میشه زود انزالی رو از بین برد خیلی عذاب اوره اگه راهی هست پیشنهاد بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر آران شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 943 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    با عرض سلام وخسته نباشید
    من از کودک دارای کم کاری تیروئید هستم و از آن زمان هم متوسط 2 قرص لووتیروکسین استفاده می کنم . ولی تا کنون دو سکس نا موفق داشته ام و در هر دو حالت ابتدا نعوظ نبود و قبل از آن احساس کردم مقدار خیلی کمی پیش آب و نه به طور کامل از من خارج شد و دگر هر کاری می کردیم موفق به نعوظ و ارضاء نشدم و دیگر خسته شده و سکس را کنار گذاشتیم و دقیقا در همان هفته آن دوست من را ترک کرد و چون رابطه خوبی تا قبل از آن ماجرا برایم بود بسیار برایم قضیه سکس تلخ شد و دیگر رابطه حتی دوستی هم با وجود اینکه برایم پیش آمد را پس می زدم و در حقیقت این از ترس رویارویی دوباره با ان اتفاق پیش آمده بود من دچار عدم اعتماد به نفس در این موضوع شده ام تنها عامل امیدواریم این بود که یک بار خود ارضایی را با ویاگرا امتحان کردم و نعوظ اتفاق افتاد از شما می خواهم من را در مورد ارتبط تیروئید و ناتوانی و همچنین در مورد درمان قطعی و از همه مهم تر پاک کردن جنبه روانی آن راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نترس و نگران نباش ان حالت موردی بوده با ورزش اعتماد به نفس را تقویت کن
    2. تصویر کاربر آران جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام آقای دکتر شما با نظر خود امیدوار کردید.بسیار از شما ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      خواهش میکنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ممنون میشم جواب من رو بدید
    بنده پسری هستم متولد1377 و آلتم خیلی کوچک هست در حالت نعوض 7.5 سانت و ریش و سبیل هم اصلا در یاورده ام میخواستم ببینم من مشکلی دارم؟؟ مشکلم چیه؟؟؟ بلوغ دیر رس دارم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مخصوصا سایز آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب