اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بيضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.5/5 - (10 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید .
    جناب دکتر بنده به مدت یکماه هست که به مقدار جزئی سوزش در نوک آلت دارم و متاسفانه از 5 سال پیش هم عمل خودارضایی رو انجام میدم ولی نه به طور زیاد مثلا هفته ای یه بار چند بار هم تا مرز ترک کردن رفتم . بنده 2 هفته پیش به دکتر عمومی مراجعه کردم و علائم رو بهشون گفتم . و ازمایش ادرار و خون برایم نوشتم و من انجام دادم و جواب همه ی ازمایش ها خوب بود . و ایشون تشخیص پروستاتیت دادن و دو تا قرص برام نوشتن یکی افلوکساسین و یکی هم باکلوفن یک دوره 10 روره مصرف کردم بهبود یافتم ولی وقتی قط کردم یه نفدار دوباره سوزش پیدا کردم در ناحیه الت . و همچنین یه مقدار هم درد کمر دارم و بعد از تحریک جنسی این علائم برام به وجود میاد و هنگامی که ادرار کردنم تموم میشه و بلند میشم یه چند قطره ادرار ازم خارج میشود . دکتر لطفا کمکم کنید فکر و خیال داره دیوونم مبکنه .
    در ضمن 21 سالم هستش . درضمن جناب دکتر هرگاه اینطوری میشم دچار ضعف عمومی بدن هم میشم . تو رو خدا سریعتر جواب بدید . بخدا استرس خیلی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      در سن شما مرض پروستات مداريم بيخودي نگراني
  • تصویر کاربر ولی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر. پروستات پدرم 70 cc است که در رزیدو 200 با قی میماند و psa هم 4/9 میباشد . بهترین عمل جهت درمان پروستات پدرم چه عملی خواهد بود لیزر یا عمل باز؟ همچنین عوارضی خواهد داشت نسبت به این بزرگی یا نه. با تشکر و کمال احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با سيستوسكوپي مشخص ميشود
  • تصویر کاربر حبیب شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر برای پروستات در حد کم دارد کپسول پروترال روزی یک عدد مصرف میکنم در ضمن برای بزرگ شدن سینه قرص تاموکسیفن 10میلی میخوام اونم روزی یک عدد سوالم از حضورتان اینکه آیا تاری.دید میتونه از عوارض داروها باشه باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      دارو نخور
  • تصویر کاربر کاوه یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب
    42سالم است وچندسالیست که پس ازادرارکردن وبلندشدن دوباره چندقطره ای بصورت سرپاادرارمیکردم به اورولوژمراجعه کردم دستورسونگرافی دادکه جوابش:LK:113MM
    RK:114MM
    ضخامت کورتیکال:LK14MM
    RK13MMروییت شد
    سنگ وهیدرونفروز درآن مشهودنیست مثانه پرنمای نروال دارد
    پروستات باحجم تقریبی20CCرویت شد.PRVدرحدود45CCمیباشد.
    دکترم گفت تورم والتهاب پروستات دارم وکپسول تامسولوزین روزی 1عدد افلوکساسین300 هر12ساعت1عدد ودکلوفناک25روزی2عدد
    یک ماه است که مصرف میکنم وهیچ احساس بهبودی نکردم امروزکه دوباره مراجعه کردم همان داروهارا تجویزکرد وگفت دوای توهمین است آنقدربایدبخورم تابهبودپیداکنم.وگرنه بایددرآینده پروستاتم تراشیده شود.
    لطفا راهنمایی بفرمایید که همینطور به خوردن این داروهاادامه دهم
    آیاواقعا من تورم والتهاب پروستات دارم؟آیااین داروها طولانی مدت عوارضی ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر جواني قطع كنيد
    2. تصویر کاربر کاوه شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      باسلام مجدد وتشکرفراوان ازجنابعالی
      لطف میکنید بیشتر توضیح بدیدباتوجه به نتیجه سونوگرافی من مشگل خاصی ندارم؟اگرداروها راقطع کنم مشکلی پیش نمیاد؟متشکرم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      به نظر من دارو نياز نداريد تمام
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هلنا شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام پدرم 75سالشه یکساله متوجه شدیم پروستات داره بردیم بیمارستان شهدای تجریش دکترش گفته باید هر دوماه یکبار عمل بشه ومیل انداخته بشه ما ازین وضع خسته شدیم وپدرم ازینکه بعد عمل بهش سوند وصل بشه شاکیه هیچ درمان دیگه ای بجز میل انداختن نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر مسعودخرمنژاد شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر من 31سال دارم و مشکل پروستات دارم آزمایش psaانجام دادم سطح 3/67بوده.نزدیک یک ساله هم دارم دارو میخورم.چقدر احتمال میدی سرطان باشه؟ یا علت رو در چه میدونی؟ اگه جراحی بشم دیگه بچه گیرم نمیاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      هر ٦ ماه تكرار كنيد
  • تصویر کاربر ناشناس شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    باسلام ،اقای دکترکرمی عزیز،پدربنده بدون هیچ علایمی مثل ادرار مکرر،طی یه چکاپ وبعد سونوگرافی،متوجه شدن که حجم پروستات۷۲،psa10.35وpsa free1بود،طی مصرف داروهایی که دکتر تجویز کرده بودن بعد ده روز دوباره ازمایش دادنpas 7وpsa free 3شده،لطفا بگید این خوبه یا مشکل چیه چون به شما دست رسی نداریم وبه دکترای شهرم هم اعتباری نیست لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم ممنون میشم پاسخ رو برام ایمیل کنید اجرتون باخدا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر پي اس ا بالاي ٤ باشد نمونه برداري ميخواهد مطلب سايت من www.drkarami.com را بخوانيد
  • تصویر کاربر بهزاد شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    با سلام من 38 سال دارم و حدود دو ساله به التهاب پروستات و افزایش نسبی حجم پروستات روبرو هستم . 30 سی سی . با توجه به اینکه مجردم . دکتر تجویز استمنا برای تخلیه مایع منی به بنده داده . اما در نظری متناقض در جایی مطالعه کرده ام که استمنا موجب افزایش تستسترون و تبدیل آن به دی تستسترون که عامل رشد پروستات است میشود سپاسگزارم اگر راهنمایی کنید .
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      پايه علمي ندارد
  • تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۱۱ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر وقت بخير
    من 23 سالمه و بعضي وقت ها كه ادرار ميكنم احساس ميكنم كامل تخليه نشده و شبها هي احساس ميكنم كه ادرار دارم ، به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه ؟
    در ضمن من خود ارضايي هم ميكنم تقريبا روزي يك بار :(
    ٢ سال و نيم پيش هم در طي يك رابطه سوزاك گرفتم كه با دكتر عمومي صحبت كردم نميدونم چي داد زدن داخل سرم اما بعد از ٢-٣ ماه خوب شدم و از اون موقع مشكلي نداشتم ، فقط الان مشكلم همون چيزي هست كه بالا بهتون گفتم
    اگر ممكنه يه جوابي به من بديد خيلي خيلي ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      از نظر من مهم نيست
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۱ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 762 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    پدر بنده 10روز پیش عمل بسته پروستات انجام دادند بعد از عمل تا چند روز همه چیز خوب بود درد خیلی کم بود سوزش نداشت جریان ادرار هم خوب بود.اما 2روز هست که ادرار به صورت قطره قطره همراه با سوزش میاد و مثانه هم کاملا تخلیه نمیشود هرچند ساعاتی بهتر میشود ولی بازهم سوزش و قطره قطره امدن ادرار را دارد.ایا این موارد بعد از عمل طبیعی است ؟و اگر طبیعی تا کی شاهد این عوارض خواهیم بود؟
    در ضمن اقای دکتر در پی بروز این عوارض پدرم از نظر عصبی کاملا بهم ریخته .چون فکر میکرد با عمل از شر این بیماری خلاص میشود اما حالا که دقیقا همان علایم قبل از عمل به سراقش امده نگران این است که عمل هم کار ساز نبوده باشد یا پرستاد بدخیم نبوده باشد.هرچند درتماس با دکتر جراحشان دکتر فهیمی ایشان خاطر نشان کردن که حجم قابل ملاحظه ای از پرستاد را برداشته اند و دیگر شاهد قطره قطره امدن سوزش و بند امدن ادرار نخاهند بود ولی پدرم همچنان اظطراب زیادی دارند.
    ایا این اظطراب باعث ایجاد اخطلال در فراین بهبودیابی خواهد شد.واگر این گونه است تاچه اندازه تاثیر گذار است؟
    در ضمن اقای دکتر قبل از عمل مقدار PSA عدد7.5رانشان میداد و درنتیجه سنوگرافی اندازه پروستات 54در52در65میلی متر و حجم98سیسی وهمچنین ضخامت دیواره مثانه 10میلیمتر افزایش را نشان میداد ایا عمل بسته برای این اندازه پرستات کارساز خواهد شد.
    با سپاس فراوان از زحمات شما و تمام همکارانتان. در پناه حق پیروز و سر بلند باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      از دكتر معالجتان بپرسيد بهتر است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر milad یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    man 16 sale hastam va taghriban 2 sal hast 2 rooz yekbar khod erzayee konam
    alan say dar tarke ion daram
    mikham bebinam vaghty tark konam bad az ezdevaj moshkeli baraye nabarvary ya
    naghes shodane bache bevojood nemiyad?
    kheyli mamnoon
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      توصیه میکنم با ترک ان از ورزش و سرگرمیهای سالم اینده جنسی تان را خراب نکنید
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 702 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    آقای دکتر من اگر بخواهم که عمل جراحی بزرگ کردن آلت رویه من اجرا شود چگونه و چطور میتوانید مرا راهنمایی کنید .
    واقعا از لحاظ زندگی مشترکم وارد برهه بدی از اختلافات در زندگی زناشوئیم میشوم . لطفا کمکم کنید . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      عمل جراحی برای بزرگکردن الت وجود ندارد
  • تصویر کاربر ﻣﺤﻤﺪ پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 647 مشاهده پرسش
    ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﻱ ﺩﻛﺘﺮ
    ﺩﺭ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ اﺳﭙﺮﻡ ﻣﻦ ﺗﻌﺪاﺩ اﺳﭙﺮﻡ 32 ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﺗﻌﺪاﺩ اﺳﭙﺮﻣﻬﺎﻱ ﻣﺘﺤﺮﻙ و ﻓﺎﻧﻜﺸﻨﺎﻟﻢ ﻛﻢ ﺑﻮﺩ. ﻣﺘﺨﺼﺺ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮاﻱ ﻣﻦ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ dna fragmentation ﺗﺠﻮﻳﺰ ﻛﺮﺩﻩ. اﻳﻦ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﭼﮕﻮﻧﻪ اﺳﺖ و ﺑﻴﺎﻧﮕﺮ ﭼﻴﺴﺖ?
    ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید حتما از نظر واریکوسل شما معاینه شوید
  • تصویر کاربر محمند سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 785 مشاهده پرسش
    آیا کسی آلت تناسلیش در موقع نعوظ 11سانتیمتر باشد مریض محسوب میشود ونآیا درمان دارد.چون من 31سالمه ووقت ازدواجم داره میگذره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما سالم ونرمال هستید منعی برای ازدواج ندارید
  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 719 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی میخواستم بدونم میشه زود انزالی رو از بین برد خیلی عذاب اوره اگه راهی هست پیشنهاد بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر آران شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 943 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    با عرض سلام وخسته نباشید
    من از کودک دارای کم کاری تیروئید هستم و از آن زمان هم متوسط 2 قرص لووتیروکسین استفاده می کنم . ولی تا کنون دو سکس نا موفق داشته ام و در هر دو حالت ابتدا نعوظ نبود و قبل از آن احساس کردم مقدار خیلی کمی پیش آب و نه به طور کامل از من خارج شد و دگر هر کاری می کردیم موفق به نعوظ و ارضاء نشدم و دیگر خسته شده و سکس را کنار گذاشتیم و دقیقا در همان هفته آن دوست من را ترک کرد و چون رابطه خوبی تا قبل از آن ماجرا برایم بود بسیار برایم قضیه سکس تلخ شد و دیگر رابطه حتی دوستی هم با وجود اینکه برایم پیش آمد را پس می زدم و در حقیقت این از ترس رویارویی دوباره با ان اتفاق پیش آمده بود من دچار عدم اعتماد به نفس در این موضوع شده ام تنها عامل امیدواریم این بود که یک بار خود ارضایی را با ویاگرا امتحان کردم و نعوظ اتفاق افتاد از شما می خواهم من را در مورد ارتبط تیروئید و ناتوانی و همچنین در مورد درمان قطعی و از همه مهم تر پاک کردن جنبه روانی آن راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نترس و نگران نباش ان حالت موردی بوده با ورزش اعتماد به نفس را تقویت کن
    2. تصویر کاربر آران جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام آقای دکتر شما با نظر خود امیدوار کردید.بسیار از شما ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      خواهش میکنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ممنون میشم جواب من رو بدید
    بنده پسری هستم متولد1377 و آلتم خیلی کوچک هست در حالت نعوض 7.5 سانت و ریش و سبیل هم اصلا در یاورده ام میخواستم ببینم من مشکلی دارم؟؟ مشکلم چیه؟؟؟ بلوغ دیر رس دارم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مخصوصا سایز آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب